Sluuut

Jag är lite som farmor, jag kan inte göra för mycket saker på samma dag, jag blir helt utmattad.
Idag har jag och Julia tagit en långpromenad på Gärdet, bakat lite hemma hos henne och sen varit på hockey :) nu är vi hemma hos mig och ska göra toast med sweet-chili dipp, smarrigt. Känner mig smått illamående tyvärr man jag ska tvinga det att gå över.

Igår så var jag, Julia, pappa och Gun ute och åt och sen var jag och Julia på bio och såg Allt för min syster. Så otroligt bra, jag grät som ett barn, som resten av salongen, tillochmed coola tonårs pojkar framför oss fällde några tårar.

Jag har inte så mycket spännande att delge, jag ska inte jobba nästa vecka heller, känns supertråkigt men samtidigt är det nog klokt innan jag vet vad det är för infektioner jag har. Jag och bebis börjar växa till oss nu, det är roligt eftersom snart halva tiden har gått. Men nu börjar jag äntligen märka att det växer :) v17 idag!

NIGHT

P.F. helg!

P.F.= PojkvänsFri
Anto åkte till Göteborg imorse och kommer hem på måndag eller tisdag så jag är ensam i helgen. Det kan vara skönt för vi har gått varandra lite på nerverna och bråkat om ingenting.

Jag har diskat och duschat och kletat in mig med brun utan sol i förhoppning om att se lite mer levande ut. Jag ser nämligen ut som ett vandrande spöke! Ska gå ner och se om det finns tvättid och i eftermiddag kommer Julia, vi ska på bio ikväll och se Allt för min syster.

Idag har jag varit på smällen 16+0 veckor så imorgon blir det vecka 17! Tiden går sjukt fort..

Clean,clean,clean!

Redan igårkväll bestämde jag mig för att städa lite ordentligt idag, ni vet rensa ur lådor och garderober, mm. Så jag tog en sovmorgon och sen började jag städa, det tog 3h kanske, och när Anto kom hem och jag nästan var klar så höll jag på att både kräkas och svimma av ansträngning. Så sen 3 idag har jag legat däckad i sängen, det känns inte så kul.
Det är jättefint här hemma i alla skrymslen och vrår men jag blir arg på mig själv som inte kan städa ett par timmar utan att vara helt utslagen en hel dag efter det. Vad jag än gör så funkar det ju inte.
Imorgon är mitt mål att ta en lång men långsam promenad och tvätta och att efter det fortfarande ha energi kvar.

Godnatt

LYCKA!



Det här är vårat lilla pyre i vecka 16, idag var vi på ultraljud för att se om allt var bra eftersom att jag har mått så dåligt så länge och på sista tiden har det verkat som att bebisen inte har mått så bra.
Men den var helt vild, när vi började titta så låg den stilla, så sött så, sen vart den heelt galen, vinkade och sparkade allt den kunde, läkaren tyckte också att den var ovanligt vild av sig, haha!
Det var helt underbart och fantastiskt att se barnet, det kändes så overkligt och bra att se att det verkligen var en liten där inne, att den lever och mår bra. Det känns mera verkligt nu, speciellt för Anto, vi var helt tagna och tårögda när vi gick därifrån och jag ringde i stort sett alla jag kände för att berätta det.
Vi ska göra ett mer 'ordentligt' ultraljud om exakt 3 veckor, alltså i vecka 19, då får vi förhoppningsvis se vad det är för kön, jag vill verkligen veta det.

Efter UL åkte jag till Julia, hämtade ut ett paket på posten från Mama Mio med oljor och krämer för att förebygga bristningar och förbereda huden på att töja sig ordentligt. En för magen och en för brösten, den ska tydligen vara riktigt bra så jag hoppas på det!
Sen hade jag också fått en bok av en vän till Gunsan, Ett barn blir till, det är så underbara bilder i den, jättefin verkligen. Brev från mormor och morfar hade jag också fått, söta dom.

Jag och Julia gjorde stuvade makaroner till middag och kollade på gamla Eva och Adam avsnitt, underbart. Jag har verkligen haft en underbar dag idag, jag har fått så mycket energi!
Nu när jag kom hem kände jag verkligen hur trött jag är, jag ska vara hemma den här veckan ut så får vi se nästa vecka.
VC ringde förut och jag hade inte så bra blodvärden och infektioner, så jag ska tillbaka om en vecka och ta nya prover och testa lite andra saker.

Nu ska jag mysa med min älskling, vi är såå glada!

