Trött

Ibland kan jag bara bli så trött på allt, ikväll är en sån kväll, känner mig totalt uppgiven, jag är superledsen och irriterad på Anto och allt han (inte) gör.
Så himla tråkigt, jag har absolut ingen matlust heller, jag vill bara ha lite förändring.

Usch och blä vad tråkigt, jag kanske ska ta en bebis-vänlig sömntablett och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon.

2 veckor!

Idag är det två veckor tills jag har BF, tänk om tiden kunde gå lite fortare!
Jag har ont i magen och lite förvärkar varenda jäkla dag, inatt vaknade jag av att jag hade riktigt onda värkar, men dom försvann efter nån timme, suck.
Jag har varit riktigt kass på att ta bilder på magen nu i slutet men imorgon går jag in i vecka 39 så då tänkte jag försöka fota lite.

Supertråkigt väder ute idag, igår var det ju hur skönt som helst! Jag och Anto var ute en stund när han kom hem från jobbet, härligt var det :)
Men idag är det bara deppigt att kolla ut jag ska städa lite, svärisarna kommer ju på fredag så lika bra att börja idag så slipper jag trötta ut mig imorgon.

Jaa, imorgon är första semifinal matchen, mot Linköping! Spännande kommer det att bli, men jag tror riktigt starkt på Djurgården i år, skulle vara så skönt att vinna första matchen borta bara, jag kommer sitta bänkad och hålla tummar och tår :)

10 poäng till att vi köpte första påskmusten igår!

Nu börjar det..

Imorse när jag vaknade hade jag fått 2 sms, båda undrade om det hade kommit nån bebis än, eller om det var på g. Irriterande!!
Det är 2 veckor kvar tills jag har BF, och jag kommer bli tokig om folk börjar undra redan NU! När det väl är dags så kommer jag att sprida den nyheten som ett virus, jag lovar och svär.

Jaja, Julia kommer snart hit och äter pannkaksfrukost, helt okej. Det är ju fint väder ute också, man kanske skulle dra sin feta mage med sig på en promenad och se om jag kan gå ut bebisen.

Ikväll är det sista matchen mellan Linkan och Frölunda, spännande! Vinner LHC får vi möta dom i semi, skulle vara roligt att slå ut dom eftersom dom slog ut oss för 2 år sen.
Men vinner FHC så får vi möta Skellefteå eller Färjestad, isåfall hoppas jag det sistnämnda laget, vi har haft så svårt för Skellefteå i grundserien av nån anledning.
Och på lördag är första semi matchen :) jag är taggad!! Den här bebisen ska vara ute innan SM guldet delas ut det är ett som är säkert.

Förresten så är det väl påsk i helgen? Jag har ingen koll, Antos mamma och hennes kille kommer ju hit på fredag. Förväntar dom sig en påskmiddag? Eller ens pynt? Jag hoppas inte, jag ska skylla på min stora mage, jag vill äta vanlig mat!

Mmm

Jag längtar efter en sommarkväll, kanske på vår baksida, kanske på pappas båt eller någon soft uteservering, med ett glas riktigt gott vin och god grillad mat, härliga vänners sällskap, bara sitta och filosofera om allt mellan himmel och jord tills det är så kallt att man måste gå in.
Mitt i allt ligger såklart vår lilla skatt i sin vagn eller i min famn, jag längtar efter enbart henne otroligt mycket.

Men just nu vart jag bara sugen på ett glas vin en sommarkväll, och mina vänner, supersugen.


Morning glory

Jag har redan varit vaken i 2 timmar och klockan är halv 8.. suck. Kan inte sova alls längre, jag somnade 12 igår och sen har jag varit uppe en gång i timmen hela natten. Så himla segt, kanske ska försöka mig på en power nap lite senare.

Vi hade en riktigt skön söndag igår i alla fall :) började med att äta brunch med hela familjen på Sirap, mitt favvo ställe, såå gott!
Sen gick vi hem till pappa och såg på hockeyn, tyvärr tyvärr så förlorade Frölunda, attans! Men jag hoppas verkligen att dom vinner imorgon i Cloetta Center.
Efter hockeyn gjorde pappa jättegod mat, och efter att ha ätit oss proppmätta så åkte vi hem och såg en film i sängen innan vi (läs Anto) somnade, jag sysselsatte mig med soduko på mobilen en timme innan jag kunde somna, nördigt.

Nu - frukost!

Grå lördag

Yes, det är helt grått utanför mina fönster, lite deppigt. Ännu mer depp att Anto jobbar hela dagen och sen ska iväg på cocktail party, (manligt!), så jag ska ragga upp nån annan skön människa att spendera dagen med.

