Shower Power

Jag kom precis ut ur duschen, klockan är 16:07 - inte bra!
Igår hade jag i alla fall en superkväll, lite stressigt i början men sen när jag fick några muggar (brist på glas) vin så ordnade de till sig. Jag vill tillägga att jag nu vet att jag är bättre på GH i nyktert tillstånd, men jag var inte shame on me dålig igår heller ;D
Vi gick till Platens såklart, kuuuul, dansade massa, me like!

Idag har vi ätit frukost och legat i soffan och tittat på OC, men nu kommer Hanna snart hit, vi ska gå och äta pizza sen kanske vi ska ut, who knows? Får se om jag orkar.
Imorgon ska jag träffa Anni tänkte jag :) jag åker nog hem på måndag förmiddag, Anto kommer inte hem förän måndag kväll och jag vägrar sova där utan honom.
Saknar honom redan lite, helt sjukt <3

BAJBABJ

Sicko

Hello.. jag är INTE på the top of my game, suck!
Jag har inte jobbat idag, imorgon åker jag till Lkpg, jag MÅSTE bli frisk som bara den för jag har planerat den här helgen och längtat sååå länge.
Ska i vilket fall bli underbart att träffa mina damer :D

Det var bara detta jag ville förmedla, jo och att jag kommer sakna min älskling som åker till Gbg över helgen, bästa bästa älskling <3

P.S. Båda dom här snyggingarna är MINA, (fast dom röda sparar jag tills i vår ;)





Some days

Vissa dagar blir jag så trött bara, på allt eller inget.
Tråkigt när det går ut över andra, eller så kanske man förtjänar lite ibland.
Spela roll, jag längtar massa till helgen när jag bara ska va med mina tjejer, det blir bäst.

Idag hade jag och tvillingarna en mysig dag, vi lekte med nya leksaker, gosade massor och tog en lång promenad längs Årstaviken med Anto.
Imorgon bitti börjar jag inte förän 10, skönt!

Jag har haft ont i huvudet hela dagen, j o b b i g t, hoppas jag INTE blir sjuk, det skulle va katastrof!

God natt

What a pretty face

Fini min bogg har blivit va?
Emma har fixat :) för att hon har skillsen och jag inte!

Nu ska jag åka till mina tvillingar och leka med deras 1års presenter, herrå!

Tralala..

Det vart en mycket kortare dag än vanligt idag, jag började 3 och slutade 5, min tjeja var sjuk och jag ska försöka hålla mig frisk!
Jag kom hem vid 6, då gjorde jag mat till oss, wok med kött, grönsaker, nudlar och jordnötssås, de va smarr :) jag är trött, så jag ska gosa ner mig i sängen med min älskling, imorgon börjar jag lite tidigare hos mina tvillingar!

P.S. Jag längtar massa till helgen!!

Work work!

Nu ska jag åka ut till min lill tjej :) känns som jättelänge sen vi sågs så det ska bli mysigt!
Känns bara som att alla är sjuka och jag ska göra mitt bästa för att slippa undan.

Vi har tränat idag också, grr vilka muskler det byggs ;D

CIAO!

Mys söndag :)

Söndagar är nästan min bästa dag, i alla fall när jag har sovmorgon på måndagen, idag har vi haft en perfekt söndag :)
Vi sov läänge, sen gick vi till Frapino och åt frukost, sen åkte vi till Blekingegatan på lägenhetsvisning. Såå fin lägenhet, jag kan flytta in ikväll, dock blir den nog lite dyr i slutändan, vi var inte direkt själva där. Pappa och Gun gjorde oss sällskap i alla fall och vi gick och tog en fika efter.
Sen ägnade vi (jag) oss åt lite shopping, ett par nya t-shirtar, lite nya underkläder, nya nagellack, en välbehövlig runda på MakeUpStore :D, sen köpte jag säsong 4 av Greys Anatomy innan Anto tröttnade och ville hem.
När vi kom hem så gick vi till gymet, som till min stora glädje har fått en sån maskin jag ville ha! :) sen gick vi hem och gjorde mat, kyckling med grön curry, smarr!
Nu sitter vi i soffan med varsin dator, tittar på Greys, jag har målat naglarna i värsta gladhets rosa/lila färgen och snart tänkte jag göra te och krypa ner i sängen. '
Bra söndag va? Hihi, ibland är min blogg meningslös right?