Julmust!

Vad glad jag blev när jag såg att det fanns julmust på affären! Snacka om små glädje ämnen, men nu när jag är hemma så är jag inte ens sugen på det.

Idag har jag varit hos vårdcentralen, måste säga att jag tycker att dom är sämst, dom hjälper aldrig, det är alltid ;"gå hem och vila, ring om det blir värre", suck.. Jag fick ingen sjukskrivning på långa vägar, jag fick hostmedicin och ta blodprover.
Om det inte blir bättre, och beroende på vad proverna säger såklart, så tänkte jag gå till en privat läkare istället och försöka bli sjukskriven.
Efter VC åkte jag till Julia, som också är sjuk, vi åt lunch ihop och låg sen i sängen och nördade Vänner bloopers, livet på en pinne! Sen fick jag en brun-utan-sol av henne, lånade en bok och åkte hem.

Imorgon ska jag till en barnmorska, inte min för på deras mvc hade dom inte ultraljudsgrej, så jag ska till gamla stan och göra undersökning och ultraljud. Jag är sjukligt nervös och tänker på alla saker som kan vara fel.. usch. Jag hoppas och tror innerst inne att allt kommer vara bra.

Jaja, nu ser jag på Grannfejden, ska läsa lite i min bok och sen sova hela natten med hjälp av hostmedicinen förhoppningsvis!


15+2

Så långt är jag gravid nu, och 10 av dom veckorna har jag mått dåligt på ett eller annat sätt. Jag vet att jag klagar mycket men det känns som att jag inte kan göra annat för jag mår inte bra.
Jag har pratat med båda mina underbara chefer/arbetsledare som tycker att jag ska försöka få en sjukskrivning i ett par veckor så att jag slipper känna mig stressad över att komma tillbaka till jobbet hela tiden. Det är lite speciellt att jobba som jag gör, i familjer, man vet hur knepigt det blir för dom när man är borta och det är inte som att jobba på tex. Coffehouse där man bara kunde ringa sig sjuk utan dåligt samvete.
I alla fall så har jag dom underbaraste familjerna att jobba i, kommer sakna dom grymt mycket när jag blir mamma ledig.

Idag har jag bara gjort ingenting, tog en lång varm dusch och sen legat i sängen och soffan och vilat. Jag har fått feber igen och det känns skitdåligt, känner mig uppgiven och väldigt ledsen.
Imorgon bitti ska jag ringa min barnmorska och VC..

Jag är ledsen alla mina babes som har ringt att jag inte svarar men jag är helt slut och skulle säkert bara gråta i telefon. Love you.


Jag får liksom ingen ordning

Idag är en lite bättre dag, mår fortfarande inte bättre fysiskt, snarare sämre. Det blir inget jobb på måndag, jag ska försöka få komma till min barnmorska och kolla att allt är okej, ska även till VC och ta prover osv. Sen måste jag bli helt frisk innan jag börjar jobba igen, för bebisens skull. Skulle aldrig förlåta mig själv om något gick fel under graviditeten för att jag överansträngde mig.
Känner mig rätt uppgiven för jämnan nu för tiden och vet inte riktigt vad jag ska göra, det känns jobbigt helt enkelt.

Jag tog en sovmorgon så länge som min hosta tillät, sen nördade jag YouTube med massa roliga Vänner klipp, jag är verkligen en sucker för den serien, har sett alla avsnitt otaliga gånger och kan dom flesta utantill men tycker fortfarande att det är lika bra = NÖRD!

Sen åkte jag till Gamla Stan och joinade i affären/sjukstugan. Jag och Julia drog till närakuten efter det med hennes öra och fixade penicillin, inhandlade ett gäng skvallertidningar, åkte hem till östermalm och gjorde massa scones och varm choklad.
Våran plan från början var middag ute och sen gå på bio men det här blev minst lika bra. Vi har sett en film och sitter och degar i soffan.
Jag ska åka hem om ett tag, Anto är ute ikväll så han kommer väl någon gång inatt och väcker mig som han brukar när han är lite på lyset, oftast får jag en cheeseburgare upptryckt i ansiktet, inte så trevligt.

Jaja, vad ska jag säga, det blir inte roligare än såhär.

Time-out

Idag är ingen kanon dag direkt. Min förkyldning/influensa går aldrig över utan blir bara värre nu, jag börjar bli orolig för mig och min mage, när jag mår såhär så vill jag nästan inte äta alls och jag har varit dålig i flera veckor. På måndag ska jag ringa min barnmorska och höra vad jag ska göra.

