ONSDAG

Läänge sen, har haft alldeles för mkt att göra och alldeles för lite data tid dom senaste veckorna!

Har börjat skolan som alla andra slavar, sådär skoj men det är ganska slappt schema och nya kurser så det här ska nog gå bra :) för tillfället är jag hos Ida, kom precis från Anni och Wilma.

Min helg spenderade jag i sthlm med delar av familjen, riktigt trevligt. Trevligt sällskap på fredagen, NÖJD ;D på lördagen besökte vi med ca 10 miljarder andra grönan, åkte katapulten och körde sjukamp med pappsen (vann även 6 av dom grenarna)! Käkade mysmiddag i gamla stan till sent på natten. Matmässa på Street på söndag och åka lite båt i det fina vädret. Hemfärd på kvällen för att sedan åka upp igen i måndags och gå på matchen som va apdålig! Även då med trevligt sällskap, god middag på East och avslutningsvis ett par öl på Sturehof.

Annars är allt kalasbra :) ska sluta röka på fredag, 1 september! Ser fram emot det som bara den, helt nikotikfri och mycket mer god-luktande.

JAG HAR FÅTT LÄGENHET I STHLM :D får ta över våran gamla vid hornstull då familjen köper ny på stora essingen. Så om 11 månader blir det hejdå Linköping och HEJ STHLM! Dock bara en etta men det räcker gott och bra åt mig och söder är mysigt som bara den.



Tack och hej, (vi beställde student-mössor igår)

BLÄÄ

image32

Idag är de bajsdåligt väder och då kan man INTE ha klänning.
Ida har sovit här, nu ska jag till Anni och Wilma, sötisar.

:)

Wiie, grymt väder så jag är glad glad glad!
Har precis träffat Sara en stund, en halv evighet sen kändes det som. 5 månader sen hon åkte, mm avis är jag kan jag lova, cypern 8 månader känns inte helt fel! Men det blir kanske Thailand tillsammans i vinter i alla fall :)

Ida kommer hit sen me tror jag, after work och håller mig sällskap. Trött efter allt himla gräs idag, men nu är de äntligen klart och jag lovar att jag aldrig mer ska kratta ett skit på den där gräsmattan, suck.

Sthlm till helgen? Eller Kalmar? Eller hemma? Nåt av de två första alternativen lockar helt klart mest, men de återstår att se.

Min helg va kul, wie, festade lite i lördags, lite för mkt kanske, mådde inte sådär asabra i söndags måste jag erkänna. Myste med Ida hela dagen och gjorde ingenting alls utöver det.

Tack, hej!
Mmm jag trivs.

The sound of his name, won't make music today

Måndag, hade en väldigt odramatisk helg kan jag berätta. Umgicks med Ida större delen av den, bara softat, solat och myst heela helgen, diggar henne :) firade även LINNÉA igår som fyllde köpa-ut-cigg! Vilken pärla.

För tillfället befinner jag mig hos, ja, Ida! Har käkat lite och senare ska jag bege mig mot Sofie, va hur länge sen som helst, dricka vin och bubbla bubbelpool låter inte helt fel en måndagsnatt.
Pratade med Thomas inatt, det var trevligt, utan att va de minsta osams :)

Jag ska ner till kalmar nästa vecka och träffa Sebbe, sen ska jag besöka sthlm och Jens innan min sommar är slut. Jag är mycket nöjd kan jag lova!

image31

Over and out.

Wet, wet, wet!

HEEELT SJUKT BLÖT, skulle för en gångs skull ta mig i kragen och cykla till Ida i berga, hmm, hade varit asnajs om inte himlen hade öppnat sig typ vid åleryd. När jag kom fram så droppade hela jag, usch, de va länge sen de va så blött kan jag lova ;D
Nu har vi spenderat lite tid i sängen med kvarteret skatan (heja heja!) och nu äre käk på g, efter att disken är avklarad vill säga. Sen får vi se vad kvällen har för spännande aktiviteter att bjuda på, skulle va riktigt skoj att åka upp till sthlm men det får vänta i alla fall ett par dagar.
 Vad som helst för att komma bort från den här enormt tråkiga staden, blöö. Tur att Ida finns c".)

Annars är de fiiint, ska bli ganska skönt att få hem nån i familjen faktiskt så jag slipper va själv, det toppar nog listan av värsta saker, i alla fall när det är mörkt ;)

image29image30
Wii, klippte hund-frilla häromdagen, bjuder på
mig själv som bara satan!

Tack & hej, Ida är min bästa tjej (rim)
LOVER