Mys söndag

Ibland kan söndagar kännas ganska deppiga men jag måste säga att jag känner mig ganska nöjd idag. Jag och Julia sov jättelänge, med mina mått mätta, och sen åt vi god frukost som pappsen fixa, ibland är det skönt att inte behöva ta hand om allt.
Sen åkte vi ner på stan och köpte en dator till Julia, en mini som jag har :) och nu är vi hemma hos mig. Ska snart göra en fusk tom kha gai, hyra en film och äta glass till efterrätt!

Jag är helt slut, jag glömde mina järntabletter igår och även fast jag tog sovmorgon så skulle jag kunna somna nu, gäsp!
Handlade nytt tvätt/sköljmedel som är bebisvänligt så jag kan börja tvätta allt i det istället, plus alla hennes kläder och dom nya sängkläderna jag beställde häromdagen, allt är från RättStart, som har så fina grejer :)

Har ingen direkt skrivlust, återkommer imorgon.

Sömnpiller

Jag börjar bli rätt så säker på att någon har blandat sömnmedel i vårat vatten, för jag är trött hela tiden!
Nu har jag och Anto precis grejat i köket lite och jag känner mig redo för sängen, katastrof. Men fint blir det, fast det går seeegt, försöker förtränga känslan av stress som verkar vilja infinna sig hela tiden, stress över att allt inte ska bli klart osv.

Nu kommer grabbligan när som helst och invaderar lägenheten, jag åker kanske till pappa och sover inatt så att dom får ligga och mysa i stora sängen.
Tråkigt att det inte blev Kalmar i helgen, jag hade sett fram emot att träffa mormor och morfar jättemycket :( men jag har ingen lust att vara borta i 4 dagar när jag mår så dåligt, jag är mer besvär än roligt sällskap. Men ändå, jag är lite ledsen över det.
Ska ta med mig lilltösen så fort som möjligt och flyga ner och hälsa på dom!

Hittade en jättefin babysitter som jag tänkte beställa åt miniliten, tyckte den såg skön ut :) tycker att såna som gungar och sjunger är hemska, skulle aldrig köpa en sån!

Första bråket - check!

Jag och min dotter har blivit lite osams för första gången i våra liv, ungen har spräckt ett revben på mig! Det är klart man blir tjurig eller hur?
Hon låg och boxade, sparkade och stångade in sitt lilla huvud i samma revben i ungefär ett dygn, även fast jag försökte lite bestämt putta bort henne gång på gång så skulle hon vara där och jävlas. Så min barnmorska trodde att det var ett spräckt revben, jag har haft brutna och spräckta revben innan och känslan är alldeles för bekant! Inte så roligt, men jag älskar henne ändå :)

Idag har jag varit och hämtat ut massa paket, rooligt :) en ny tröja till mig, ett babygym, en skötväska och lite nya saker till vagnen!
Sen åkte jag och Julia hem hit och gjorde stuvade makaroner, mums! Får passa på när Anto är iväg för han tycker inte om det.
Imorse var vi uppe och såg hockeyn, skitmatch, och efter det somnade jag om till halv 1, mjauuuuu :)

Igår kom Micke hit, en av Antoines kompisar som har flyttat till Australien, trevligt var det :) jag fick ett paket daim-glass i present och pizza till middag, han vet verkligen hur man ska charma en gravid dam!

Nu ska jag städa iordning lite här, imorgon kommer grabbligan från Lysekil och slår läger i vår lägenhet. Nästa vecka har jag gjort stora planer för mig och Julia när hon har lov, vi ska måla om en byrå, gå och mysa på Centralbadet och mecka med vagnen!

Night!

Typiskt

Jag skämms, för att jag är inne.
Igår bestämde jag mig för att ta en vilo-dag-deluxe idag, när vi kom hem från föräldrautbildningen hade jag lite feber och mådde rätt illa så jag tänkte soova hela dagen idag.
Men när jag vaknar så skiner solen som en galning, såklart! Alla är säkert ute och lapar solljus idag, jag orkar verkligen inte att gå ut, hur värdelös är jag? Plus att som svensk har man ju blivit psykad till att tro att man inte FÅR vara inne om det är fint väder, då måste man vara sjuk eller ha något livsviktigt att göra, annars drar folk efter andan som om man vore lite kriminell.