Efter jobbet idag mötte jag Anto, tog en handla-allt-jag-är-sugen-på-tur i affären, det blev räkor och aioli, färskt bröd, pringles, den nya marabou chokladen, grapefrukt och vindruvor. Jag har ätit massa räkor och aioli och nu är jag proppmätt så jag får nog spara resten tills imorgon.
Men jag och Anto har ingen kanon-dag heller, eller kanon-period, jag är jätte känslosam och gråter för allt och inget och Anto är lite extra arg/irriterad/retlig istället, ingen bra kombination. Det är jättetråkigt men jag hoppas att det går över snart.

Nu ska jag se en Johan Falk film, utröstningen i Idol och sen sova så det kan bli en ny glad dag!

Maternity clothes!

Inatt vaknade jag med ögoninflammation, extremt äckligt när man knappt kan öppna ögat, isch! Så jag sov inte så jättebra.
Men jag började inte jobba förän 4 så det var ingen fara :) innan jobbet hann jag även shoppa lite, äntligen har jag fått lön. Är helt värdelös, jag gör av med det mesta första veckan och sen har jag inga pengar dom sista två typ. 

I alla fall så köpte jag ett par nya Shepherd uggs, höga svarta, tycker dom är så mysiga och jag har ingen lust att ha högklackat, någonsin!
Sen köpte jag en stickad tröja från Ruth mfl, ett jättefint armband, tunntröjor och MITT FÖRSTA MAMMA-PLAGG; ett par jeans från Top Shop som är helt underbara. Synd att dom inte tar in alla deras maternity clothes från UK utan bara vissa, dom har superfina saker.

Jag och tvillingarna, Julia och Julia har pysslat hela eftermiddagen, vi har gjort t-shirtar till Alexander och Alicia och pärlat pärlplatta. Världens bästa, goaste barn, Alexander har precis lärt sig säga "Kajsa hämtar" när jag ska till dagis och hämta dom.

Imorgon är det nästan helg, underbart skönt! Plus att jag går in i vecka 16 imorgon, spännande, bebisen dubblar sin vikt och storlek varje vecka den närmaste tiden, roligt!
På lördag ska jag och Julia på bio, det är planerna hittills.

Linköping nästa helg?

Te och choklad tack!

Jag har en tendens att inte tycka om mat så mycket längre, jag kan bara äta pyttelite, tex så orkade jag bara 5 bitar sushi häromdagen, högst ovanligt när det gäller mig.
Citrusfrukter däremot, grapefrukt helt men också apelsiner och clementiner äter jag gärna hela dagarna :) så himla gott! På kvällen dricker jag enorma muggar med te och äter choklad, ibland när jag är sugen, barn-chokladen Milky Way är den som duger.

Idag har jag jobbar dubbla pass, åkte hemifrån halv 7 och kom hem 13h senare, gääsp. Så efter att ha lagat mat, ätit lite, utmanat Anto i Harpan och fixat lite här hemma är jag ganska trött. Jag tänkte se Fråga Olle dokumentären och sen sova, imorgon har jag sovmorgon, ska försöka hinna shoppa lite innan jobbet.
På kvällen kanske jag och Julia går på DIF-Södertälje om vi hinner, igår var jag och älskling på Hv71 matchen som vi vann med 3-2, alldeles underbart kändes det! :D

Funderar på om jag ska åka ner till Linkeboda i helgen eller nästa, vet att det kommer resultera i att jag blir fattig som fan i slutet av månaden men det skulle vara roligt.


Don't push it!

Det är en fras som jag numera ofta använder, mitt humör är helt galet och kan vända på en sekund. Då är det inte alltid det bästa att ha en sambo som älskar att reta mig tills jag blir galen och slänger fjärrkontrollen i golvet, för tro mig, det händer!
Jag är lite som en tickande bomb, blir arg eller ledsen direkt, jag gråter till Vänner och Biggest Loser numera, what's up with that? Och jag blev galen på Anto imorse för att han tog för mycket tvättmedel i tvättmaskinen, hjälp!

Jag håller på att tvätta lite, ska snart ta en lång dusch och pigga upp mig med lite ansiktsmask och scrub. Sen ska jag hämta alla barn på fritids/dagis och hitta på något ett par timmar innan jag ska på hockey med Anto och några kompisar.

Japp, usch jag är på så dåligt humör, hejdå.

