30 september

God morgon!
Jag blir så sjukt lat dom här dagarna när jag börjar vid 3, när jag vaknade så åt jag frukost och såg en film :) ska försöka rycka upp Anto och gå ut och gå en promenad innan jobbet.
Det är läskigt kallt ute nu, känns som att jag gjorde fel när jag prioriterade bort Ugg's och ny jacka den här månaden!

Igår var Julia med mig hos tvillingarna, och när jag kom hem så läste jag lite i min bok och sen sov.
SHIT, det låter som att jag har världens tråkigaste liv?!! Herregud..

Kan ju tillägga att jag nu är i vecka 13+4, vill att tiden ska gå lite fortare! Samtidigt så är det bara ett drygt halvår tills vi måste bli baota vuxna och skärpa oss lite, kanske sluta med att ha nallen i sängen och kanske ha lite mindre kittel-krig med varandra?
Istället börja storhandla på Willys och titta på Nyhetsmorgon! (no way)
Nej men vi längtar båda sjukt mycket efter bebisen och efter att få flytta :) på tal om lägenheten så fick jag mail från vår totalt IQ-befriade mäklare som sa att vi inte får flytta in 15nde dec utan 31, idioooot! Så förhoppningsvis flyttar vi in innan januari är slut, det får inte ta längre med renoveringen har jag bestämt!

Jaa, imorgon och på fredag är det långa dagar med Vilma och på lördag förmiddag kommer Lotta :) wiho! Jag måste snygga till den här skokartongen innan dess.

Psst, ikväll ska jag och min man ut och äta, på Raw, mm smarrimums!

DET ÄR JU FARAO GREYS ANATOMY IKVÄLL, DON'T MISS IT! (kanske måste avboka middag)

Sweet home, sweet love

Nu är jag hemma igen, det känns knappt att jag har varit borta för det har gått så himla fort!
I lördags när vi landade så hängde vi hemma hos mormor och morfar, gick en sväng på stan. Efter middagen däckade både jag och Julia, av all havsluft? Ingen aning men Kalmar har den effekten på oss.
På söndagen åt vi lunch med moster och Leffe och på kvällen kom alla våra kusiner och morbror och hälsade på :) det var trevligt! Sen hann vi inte med så mycket mera, vi kom till Arlanda vid halv 11 idag så innan jobbet hann jag hem och mysa lite med min älskling.
Snart ska han åka till Lysekil i en vecka eller två, jag kommer ju sakna ihjäl mig efter karln! Jag kan lätt bli ynklig, läs barnsligt hjälplös, när jag mår illa och mini-liten jävlas med mig.

Men i helgen kommer Lotta, åh det ska bli alldeles underbart :) en tjejhelg kan jag verkligen behöva! Wihoo <3

Nej nu ska jag mysa med min man, sen ska jag se Roast på Berns som jag tycker är galet roligt, speciellt Petra Mede.

Psst, jag har det oförskämt bra!

Departured

Nu har jag precis beställt en taxi till Bromma flygplats, Julia kommer om nån minut så att jag kan packa ner mina saker i hennes väska och sen drar vi :) det ska bli underbart skönt att komma bort från Stockholm i ett par dagar och bara ha det bra hos mormor och morfar i Kalmar.
Med havet som granne, mycket slapp, promenader, kanske lite shopping imorgon (av nån anledning älskar jag att shoppa i "små" städer, typ kalmar och lkpg, fast jag bor i stockholm), MASSOR med god mat kan jag garantera och imorgon ska vi träffa kusinerna och så :) det kommer bli en jättebra helg!

Igår var jag och Julia hos farmor direkt efter jobbet, hon är störtskön! Vi åt krabba och god ost, sen såg vi på Idol och åt godis.

Nej nu kom Julia så nu ska vi dra!

Trevlig helg :)

Migrän?