Föräldrautbildningen var i alla fall bra, en föreläsning liksom, igår pratades det om förlossningen, väldigt pedagogiskt, informationsrikt, jag tyckte den var bra, speciellt för alla pappor!
Det var Sussie som föreläste, jättekul att träffa henne :) hon hoppas nog att jag föder lite tidigt så att hon kan ta hand om mig på BB för hon jobbar i Norge den 14 april.
Eftersom vi gick fel först, såklart, så hamnade vi på BB Stockholms familjehotell, det är såå fint! Det känns jättebra att vi fick en plats där. Här är ett
bildspel på deras lokaler!

Nu ska jag äta risgrynsgröt i sängen och se lite SATC :) när Anto kommer hem ska vi göra klart köket, PUNKT SLUT!

Nu är det på riktigt!

Sov som en gud inatt, vaknade bara en gång, helt underbart!
Kämpade mig på en ersättningsbuss nere i Alvik och blev endast 10 min sen till min barnmorska. Hon hade en sjukt lång lista på alla blodprover vi skulle ta idag, jag fick lite panik när jag insåg att det inte skulle bli något vanligt stick-i-fingret-prov, utan ett i armen. Djupa andetag, jag är tamefan superwoman, tar nålen i armen som ett myggbett, tänker hela tiden på att jag ska föda barn, funkis!

Sen tycker min BM att nu är det fan bäst för dig att du har gått upp lite, hon tycker 1,5 kilo är alldeles för lite, hon börjar bli arg på mig, tror att jag smygbantar. Yeah right tänker jag, som om jag någonsin skulle lyckas banta överhuvudtaget?
Men har man sett, 4,5 kilo upp, kände mig genast lite mer gravid och funderade om inte jeansen satt liiite tight? Nej det gör dom verkligen inte, är det mina gäddhäng som lägger på sig, icke icke. Min BM säger att det är hela bebismagen som väger all extra vikt, och mina mjölkstationer såklart, dom producerar mjölk som bara den, tror kanske att jag ska föda snart, vem vet?

Kände mig i alla fall ganska nöjd om än trött när jag gick därifrån, hoppas att blodet är bra också, lågt järn kan jag leva med men inte något annat tjaffs, och helst INTE järninjectioner i form av sprutor.
Men ändå, 4,5 kilo upp, jag känner mig stolt :)

Kommer hem, diskar och städar, tänker på alla bebissaker jag måste köpa, blir liite trött i huvudet, börjar mer kännas som tvång än som ett nöje att inhandla saker, jisses, behöver man verkligen allt det här tänker jag? Kanske har Antoine lyckats psyka mig till att inte vilja handla mer, går in på lite schyssta sidor med online-shoping, känner efter.. Nej, jag är inte sugen på att köpa något.

Känner att jag är sugen på ägg istället, mums, riktigt gott, ät ägg med er, allihop! Löskokt ägg på en rostad macka ska det va.
Filosoferar lite, har alltid tänkt att om jag blev gravid skulle jag ta all extra tid som blev, om det nu blev någon, och så skulle jag skriva en bok. Känner mig lite motiverad, ändå inte, tänker att jag mjukstartar med ett blogg-inlägg, har lust att skriva liksom, massor.
Förr i tiden kunde jag sitta och skriva i timmar, på papper eller på datorn, har alla texter någonstans, mest jävligt deppiga prylar, mest året efter att mamma dog, undrar om det verkligen är jag som har författat ihop allt på dom här papprena. Känns som ett annat liv, livet före och livet efter mamma, ja det är nog så jag delar mitt liv. Men snart blir det livet före och livet efter Lexi.

Sen tar all skriv-fantasi slut. Om jag skrev en bok skulle den nog bara handla om mig, och mitt liv. Ja det skulle den!

Skriv något!

Depp

Idag har jag varit jätteseg och lite smygdeppig/hysterisk över all röra här, det finns inte mycket jag kan göra åt den. Amanda var på stan ett par timmar förut och det passade perfekt för ungefär när hon åkte så började hela min bröstkorg att göra fruktansvärt ont, det höll i sig i ca 3h, det är riktigt hemskt. Det är ju liksom benen som tänjs ut, smärta! Alvedon, värmekudde och gråta en skvätt hjälpte lite men ändå inte.

Känner mig lite uppgiven nu, jag vill somna och vakna upp till ett färdigt, städat och fint hem. Men imorgon bitti ska jag till min barnmorska (om SL-gudarna vill) hoppas på schyssta järn-värden, även om jag snarare tror att dom har sjunkit så trött som jag är. Så då blir det sprutor nästa, aawooo..