Du fattas

Hjälp vad jag saknar Hanna, sjukt mycket. Hon måste komma hit snart, det var flera månader sen vi sågs sist. Världens bästa, speciellt nu, jag vill bara hjälpa. Damen är helt fucking drop dead lovely!


Idag är jag trött, har sovit hos tvillingarna inatt, väldigt lite kan tilläggas. Sen har vi varit på Junibacken med 4 barn hela dagen, jisses! Skönt att komma hem :) jag och älskling köpte sushi och nu ser vi på hockey och film samtidigt.
Kommer nog slockna tidigt ikväll, imorgon är det en familjemiddag på Rice inplanerad, sen vet jag inte vad som händer :) Ensam mamma söker gaddamn!

God kväll

Psst; sötaste hunden någonsin Millan har gjort mamma sällskap i himlen nu. Så tråkigt, hon var verkligen speciell och världsbäst, även om hon skrämde slag på mig första gången vi sågs för massa år sen :)

Ett steg tillbaka

Det känns som att min hälsa tar ett steg bakåt i sina framsteg, är snorigare än någonsin och hostar som en galning, suck.
Jag har haft mina tvillingar några timmar idag, smått galna börjar dom bli kan jag säga, herrejisses vilket liv det kan bli när dom börjar bråka om ett gosedjur eller en nappflaska, då tar jag time-out :) nej dom är så duktiga på att göra saker själva nu när jag inte mår så bra, snart 2 år och dom är guld värda!
Imorgon ska jag och Julia sova där med alla barn, vi ska mysa och se på Idol och på lördag ska vi till Junibacken och ha en heldag med alla 3 ligisterna. Camilla och Seppo ska åka på SPA över natten och få liten egen tid, min idé, so nice :)

Jag och Anto var ute och tog en promenad i solen idag, jag har fått en stor portion gravid-hormoner i och med vecka 15 och började gråta när Anto inte ville köpa samma barnvagn som jag, haha. Nu känns det jättelöjligt men jag kan bli ledsen på 5 sekunder för ingenting.

Igår fixade Julia och Anna mitt hår på salongen i deras skola, jag är INTE nöjd, dom får en ny chans imorgon kväll! Just nu är det kort och grått, typ.. känns bajs.

Nej nu är det te och säng time med min älskling!

Psst, jag har gjort en grym pad-thai ikväll och jag saknar Hanna.

Ett steg tillbaka

Det känns som att min hälsa tar ett steg bakåt i sina framsteg, är snorigare än någonsin och hostar som en galning, suck.
Jag har haft mina tvillingar några timmar idag, smått galna börjar dom bli kan jag säga, herrejisses vilket liv det kan bli när dom börjar bråka om ett gosedjur eller en nappflaska, då tar jag time-out :) nej dom är så duktiga på att göra saker själva nu när jag inte mår så bra, snart 2 år och dom är guld värda!
Imorgon ska jag och Julia sova där med alla barn, vi ska mysa och se på Idol och på lördag ska vi till Junibacken och ha en heldag med alla 3 ligisterna. Camilla och Seppo ska åka på SPA över natten och få liten egen tid, min idé, so nice :)

Jag och Anto var ute och tog en promenad i solen idag, jag har fått en stor portion gravid-hormoner i och med vecka 15 och började gråta när Anto inte ville köpa samma barnvagn som jag, haha. Nu känns det jättelöjligt men jag kan bli ledsen på 5 sekunder för ingenting.

Igår fixade Julia och Anna mitt hår på salongen i deras skola, jag är INTE nöjd, dom får en ny chans imorgon kväll! Just nu är det kort och grått, typ.. känns bajs.

Nej nu är det te och säng time med min älskling!

Psst, jag har gjort en grym pad-thai ikväll och jag saknar Hanna.

Bakom Västerbron går solen ner i rött

Passande låtrad när jag ser Västerbron från mitt fönster, en av Stockholms finaste utsikter om man står på mitten!
Jag har fått lite LW nostalgi senaste veckan och bara lyssnat på gamla album, härligt. Jag har så otroligt mycket minnen och känslor kopplade till hans musik, har ägnat flera timmar åt att bara ligga och lyssna och känna och minnas allt, det är mycket roligt och mycket sorgligt, det känns som ett helt annat liv.
På tal om Lasse så tycker jag att hans nya album inte är speciellt bra, tyvärr. Plus att vi ska på Hovet i höst och se honom, alltid härligt :) ska försöka gå i Linköping med mina brudar också!