Hur känns migrän? Jag blir inte klok på mitt huvud, jag får ofta ont i huvudet och illamående som sen inte går över förän dagen efter. Det här hade jag innan jag blev gravid också så det är nog inte mini-litens fel.
Det hjälper inte med vanliga huvudvärkstabletter, dricka mycket vatten hela dagen, äta regelbundet, sova mycket, what to do? Kan det vara en lätt släng av migrän? Vad tror du Hanna? :)
Jag köpte i alla fall migrän medicin påväg hem från jobbet, upptäckte dock när jag kom hem att 'Är du gravid ska Eeze endast intas på läkares rekomendation', skit.

Är helt slut idag pga den här idiotiska huvudvärken. Måste ta mig samman och diska, sucksucksucksuck, innan Anto kommer hem för då ska vi laga mat. Sen ska jag se Idol och en film sen är det soova på mitt schema.
Imorgon har jag en till hel-dag och på kvällen ska jag och Julia till farmor, på lördag morgon åker vi till Kalmar, längtar sjukt mycket bort från storstan några dagar och bara ha det skönt hos mormor och morfar :) lovely!

Det är verkligen tur att jag inte jobbar hel-tid just nu, jobbar typ 90% men ändå, jag skulle inte palla det just nu, mitt  illamående slår till när som helst och jag är sjukt trött, det går tydligen över om ett par veckor, längtar!
Anto är gullig, skickar sms på dagarna där det står: 'Hur mår ni?' (jag och mini-liten alltså :) bästa han!


I påskas i Lysekil :)

Happy me!

Idag har jag shoppat :) äntligen! Jag har väntat såå länge på den här lönen, jag får både 21 och 25 det är jättebra.
Så imorse kom Julia hit så åkte vi till stan, jag är i stort behov av nya kläder då jag bara kan ha leggings numera, jag vill inte köpa mamma jeans!
Men jag hittade ett par nya stövlar, tunikor, stickade tröjor, tjocka strumpbyxor, ett nytt armband och sen fyllde jag på min sminkväska och badrumsskåp med viktiga saker :) happy happy me!

Ska snart åka och hämta tvillingarna på dagis och ikväll ska vi åka hem till pappa och kolla på Idol.
Nejmen det var nog allt jag hade att dela med mig av idag, tralala :)

Och tack Sofie :) jag är i vecka 11-12 nånstans, får se lite närmare på ultraljudet!

Bebis sak nr 1

Igår fick vi vår första bebis sak, eller vår mini-liten fick sin första sak. Av pappa och Gun, en jättefin skallra :)
Jag vill inte köpa saker än, peppar peppar, jag vill vänta tills vi har varit på ultraljudet och sett så att allt är bra! Så himla tråkigt att vi inte får göra det förän i vecka 20, då har ju halva tiden redan gått, men i storstan är det många som vill och då får man inte göra tidigare.

Igår var jag med Martin, vi käkade lunch och tog en promenad till Gamla Stan, precis vad jag behövde, komma ut, även om jag var helt slut när vi väl var framme.
På kvällen var jag hemma hos pappa och Gun och lagade mat med Julia, vi pratade lite om nya lägenheten och kom fram till att vi ska ta lite mera i lån än vad lägenheten kostar. Och så ska vi göra helt nytt kök, nya golv osv, det kommer bli grymt fint! :D känns hur bra som helst.
Vi kommer nog flytta in någon gång i januari, det är helt okej eftersom mini-liten inte ska titta ut förän i april :)

Idag ska jag till Vilma och jobba, skönt! Jag har inte jobbat sen i onsdags, nu vill jag må bra resten av tiden. Men jag måste erkänna att det är ganska skönt att jag jobbar halvdagar mån-ons, då orkar jag bättre :)

Nej nu ska jag väcka min sjusovare till sambo och ta med honom ut på en promenad bort till Eriksdalsbadet!