Nej fy, nu checkar jag ut.

Gääääsp!

Morgonstund har guld i mun, eller? Anto praktiskt taget bar ut mig till soffan vid 6 imorse så att jag skulle få se hockeyn, såå trött. Men det var härligt med vinst, även om sista perioden var skapligt tråkig att titta på.

Igårkväll var jag, Amanda, Julia och Anto här och åt pizza, sen spelade vi Alias som jag och Amanda vann överlägset :) när vi kom hem igår hade också Henke hunnit göra riktigt fint i köket! Kaklet vart hur bra som helst och klinkersen vart minst lika bra, han kommer ikväll också och fogar lite åt oss :) sen att resten av köket/vardagsrummet ser ut som hej kom och hjälp mig får vara skitsamma tills det är klart. Även om jag är påväg att få en nervsammanbrott över det titt som tätt.

Amanda ska nog till Julia på salongen och fixa håret om en stund och jag kanske ska äta lunch med Monique, om hennes tåg kommer fram. Verkar som att varken SJ eller SL är medvetna om att det kan snöa på vintern och att trafiken måste fungera i alla fall. Alla t-banor ovanför marken är inställda idag, dvs min station, morrr..

Imorgon kommer mina twins hit och hälsar på :) kärlek!

Jag går i ide

Jag är lite som en björn, jag känner att det är dags att gå i ide nu.
Jag är konstant trött, inte sovtrött men lite mystrött sådär så jag gärna lägger mig och vilar lite. Och jag intalar mig själv hela tiden att det bara är bra om jag vilar så mycket jag bara orkar nu innan det är dags. Idag låg jag kvar i sängen till halv 12, mjaaaaau :) Antoine gjorde frukost till mig och sen satt jag i sängen och drack te, åt resterna av gårdagens bio-godis och kollade på Vänner. Det kan inte sägas nog många gånger hur underbart skön våran nya säng är!

Nu är grabbarna i full gång och ska sätta fast bänkskivan i köket, wiii, jag är åskådare från soffan. Sen ska Henke kakla och klinka lite idag.
Jag ska träffa Julia snart och gå en sväng på stan innan det är dags att möta Amanda, min tredje lillasyster :) det ska bli jätteroligt att träffa henne, och sen ska vi ju förhoppningsvis åka med henne ner till Småland på fredag. Och då kommer Sebbe hem från Gotland och hälsar på också, wiiiii :D världens bästa, vi har inte setts sen i somras, saknar honom alltid massor.

Igår var vi och såg Farsan, sjukt bra film, jag skrattade så mycket så jag trodde att jag skulle få upp maten på ett ställe. Jag rekomenderar den till ALLA!

Och imorgon ska jag träffa Monique och äta lunch, det var flera år sen vi sågs sist, så himla roligt :)

Hej mitt vinterland!

Alltså jag bojkottar Sverige snart och flyttar till Thailand, vem fan orkar bo här när det är en halvmeter snö och det bara kommer mer och mer?!!
Nej tacka vet jag värme, jag kan tänka mig ett hus på PhiPhi med min lilla familj. Jag längtar massor tills i december när vi ska åka ner med vår lilla tös :) det kommer bli såå härligt!

Jag är i alla fall spy-trött på det här vädret, jag är också väldigt glad att jag inte ska föda nu snart, om 52 dagar är det förhoppningsvis lite finare väder :)

Ikväll ska vi på bio och se Farsan, kaaanon! Ska ses i stan och käka lite först, sen ska jag inte gå ut förän snön är borta.
Imorgon kommer Amanda!

Skriver mer sen :)

SPA!

Goood mooorning!
Jag har gått upp och gjort mina vanliga hemmafru sysslor som att diska, städa lite, bäddat rent i sängen med nya sängkläder, startat en tvättmaskin. Suck, jag längtar tills snön är borta, tills efter förlossningen när jag inte har lika ont överallt längre och det börjar bli lite mer humant väder ute, jag längtar efter våran lilla dotter!