Imorgon börjar jag jobba vid 3, tänkte hinna träna och titta på fler lägenheter innan dess, vi har ca 15 st som vi ska försöka kolla på dom närmaste veckorna, så spännande!

(P.S. Igår var vi på match, yeeei Djurgården vann, femte raka nu, på kvällen käkade vi på Mamas And Tapas, my fave! Det var trevligt, sangria i mängder, underbar mat och frozen margaritas!)

På fredag åker jag till Linköping, ska bli sjukt kul, en helg med brudarna <3

Godnatt

WOHOO!!

Jag har precis i denna stund betalat våra Thailandbiljetter, det sved lite i plånboken men fan så värt :D
22 februari - 16 mars är vi borta, wohohoooo!!
Känns helt sjukt, vi åker om 29 dagar, kul för er som får va hemma, suckers! ;D

Ville bara informera, jag och Lotta - bättre än er <3

Every day is a getting closer

Friday :)
Tvillingarna fyllde 1 idag, vi har haft en jättebra dag. Med paket, dom fick badskor till simhallen, so cute, och varsin ny body, Alicias var rosa (I<3Mom) och Alexanders var schackrutig på armarna och massa fina bilar på hela magen ;D
Sen gjorde vi tårta och fixade, sen kom det massa folk, så åt vi god mat och drack vin :) himla trevligt! Fick träffa min förhoppningsvis nya chef, hihi.

Sen drog vi oss hem, handlade lite god frukost tills imorgon, min favvo smoothie från Innocent bla :) sen städade vi hela lägenheten, bytte sängkläder osv och nu slappar vi, så skönt!
Jag har även köpt Amandas och min Coldplay biljett tills i sommar, förhandbokat biljett till Thailand, betalat måndens räkningar+hyra och shoppat lite på hm.se :)

Imorgon ska jag shoppa lite på förmiddagen tänkte jag, sen ska vi på hockey vid 4 med Julia och Erika, efter det ska vi till Mamas and Tapas och käka, till min stora lycka, älskar den restaurangen!
Och på söndag ska vi på 4 lägenhets visningar, ska bli superkul :)

Gnite

Picture time

När jag använder Julias dator måste jag alltid lägga upp lite bilder :)


Jag och älsk på Raw i höstas :)

Det är svårt att hitta sötare barn, aaah, lovely :)

Jag och Emma på Grill, sweet sweet!

Julia och Anto på Grill, cute as hell.

Jag och Jull i somras :)

Idag har jag varit ledig från jobbet, så vi tog oss till Eriksdalsbadet jag, Anto och Julia, hihi, äventyrsbadet var heelt okej (jag var snabbast på ruchelkanan :D), sen bubblade vi och bastade lite.
Helt slut blev man av simhallen, suck, vi åkte hem till pappsens place och gjorde tacopaj som vart supergod! Och nu fick jag en citronmaräng paj av pappi, so cute :) vi ska åka hem snart och mysa.

Imorgon åker vi till Lkpg över dagen för att få mina provresultat! OCH för att luncha med Hanna och Lotta :) OFCOURSE!

End my weekend

Sööndag :)
Jag har haft en superskön helg, väldigt välbehövlig vila och massa mys med min älskling.
Igår så tog vi en låång sovmorgon, va vi på Djurgården-Modo på eftermiddagen, (5-2 :D), sen åkte vi in till stan, käkade på Fridays och sen gick vi på bio :) Såg Yes Man, den va jätterolig, rekomenderar verkligen den!
 
Idag har vi haft en superslö dag, låg i sängen och segade hela förmiddagen, Anto spelade poker och jag läste nörd-bok, rekomenderar Stieg Larssons böcker såå mycket, sjukt bra!
I alla fall, sen tog vi ett ryck och städade lite, duschade oså, sen spelade vi Guitar Hero tills jag fick sjuk kramp och va tvungen att sluta, plus att jag var väldigt hungrig.
Handlade och gjorde mat, köttbullar och potatismos ;D nu sitter jag i soffan med en kopp te och Anto ligger på sängen och spelar poker, imorgon ska jag upp jättetidigt och jobba med min tjej så jag tänkte snart krypa ner i sängen!