Söndag

Jag har fått en hemsk blek nyans på mitt ansikte efter dom här dagarna i sängen. Jag behöver komma ut, få ordentlig mat, se lite solljus osv. Det ska jag försöka mig på idag!
Jag ska åka hem till pappa och co sen och så ska vi äta middag, min pokerhaj till sambo ska vara hemma och spela. Det är väl konstigt att man kan bo tillsammans på 27kvm och ändå sakna varandra? Haha, eftersom jag ligger i sängen (jag får icke störa under spelet) och han i soffan så somnar jag själv dom flesta nätterna.

Igår var en jättedålig dag, jag var inte ens utanför lägenheten, börjar få lätt klaustrofobi. Jag läste lite i min bok, såg otaliga Vänner och Greys avsnitt, åt fil och mackor och te.
Vid 5 imorse väckte Antoine mig när han la sig och insisterade på att vi skulle äta mackor och titta på TV, morgon fika liksom :)
Känns skitdåligt att ha varit borta från jobbet i 4 dagar.. pengarna bara försvinner, sämst.

Men eftersom att jag fortfarande mår så dåligt så måste mini-liten ha det huur bra som helst inne i magen, det är ju bra det :) att någon av oss trivs!

Jag ser fram emot min söndag :)

Orkeslös

Jag är slut som människa, jag har varit hemma från jobbet igår och idag, jag har börjat må jätteilla igen. Igår kväll fick jag feber och ont i halsen också, vad ger man?
Enligt min lilla gravidbok :) så kan jag mycket väl må illa en månad till, tack men nej tack!

Igår var vi bara hemma, ute och tog en promenad på eftermiddagen, jag kunde knappt sova inatt.. blää. Idag ska jag också försöka gå ut och samla lite energi i form av solljus, ska börja med lite skorpor och te bara.

Ja, vad ska jag säga, trevlig helg!

Huvudet under armen!

Känns det lite som att jag har, jag glömmer saker hela tiden, virrar bort grejer osv. Jätteirriterande, men jag skyller det på mini :) smidigt!
Jag beskyller även mini för att jag vaknade mitt i natten och var tvungen att spy, jättekonstigt för det har aldrig hänt förut. Men idag mår jag bra!

Igår hade jag och älskling en sjukt skön morgon, sov läänge, åt en smarrig frukost och sen somnade vi om i nästan en timme, me like! Efter jobbet så åkte jag och Julia hem hit och såg på Idol och åt grillad kyckling, och mackor a la mamma med skagenröra och lax :) kanske var det som min lilla inte tyckte om!

Idag har jag haft min sista sovmorgon den här veckan, börjar tidigt alla dagar, jobbar helg. Inte så roligt men jag kan verkligen behöva pengarna, jag vill göra av med allt på nya kläder som jag får plats i (!!) och sen har jag mentalt möblerat den nya lägenheten och det var inte heller gratis.
Som det ser ut nu så får vi flytta in den 15 dec, inget drömdatum direkt, dagen efter min födelsedag och 9 dagar innan julafton. Men men, har vi tur så hinner vi fixa det som ska fixas innan jul, dvs alla väggar ska målas om, köket ska fixas lite och så.

Tralala, idag ska jag ha mina tvillingar, håller även på att tvätta för fullt och känner mig allmänt duktig. Jag ska också slå mina kära damer en signal innan jag börjar jobba, något som jag är dåålig på, men om typan 2 veckor så kommer dom hit! :D åh det kommer bli alldeles bäst.

Psst, nästa helg flyger jag och Julia till mormor och morfar över helgen nere i Kalmar, det ska bli himla roligt, vi träffas så sällan och jag ser verkligen fram emot att berätta att dom ska bli gammelmormor och morfar :)

Mmm :)

Vad jag trivs bra just nu!
Jag har precis kommit hem från jobbet, ska rosta mackor och göra te och sen krypa ner i sängen och se Roast på Berns, det är himla roligt tycker jag.