Igår var jag knappt hemma, för en gångs skull, skönt! Jag började med att åka till Julias skola så att hon fick fixa mitt hår, färgade, tonade och klippte lite :) skönt!
Sen gick vi och letade presenter till lill-Julia, tvillingarnas storasyster, och sen gick vi bort till dom och grattde födelsedagsbarnet!
Anto och jag hängde med twinsen medans Julias kalas var, jättemys. Det vart mycket gos med magen och sen upptäckte jag att dessa ljuvliga barn delar mitt tycke för sushi (!!), haha, Alexander drack upp halva min misosoppa och sen slukade dom 5 bitar lax-sushi i ett nafs, det tyckte jag var roligt, mina små finsmakare!
Vi hann lagom stoppa ner dom i sängen och sen åkte vi hem, Alexander ropade efter mig; God natt hjärtaaaat!!, han är en riktig charmör :)

Bästa igår måste ju varit att Djurgården gick vidare till semifinal :D 4-1 i matcher, skön början på resan mot SM guld! Det är vårat år i år känner jag, inget guld på 9 år, men ändå flest guld i elitserien.
Frölunda förlorade tyvärr mot Linköping, hoppas dom vinner imorgon i Scandinavium, dom är ganska svårslagna där. Och dumma äckliga bond Linköping som ska vara på och förstöra deras spelar-buss, utomordentligt modigt och coolt gjort, så onödigt och osportsligt gjort!

Jaja, idag är det 19 dagar kvar till den härliga förlossningen :D awiii!
Vi var påväg in till BB i förrgår natt, jag hade riktigt hemska värkar, som inte kan jämföras med förvärkar på något sätt, i flera timmar, men nån gång under natten så släppte det. Och igår kväll fick jag EN ynka liten värk, snålt.. men fan så ont det gör, wow, jag trodde att dom 'riktiga' värkarna skulle vara som förvärkar fast hålla i sig mer, men ICKE! Bered er på grym smärta alla fetton, det var ingen lek. 

Fick tillbaka lite pengar på skatten också, det är alltid trevligt :) lagom till sommaren sådär, har dock ingen aning om hur vår sommar kommer att se ut. Vet inte hur mycket Antoine jobbar osv. Men jag vet i alla fall att vi ska hinna hälsa på i Lysekil, åka till våran lägenhet i Visby och förhoppningsvis ner till Kalmar och Öland och hälsa på också :)

Oj, nu fick jag väl ur mig en hel del onödigt babbel om allt och inget :) trevlig helg!

Proppmätt

Ojojoj, såhär mycket som jag har ätit dom senaste timmarna har jag nog inte ätit på hela min graviditet. Först gjorde jag och Julia tom kha gai med kyckling, sen åt jag nästan en hel ananas, en liten men ändå, och för att avsluta så var jag tvungen att äta några kolakakor som vi hade gjort!
Mumsigt var det men nu känner jag mig (ännu mera) som en rullande boll.

Mjaa, det händer inte så mycket annat här hemma, värkarna kommer och går men det är inget som håller i sig sådär superlänge.
Igår var Anto ledig så vi hade värsta helgdagen, mysigt som bara den.

Jag har inget direkt sug efter att skriva nu, jag återkommer när jag känner att jag är i behov av att dela med mig :) vilket förmodligen är ganska snart!

Barnmorske besök-10poäng!

Jag har precis kommit hem från barnmorskan och jag är såå glad :)
För det första så kände hon ordentligt på huvudet (det gör förövrigt jävligt ont) och hon var så långt ner man kommer, redo att anlända! Sen berättade jag om alla mina värkar den senaste veckan och hon trodde nog inte att vi skulle ses om två veckor (YES!!), så jag fick massa babyväskor och sen sammanfattade vi graviditeten med ett ord - jobbig!
Innan vi sa hej då så tog vi sista (?) blodproverna, och mitt järn har gått upp från 100 till 116, fortfarande jättedåligt sa hon men jag blev kalasglad, det betyder att jag slipper sprutor och att dom nya tabletterna hjälper lite.

Bara för att vara lite extra glad så hade mitt SF mått planat ut till 32 så jag väntar en liiten tjej :) och min vikt har också gått ner så jag ligger på 3 kg plus allt som allt, det är mindre än vad magen väger, känns kanon!

Det var dom bästa nyheterna jag kunde få :) jag hoppas verkligen att hon vill komma snart, vi längtar såå mycket, och jag är såå trött på att vara gravid!
Sen hämtade jag ut mer tabletter på apoteket, jag är en riktig stammis där nu, undrar bara hur mycket jag har lagt ut på tabletter dom senaste 9 månaderna, grr, man borde få bidrag!

Men jag blev lite gladare när jag fick shoppa loss på Dagslivs, dom har så roliga grejer, haha, köpte ett helt lager med spännande duschcreme och massa andra roliga saker :)

OCH babyväskorna hade rätt vettigt innehåll också, 2 pkt blöjor, våtservetter, amningsilägg, babyolja, idomin salva, tvättcreme, en body och mössa från Lindex, tvättmedel, dregel haklappar, vagnleksak, skötbordsunderlägg, massa tidningar och rabatter på kläder.

Det gör inte ens något att det är dåligt väder ute idag, jag tänker lägga mig i soffan med mitt täcke och dricka banan milkshake :) soo happy!

PS, Djurgården utklassade Brynäs igår med 4-0 och Frölunda lyckades slå Linköping i SD, tjoho! På fredag är vi tillbaka i Globen och spelar, spännande :)

Tjockis gånger två

Halloj, jag har precis kommit hem från en fika hos Sofia. Det är en av Guns kusiner som också ska ha barn snart, nästa helg närmare bestämt. Det var roligt att träffas och prata lite tjockis-snack :)
Nu är jag hemma igen en stund, ska pussa lite på min älskling som kommer snart och sen ska jag åka till pappa och se matchen! Ska även äta mat där, och pappa står bakom spisen, mumma!