I veckan ska jag jobba jobba, på torsdag ska jag till Linköping och sjukhuset för att få mina provsvar, älskling följer med men vi åker bara över dagen, kanske hinner med en sen lunch med mina tjejer innan jag ska hem igen :)
Nästa helg är jag också ledig, underbart!

God natt

We're getting better already

Fredag kväll, vi har ätit sushi och nu ska vi bara mysa, jag är såå trött.
Imorgon hockey och bio kanske :) såå skönt att slippa ställa klockan. Det har inte hänt på typ 10 dagar, längtar tills imorgon!

Btw så hände något hemskt idag, fan alltså, bankomaten tog mitt kort!! Bara käkade upp det, alltså jag hann inte slå kod eller nånting.. Sen kunde Anto ta ut pengar som vanligt, h e l v e t e vad irriterad man kan bli, jag spärrade och beställde ett nytt, segt, jag som ville köpa Thaibiljetter på måndag..

En av mina söta twins hade massa feber idag, hoppas jag INTE blev smittad.
Nu ska jag jobba lite på min karriär ;D

Minns att jag står bakom dig

Åh, jag ligger i sängen och kollar på Lasse grejen på 1an, så bra. Nu för tiden lyssnar jag bara vissa perioder men förr var det tveklöst det enda enda jag lyssnade på, det är lite speciellt med Lasse, han kan väcka många känslor och hjälpa andra känslor.
Så bra helt enkelt.

Annars har det här varit en bra dag, började dagen med att lira lite (viktigt att säga lira inte "spela"=töntigt), hihi, köpte vårat Guitar Hero igår, I'm stuck!
I alla fall, sen åkte jag till mina twins, vid lunch gick jag och Julia en promenad till deras place med barnen, åt årets första semla, smarrigt! Sen chilla vi där hela eftermiddagen, vi åkte buss hem till Fridhemsplan och sen busade vi med storasyster och jag fick 2 sjukt bra nyheter.
1 - Jag får ledigt för att åka till Thailand med Lotta :D
2-  Dom får ingen dagisplats förän i höst så jag får jobba massa längre!
HURRAAAA !!

Måndag-tisdag var jag i Linköping, va på sjukhuset i måndags och tömde mig på blod, typ, sen firade vi Lottas födelsedag! Vi käkade på Kniv å Gaffel med Hanna och sen tog vi några drinkar på 55an :) riktigt bra! Längtar massor tills sista helgen i januari när brudarna kommer upp :D

Nu ska jag sova, imorgon ska jag till skolan med min tjej :)

Längtar tills helg, då ska jag ägna massa tid åt min älskade, underbara pojkvän Antoine, han är värd hela mitt liv!

P.S. Jag och Amanda ska på Coldplay på Stadion den 22 augusti, BRA!



Would you go along with someone like me?

I did before and hade my share, it didn't lead nowhere.
I would go along with someone like you.

Fucking söndag, igen, tiden bara går och går.
Jag kom precis hem från jobbet, idag har vi mest softat och varit på en basket match. Nu ska jag och Anto strax gå och träna, ska bli skönt, var flera dagar sen nu.
Efter träningen ska vi handla sen göra god söndags mat :) när jag kom hem hade vi fått nya soffan, det vart super! Den är så skön.

Imorgon mina vänner, då åker jag till Linköping :D ska till sjukhuset, imorgon och ta prover och sen ska jag tillbaka den 22dra och träffa farbror doktorn, isch, gillart inte.
Men det är galet passande imorgon eftersom min älsklings Lott blir 21 då :D tänkte bjuda henne på middag eller nåt, dricka lite vin kanske, ska bli mysigt! Saknar henne så mycke.

Nej nu ska vi träna, BAJ BAJ!


Maybe I would have been something you'd be good at

Fy vad dålig jag är på att uppdatera min blogg nu för tiden, min tid räcker liksom inte till!