Igår var Julia här och hade mys, vi gjorde mat och såg på OS, heja Anja som tog brons :D
Ikväll ska vi på SPA, Sabai Sabai, me like! Precis vad jag kan behöva, en skön fotbehandling eller en massage. Vi fick det i alla hjärtans dag present av Gun, det blir jag och mina systrar och Gun och hennes syster.
Sen ska vi hem till östermalm och göra mat och se hockeyn :)

Hela morgonen har jag haft sammandragningar och min mage är hård som en fotboll, måste vara för att jag ansträngde mig så hårt och sov i 9h :)

Jag saknar Hanna, massor, det var jättelänge sen vi sågs! Skulle behöva ha henne som granne egentligen, men jag är glad för att hon kommer upp och hälsar på om några veckor.


Vecka 33

OJ, jag är helt slut.
Jag har varit uppe sen 9 imorse och tvättat och städat, nu har jag däckat på soffan och är grymt hungrig så jag måste gå upp snart och fixa maaat!

Det är skittråkigt att inte kunna städa ordentligt eftersom det fortfarande är massa verktyg och byggsaker ivägen. Men imorgon kommer Henke med bänkskivan, och lördag-söndag ska grabbarna fixa klart det sista. Sen kan jag städa ordentligt och börja göra allt det roliga fixet med gardiner och blommor, tavlor och lampor :)

Idag går jag in i vecka 33, känns sjukt, 80,6% avklarat, jag var ju nyss i vecka 15? Är jag höggravid nu? Det känns inte så, jag vet inte riktigt vad jag väntar på.
Nu är hon i alla fall så gott som färdig där inne och ska bara ligga och samla på sig lite mer fett dom sista veckorna :) det är dags att hon vänder sig neråt också tycker jag, så att jag får lite lättare att andas! Nu ligger hon helt tvärt om, jag känner hennes huvud ovanför min navel och hon sparkar rätt ner, inte speciellt skönt.

http://www.alltforforaldrar.se/d_files/40%20veckor%2022.jpg
Här är en liten knodd i vecka 33, INTE min kan tilläggas. Men ändå, ser ganska färdigbakad ut eller hur?

NEEJ!!

Anja Pärson, vad hände? Jäkla skit alltså, jag och bebben låg på helspänn i soffan och hejade på som bara den och sen kommer världens vurpa precis i slutet, så himla tråkigt :( hoppas att hon är okej och kan tävla vidare!

Jag är baota mätt, jag och Anto gjorde hemgjorda köttbullar och potatismos, inte för att skryta (eller jo precis för att skryta) så gör jag världens godaste potatismos. Så nu ligger vi i varsin soffa som två tjockisar i värsta mat-komat.

Idag har jag och pappa varit och köpt kakel och klinkers, jättefina hittade vi :) längtar så sjukt mycket till helgen när allt ska upp och det SISTA ska fixas. Dom ringde idag och vår bänkskiva är äntligen färdig att hämtas!
Min pappa är världens bästa och gulligaste som tar sig tid att hjälpa oss så mycket med lägenheten och fixa allt, superstressad hela tiden eftersom att han är ansvarig för hela Försvarsmaktens "Har du vad som krävs?", officerar utbildning på jobbet. Jag ska tänka ut nån riktigt fin present till honom när det är klart här, frågan är bara vad?!

Imorgon tror jag att jag får lite paket från posten att hämta ut och på kvällen kommer Julia hit och sover :)


Pappsen och jag :)
Monkey see - No play no life! Väldigt roligt för oss utvalda som förstår humorn.

Nu ska jag snart sova, inte jättelätt när någon kör step-dans inne i magen.
Någon undrade om vi hade bestämt namn på vår lilla tös, Antoine har bestämt sig för att hon ska heta Elise, jag har bestämt mig för Lexi eller Elise, Antoine har bestämt att han vägrar att ge henne namnet Lexi och jag har bestämt att vi inte ska bestämma innan hon föds. Så JA, vi har bestämt oss för massa saker :)


Fiiin

Imorse var jag uppe tidigt och åkte till Julias skola och fick håret fixat, så skönt :) nyfärgat och nyklippt, önskar att det kunde vara lika fint varje morgon när jag vaknade.
Jag har inte kunnat sova speciellt bra inatt, min sambo har varit smått nervös för att försova sig så han har vaknat minst en gång i timmen hela natten och tittat på klockan, och jag är galet lättväckt så jag har vaknat varenda gång.. suck. Tur att jag inte behöver gå till jobbet i alla fall!
Jag handlade lite när jag var klar hos Julia och nu har jag diskat lite och städat undan här hemma.. Ska lägga mig och vila lite så slipper jag somna typ 7 ikväll.