Imorgon bitti ska jag till barnmorskan, får se vad hon säger om alla värkar. Dom kommer och går sen i lördags när det var ett helt dygn, men med min tur så får jag väl gå med värkar i 3-4 veckor innan nåt annat händer.
Men vi hoppas, massor, att hon kommer nu snart :) skulle va så roligt för Antoines mamma kommer upp och 2 veckor.

På fredag kväll ska jag och Anto hem till twinsen och mysa, underbart!

Jag njuter inte av det här

Nej, kort sagt så njuter jag inte av att vara gravid. Jag längtar som bara den tills förlossningen är över och den här perioden har tagit slut.
Att vara gravid är uppenbarligen inte min grej, jag förväntade mig en harmonisk och mysig graviditet, så som jag tror att alla första mammor tänker. Men istället har det varit 9 månader med illamående, sjukdom, foglossning framför allt, trötthet och massa andra små åkommor som ryggont, halsbränna, ont i bröstkorgen, svårt att andas m.m.

Det är lite tabu att säga att min inte njuter av att vara gravid eller hur? Men så är det, jag ser fram emot massor att bli mamma men en ny graviditet är inget som jag kommer att ge mig på i första taget. Jag vet ju med största sannolikhet att foglossningen kommer komma igen, eftersom den är ärftlig. Och att vara sjukskriven i 5 månader och ha med FK att göra är inte min melodi. 

Tänk om mamma hade kunnat förmedla det till mig på nåt smidigt sätt precis när jag blev gravid så jag visste vad jag hade att vänta mig. Men icke, inte ens pappa kom ihåg det, han är virrig, tur att min morbror kunde berätta att mamma hade hemsk foglossning med både mig och syrran så jag kan skylla lite på henne.
Eller tänk om mamma hade varit här bara, och hade kunat berätta lite allt möjligt om hur det var att vara gravid. Eller ännu bättre, om mamma hade varit här och blivit mormor, hon hade blivit jordens bästa mormor :) åh vad det gör mig så ont att hon aldrig kommer att få träffa sitt barnbarn, hon hann inte ens träffa Antoine, min egna lilla familj, och ingen av dom fick träffa mamma och faktiskt se att hon var världens finaste :) det är lite klyschigt att säga om nån som har gått bort men min mamma var faktiskt one of a kind!

MEN, jag är glad för att jag har så många extra mormorar till min fina flicka :) åh det finns så många underbara människor i mitt liv!
Älskade underbara Christina som egentligen är Sebbes och Amandas mamma men som jag har lånat i många år nu :) också Lottas fina mamma Eva har jag snyltat lite på i massor med år. Båda dom ska ha en plats hos vår lilla tös, om jag får bestämma i alla fall :)
Och söta Loppan sa direkt; Jag ska bli mormor!! när jag berättade att jag var gravid.
Sen finns ju alltid Gun, som faktiskt har varit med i 16 år nu, pappa och Gun liksom, morfar och Gun, japp så blir det!

Så även om jag saknar mamma lika mycket som jag skulle sakna min högerhand om den försvann, så är jag glad att både jag och Anto har så mycket fina människor runt oss. Och framför allt så har vi varandra :)

För att knyta ihop allt babbel som jag alltid lyckas åstakomma i mina inlägg så gillar jag inte att vara gravid, jag är lite smådeppig över att mamma är en ängel i himlen och jag är full av kärlek till alla underbara människor som fortfarande är här med mig!

Trevlig kväll allihopa :) snart kommer min älskling hem och då ska vi äta och sen ska vi mysa!


Mammas sista sommar, med sin stora kärlek, 2003.

Mera snö

Vad är detta? Mera snö? Jag blir tokig!!
Jag ser ju massor med barmark på baksidan, och nu är det plötsligt ett vitt täcke snö som ligger över, attans.

Igår så tvättade jag som en galning, all tvätt jag kunde hitta, sen låg jag mest i soffan och försökte slappna av. Jag hade värkar i ca ett dygn, det släppte inte en sekund, jättejobbigt. Men idag är det bättre, lite värk då och då bara!

Nu ska jag kräva min sambo på en låång fotmassage, sen ska han iväg och spela match, jag kanske kan hitta nån mer tvätt att sysselsätta mig med :)
Vi köpte en ny tv-bänk idag också, jättefin!

Häromdagen kom Anto hem med en ny mixer, för jag vill kunna mixa fruktdrinkar, och jag har fått dille på banan shake, haha jag gjorde 4 stycken igår. Smarrimums! Påminner lite om thailand, me like :)

http://imghost.indiamart.com/data/S/J/MY-1510531/2Banana-Shake_250x250.jpg

Mys

God morgon, vi har haft riktig mysmorgon här hemma :) ätit frukost i sängen och tittat på massa film, det passade oss perfekt!
Anto har somnat om en stund och jag tänkte inviga nya tvättmaskinen och skaffa mig lite rena kläder :) sen är det match! Hemma idag men jag kommer ligga i soffan under min Djurgårdsfilt och heja!!

Jag har haft jobbiga värkar sen 8 imorse, 6h snart, ajaj, men det verkar ju som att man ska avlida av dom "riktiga" värkarna så jag tar det här som kraftiga förvärkar :) skönt att det händer nåt i alla fall!

Trevlig lördag!

