Fil med socker och kanel it is!

Hela dagen har jag känt att jag är sugen på filmjölk med socker och kanel så det var det första jag åt när jag kom hem. Vi fick alltid det hemma hos mormor och morfar när vi var små och det är smaaarrigt!
Har ätit både lite frukost och lunch idag och mått helt okej bra, tills jag hade nån timme kvar på jobbet, då trodde jag att jag skulle svimma, det var INTE kul att åka hem kan jag säga, bussar och t-banor, isch isch isch jag mådde sjukt illa.. men när jag kom hem hade min älskling kommit hem, tur de! Han är världens bästa och låter mig välja tv-program fast det är fotboll på tv, schyrre va?

Åh, en rolig sak som jag har gjort idag är färgat håret! På Julias salong, det vart jättefint, mycket blondare och inte alls lika guldigt som det har varit innan utan mer 'askigt', jag är hur nöjd som helst :) hon är duktig den där Uula!

Imorgon ska jag ha mina tvillingar, mysungar, hoppas jag mår bra då!

Från den ljusa sidan!

Idag har varit en ganska bra dag :) jag har inte mått så jätteilla, kunde äta skopor till frukost och fika med Martin, nu på kvällen har jag varit med familjen och ätit, fick i mig 2 bitar pizza, hurra!

Det var jättenajs att träffa Martin igen, han är alldeles bäst, vi ses inte så ofta och det är synd. Han är bra på alla sätt och vis :)

Nu ligger jag och tittar på Sagan om konungens återkomst, classic, men jag tycker den är bra. Imorgon kanske jag ska färga håret på Julias salong om det är funkis, skulle vara grymt skönt. Sen ska jag jobba på kvällen, var förbi Julias chokladshop idag och handlade på mig ett ledsen-att-jag-inte-kunde-komma-på-er-fest-paket. Dom hade såklart haft det grymt och jag hade såå gärna varit med, så jäkla tråkigt :(

Back to my movie!

Psst..
Det här måste vara det gladaste inlägget på flera veckor?

Lights will guide you home

And ignite your bones
And I will try to fix you

Jag är på riktigt Fix you humör, här är en video från förra lördagen på Stadion när vi såg den live, mmm, rysningar. Och den är självklart, tillägnat kvinnan i mitt liv Hanna aka. boi som älskar den minst lika mycket som jag.

http://www.youtube.com/watch?v=YaeXFC8mRYw&feature=related


Jag bara ligger, i min säng, börjar bli sådär härligt trött och tung i huvudet. Kan bero på att för första gången på flera dygn så börjar illamåendet avta så smått, skorpor var tydligen en bra metod. Jag är helt slut av det här, vaknar på nätterna och mår illa, hatar att spy så det gör jag så sällan jag kan. På dagarna kan jag inte ens äta mat, eller något alls, skorpor och fil har det blivit idag, och jag vill verkligen äta, hela tiden.
Kommer skriva en sång av glädje när det här är över!

Vi stannade hemma ikväll, jag mår så dåligt och Anto kollade på matchen här. Jag började nästan gråta av glädje när han sa att han skulle stanna hemma ikväll och spela istället för att åka till Vaxholm och sova där, löjligt va? Känner mig bara så liten, jag behöver en kram ibland, ganska ofta faktiskt.
Imorgon hoppas jag att det är en bra dag, jag har bestämt med Martin för hundrade gången att vi ska ses och jag vill verkligen det. Sen måste jag komma ut på en långpromenad, måste ha frisk luft. Om bara det ville ge med sig..

Jag pratade med Lotta förut, hon kommer nog upp om en månad ca, jag längtar! Det var läänge sen hon var här, om man räknar bort den korta tiden innan och efter Thailand. Men häng med henne är alltid bra, min älskling! Det är lite som att sakna en pojkvän som att sakna sina vänner, i alla fall för mig, jag vill bara ha dom här och krama dom hur mycket som helst. Och om ni är mig trogna blogg-läsare så vet ni vid det här laget att 'dom' är Lotta och Hanna.

Jag ska ägna mig åt lite seriöst Vänner tittande, min kompletta 10-säsongs box är min räddning, love it!