Idag har jag jobbat med min tjej, hennes mormor hade 70års fest som vi givetvis var på, massa god mat och trevligt folk :) det var passande nog precis vid Zinkensdamm så jag kunde gå hem när jag slutade vid 5. Då tog jag och älskling en lång promenad runt söder bort till Slussen, när vi kom hem käkade vi lite ost och kex i sängen och sen fick Anto för sig att gå och hyra film så han kom tillbaka nu.
Jag tänkte ta en varm dusch med peeling nu sen dränka mig i Karma Cream, göra en kanna te och sen hopppa ner i sängen med mitt hjärta. Det låter super, ska upp tidigt och jobba imorgon med.

Igår hade jag mina tvillingar, så mysigt :) vi gick ända till Östermalm och pappas lägenhet, tog en fika och hälsade på lite i flytt röran.
På kvällen så åt vi god mat och sen somnade jag tidigt, helt slut.
Det har inte hänt så mycket annat intressant, vi har haft vardag liksom, men allt blir så mycket roligare och lyxigare när min älskling är här <3
Va hos söt Jessica och gjorde naglar i torsdags, aah, det är alltid lika roligt ;D

Vi har även preliminär bokat en tjejhelg nu, sista dagarna i Januari, åååh det ska bli så kul! Saknar mina girrrls, bästa helgen kommer det bli, ÄLSKAROM!

Nu ska jag hoppa in i våran superlilla dusch och trängas med Anto, grr!

It's a perfect shame

Jaha, kors i taket mina damer och herrar, som många kanske redan vet, min hvuvud trappade minne om jag hade bloggat om det här men som nyårs löfte så gav jag att komma i mina gaaammla jeans, hihi, för de gör jag inte längre, icke roligt!
Så direkt när vi kom hem från Egypten började vårat nya liv, vilken klyscha men så är det. Vi har bara ätit mat, absolut inget små ätande emellan eller något onödigt socker osv i all mat, sen har vi ätit relativt nyttig mat och värsta super frukostarna, tex omelett, fruktsallad, skinka och avokado mackor med färskpressad juice till, gott va? :)
Sen har vi tagit morgon promenader och idag kom det, vårat första gympass ihop, och vet ni, jag ÄLSKAR gymet! Aah, det va helt underbart efter, och inte alls speciellt pinsamt som jag har trott hela tiden. När vi kom hem gick jag som på moln och i mitt lyckorus lyckades vi tillsammans beställa en hel flyttkartong med grejer från Gymgrosissten, inget ska lämnas åt slumpen utan nu kör vi! Känns heelt bäst :D
Vi har även slutat röka om jag har glömt att nämna det och igår  när jag kom hem från jobbet hade älskling fixat alla nya möbler och hyllor, såå underbar!

Idag har vi som sagt tränat, sen åkte vi till stan och lunchade på Ikki Sushi och jag lyckades hitta en lila skjorta till helgen på Åhlens City. Nu kom vi precis hem, ligger och slappar innan vi ska åka till Grill och äta middag med hela familjen, det ska vi mys :) har inte träffar Julia på jättelänge, saknar henne massa!
Igår kväll jobbade jag med min tjej, supermysigt, vi lekte med julklappar och spelade dataspel, sen spelade vi poker med hela familjen efter maten :)
Och imorgon går jag träffa mina twins, åh jag längtar massor! Ska ta med dom in till stan och köpa ett par nya vinterskor till mig.

Pratade precis med Hanna, what a babe :) snaaart måste de bli en tjejhelg!

P.S. Smart mig som verkar ha slarvat bort presentkortet på 1000 kr som vi skulle ätit för ikväll, suck.
P.S.S. Jag tänker äta en efterrätt ikväll, men absolut något med frukt, eller inte, längtar!

Flower power!

God kväll :) jag är helt veckovild, känns inte direkt som söndag. Har varit ledig så länge nu, det är skönt men jag längtar efter mina gull, aah, får träffa mig tjej imorgon kväll, då blire mys :) sen mina tvillingar och Julia på onsdag, längtar!