När jag trodde att jag hade fått alla besvärliga saker en graviditet kan medföra så upptäckte jag en sak till, en riktigt jobbig sak. Min bröstkorg töjer ut sig, fråga mig inte varför! Den gör tydligen det på 'små' människor, jag har inte många centimeter att skryta med direkt och är ganska liten, en decimeter töjer den sig ungefär, och ja, ni kan väl tänka er själva hur ont det gör?
Samtidigt har jag konstant tryck i hela bröstkorgen av livmodern, så jag kan inte böja mig ner och knyta skorna utan att tappa andan. Idiotiskt jobbigt, fruktansvärt ont!
MEN, jag har läst att magen 'sjunker ner' om några veckor och att det brukar släppa på trycket då, hoppas.

Imorgon ska jag och pappsen åka och köpa kakel och klinkers hit, och ny tvättmaskin och tumlare :) och ikväll ska jag göra tom kha gai tills Anto kommer hem från första jobb dagen, me like!


Dom här blommorna och väggorden jag la upp igår har jag beställt till prinsessans rum :) tycker dom är jättefina!

Shopping!

http://www.villamagnolia.se/Userfiles/Image/products/994_22_1.jpg
Jag har köpt en skötväska :) en röd från Bugaboo, tänkte köpa en SkipHop först men sen hittade jag ett ställe där dom sålde dom 'gamla' Bugaboo skötväskorna, den nya modellen är skitful nämligen!
Jag har också köpt en jättegullig lekmatta till lilla tösen att ligga och roa sig på! Och beställt hem lite väggdekor och väggord att pimpa rummet med. Vi bestämde oss för att inte måla om i nån barnfärg, det är roligare om hon får bestämma det när hon blir så pass stor, annars blir det bara att måla en extra gång :)

Idag är sista dagen som Anto är hemma med mig, imorgon börjar han jobba, lite tråkigt tycker jag, roligt tycker han. Hade jag fått bestämma så hade pokerproffs blivit ett 'riktigt' yrke, men men.
Jag ska följa med Julia och kolla på lägenhet ikväll, rooligt :) tungt att vara 17 och köpa egen lägenhet i Sthlms city eller hur? I digg her!

Nej nu ska jag göra en sen frukost!

En kärleksförklaring

Jag tycker att det är svårt att hitta på något att köpa till alla hjärtans dag, det ska ju vara något kärleksfullt eller hur? Upplevelser är alltid lätt att hitta på men jag gav Anto en SPA-dag med middag i julklapp som vi inte har varit på än så det verkade sjukt fantasilöst.
MEN, jag hittade en jättefin bok på Stockhome, "
En kärleksförklaring", en fyll-i-bok, Anto blev jätteglad och för en gångs skull kände jag mig nöjd med min alla hjärtans dag present :) dom har massa andra fina böcker också, för tex. graviditet, tror att jag ska köpa en sån också och fylla i och sätta in foton i, det är roligt att ha sen!

Vi har haft elektriker här ett par timmar nu som har fixat all el som var kvar, så NU fungerar våran spis och ugn :D hurra! Min älskling ska laga premiär-middag på spisen ikväll, passande på alla hjärtans dag och allt!
Jag och magen har haft en luugn start på dagen, jag har legat i sängen (jag ÄLSKAR den) och börjat på en ny bok, lillan har börjat piggna till den senaste veckan och lever om som bara den allt oftare. Förut sov hon nästan hela tiden, sådan far sådan dotter kanske? Men nu börjar det bli andra bullar..

Idag är det 59 dagar kvar till BF och jag börjar bli smått medveten om att det faktiskt kommer att flytta in en till här snart, vi kommer inte kunna ha sådana här lugna och sköna dagar på länge, sovmornar och vilodagar är det snart slut med och vi ska faktiskt bli föräldrar (!).
Jag längtar ihjäl mig och Antoine tjatar på magen varje dag att hon får snabba sig ut, jag tror att jag kommer att föda för tidigt, kanske inte mycket men nån vecka eller två, bara för att jag har den känslan går jag säkert över tiden och blir igångsatt tillslut, men den känslan gör att jag känner mig lite extra stressad att få allt iordning, jag vill bara förberedd när det händer.
Idag började jag sakta men säkert och tog ut min piercing, för gott, den kommer hinna läka igen och jag har inga planer på att göra den! Men den har suttit där i några år nu och det känns jättetomt, men eftersom den satt på ett ställe som är ganska centralt i förlossningen så vill jag ha den ur vägen!