And the tears come streaming down your face

When you loose something you can't replace
Could it be worse

Jag vet att du finns hos mig hela tiden, men just nu gör det obeskrivligt
ont i mig att du är borta, du kommer att behövas nu.

Lights will guide you home.

Schiiiit

Idag är Loppan och Kenneths fest på Nynäsgården som jag har sett fram emot. Men vem ligger i sängen och mår pyton? Svar: JAG! Skittråkigt..

Anto ska hem till pappa sen och kolla på fotboll, jag hänger nog med, det är ju ändå lördag.. hmm. En rolig sak idag är att jag har länsat IKEA's hemsida och mentalt möblerat våra 2 sovrum och vardagsrum/köket :) älskar IKEA!

'Jag ligger och somnar stående liksom!'

Den genomtänkta komentaren kläckte min lillsyrra igår, visst blir man stolt :)
Vi var där på kvällen och åt kyckling, är så glad att jag fick äta, men man får skynda sig innan man känner illamåendet.. suck.
Idag har jag jobbat, jag mår fan sämre än sämst, känner mig som en stor fet klag-kärring, Anto håller nog med mig, men jag vet inte vad annars jag ska göra? Det är ju det mina dagar innehåller just nu, djupandning, försöka hålla för näsan diskret när det kommer starka dofter osv.
Känner just nu att jag borde stanna i sängen hela helgen, det är hemskt! Fanfanfan, så värdelöst. Nu väntar jag på att Anto ska diska så att jag kan göra pyttipanna, hoppas det suget hållet i sig tills jag får chansen att äta det!

Nejvafan om jag skulle nämna något roligt.. hmm. Haha så deppigt det här blev då. Jag kan lugnt säga att lika mycket som jag är ledsen och sur för att jag mår dåligt så är jag glad :) det är bara att försöka fokusera på den bättre tiden som förhoppningsvis kommer :)

P.S. Är skitlöjlig och säger åt Anto att han jääättegärna får gå ut och festa eftersom jag bara kommer ligga här och må dåligt, men egentligen vill jag bara att han ska finnas till hands här hemma. Ego?

Jag vill att Hanna och Lotta ska bo i Stocholm..

Meeen..

Idag fanns det inte en chans att jag kunde gå till jobbet, jag har vaknat hela natten av att jag mår så illa. Eftersom att jag knappt äter något för att jag mår så illa så börjar jag ju må ännu mera illa bara för att jag inte äter nånting.. Vilken ond cirkel va?
Men nu på morgonen åt jag mannagrynsgröt, mår jätteilla efter men jag har i alla fall fått behålla det!

Jag vill komma ut och gå en promenad sen och ikväll kanske vi ska åka till pappa och äta middag, om jag orkar, jag orkade knappt gå på bio igår, jag vill bara må bra och vara pigg och glad! Blää..

Måste köpa biljetter till Lasse i december bara för att nämna något roligt :) har inte missat nån turne på 5 år så varför skulle jag börja nu. Men det måste  vara i Linköping, det är många år sen jag såg han på Cloetta nu, -04!

Hejdåhej.

Get mama a house!

Från och med idag är jag, alldeles ensam ägare, till min alldeles egna 3:a i Traneberg. Jag känner mig så vuxen att jag snart vill börja handla kläder på KappAhl och köpa husvagn. Nej men det känns så himla bra :) vi kommer leva ett riktigt Svensson-liv känns det som, fast jag hoppas att vi kan bryta från mallen på några punkter, tex så tänker jag inte börja planera in årliga besök till Ullared eller börja på Friskis tant-gympa!

Jaa, lite spännande, också väldigt overkligt, den dagen verkligheten kommer ikapp oss kommer vi nog slå i näsan rätt hårt båda två. Men vi klarar det :)

Jag mår så jävla dåligt, rent ut sagt, hela tiden så jag vet inte vad jag ska göra, jag har inte ätit på flera dagar, och jag VILL ÄTA OCH VA TJOOOCK!! Avokado funkar inte alls för mig längre, så synd, jag som älskar de.. Däremot har knäckebröd blivit en storfavorit, bra eftersom vi lär bli fattiga snart :D

Anto är och spelar live-poker ikväll så jag är home alone, jag ska titta på BigBrother och lyxa till det med en naturell knäcke!