Äntligen

Ville bara slänga in ett kort inlägg om min lycka!
Min fina pappa har precis varit här med Sulan, dom hämtade alla verktyg som fyller vårat förråd, dom tog med sig allt skräp och sånt vi hade och dom installerade våran NYA TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE!! :D
Halleluja moment! Nu ska jag tvätta och tumla som bara den, jättefin tvättmaskin som heter "Kids Maxx" och har en liten nalle på sig, haha! Det här var lycka för mig idag i alla fall.

Snart kommer min älskling hem, då ska vi göra mat, kyckling och potatisgratäng, yummie!

http://i00.twenga.com/appliances/washer-dryers/bosch-maxx-5-wvd-24520-p_392335vb.png

I startgroparna!

Imorse när jag gick förbi spegeln så vart jag helt chockad, min mage har sjunkit ner, låångt. Jag har inte kunnat andas på flera veckor känns det som, nu är det mjukt över revbenen och inte en bebis som trycker. Så skönt! Hon har satt fast huvudet ordentligt och väntar bara på att jag ska ropa; Klaaaaara, fääääärdiga... GÅ!!
Men jag kanske inte ska hoppas på för mycket, om en timme klättrar hon säkert uppåt igen.

Igår var Alexander och Alicia här och hälsade på :) mysisar! Dom provade alla bebissaker, körde varandra i vagnen, provlåg sängen och mös med gosegjuren och prövade skötbordet, allt fick helt klart godkänt :) speciellt vagnen, dom är så vana vid sin stora tvillingvagn, och Alicia kopplade direkt att i mugghållaren kunde man ställa sin vällingflaska :)

Efter att twinsen hade härjat klart här så åkte jag till pappa för att se matchen, och få sjukt god mat i form av lammstek, potatiskaka och gräddsås, mums! Sen var det en riktigt underhållande match faktiskt, men Djurgården vann med 4-3, såklart! Härligt att Ölvestad och Ragnarsson är tillbaka nu till slutspelet :) imorgon går matchen på 5an, perfekt för oss fetton som inte orkar stå i klacken längre.

Nu är klockan kvart över 11 och jag har varit uppe i massor med timmar, jag har såå svårt att sova på morgonen, jättejobbigt. Så jag har städat som en idiot, dummt av mig eftersom jag kommer vara helt paj i kroppen resten av dagen. Men fint blev det i alla fall :)
Nu ska jag äta frukost och sen kommer pappa och Sulan förbi och hämtar lite verktyg och spanar in vår lägenhet.


Polisen själv, ajjabajja!


"Hääär är välling!"


Godkänd säng :)

4 veckor

Sitter med fötterna i ett fotbad, eller jag försöker sätta ner fötterna då och då, det är kokhett vatten, får skylla mig själv som kämpade för att få varmaste. Men mjuka och fina ska fossingarna bli i alla fall :) när jag ska in till BB vill jag ha bebisfötter, inte så roligt för alla andra att få vinter-hårda-ovårdade fötter i händerna.

Julia kom hem tidigt från skolan idag, då gjorde jag scones och sen slocknade hon på soffan, sen kom Emma, då flyttade Julia till sängen och Emma somnade på soffan istället, himla sociala systrar jag har :) Anto väckte Emma när han kom hem genom att stoppa in en sked i munnen på henne, väldigt underhållande!
I alla fall så sitter jag av nån anledning ensam hemma nu igen, suck, Julia är och jobbar på sitt nya jobb, Emma åkte hem och Anto åkte till järnaffären.

Imorgon är första kvarten mot Brynäs, pappa ska laga middag, yummie! Han är förövrigt världens bästa pappa, idag ringde han upp och sa att han hade köpt tvättmaskin och torktumlare åt mig, bara för att han tycker att det är "tattigt" att ha en tvättställning framme med kläder som torkar, haha, ja jag klagar inte, det var tydligen värsting prylar så jag ska tvätta så in i helvete när dom kommer i övermorgon! :D

Idag är det 4 veckor tills jag har BF, 14 april är en onsdag :) det känns så himla overkligt att hon verkligen ska komma snart. Vi har väntat och längtat och tjatat på henne såå länge nu känns det som, men själva förlossningen har alltid känts så lång fram i tiden, men nu är den snart här. Spännande!!
Jag skickade in mitt förlossningsbrev till BB Stockholm igår, det står mest: Vet inte, jag tar det som det kommer, på alla frågor :) tror det blir bäst så!

Ja ni, mycket gravidsnack blir det. Nu ska jag fila mina fossingar!



Mums!

Ibland kan jag bli sugen på riktigt knasiga grejer, dock har jag inga direkta cravings, tror mest att det är ett påhitt och ursäkt för tjockisar att trycka i sig choklad eller glass.
Men, för att komma till saken så åt jag en grymt stark räk-paneng med ris till lunch och kom helt plötsligt på att det skulle vara utsökt med lite mangosorbet till, och tänk, det var det!! Hur gott som helst, jag svullade på ett bra tag kan jag lova :) vill bara tillägga att jag inte la sorbeten i maten utan åt den vid sidan om, även jag har en gräns.

Har en ganska jobbig dag för jag har så svårt att andas, hon trycker ihop hela mitt inre känns det som, vart ska allt få plats undrar min kropp? Sen kom den fram till att skippa andningen, dum idé, jag får andnöd, en syrgasmask hade varit en bra present till mig nu!