Igår var vi på Blå Dörren med familjen (-Julia) och käkade, oh ja, samma Blå Dörren som i Åt samma håll med Lars.W, ("Blå dörren hade öppet så vi slog oss ned i baren"), hihi, töntigt kanske, men jag tyckte de va kul i alla fall.
Nog med oviktigt vetande, nu till något viktigt, tex att jag och älskling har varit på IKEA idag med pappa och Gun, tattare utan körkort som vi är så måste vi passa på att åka när folk med bil åker.
Dom köpte ingenting, det skulle ju inte vi heller göra, men x antal tusen kronor fattigare åkte vi därifrån med ett präktigt lass (till min stora lycka, jag bara ÄLSKAR IKEA)! :D
Vi köpte massa nya köksgrejer, stekpannor kastruller osv, så nu är verkligen a l l t mitt eget, eller vårat, tss. Sen köpte vi lite nytt till badrummet, ett jättefint skoskåp till hallen, tavlor och ramar, hyllor att sätta på väggen med lådor till, en ny taklampa som är snyggsnyggaresnyggast, massa nya ljus och ljusstakar, nya sängkläder och lakan, sofföverdrag och soffkuddar och sen en UUUnderbar väggdekoration i form av massa svarta blommor och hej och hå, vart kalas fint på min ena vägg :)
Faktum är att allt vart super snyggt, speciellt soffan, sen har vi slängt ut massa mer saker härifrån så nu börjar de bli ett riktigt feelgood ställe, älskar :)

Imorgon ska vi:
- morgonpromenera
- äta värsta goa frullen
- köpa gymkort, sega oss
- låna verktyg av pappa
- tvätta
- sätta upp, lampan, hyllor och tavlor

Sen ska jag jobba vid 4, men jag är ju ledig på tisdag igen :) då kan vi förvänta oss att det första svettningen på Friskis kommer äga rum, det blir jag, Anto, ett par spinning cyklar, ett gäng till, en svettig ledare och en CD med lite goa schlager remixer kan jag tro ;D ska bli skönt att komma igång, finally!

Nu jobbar min älskling, alltså ligger i den nyöverdragna soffan med sin laptop och spelar poker, samtidigt som han kollar på fotboll på TV, fuskit? Jag ligger som den nörd jag är på den nybäddade sängen med vad, jomenvisst är det en bok, Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor, har segat med den ett par månader men den är braa!
Jag ska nörda vidare, HERRÅ!

P.S. Jag saknar Lotta och Hanna
P.S.S. Anto ska flytta hit. eller, ANTO SKA FLYTTA HIT :D:D:D

I don't need no porn to turn me on

Heeeeeeeej :)
Det var ett tag sen va, jag har varit busy så att säga.
Kom hem från Egypten igår kväll, det var en rolig resa, det kunde allt ha varit lite fler soltimmar kan jag tycka men men. Det var mysigt att åka med älskling och vi hade himla kul, vilade ut riktigt ordentligt och bara mös! Nästa år blir det Dominikanska eller Thailand över nyår, får se.
Vi har i alla fall tagit tag i vårat nyårs löfte och slutat röka, rensat heela köket på allt vad onyttigt heter, köpt träningskläder/skor, (gymkorten kommer imorgon), och fyllt på med nyttig mat och vitaminer.
Känns superbra och jag är såå motiverad! Mina gamla jeans - here I come ;D

Nyår som sagt, jag och älsk var på världens största fest tro mig! Ett baota stort tält med massa massa folk, och vi kände ingen, hihi men det var kul ändå.
Året som gick har varit ganska händelserikt ja..

- Började med ett kaos nyår..
- Skaffade mig en karl, och gjorde slut med honom, för att sen hitta honom igen :)
- En underbar Hanna har stått mig nära under hela året <3
- Erik lämnade oss, vila i frid.
- Jag tog studenten.
- Jag flyttade till Stockholm och min första egna lägenhet.
- Jag blev sams med Lotta, sjukt bra <3
- Jag fick 3 nya jobb, och slutade på 1 av dom.
- Åkte på min första utlandsresa utan pappsen, Egypten :)

Massa andra saker har också hänt, massa roligt och tråkiga, det var ett bra år i alla fall. Hoppas att det här året blir super duper jätte bra :)
Är jättetacksam för året som var och alla som hjälpte det att bli allt vad det var, ni vet vilka ni är hoppas jag :)

Nu ska jag slita ut mina extentions, är så trött på löshår, sen ska jag och Anto ut och käka med pappa, Gun och Emma. Hejdå hej :D