Jaja, usch vad tjatar jag om egentligen? Antingen finns det inget sammanhang i mina inlägg eller så skriver jag baotalångt om ointressanta saker.
Tack Sofie i alla fall för tipset om kläderna :) bilder på lägenheten kommer så fort den är klar, jag vill att det ska vara fint när alla får se :)

Och jag önskar alla mina nära och kära en riktigt mysig alla hjärtans dag, massor med kärlek och tankar till er!

Check!

Jag har precis kommit hem, helt förstörd i kroppen, går som en anka/tant, Anto får ge mig stöd.
Men idag kan det vara värt lite sveda och värk för vi har gjort roliga saker :) vi har varit och shoppat bebiskläder! Nät-shopping i all ära, I love it, men just kläder och saker till bebisen tycker jag är mycket roligare att handla "på riktigt", så ni som sitter hemma och handlar bebiskläder, shame on you! Det är ju bara roligt, inte lite heller :)

Nu tror jag att vi har kläder så det räcker i stl 50-56, sen har vi rätt mycket i storlekarna över också, men det är svårt. Hur mycket behöver man av allt i början?
Sofie vill du hjälpa mig?

På söndag kommer en elektriker och fixar all el som behövs, på måndag eller tisdag kommer bänkskivan och nästa helg ska Anto och Henke kakla i köket och lägga klinkers i hallen, sen är det KLART!! :D hurra!
Jag längtar ihjäl mig tills alla jäkla verktyg och IKEA kartonger är borta, DÅ kan vi packa upp allt, börja sätta upp tavlor och gardiner, fixa allt småplock och sen när det äntligen är klart. DÅ ska jag börja med lilla damens sovrum, jag vill att allt annat ska vara färdigt innan dess så att jag kan pyssla med det i lugn och ro.

Nu ska vi ha lite fredagsmys, vi har precis fått in alla tv-kanaler och jag har köpt mini marsmallows :)

Imorgon ska jag hänga med Julia, sen ska jag träffa Christina också, såå roligt :) hon ringde förut och sa att hon var i stan och var tvungen att kramas lite, hon är som en extra mamma, underbara hon!

Trevlig helg!


Beautiful



Vecka 32, min mage är stor men mysig, jag kommer sakna den när den är borta.
Idag har jag vilat hela dagen, hittat ett jättegulligt babygym från Jollybaby och en bärsele från Babybjörn, nu håller Anto och Henke på att göra det sista på köket innan det är dags för kakel och bänkskivan.
Sen ska vi bara ha mys, jag, min underbara mage och min älskade sambo :)

Stress

Jag blir stressad av att vara hemma och inte ha något att göra, jag stressar upp mig själv med saker. Totalt onödigt! Jag tänker på alla saker som vi fortfarande inte har köpt till lilltösen, allt som ska göras här hemma osv, fast egentligen har vi allt under kontroll. Aaahhh..

Jag bestämde i alla fall med Julia att vi ska köpa bebiskläder på lördag, tänkte att jag skulle komplettera garderoben lite så att i alla fall den biten är klar!
Sen kommer Hunnelihunnet upp med bilen om ett par veckor och då ska vi göra klart rummet :)

Eftersom jag är ganska liten, så kommer min bröstkorg i klämm sjukt mycket nu, det gör jätteont emellanåt, det är tydligen inte skönt för bebisen heller :( men lägger man sig på sidan och djupandas så går det över efter ett tag. Såg på kurvan igår att min mage ska bli dubbelt så stor i princip innan det är dags, hur är detta möjligt? Jag kommer tippa framåt!!

Nu ska jag försöka stressa ner lite, frågan är hur?

Ge mig ork!

Oj vad jag är trött, helt slutkörd.
När jag hade lämnat Lotta vid bussen idag så åkte jag direkt hem och sov en stund, men jag är fortfarande lika trött.

Jag var hos min barnmorska imorse, Lotta fick också följa med och lyssna på lilltösens hjärta oså! Mitt järn är fortfarande lika lågt så jag ska få en tid hos doktorn och göra lite mer prover för att se om det kan vara något annat också.
Men magen växer sakta men säkert som den ska i underdelen av kurvan och hjärtat slog bra också :)
Jag köpte med mig en liten färskpressad (svindyr) juice hem, jättegod med apelsin, ananas och mango, tänkte att vi kanske skulle piggna till av det!