Igår var jag, Julia och Emma på Sabai Sabai (känns som vi är där hela tiden) och fick fotmassage och sen trådning + färgning av ögonbrynen, så skönt :) och snyggt för den delen! Efter det åt jag, Julia och Gun middag på Sabai Soong, riktigt grym thaimat, rekomenderar! Även om jag är helt såld på Koh Phagnan så är det inte alls lika mycket folk osv på Sabai Soong, och maten är minst lika god, kanske inte tom kha gaien men resten!
Jag längtar massor till thailand, så fort hösten närmar sig så letar vi reda på en grym resa och åker, yes!

Vecka 37 på torsdag, jag längtar, då får jag föda vilken dag som helst och det känns kanon! Vägde mig igår, bryr mig inte speciellt mycket, är nöjd över att inte vara ett hus, men i alla fall så har jag 1 kilo minus sen jag vägde mig sist. Det ska jag INTE berätta för min BM, där behöver man bara väga sig om man vill, eller om man är riktigt tjock, men nu med min paneng/glass diet så kanske vi kan fetta på oss lite innan det är dags, för efter så är det bara neeeeeeeråt som gäller :)

Jag har verkligen en tendens att tjata på om tråkiga saker, nu ska jag se på SATC, försöka få luft och vila :)

Bebisrum

Hittills ser det ut såhär :) allt väsentligt är på plats, saknar lite mer att pimpa väggarna med bara, lite väl vitt för min smak!




Det som förut kändes sååå långt borta..

.. är nu ett faktum. Jag är höggravid, jag erkänner. Sista dagarna har jag verkligen känt mig mer gravid än någonsin, det jobbiga är bara att det inte är speciellt bekvämt eller skönt.
Jag går här och vaggar med ena handen på magen och andra i ryggslutet, går förbi en spegel, WHAT??!! trodde endast att man gick så på film men det har helt obemärkt smugit sig på.
Men idag är det den 14 och det betyder att imorgon är det mindre än 1 månad till BF, skönt!

Idag har jag och Hanna gjort bebisrummet :) så fint blev det! Innan har det bara stått en 1,20 säng där och sen massa verktyg och kartonger, men idag gjorde vi ett ryck och nu är det nästintill klart. Måste bara upp lite mer på väggarna.
Igår inhandlade jag också massa skit som jag hade på min "lista", såsom amningsilägg, napp, babyolja osv. Och idag kompletterade jag med blöjor och allt som hör till, nappflaska och mjölkersättning (just in case), SKÖNT! För jag känner att snart orkar jag inte gå någonstans, det är en riktig plåga, helt hemskt, jag vill gråta, men det ska jag inte.

Det har varit supermysigt att ha Hanna här i helgen, ville icke att hon skulle åka tillbaka till Linkeboda. Men vi ses snart igen hoppas jag, hon och herr Carlsson får komma upp och hälsa på oss när lillan har kommit :) Hanna har för övrig redan skapat starka band med henne genom att skaka henne i magen tills mini blev så arg att hon sparkade till henne, haha!

Nu är jag, som alltid efter 18:00, helt slut, hela kroppen värker, jag och Julia ser på Ballar av stål och har precis ätit toast och varm choklad.
Imorgon hoppas jag på att inte behöva gå ut alls, jag vill vila hela dagen.

Oh no

Melodifestivalen är värdelös! Sämsta låten.. den kommer vi inte långt med, blä.
Jaja, ska kanske vara lite mindre pensionär och bry mig om viktiga saker ;)

Tillexempel att jag och Hanna var på IKEA igår och handlade massa bebis saker, :D äntligen! Så skönt att allt finns hemma nu, det enda som vart dåligt var att det fina skötbordet jag ville ha var slut, och eftersom jag aldrig orkar vänta på något så köpte jag ett annat, inte alls lika fint, men jag intalade mig själv att just skötbord inte spelar så stor roll.
Idag var vi och hämtade ut bärselen också, och handlade lite prylar på apoteket, så nu är jag snart bebis-komplett, känns ju kanon!

Igår efter IKEA var vi rätt slut båda två, vi köpte massa god mat och kollade på film och pratade :) och den här dagen har gått sjukt fort, vi var en sväng på stan, köpte en jättefin duk och Hanna köpte en kökshandduk, haha, vilka inbitna gamlingar vi låter som.
Sen handlade vi mat och åkte hem, har kollat på fotboll och hockey hela eftermiddagen. HÄRLIGT att Djurgården kunde peta ner värdelösa Linköping till 3de plats och slutade 2a :D imorgon kväll är valet, jag tror på en kvartsfinal mot Frölunda.
Sen såg vi i alla fall Melodifestivalen, som var totalt värdelös eftersom FEL FEL FEL låt vann!

Nu har vi pysslat om våra naglar och ska nog snart sova, jag är såå slut och har illa tilltygade revben på vänster sidan som plågar mig dag och natt, aaaaaaaah, börjar bli riktigt sugen på att åka till förlossningen nu. Att vara gravid är inget för mig, det är inget jag gör om i första taget, ska bara ägna mig åt att vara världens bästa mamma :)

http://www.alberget4a.se/080105_dif_lulea_890.jpg
Elitseriens överlägset bästa klack!

Rise and shine!