Just nu ligger jag och lyssnar på Vatten under broarna och vilar - min barnmorska ville absolut inte att jag skulle jobba nu när jag har varit sjuk och troligtvis haft svininfluensan, men jag jobbade igår. Säckade nästan ihop på jobbet, va sjukt jobbigt, så jag åkte hem tidigare och jag har inte jobbat idag heller. Jag vill bli helt frisk och pigg nu, jag är lite nojjig för lunginflammation eller liknande, är bara i vecka 15 men jag är redan en riktig hönsmamma.
Jag kan tycka att det är okej att äta rött kött någon gång, lite ädelost eller sushi, det är mänskligt, men sjukdomar är jag desto mer orolig för, jappjapp.

Min älskling kom hem igår, ååh det var så mysigt! Äntligen :) vi hade jättemysigt och han är världens bästa när jag mår dåligt, finaste. Nu är han och tränar och jag ska snart göra mat, älskar sambo-liv även om jag blir lite trött på honom ibland!

Imorgon bitti ska jag till Julias skola och klippa och färga håret, ska klippa av lite, det har blivit så himla långt! Har längtat efter det i flera år, men när det väl är långt så är det sjukt tråkigt för man kan inte göra något roligt med det. Ska även färga lite mörkare, ljusljus brunt typ.
Sen ska jag förhoppningsvis hämta tvillingarna, mina hjärtan, saknar dom när jag är hemma så länge. Men jag ska ta de luuuugnt, så det blir ingen lekpark, dom blir lätt lite galna då, i alla fall my man Alexander, eller va säger du Julia? :D

Nej, dags för mig att ringa mina damer och sen göra pad thai!

Psst, med risk att tjata på om gravidsaker (?) så är det sjukt hur mycket som ändras, jag trodde halvt om halvt på det men jag märker massa saker; jag är sjukt torr på hela kroppen, måste smörja in mig hela tiden, fett hår, extremt känsliga kräks-reflexer, snorig/täppt hela tiden plus att mina bröst är enorma! Undra vad som kommer härnäst..

Well done-dag!

Har precis krupit ner i en renbäddad säng efter att ha tagit en lång dusch :) finns knappt något skönare! Hade såklart hellre velat att Antoine var här också, han kommer hem imorgon kväll, HURRA!!

Idag har jag diskat, städat och tvättat, välbehövligt efter att ha haft sjukstug här i en hel vecka. Har så svårt att sova på nätterna för att jag hostar så mycket så mina dagar blir långa, vaknar 7-8 varje morgon. Hoppas att den går över snart så att jag inte får något annat skit, jag vill icke icke alls äta penicillin!
En sak jag har märkt är 1; att magen börjar växa lite och 2; jag är otroligt känslig mot "äckliga" saker, jag mår inte illa som jag gjorde förut men om jag tex. ser något äckligt så kan jag spy rakt ut, hände mig i fredags, USCH! Jobbigt eftersom jag aldrig har varit känslig mot äckliga saker.

I alla fall så åkte jag hem till pappas house senare, fick jättegod lasange och sen gjorde jag våfflor :) fick även med mig massa lasange hem så vi slipper laga mat imorgon och kan bara mysa massor, vardagslyx!

Imorgon ska jag upp tidigt och åka till skolan med Vilma, har nytt schema från och med den här veckan så nu är det snart sovdags. Ser på Ett päron till farsa i Europa, :D mamma älskade dom filmerna så har sett den x-antal gånger!


Hana boiii kommer om några veckor, äntligen! Det är fruktansvärt jobbigt ibland att inte kunna ses och ta en promenad eller bara ses när man vill, breaks my heart a little. Men är samtidigt glad att det bara är 20 mil mellan oss :)

Dåliga 'boys'

Jag och Julia sitter och ser på fotbollen, som resten av Sverige antar jag. Rätt tråkig match, känns som att Danmark kommer vinna, tvärr.
Jag hängde lite på Julias jobb innan vi åkte hem till mig, och världens läskigaste sak hände oss! Zombie Walk var i Stockholm idag, jag hade ingen aning om vad det var men helt plötsligt kom det en massa 'zombis' utklädda på olika sätt, dom var lätt 1000 stycken och det tog aldrig slut och det var som att vara med i en skräckfilm, dom kastade sig mot skyltfönstret, drog med blodiga händer och var helt hemska, jag, Anna och Julia var livrädda och ensamma i affären, IDIOTER!