SLÄNG ER I VÄGGEN!

Om ni tror att ni är vuxna för att ni har en egen lägenhet så måste jag vara värre och köpa mig en alldeles egen lägenhet! Imorgon skriver jag kontrakt på en lägenhet som är min bara min som jag ska köpa för en liten nätt summa, (peppar peppar). Det känns så bra :D jag är så glad och känner mig skrämmande Ovuxen för att börja det här livet, men mest glad!

Yeeei, det här var det bästa som kunde hända och mitt största orosmoment :) jag är överlycklig även fast jag idag har upptäckt att jag kräks av kaffe latte. Man kan inte få allt!


Kärlekstunneln :)

Idag har vi varit på Gröna Lund, jag, Amanda, Julia och Julia :) det har varit jättemysigt! Vi åkte båten över, åt lunch, åkte saker, lill-Julia hade nämligen som mål att åka allt hon fick under 1,40 gränsen och jag tror nästan hon lyckades!
Jag åkte inte så mycket, kärlekstunneln och lustiga huset bara, men det var roligt, jag kände mig som gamla farmor som stod och vinkade vid alla karuseller och höll allas saker, haha!

När jag hade lämnat Julia hemma på Fridhemsplan och gosat lite med mina twins så åkte jag hem till min älskling. Nu ligger jag i sängen och det smällde precis sjukt högt här utanför, som ett bomb! Hela min säng vibrerade, skit läskigt!
Jag är konstant illamående och kan inte ens dricka vatten, jag vill inte äta någonting, trodde att jag ville ha en avokado förut men det blev jättefel tillslut, suck och fy och bläää..

Imorgon innan jobbet ska jag träffa Martin, det ska bli roligt :)
Nu är det nog dags att jag ägnar mig åt seriöst BigBrother 2003 tittande!

"Fix you är anledningen till att man byggde stora arenor"

For you I'd bleed myself dry

COLDPLAAAAY! 33 000 sköna människor och vi diggade galet igårkväll :D fan så bra det var!
Extremt snygga framträdanden och ljussättning, både Fix you och The scientist var riktiga rysare och Viva la vida var alldeles alldeles underbar, för att inte tala om Yellow som ger mig gåshud. Det här kan jag leva på läänge! Bästa Coldplay.

Idag ska jag och Julia ta med lill-Julia på Grönan så snart ska jag åka till Fridhemsplan :)

Later

You came along, I wrote song for you..

.. about all the things that you do.
And it was called Yellow.

Ikväll smäller det big time, COLDPLAY :D jag och Amanda köpte biljetter den 15 december så vi har laddat i 8 månader. Fy sataaaan vad kul det ska bli!! Jag har alltid velat se Coldplay live, hade jag fått välja vilken konsert jag ville så ligger dom definitivt topp 3.
Så jag är glad att jag inte mår så dåligt idag! Har till och med varit på matmässan nere på Street och ätit kroppkakor och glass :) och träffat världens bästa Christina! Nu ska vi ta det lite lugnt, sen ska vi åka in och äta något nära Stadion och sen blire att det blir blire :D

Fan fan fan

Jag orkar inte må illa mera, jag har haft en nära-kräks upplevelse hela dagen idag på jobbet, har varit påväg till toaletten eller närmaste handfat x antal gånger och det blev bara värre när jag kom hem och la mig i sängen.. :( waaaaiiiii?!

Ska sova en stund och se om det blir bättre, vill ha fredagsmys med min älskling!

Vi la ett bud på lägenheten idag, spännande.

Just get back up when it knocks you down

Tröööööött.. my god. Jag har jobbat idag, och även fast jag försov mig och "fick" sova en timme extra så är jag helt slut nu. Jag längtar tills jag kommer till en pigg-period!
Ikväll har vi kollat på en lägenhet, som vi verkligen gillade, ska prata mer med mäklaren imorgon. Sen handlade vi och sen gjorde jag och Julia massa pannkakor med grädde och sylt och såg Du är vad du äter, härlig kombination :)
Nu ser vi på American Pie, Julia ska fläta mitt hår och sen ska jag nog sussa..