Ojoj, jag har vaknat till och från mellan 1 och 6 imorse av förvärkar, inte så himla skönt, tar ett tag att somna om. Sen när jag äntligen lyckades somna så väckte Anto mig vid 7, morr.
Då kunde jag inte somna om så jag gick upp och diskade och drack lite te :) nu har jag duschat oså. Ska åka och möta Hanna om ett par timmar, hon är på bussen nu. Om vi orkar så åker vi till IKEA, jag vill, och shoppar till bebisen!

Igår var både Julia och Emma här, maten blev jättegod :) sen kollade vi på hockey och åt äppelpaj, kanon!

Nu är det frukosttime :)

Underbara dag!

Åh jag är på riktigt bra humör idag :) en riktig höjdar dag, och jag tror att eftermiddagen/kvällen kommer bli minst lika bra! Jag vill bara krama om alla jag känner och sitter med värsta flinet på läpparna hela tiden.

Jag började dagen med att städa lite, well well sånt måste också göras fast det är en bra dag. Sen ringde Anto och berättade att han hade blivit anställd på nya jobbet, underbart, såå himla skönt och roligt för honom :)
Sen åkte jag till min barnmorska, fick massor beröm för min kurva, det var den fiiinaste hon hade sett (undra hur många om dagen hon säger de till liksom) men jag blev glad i alla fall :) SF måttet var 33 OCH hon ligger med huvudet neråt, äntligen! Bara det fick mig på jättebra humör.
Efter BM gick jag och handlade hallonbladste, går in i vecka 36 idag så det känns lagom att börja hinka i sig sånt nu, hoppas att det hjälper! Och på Designtorget hittade jag den här boken, jättefin, om man vänder på den så är det en likadan bok fast för pappan att fylla i :)


Sen gjorde jag ett snabbt stop på Dagslivs (överlägset bästa mataffären någonsin, efter Sabis), tänkte försöka mig på att göra chicken korma ikväll, saknar vår indiska restaurang på söder massor, deras mat är to-die-for!
Hoppas på en succe :) kan tänkas att båda mina systrar kommer över och äter middag med oss ikväll, mysmys! Och sen tänkte jag beställa hem Frölunda matchen tills ikväll, hade tusen gånger hellre sett Djurgården men idag får det vara Antoines dag med hans hockeylag :) min fina fina älskling!

Och imorgon kommer Hanna, jag är superglad!

Dropp, dropp

Man kan nästan tro att det regnar utanför mitt fönster, men det är all äcklig snö som äntligen smälter bort, me like! Jag vill att den ska fösvinna fort, fort och sen att allt slask och blask ska försvinna så att det är torrt ute när vi åker till BB :)
Miniliten ligger helt snett hela tiden, hon måste prova lite olika poser tror jag, dock är hon inte sugen på att fixera huvudet på lååånga vägar. Min mage ser helt sne ut hela tiden, förut la hon sig helt på högra sidan så min vänsta sida blev helt platt, det såg mycket, mycket mysko ut!

Jag har vilodag idag, jag måste vila lite inför helgen om jag ska orka med diverse aktiviteter med Hanna :) just nu har jag ont i bäckenet bara jag rör på tårna i sängen.
Jag längtar såå mycket tills förlossningen är över och jag kan börja leva som en normal person igen, utan allt ont, det kommer bli underbart! Att kunna gå och handla själv, gå lååånga promenader, sova normalt osv osv.

Igår var twinsen här och hälsade på, det blev succe att hämta på dagis, flera veckor sen jag gjorde det nu. Och åka tunnelbana är inte något dom gör varje dag heller, värsta äventyret :) vi hade superroligt, dom tyckte det var jättekul att vara hemma hos mig och att träffa Anto, snart igen måste dom komma!

Jag har precis sett Allt för min syster, vilket gråtkalas, den är så himla sorglig. Så nu ska jag muntra upp mig med något roligare, skulle vilja ha lite bra böcker att läsa, det är nog bättre än film :)

Bad day

Idag är det inte min dag,
-när jag vaknade och skulle duscha fanns det inget varmvatten i hela lägenheten, ur alla kranar kommer det ISKALLT vatten!
-min barnmorska ringde och flyttade vår tid tills på torsdag
-väggdekoren som jag beställde för jättelänge sen kom men bara en av dom, den andra skulle inte komma utan det hade blivit fel
-jag har fittigt jävla ont hela tiden vad jag än gör OCH jag börjar få bristningar på min ena höft

Fy så bitter jag är, blä!

Nu ska jag åka till dagis och möta Julia och hämta tvillingarna och låta dom muntra upp mig.

Klockan slår,

klockan slår, Djurgårn gjorde mål, åh va de e skönt o se Djurgårn göra mål!
Precis nu kvitterade Marcus Krüger till 2-2, skönt, Linköping ska då inte får åka hem med nån seger, vi ska vinna och Skellefteå ska förlora :)
Jag och Julia beställde hem matchen, nödvändigt att ha säsongbiljetter till Hovet? Till mitt försvar kan jag säga att jag gick på alla hemmamatcher innan foglossningen blev för olidlig. Kanske kan släpa mig dit på nån slutspelsmatch också!

En riktig bull-mamma har jag varit idag i alla fall, haha! Vi har ju inte bott med ugn på över 1,5 år så det är roligt att baka nu :) jag och Julia har gjort bröd, hallongrottor och såna bullar med vaniljkräm i mitten och socker på, riktiga mormorskakor känns det som, men gott blev det!
Till middag åt vi jättegod tomatsoppa och man kan säga att jag minst sagt är mätt nu, kanske orkar en bulle till, ska pröva senare.