Såhär såg dom ut
http://farm4.static.flickr.com/3610/3579547854_204d307142_m.jpg

Ischlopischlo!!
Efter den här dramatiska händelsen så åkte vi hem, köpte sushi och chips och såg en repris av Ensam mamma söker innan matchen. Och jag måste säga att vi är riktigt dåliga på att vara 'boys', vi glömmer att titta på matchen och sitter och tjattrar om massa andra saker bara.
Hon ska sova här, imorgon är det söndag. Har inga speciella planer, ska tvätta lite för att Anto kommer hem på måndag. Sen ska jag försöka göra mig av med den här hostan som gör mig gaaalen!

NIGHT

I used to live alone before I knew you

Jag har världens bästa pojkvän eller sambo är han ju faktiskt. Det händer inte ofta att vi är ifrån varandra men nu har vi varit det i snart en vecka och jag saknar honom galet mycket!
Allt känns så bra nu, det känns så rätt bara :) precis som det ska vara, magkänslan (i dubbel bemärkelse ;) känns helt lagom pirrigt glad och jag skulle inte välja att spendera mitt liv på något annat sätt.
Vi kan båda vara lite knasiga och har haft våra twister genom åren men när det väl gäller så vet jag att jag kan räkna med Antoine, no matter what, för det är så det ska vara. Älskar dig min knasboll!

Psst.. undra om vårat barn får gröna ögon? Haha.

Svinet?

Är det så att jag har haft det omtalade SVINET? Huh? Om man läser symtomen så kan man ju verkligen tro det. Eftersom jag är på ladden (som pappa Stickan säger) så har jag större risk att bli dålig, tex få lunginflammation när den 'vanliga' influensan tar slut.
Idag har det varit lite bättre så jag hoppas att det ska börja gå över nu. Men jag tänker ändå vaccinera mig den 15 oktober, 3 veckor innan 'alla andra' får, tycker det är helt rätt att gravida och alla med vissa sjukdomar får det först. Som man har märkt så var det ju inte så många som dog, right?
I alla fall så har jag ingen knorr eller så så jag hoppas på friskhet nu!

Idag har jag nästan läst ut min bok - En förtjusande man av Marian Keyes, älskar hennes böcker :) har sett film, Taken, mycket bra, har ätit knäckemackor och sjukt mycket halstabletter, har sett otaliga Vänner avsnitt och nu ikväll så mötte jag pappa här nere vid Hornstulls strand och åt pizza, jag orkade två bitar och tog med resten hem :)

Vi har snackat mycket lägenhet och Thailandsresor, pappsen vill bjuda på en resa över jul och nyår men jag måste verkligen vara hemma och jobba, tråkigt. Jag har den innestående tills nästa år hoppas jag, då tar vi med liten och firar julen där nere tror jag :)
Längtar så sjukt mycket efter att renoveringen ska börja!

Längtar också efter min älskling som kommer hem på söndag eller måndag, vill ha honom här nununu! Saknar även mitt Hun, det var så länge sen vi sågs nu, 2 månader nästan.. Världens finaste Hanna, men snart tittar hon upp i huvudstan hoppas jag! <3

Nu ska jag se klart Singing Bee Celeb och Julia kommer och ska sova här.

Nalle och jag

Ja min underbart slitna nalle, han har inget namn utan heter bara Nalle med stort N. Jag fick honom när jag föddes och sen har jag alltid haft honom, han har varit på rymmen ett par månader men för ett par veckor sen så hittade jag honom :) sen dess har han haft en trogen plats under min arm i sängen, töntigt va?
Anto undrade om man verkligen fick ha barn när mamman fortfarande sover med sin nalle ibland, what to say? Självklart! När mini kommer får jag väl sätta Nalle på nån hedersplats i sovrummet!

Han är i alla fall den enda som håller mig sällskap nu, känner mig en aningens ynklig och jag bara längtar tills Anto kommer hem.
Jag har obeskrivligt ont i halsen, sådär att jag drar mig från att svälja något alls, det är värst på kvällar/nätter/mornar, sen har jag haft feber hela dagen idag, huvudvärk, sjukt retlig hosta, snoret rinner och jag mår aningens illa. HERREGUD! Snart dör jag nog eller hur?
Nej då, men det är så tråkigt och jobbigt att vara sjuk, jag vill gå ut men jag orkar inte. Julia följde med mig och handlade förut, det var allt jag orkade, helt slut efter det.