Imorgon är det jobb, sen får jag se vad mera. På lördag är det COLDPLAY och jag är sjuuukt taggad :D

Hoooney!

Igår kväll kom min älskling hem, gissa om jag blev jag!! Ååh jag har saknat honom så mycket.
Vi har haft mys hela morgonen och snart ska vi ut och ta en promenad, sen är det tvätt-dags och efter det ska jag till tvillingarnas nys dagis och hjälpa till med inskolningen :) men det är bara 3h, sen ska jag hem igen, aaa :D göra jättesmarrig middag och prata om allt som ska hända, så spännande.

CIAO

Vuxenpoäng!

Igår mådde jag alldeles för illa för att kunna jobba, när jag kom hem från Linköping var det krama-toastolen-läge och sen sängläge. Emma och Julia kom senare med thai mat och det gick ner utan problem. Vi slappade och kollade på Vänner och Baksmällan, sen fick jag många vuxen poäng genom att:
- hitta en lägenhet och fixa visning på torsdag
- ställa mig i bostadskö i stockholm
- skriva in mig på en körskola
- plugga på lite info på försäkringskassans hemsida

Duktigt va? :)

Nu ska jag snart åka till tvillingarna och jobba till 8, sen kommer min älskling hem, åååh jag har saknat honom så mycket, han behövs här när jag mår lite dåligt, det blir säkert bättre om ett tag och då kan han få åka iväg :)

Mååndag.

Jag sitter på tåget, igen, tillbaka till Stockholm, det ska bli skönt att komma hem, men tråkigt att lämna Linköping och tråkigt att min älskling inte är hemma när jag kommer hem.
Men jag har tvingat honom att komma på onsdag, jag klarar mig inte själv så länge och just nu mår jag inte så bra om dagarna. Då ska han finnas vid min sida hela hela tiden!

Ikväll ska jag till Vilma och jobba, 4h bara, jobbar kväll tisdag-onsdag också så det blir mycket vila, leta lägenhet osv dom här dagarna. Jag är helt slut hela tiden av ingenting :(

Igår hade vi en bra dag, vi var på stan lite, åkte och mötte upp Lottas syster Lina som har fått världens sötaste, minstaste bebis i förrgår, ååh den va så liten, helt overkligt! Så den beundrade vi lite utanför sjukhuset.
Sen gjorde vi grymt god vegetarisk penaeng, tog en fika med Simon och hans polare och sen gick vi hem och såg Dagboken och åt chips :)
Idag har vi varit och hälsar på Anni och Wilma på morgonen, <3 Wilma har blivit såå stor och Anni är såå tjock :) mysigt! Snart blir det en liten bebis till, jag längtar!

Nu mår jag sjukt illa så jag hör av mig från Söder istället.

Kalasbra!

Tänk att jag var ute igår men idag finns inte minsta spår av alkohol i min kropp, kan vara för att jag inte drack någon men ändå :) jätteskönt! Vaknade pigg och glad, lite snorig bara.
Idag ska jag och Lotta ta en sväng på stan sen åka ut till mammas fina plats, sen kanske vi ska träffa Anni och Wilma, det var läänge sen.

Vi va hos Bella igår och sen var vi på Platens en stund, jag gick hem skapligt och sov, tröött!

Nej nu ska jag duscha, saknar min älskling!

Smått chockad

Sitter på tåget påväg till Linköping, har precis passerat Norrköping och jag känner mig lätt chockad.. Ojojoj, men också väldigt glad :) det är kanske lite mycket på en gång, men det ska vi nog kunna lösa.
Nu längtar jag bara efter en helg med mina tjejer, mycket prat och funderingar, dom får agera bollplank mot alla mina tankar och orosmoment som detta innebär.
Spännande va! Så småningom kommer jag berätta för min blogg, men inte nu :)

Jag önskar mig själv en alldeles underbar helg i Linkeboda och måste medge att jag redan saknar min älskling lite.