Imorgon är det dags att åka till barnmorskan igen, håller alla tummarna för bra blodvärden då? Hoppas verkligen att dom här nya tabletterna har hjälpt.
Sen efter barnmorskan ska jag följa med Julia och hämta tvillingarna, åh vad jag saknar dom! Sen ska dom få hälsa på hemma hos mig, mina hjärtan, dom skulle gärna få flytta in om dom ville :)

Min foglossning är värre än någonsin, konstant värk, smått irriterande. Men på fredag kommer HANNAAA :D hurra! Då kommer jag vara glad hela helgen, bästa bästa hon.

Sluuuut

Jag kommer att sova gott inatt, och imorgon ska jag bara ta det lugnt.
Det är så fint här nu :) jag blir jätteglad och det känns som en jättestor lättnad att stora rummet äntligen är fritt från byggsaker, dörrarna är på plats, hallen är fixad, köket är klart, städat och fint överallt. YES!

Julia kom efter jobbet och hade handlat, perfekt! Barnkalas mat blev det idag, haha, pommes och prinskorv och köttbullar och jordgubbssaft :) nu ska vi se en film och sen kommer jag somna ovaggat.
Min brud lever om som bara den, undra om hon övar någon slags karate, mina revben tar all styk i alla fall, ajaj! Hon kanske är en Nellie? Eller en Charlie? Jag diggar Charlie stenhårt, tycker det är superfint, Anto är som vanligt inte på min sida.

Haha, förut när jag skulle duscha kommer Antoine in och säger:
- Shit va smal du ser ut, dina armar och allting, du HAR verkligen gått ner nu!
- Jaha, mjaa lite kanske :)
- Eller, nej du ser nog bara smal ut för att magen är så jäkla stor, ja så måste de va!

Tack älskling :) nu ska jag äta glass!

Städa, städa

varje fredag (söndag) och så varje jul!

Oj, alltså ni förstår inte hur smutsigt vårat vita golv är, helt sjukt, vi har dragit runt allt sågspån hela dagen, jag har städat toaletter och båda sovrummen men jag vill vänta med golvet tills allt annat är klart, till saken hör att Anto har kapat dörrarna, fixat och sågat i en täcksida till köket osv, så det är mycket sågspån.. helt smuligt under fötterna, lite panik får man! Längtar tills jag får dammsuga :)

Skönt att få lite gjort, i veckan ska alla verktyg bort härifrån också, så kanske det kan börja kännas som en vanlig lägenhet och inte lägenhet/snickarverkstad.

Igår var jag ju hos pappi och såg matchen, 1-0 till Djurgården, klent men helt okej match. Sen när Julia kom hem från jobbet så åkte vi hem hit, hon har flyttat in nu :) i alla fall en vecka eller så! Förstår henne, våran familj är lite.. ja lite orättvis kanske man kan säga. Men men.
Vi såg på melodifestivalen och åt pizza, jag gillart! Min rygg är ras och magen känns som den väger ett ton så det är jobbigt att ens hitta en skön ställning i soffan nu, haha! Jag vill att hon kommer ut snaaaart, gärna 2 veckor för tidigt, hoppas!

Nej nu är min paus slut, Anto kommer snart tillbaka från järnaffären och jag ska hänga tvätt!

Trix

Ja nu för tiden är det lite trixigt att hitta något att ha på sig, känns som att magen bara är ivägen och inte får plats i något. Men idag hittade jag en klänning liknande grej från i somras som fungerade utmärkt med min mamma tröja över .

Och ungefär såhär fresch känner man sig i v35 med inget järn i blodet :) inte så värst va.

Snart ska jag åka hem till pappa och kolla på matchen, Luleå idag, nemas problemas! Antoine är och bowlar med sina jobbarkompisar, vet inte om han ska gå ut sen, får se vad jag kan tänkas hitta på.

Det är jättefint väder, det blir man glad av :)

5 mars

So cute, jag har tvättat en maskin med bebiskläder nu på förmiddagen, såå små! Sen ska jag ge mig i kast med alla nya sängkläder också, skönt att ha lite gjort.
Jag har kommit på att jag måste stressa ner lite, det är inte livsviktigt att jag målar om byrån till vitt innan hon kommer, den kan få vara som den är ett tag till. Det är inte heller superviktigt att köpa precis ALLT man kan tänkas behöva, dom små liven behöver ju i princip ingenting den första tiden, så jag ska ta det luugnt :) försöka i alla fall!

Kakel är alldeles strax klar med hall-klinkersen, finally! Första gången dom lades dit så lossnade dom efter ett par timmar, men nu är det gjort ordentligt. Ska bara dit lite lister så är det klart att sätta upp sko-skåpet osv.

Jag har också packat upp alla våra böcker, pust stonk stön vilka sammandragningar, kanske skulle sparat dom kartongerna tills jag vill sätta igång förlossningen ;D
Och lite senare ska jag möta Julia och gå till Granit, dom har bra grejer. Tänkte köpa nån förvaringshistoria till badrummet, behöver nämligen MASSOR mer plats om alla mina produkter och grejer ska få plats, just nu har jag en hel flyttlåda full med saker som bara väntar på en plats i badrummet. Så tänkte jag hitta nåt jag kan ha alla smycken och prylar i.