I helgen har jag varit ute och åt en smarrig middag, i lördags var jag hos tvillingarna och jobbade på kvällen/natten, mina hjärtan. Igår hängde jag med Martin och Mange, på kvällen var jag och Julia på bio - The ugly truth, såå bra! :D

Tralala, jag har inte så mycker roligt att säga.

Den 17 november ska vi på ultraljud :D:D!! Längtar!


Helg, helg, hemskt mycket helg!

Äntligen helg! Jag jobbar ioförsig imorgon kväll hos tvillingarna men det blir säkert bara trevligt, vi ska ha överrasknings 60-års fest för deras mormor :)

Det har varit en seg dag på jobbet idag, underbart skönt att komma hem. Nu ska jag bara byta kläder och snygga till mig lite och sen gasa mot Gamla Stan och äta middag med Julia, pappsen, och lite annat trevligt random folk. Sen ska jag nog hem, förhoppningsvis asmätt. Min älskling är ute och roar sig så det blir en ensam kväll, men det är ganska skönt :)
Det sämsta är att jag missar Idol ikväll, me like Idol! :D

Måste säga att jag tyckte det var lite dålig respons på förra inlägget? Kanske inte, tack Lollo i alla fall!

Nej nu blir det klädbyte, extremt svårt nu för tiden för alla mina byxor är 'för små' för min svullna bebis-men-ser-tjock-ut-mage. Det är leggings som gäller :)

BABYBOOM!

Jag tycker det känns så konstigt att inte vara ärlig mot min blogg och nu har jag hållt det här 'hemligt' i en månad.

Jag och Anto ska få en liten bebis, i april :) vi är jätteglada!
Idag var inskrivningen på MVC, det kanske är lite otur att berätta det innan vecka 13? Peppar peppar, men det går som det går, alldeles underbart bra förhoppningsvis!
Det är bebisens fel att jag har mått så fruktansvärt dåligt som senaste veckorna, men det hör väl till, när jag mår dåligt mår bebisen bra :)

Jaa, vad ska jag säga, jag är så himla glad :)


Jag är med min kära syster, vi ser fotbollen som är helt värdelös, väntar på Idol, som jag älskar att det har börjat igen :D

Take care!

Hey now, hey now

Mmm, jag är glad, för ikväll fick jag äta middag. Jag jobbade och Loppan gjorde köttbullar med potatis, sås och lingon, hur gott är inte de? Jag åt mycket med mina mått mätta :) så skönt!

Nu har jag precis kommit hem, ska se Roast på Berns och såå tänkte jag.
Imorgon har jag mina tvillingar, jag och lill-Julia ska göra pannkaksmiddag till familjen, det är alltid lika roligt att försöka vända pankisar i luften eller hur?

Har inte så mycket att säga.. hmm.. jag såg en mus idag, VÄRSTA JAG VET! Iscccchh blää, det bara kryper i mig när jag tänker på det.

Psst, jag saknar mina damer, komsi komsi..

When the world comes in

Martin har gett mig en ny favorit låt idag :) all musik från Smallville är bravo men den här är så skön att lyssna på.
Don't dream it's over - Sixpence none the richer

Jag har precis kommit hem från Martin, han har gjort en underbart god middag och efterrätt, han är såå bra! Tyvärr kunde inte jag äta nästan någon mat alls, trodde att jag hade en helt okej bra dag idag, men tydligen inte.
Igår var en mardröm, jag sov så mycket jag kunde, fullt påklädd, idiotiskt illamående med blodsmak efter alla spruckna blodkärl i halsen och allt blod jag spydde upp. VIDRIGT!
Helt orkeslös är jag, det var i alla fall skönt att komma ut och hänga hos Martin idag, Julia och Anna kom också och åt med oss. Nu är jag helt utslagen och illamående och ska väl försöka sova så att jag inte början kräkas igen.

Imorgon kväll ska jag jobba, fingers crossed! Ge mig lite ork och en bra dag bara så fixar jag det.
Nu är det sleeptime.