Spänningen är på topp!

Ibland händer det lite spännande saker i ens liv, jag är vid en spännande sak nu. Jag lovar att komma med besked så fort jag får veta, det blir idag eller på måndag :)

Jag ska alldeles strax åka till Grönan och möta Vilma och Sara, vi ska se Mora Träsk och åka karuseller! Några från Vilmas klass ska med också och sen ska jag jobba hela kvällen.
Imorgon bitti åker jag till Linköping, tiidigt, det gick inte att åka ikväll för jag slutar så sent så jag skulle bara va framme mitt i natten. Längtar massor!

Igår var vi hos pappa och åt kräftor, det var smarrigt :)

Nej jag ska passa på att mysa lite med min älskling innan jag åker, han ska åka till västkusten ett tag nu så vi kommer inte ses på länge :(

Du är du och jag är jaaaaag!

Käära blogg, jag jobbar ihjäl mig efter 3 dagar :D fääjnt att man kan lyckas va?!
Igår och idag har jag jobbat 7+5 timmar, 7 med Vilma och 5 med tvillingarna, det är 12h/dag, love it! Det är sjukt underbart att träffa dom och jobba igen men samtisigt är jag HELT slut när jag kommer hem. Nu kom jag nyss hem och imorgon ska jag upp halv 6.

Meen på fredag kväll/natt åker jag till Linkeboda och hälsar på mina bruuuudar, fan vad jag gillar BRUDAR! Speciellt Hanna och Lotta då :) ska bli alldeles underbart att hänga där en helg.
Sen nästa helg är det Coldplay med Amanda, åh vad länge jag har längtat, det kommer bli helt sjuktfuckingjävlaawsome :D

Semestern gick fort, som fan faktiskt, varför är det alltid så? Suck.. Men nästa vecka tänkte jag boka Thailand så känns det lite lättare :D vi blir många som åker iår, jävligt skoj! Det blir sjätte eller sjunde gången, mitt andra hem, älskart!

Nej nu ska jag mysa ner mig breved min älskling innan det är sovtajm!

Home, sweet home!

Back to basic :) tillbaka till söder!
Det var underbart i Santorini men det var också skönt att komma hem.

Grekland var som sagt hur bra som helst, det var över 40 grader hela veckan och jag såg inte ett enda moln på hela resan :) god mat, mycket sol och bad osv. Ett alldeles perfekt avslut på semestern, känner mig massor med utvilad nu och redo för jobbet igen! Har saknat mina barn väldigt mycket och imorgon kväll ska jag jobba med Vilma och sen ska jag försöka hinna hälsa på tvillingarna på tisdag eftermiddag.

Igår hann jag vara hemma en timme från att vi kom från Grekland sen åkte jag till Mamas&Tapas och åt middag med Julia och Anna, jättetrevligt :) en riktig tjejmiddag med allt det innebär, god mat, sangria, mycket snack och till slut shots.
Och idag ska jag träffa Tessan, hurra! Har saknat henne jättemycket, hon kommer hit om ett par timmar, då ska vi till Gamla Stan och köpa choklad av Julia och sen äta B&J's glass. Sen kan jag tänka mig en middag nånstans, bästa Tessan :)


Santorini gaddamn!

Jag har det oforskamt bra har nere, saa varmt, uppat 40 grader pa dagarna, 25 i havet :) vi har ett jattefint hotell med massa pooler precis vid stranden, jag har, efter 2 dagar, precis blivit sadar brun sa att alla har pa armarna e vita, harligt!
Mysig liten o, solar och badar hela dagarna, vandrar runt i den lilla sota byn Kamari pa kvallarna och natterna och ater god mat och dricker kall Corona, njuuuuuter :)

Igar hade jag namnsdag och fick ett jattefint halsband av min beloved boy, sweet!

Nu ska vi ut och ata som bara den! :D det ar ingen risk att man tappar ett kilo eller 2 har nere nar man livnar sig pa fetaost, oliver, grekisk yogurt med honung, mousaka, souvlaki, tzatsiki osv osv. I liiiiike Greece!