Nästa vecka ska jag och pappsen köpa ny tvättmaskin/torktumlare, skönt eftersom den tvättmaskinen vi har är sjukt gammal och knappt går att tvätta med, den luktar skumt också, blä.

Nej nu ska jag inspektera mitt nya golv och äta lunch :)

Ikväll är det MYS med min älskling på schemat, vi hinner nästan aldrig ha tid tillsammans längre.




Lite sneak peaks på lägenheten, vårat nya hallgolv, lite kök, lite sovrum, minilitens kläder-hur kan man motstå någon som får plats i dom minismå sakerna :)
(tryck på bilderna så blir dom stora)

Min fina

lilla flicka i magen.
Idag går vi in i vecka 35, helt fantastiskt!
Jag fastnade framför datorn och olika bloggar nu på förmiddagen,
Amanda bloggar om sin dotter som föddes 17 veckor för tidigt, lilla Vilya är en vecka gammal nu och det är inte säkert att hon klarar sig. 
Tänk vilken tur vi har, jag och min lillsnörpa, föds hon nu så är det (nästan) helt riskfritt, hon skulle klara sig bra, det känns tryggt. Vilket litet underverk vi har skapat egentligen, en helt ny människa som snart kommer att vara hos oss. Känner att mina mamma-hormoner är maxade just nu, och jag känner mig väldigt tacksam för att allt har gått så bra, åt helvete med foglossning och dåliga blodvärden, det klarar vi lätt!

Mini i vecka 16Vecka 19
3D UL Vecka 26
V19 V20
V23V25
V28 V30
V32 V34

Nu ses vi snart!

2+4+2

Det är så många tabletter jag ska stoppa i mig från och med nu. Min BM ringde imorse och hade fått svar på mina prover, så nu har jag några små blåa tabletter som jag ska ta 2gånger2 gånger om dagen, hon trodde att jag kunde  bli lite piggare av det, hoppas allihopa, hoppas!!
När jag hämtade ut mina Niferex, som kom på recept av nån anledning, så vart killen i kassan fundersam,
-Hmmm, 4 om dagen(?), det skulle jag INTE rekomendera.. är du säker på att det står rätt?
-Hrm, jaa, jag har tagit 4 ganska länge nu...
-Aj du.. det kan inte vara kul för dig, stackare!

Haha, vad uppmuntrad jag blev :) kul kille det där!
Jag hann också posta brev till FK och handla mat, alla ovanstående aktiviteter resulterar i att jag nu är helt slut. Jag ska vila lite innan Anto kommer hem så kanske vi hinner spendera lite tid med varandra sen, känns som att vi aldrig gör det längre.

Mr Kakel var här imorse också och la nytt flytspackel i hallen, imorgon ska han göra klart det, äntligen! :)

Liiite nytta

För att inte vara helt oduglig så har jag försökt att göra lite nytta nu på förmiddagen. Titta vilken fin lista på allt jag har gjort!
- ätit havregrynsgröt till frukost (order från sambo)
- tagit kopiöst många Niferex
- startat en tvättmaskin
- fyllt i papper till FörsäkringsKassan (bläää, hatar det)
- pratat med twinsens mamma Cam, bästa hon!
- bokat en tid hos familjerätten
- lämnat meddelande till min läkare, ring mig ring mig!!
- satt "fönsterplast" på våra sovrumsfönster
- bestämt tid med Kakel som kommer ikväll
- försökt få med mig min syster ut och hälsa på farmor

Bra va? :) känner mig nöjd!

Igår var Julia och Anna här, vi gjorde den berömda citron kycklingen som är ett egetkomponerat recept, oslagbart! Sen gjorde jag en kladdkaka med Dumle i, smarrigt :)
Idag kommer Mattias hit och ska bo här några dagar, roligt för Anto att få en lekkamrat från Västkusten, roligt för mig också för då får dom greja klart det sista i köket som jag inte kan hjälpa till med.

Fick brev förut om att bärselen hade kommit, wii! Tack Sofie för tipset. Men jag väntar nog med att hämta den tills sängkläderna har kommit.
Jag har en superpigg bebis i magen i alla fall, det var några veckor när hon bara chillade galet men nu har hon nog börjat visa sitt rätta jag, kvällspigg och morgontrött, fullt ös nästan hela dagarna :)

1 mars

Vaknade imorse och kände mig rätt glad, trött men glad, sen gick jag ut i stora rummet och fick en mindre chock av all jävla snö som ramlar ner från himlen!! Alltså nu får det vara nog, det började ju precis smälta, jag kunde äntligen se asfalten igen.. skit!

Det är konstigt att man inte märker när magen växer, på kort ser min mage enorm ut! Jag tycker att den ser lite halvstor ut i verkligheten, men men, nu är den helt rund i alla fall :) haha! OCH den putar ut åt vänster för att det ligger en tjock bebis där och trycker! Vecka 33+4 idag, 1 mars, känns kanon, nästa månad ska jag föda, wiii!


Julia och Anna kommer hit sen och ska ha "inflyttningsfest" härliga brudar! Min uppgift är att klura ut en god efterrätt, jag tänkte premiär baka i vår nya ugn i min nya hjärtform jag fick av Lotta :) Något jag inte tänker göra idag är att gå ut, jag tänker stanna inne heeela dagen!