Det har varit himla roligt att ha Lotta här :) lite synd att hon åkte hem! Men jag ska försöka att åka ner en gång innan BF, i början av mars. Kanske slutar med att jag föder i Linköping!

Ikväll ska jag försöka samla ork och åka till Julia, Anto ska dit och se på fotboll och då tänkte jag mysa med Julia och Emma, kanske tvinga Emma att göra om min bloggdesign.

Imorgon ska jag bara vila och ta det lugnt, vara hemma och fixa lite småsaker. Imorgon går jag även in i vecka 32, hinner knappt med i tiden! Idag är det precis 9 veckor tills det är tänkt att vi ska åka till BB, lite nervöst kanske.

Hittade den här på Åhléns, så himla söt :)

Break

Om någon trodde att jag hade fött i förtid och därmed slutat att blogga så kan jag stilla eran nyfikenhet och oro, jag har bara inte haft tid för jag har varit med Lotta!

I söndags kom Lotta :) då åkte vi hem och tog det luugnt, sen hade myskväll som back in the days med pizza, godis, chips, dipp och hemgjord cola!
Igår hade vi en hel-dag, vi gick på stan flera timmar, shoppade min första amnings bh, så himla oporrigt :D men ändå skönt! Vi åt lunch med Anto, sen åkte vi hem till pappa senare på kvällen och såg hockeyn och åt fajitas innan vi åkte och såg på bio, Snabba Cash, jag tyckte den var himla bra faktiskt, trodde att den skulle vara sämre.

Vi somnade så himla sent igår så jag vaknade 12 idag, blev smått chockad, jag har nog inte sovit så länge på flera månader.
Nu har vi precis ätit frukost och sen ska vi åka och hämta twinsen på dagis. Jag får lätt abstinens när jag inte har träffat dom på några dagar och Lotta har inte träffat dom på över ett år!

Nej nu ska jag duscha, himla osammanhängande inlägg, det är något som förekommer ganska ofta nu förtiden, det är för att jag har gröt i huvudet!

Sakta men säkert

Så börjar det bli ett kök, nu sitter hela köket uppe men det är bara kyl och frys som fungerar. Eftersom vi inte har bänkskiva än så har vi ingen diskho osv. Men det kommer i sinom tid det också :) väldigt fint blir det i alla fall!

Jag har sovit jättelite inatt, vaknade vid 5 och kunde inte somna om förän 8, men sen väckte Anto mig en halvtimme senare och då gick jag upp och satte ihop lådor till köket, satte upp hyllorna i skåpen och packade upp några flyttkartonger. Jag blir så himla rastlös!!
Vi har även satt upp vitrinskåpet, en tavla, möblerat om lite i lilla sovrummet, satt handtag på alla köksluckor och sen har jag städat.
Så egentligen är jag ganska slut och skulle helst gå och lägga mig men icke! Jag ska in till stan en sväng nu och sen ska jag hem till Julia och laga mat och se på hockey, hon och Michaela vill tydligen se Melodifestivalen, tycker den är riktigt usel, så jag bojkottar den och hittar på något annat!

Imorgon kommer Lotta hit :) hurra! Det ska bli superkul, nu är det faktiskt skaplig ordning här och jag har gjort mitt bästa för att få hennes sovrum fint idag.


Trevlig lördagskväll alla huliganer!

Rah-rah-ah-ah-ah roma roma-ma gaga ooh lala

Vilken syn, jag och Julia shakar loss på hennes rum, hon i mjukisdress med munsår och jag med min enorma mage, väldigt härligt!
Jag är här och ska se matchen, har även fått god LAGAD middag :) och jag har hämtat ut 2 paket, ett med magoljorna jag beställde och ett med en tröja som var jättefin!

Jag börjar tycka att det är lite jobbigt att bo mitt i all kaos så det är skönt att komma hit lite där allt fungerar. Men jag och Anto har gjort lite av köket idag i alla fall, jävla IKEA, det är dömt att bli osams när man ska sätta ihop deras saker, eller när man är där och handlar, suck! Tur att det bara är jag som är långsynt av oss två, Anto kommer oftast och blir sams :)

På söndag kommer Lotta i alla fall, det ska bli härligt att få lite tjejsällskap! Anto har killpolare över i lägenheten hela tiden, nu ska vi brudar ta över. Hoppas vi hinner få lite ordning på torpet tills dess bara.