Jag blir fattig av att vara dålig hela tiden! Känns som att dom första 3 månaderna av min graviditet har varit ganska kämpiga, hoppas på bra flyt nu efter att jag har blivit frisk.
Det mest positiva hittills är att jag har växt ut alla mina bh:ar riktigt ordentligt. Nu får det vara färdigväxt på dom! Magen däremot kan gärna börja lite mera, just nu ser jag bara knubbig ut, som vanligt :)

Nej jag hade nog bara klag att komma med idag, ska snart försöka sova!

Lycka blandat med kaos

Jag är så himla glad, nöjd med min tillvaro och mitt liv :) det är bara massor med roliga saker som ska hända och jag längtar och ser fram emot det så otroligt mycket.

Idag har pappa varit i våran nya lägenhet med en hantverkare/inredare och vi har nu bestämt att vi gör om allt. Byter köket, byter badrummet (hurraa), lägger nya vita trägolv överallt, målar om alla väggar och slätar ut dom, breddar vårat valv lite och gör det fyrkantigt och så ska vi köpa massa nya möbler :D det kommer så grymt fint! Vi får bestäma hur allt ska se ut och det känns kanon!
Vi räknar med att ha lägenheten färdig den 1 februari och då tänkte vi flytta in, då hinner vi bo i alla fall 2 månader innan det är dags för mini-liten att titta ut :)

Hela dagen har spenderats hemma, mestadels i sängen, har så fruktansvärt ont i halsen och börjar nu få hosta, har också garanterat haft feber hela dagen (har ingen termometer). Filmer har setts, bla, Fjorton suger och Troja.
Sen gjorde jag något dumt, trodde att jag skulle må lite bättre av en DIF match, hela familjen gick. Inte smart av mig, jag höll på att däcka ihop. Men Djurgården vann i alla fall över Linköping med 2-1, alltid roligt :) men jag borde ha sett matchen på TV.

Nu ligger jag i sängen igen, ser på Hells Kitchen och har ätit lite ägg, har ingen som helst aptit eftersom allt gör ont att svälja och jag känner nästan ingen smak.
Mitt kaos är min lägenhet, suuuug vad den är stökig nu. Jag har ingen ork att ställa mig och diska eller gå upp och städa, jag är slut. Men imorgon eller på torsdag måste jag pallra mig upp, samla energi och göra det fint här. Jag hoppas att min älskling kommer hem på fredag, jag saknar honom så mycket!

Summan av kardemumman är att jag är genom-lycklig fast jag är full med snor och halsfluss, älskar att tänka på allt som ska hända det närmaste halvåret, det är bara massa glada fjärilar i magen :) Antoine, vårat barn och våran nya lägenhet är mitt framtida liv och jag väntar ivrigt på att det ska börja.

Psst, klart att Hanna och Lotta också är en del av det, dom ska ju bli mina nya inneboende/nannys, har jag inte sagt det? ;D

Sick and tired

Status; mjukisar, i sängen, datorn i knät, hells kitchen på tv, Strepsils i högsta hugg, snoret rinner, förbannat ont i halsen och en påsmygande muskelinflammation i nacken/axeln.

Jag brukar inte vara sjuk så ofta, när jag var liten var jag nästan aldrig sjuk. Men den sista tiden tycker jag att jag är sjuk och hemma hela tiden?! Jag blir fattig av det här, ioförsig har ganska mycket varit pga grodan i magen men ändå.
Imorse vaknade jag runt 5, kunde inte somna om eftersom jag hade så grymt ont i halsen och massa tjockt slemm, bläää. Så jag la mig i soffan och tittade på Tv3play på Ensam mamma söker och Hollywoodfruar, ganska roligt :) sen följde jag Lotta till bussen.
Resterande tid idag har jag spenderat här, jag känner mig sjukt ensam och saknar Antoine fruktansvärt mycket, vi har pratat i telefon säkert 5 gånger idag..

Julia är snäll och kommer hit efter jobbet med mat och film! Imorgon jobbar jag 15-19, hoppas att jag mår bättre då, har sett fram emot att baka bullar med barnen och gå på hockey efter jobbet!

Har fått en mindre dille på namn till barnet nu dom sista dagarna, vi vet ju inte vad det blir än, vi kommer absolut att ta reda på det så fort det går! Men jag tycker att Elise, Tuva, Leon eller Noah är fina namn :) Anto håller inte alls med mig, haha det kommer bli heta diskussioner innan vi namnger barnet.
Vad tycker ni, är det fina namn? Ge mig gärna förslag!