HELVETE!

Nu har det här illamåendet suttit i i 3 veckor, och jag som trodde att det skulle gå över i början av veckan, det har bara blivit värre. Idag har jag gått och spytt blod och nu är första gången jag sitter upp idag.. aaa jag är helt gråtfärdig, jag orkar inte med det här längre.
Om det inte är något bätte imorgon så åker vi till sjukhuset, eftersom att jag inte får i mig någonting förutom några skorpor och en pizzabit och en macka på hela gårdagen.

Det här är verkligen sjuktjävlaidiotpisshelvetes tråkigt..
Jag är helt slut.

Det är dags för fredagsmyyyys!

Hmm, idag har jag mått sådär, det går upp och ner hela tiden.
Det är underbart att det är helg nu! Ligger lite i sängen och försöker komma i balans, ska möta Julia och Anna om ett tag och inhandla det vi kan tänkas behöva till vårat fredagsmys :) passar mig perfekt idag!
Anto ska ut och göra stan med sina kompisar.

Och imorgon har jag sovmorgon :D så himla värt!

Kan säga att igår var min värsta eftermiddag/kväll på flera veckor, dra åt helvete vad dåligt jag mådde, till slut lyckades jag somna, tuur det. Det var helt hemskt, hjärta till Antoine som går ut och köper Piggelin till mig då!

Nej jag har nog inte så mycket mera att säga :) önskar mig själv en bra välmående helg!

Psst, Hanna tatuerade sig idag, såå snyggt! Världens finaste hon.

Fint ska de va!

Mmm, jag börjar äntligen känna att jag inte vill spy 25 timmar om dygnet, sköönt. Det är fortfarande lite i bakgrunden men både igår och idag har jag ätit middag :) idag var jag värd lyx tyckte jag och köpte oxfile för massa massa pengar, jag vaknade inatt och var jättesugen på det och det släppte inte förän jag fick äta, mmm. Det var riktigt gott, och om man tänker på alla middagar jag inte har ätit på 2 veckor så var det väl ganska billigt?

När jag kom hem från jobbet idag hade Antoine städat, inte "städat" som han gör för det mesta, (damsuger och diskar och INGET mera) men idag var det verkligen jättefint, dammtorkat och iordning plockat. Det är lycka när man kommer hem!
Mina tvillingar har varit massvis med söta idag, dom blir lite trötta av att gå på dagis nu i början så det har blivit mycket mys i soffan och sen tar det lååång tid att äta middag nu när dom ska vara stora och äta själva, läs: två barn och 1 kök begravt i fisk och potatis!

Imorgon och på fredag har jag Vilmis, roligt! Jobbigt att gå upp 6 bara, det är på morgnarna som illamåendet är som värst!
Sen är det snart helg igen, sköönt med en normal helg när jag förhoppningsvis mår bra. Undra vad vi ska hitta på, jag vill göra något mys med min älskling, den senaste tiden har jag bara mått dåligt och han har spelat jättemycket och servat mig.. (som de ska vaa)

Nej nu ska jag gosagosagosa och sen ta en dusch innan läggdags :)

Jag måste säga att jag känner mig väldigt glad nu för tiden.

Systra mi

Jag och Julia har efter-maten läge i soffan, vi har ätit kina take away och glor på 2 and a half men :) I like! Jag har ätit massa mat och det känns sååå bra, även om det säkert resulterar i magkramp snart.
Har haft mina tvillingar i eftermiddag, hämtat på dagis oså, mysisar! Dom är så roliga när dom börjar prata och förstå så mycket, all kärlek till dom.

Anto är och spelar ikväll så jag ska bara hänga med Julia, lycko mig! :)


Psst.. Fy fan va Coldplay var braaaa!! Linnea la upp sköna klipp på sin blogg idag och det var verkligen såå grymt. Kolla in
Linneas blogg!