Nej nu börjar snart matchen, alltid oavsett förevigt Djurgården, ole ole ole ole ole ole ola!

Kramp

Ajajaj!!
Jag har haft kramper i magen hela dagen, det gör massor med ont. Vet inte riktigt vad det är, känns inte som sammandragningar direkt, jag ska försöka slappna av och sova snart så hoppas jag att det är borta tills imorgon.

Idag har vi varit en sväng på IKEA och bytt ben till köket, hittade lite annat bra att ha som vi köpte :) vårat sovrum börjar bli riktigt fint, hallen också, däremot vardagsrumet/köket och det andra sovrummet är lite smått kaos.

Imorgon går jag in i vecka 31, tiden springer ifrån mig.

Nej fy, jag får skriva mer imorgon, jag måste verkligen försöka bli av med den här krampen och sova!

Kick-boxare

Jag tror att min dotter övar sina färdigheter i kick-boxning i min mage! Hon ligger helt stilla, och samlar kraft (?) och sen kommer det en serie rätt hårda sparkar/slag på en gång. Sen börjar hon om med att ligga helt stilla osv.
Ganska roligt att titta på :)

Jag har precis kommit hem, ätit en jättegod skaldjurspasta och nu ser jag på Vänner, som omväxling. Jag tyckte det var galet tråkigt att vara hemma och ta det lugnt så jag följde med Julia till tvillingarna. Jag saknar dom så mycket så fort, Alexander vart superglad när jag kom till dagis och satt på mig som en apa :)

Antoine och Henke har satt upp lite av köket idag :) vi har numera 5 köksskåp och en fläkt på plats, känns kanon! Dumma IKEA bara som skickade med fel ben till nereskåpen, suck suck.

Nähä, tror inte att jag har så mycket mer roligt att säga, imorgon ska jag försöka ta det lugnt istället, jag sov 12h inatt, tog det lugnt hela förmiddagen, var hos tvillingarna ett par timmar och nu vid halv 10 kan jag knappt hålla ögonen öppna, vilken power-girl!

4 järntabletter, sängen och Anto väntar :)


VAD HÄNDE??

Vad har hänt? JAG HAR FLYTTAT! På riktigt, jag lovar! Idag lämnade jag bort alla nycklar till min gamla lägenhet och numera finns alla mina ägodelar i min nya lägenhet.
Jag är chockad, lite omtumlad, jag trodde liksom aldrig att den här dagen skulle komma, när vi verkligen skulle bo här. Men nu gör vi det, jag är lycklig, som ett barn, fast jag inte har något kök, eller ens ett kylskåp, det är så fint här mitt i all kaos :)
Samtidigt är jag lite orolig, om jag blir såhär tagen av att vi verkligen flyttar in, hur kommer jag då att reagera den dagen vi får barn? Undra hur många gånger jag måste nypa mig i armen!

Alla har varit superduktiga i helgen och hjälpt till med flytten, speciellt Antoines mamma och morfar. Hela dagen igår fixade vi till midnatt nån gång med tusen olika saker.
Idag har vi städat klart gamla lägenheten och grejat här i nya, jag behöver paus. Ikväll och imorgon behöver jag inte göra nånting förutom att vila. Jag har blivit så pass på-smällen att jag har ont i benen, dom krampar hur lätt som helst och det känns som konstant träningsvärk.

Imorgon eftermiddag ska köket börja komma på plats, skönt! Det är det enda som inte är färdigt av alla stora saker. Sen måste jag köpa en ny tvättmaskin.. Jag var med om en riktig klassiker förut, satte på min första maskin tvätt här, skruvade på vattnet till maskinen och sen dammsög jag hela lägenheten. När jag sist skulle ta lite i badrummet så rann det vatten ur alla springor och hål i hela maskinen, kanon tänkte jag, och ÖPPNADE LUCKAN! Smart som fan! Det var som en mini tsunami över hela mig och badrummet, sa jag att vattnet var iskallt?

Så nu har jag parkerat mig i nya sängen, som är gudomligt skön, hallelulja! Vid min sida har jag en lockande påse med godis, jag har fått order om att äta upp mig, (kanske inte på just godis men nåt får jag väl bestäma själv), 1,5 kilo har jag lagt på mig sen augusti, väldigt lite, väldigt skönt, men nu ska vi tjocka på oss lite :)

Va rörigt allt blev nu, jag känner mig lite virrig, återkommer vid ett mer samlat tillfälle!