Nej nu blev jag så hungrig av Hells kitchen att jag måste äta nåt, helst flytande!

At my place

Just nu är det lycka - jag har köpt nya Guitar Hero spelet, Anto tyckte att jag fick unna mig det eftersom att jag slapp betela ny försäkring till min älskade dator som jag hämtade ut idag. Så då gjorde jag det :) Lotta sitter för tillfället och lirar skööna låtar och jag sitter med Eee i knät, underbart att ha tillbaka datorn!

Igår när Lotta kom så gick vi en sväng på stan och sen åt vi lunch, efter det åkte vi hem till mig och hängde lite, Anto och Mattias kom också, sen gick vi ut och käkade alla fyra innan dom skulle på NHL matchen. Jag och Lotta åkte hem och hyrde film, Kenny Starfighter :D och Barnhemmet, himla läskig film!
Sen somnade vi gott, tills 04:49 när killarna kom hem, jag har nog aldrig sett min kära sambo så onykter, hjälp! Han var som ett litet barn, vad gör man? Skrattar åt honom och till slut blir arg när han aldrig håller käft! Men det fick han äta upp imorse när han mådde som en rutten banan och vi var tre stycken som hånade honom ;D

När vi äntligen hade släpat upp Anto så åkte vi in till stan, hämtade ut min dator, åt lunch på Kungshallen, sen skulle jag till Apoteket för att hitta en migrän medicin för gravida, nässpray och halstabletter.
Inte så lätt som man kan tro! Ingen migrän medicin som finns får jag äta, (tänk på de innan ni avlar Hanna ;), jag får inte ha vanlig nässpray utan det måste vara utan konserveringsmedel, skit dåligt eftersom Otrivin är den bästa. Men halstabletter är väl ett säkert kort? Tänkte köpa Zyx eller vad dom heter, typ värktabletter för halsen - inte en chans hade jag! Knappt Strepsils fick jag köpa.. suuuck, men det fick jag till slut, och Alvedon (inte Irpen, Panodil eller Ibumetin, Treo osv)
Lättare sagt än gjort att vara sjuk och gravid!

Innan vi åkte hem köpte vi som sagt GH 5 och kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag :) så ikväll blir det nog mest mys!
Imorgon åker Lotta hem, sugit. Anto åkte till Lysekil idag, men det blir helt okej med lite ensamtid!

Nej vi måste nog kila ut och handla, verkar som batterierna i min GH Gitarr är slut, shit kaos!

Psst, ajaj ont i halsen!


Nu är det fredagsmys.. nästan!

Jag känner en himla otäck känsla i min hals, det gör ont. Det började igår och smyger sig liksom på.. synd att jag inte har tid att vara sjuk då, tji fick du halsontsjävel!

Just nu är jag hemma hos pappsen med familj, jag slutade hos Vilmas mormor och morfar idag som bor nästan granne med dom så jag gick hit efter jobbet :) har hunnit hämta lite brev, få lite ost och kex, boka dom för nästa jul-som är vårt lilla pyres första, och lite sånt, nu hinner jag även med att blogga!

Snart ska jag åka med till min älskling, jag ska försöka få en tvättid och så ska jag städa lite, vilket fredagsmys va? :) men Lotta kommer imorgon och då vill jag att det ska vara fint hemma :)
Det ska bli sjukt skönt med en tjejhelg, ååh som jag har längtat efter min Lott. Imorgon ska vi först gå lite på stan och äta lunch, hon kommer 11, sen vet jag inte vad vi ska göra, spelar ingen roll faktiskt. Ingen röj-fest bara :) morsan-Kajsa håller hårdare på mysiga ute-middagar eller hemma kvällar, haha!
Jaja, det jag vill säga är att jag är jätteglad för att Lotta kommer imorgon :D och vi, läs jag, har varit så dåliga på att höras senaste veckorna så vi lär har massor att prata om, smarta jag! Nu ska jag nog säga att jag har gjort det med flit ;)

Nej, nu ska jag åka hem!

Just det! Djurgården spöa skiten ur Frölunda i Scandinavium igår, U N D E R B A R T !! Jag och Anto såg matchen hemma, gissa om han blev sur när Honken gjorde första DIF-målet? Och när det tillslut blev 5-1 för att DIF spelade så jävla mycket bättre än Frölunda? Familjefriden var inte på topp må jag säga. Men i den Larssonska familjen firade vi :D

BYE