Om jag var nervös förut..

..så var det en smekning mot det här! Fjuuu alltså.. nu är ju dagens budgivning över, tur detta innan jag hade utvecklat 10nde stegets magsår.
Som det ser ut nu så är vi 2 som bjuder på den och vi leder än så länge, hoppas dom ger sig imorgon. Fatta vad sjukt, då har vi fått en lägenhet, sicko.
Alltså på riktigt kan alla muppar hålla käft om att det inte finns jobb eller bostad här uppe, för det finns sjukt gott om båda delarna. Kom igen gott folk, pröva på livet i storstaden! ;)

Vi har precis varit på bio, Kenny Starfighter, den var applådera-efter-filmen-rolig :D ahaha! Rekomenderar den starkt, ischlo pischlo!
Jag har varit ledig idag. Sjukt fint väder här, 10-15 grader och solsolsol. Vi tog en långpromenad bort till Eriksdalsbadet, 8km kanske, sköönt! Sen har vi suttit på nålar hela dagen ang. lägenheten.
Imorgon ska jag jobba, skönt, då kan AA underhålla mig ifrån min nervöshet, och hunger för den delen! Suck.. jag är så sugen på mat, bara vad som helst som jag får tugga. Men det går bra, dag 5 går mot sitt slut, jag är stolt över mig själv! Men det har delvis gått så bra för att mina soppor/shaker faktiskt är goda.
Imorse värmde jag en capuccino shake och hade i kanel och kardemumma, mm :) och igår drack jag en varm choklad!

Nu ska jag läsa min bok, Aldrig fucka upp!

TJENIS

Spänningen stiger!

Good day :)
Har precis kommit hem efter andra visningen på lägenheten vi vill ha, pappa och Julia hängde med också. Imorgon börjar budgivningen och jag hoppas hoppas HOPPAS verkligen att vi får den, ååh det skulle vara underbart, den är så fin! Perfekt läge och allt.

Har jobbat hela dagen, jag och Julia har varit hemma hos dom med barnen och tagit det lugnt. En låångpromenad vart det också :)
Min fjärde dag på min häärliga kur, går bra men det är jobbigt också. Kul när man ser att det händer något ;D

Imorgon är jag ledig, jag ska träffa Emma och på kvällen ska vi på bio, Kenny Starfighter, yesyes!

Hanna kommer upp i slutet av april, lääängtar efter min boi!

P.S. Emma gjorde om min blogg igår, fiin!

På jaktstigen!

Ja det kan man verkligen säga att jag och min kära sambo är! Ge oss en ny lägenhet gad damnit!
Idag har vi sovit mest hela dagen, kikade ut ur lägenheten ett par timmar för att titta på 3 lägenheter, hittade en på Fridhemsplan som var riktigt fin, den kommer vi verkligen bjuda på, i hopp om att ingen annan vill de.
Sen åkte vi hem, älskling bakis som bara den så han va seg, mitt eget ego alldeles för utmattat efter alla dessa låtsas måltider. Så vi har bara legat och segat idag, kollat lägenheter på hemnet.se, städat och diskat, powernapat, haft Harpan tävling på våra datorer och nu ska vi se en film.
Jag ska snart äta "middag", soppa, mmmm :) helt okej, och I'm not kidding att resultatet kommer direkt!

Imorgon ska jag jobba, sen ledig tisdag, sen jobb hela veckan! My babies and I <3

Nu äre mys, kanske måste ge oss ut och köpa cigg. (Regel - äter man inte normal mat får man röka)

BAJBAJ

Going doooown!!

Nu jäklar! Det ska va smalt i sommar, inget pompoi* här inte ;D
Och jag, som har världens sämsta självakontroll och brukar bryta alla mina kurer och dieter efter en dag är inne på min andra dag med Cambridge kuren. Tänkte att om jag skriver det här så blir det lite mer jobbigt om jag skulle ge upp ikväll att skriva det, looser på mig, så det här får bli en del av min motivation.
Det är sjukt jobbigt, man får bara dricka en jävla shake eller soppa 3 gånger om dagen + häva vatten/kaffe/te/lightläsk. Får se hur länge jag står ut, minst 1 vecka, max 2.
Sen ska det ätas nyttigt och börjas träna igen, jag gör bara den här helvetes dieten för att få lite motivation, måste få en riktig rivstart ;D ser jag att det händer något så blir jag mer peppad att fortsätta!
Så hejdå pompoi* mig! 

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen hade vi bara mys, jag var supertrött och somnade vid 10. Idag har vi slappat sönder, jag är helt slut, tog en promenad förut men det var allt jag orkade, vi ska se hockey matchen nu och sen ska Anto ut till Sumpan och träffa sina poolare för en utekväll. Jag ska vara hemma och dricka te :D med Julia, det ska bli mys.
Imorgon har vi lägenhets maraton, hoppas hoppas :)

HEJSVEJS

* = knubbis på thailänska

Bring it on!

Mera sol, mera sol :) Ge mig! Idag har lätt varit skönaste dagen det här året, jag och Anto var ute och gick i över två timmar idag med twinsen, längs vattnet, aah jag tycker Stockholm är så fint! Lite skillnad mot en skitig å ;D
Det var mysigt i alla fall, på morgonen så var jag på Julias skola och slingade håret blont, jag är hennes försökskanin! Men det vart superbra, jag är nöjd som bara den. Är lite sugen på att bli ljus igen, får se hur jag gör.. Har ju haft brunt i 3 år nu, kanske ska låta det vara naturligt blont? We'll see.

Nu sitter jag i soffan med min kära sambo och kollar på hockey, riktigt spännande, hoppas verkligen att Frölunda går vidare,
(slipper jag en grinig man hemma) :)
Jag har lite sovmorgon imorgon och sen är det helg, hurraa! Har inte så mycket planer, jag vill se Kenny Starfighter, Anto ska ut med killkompisar på lördag då ska jag och Julia hitta på något ovanligt, har inte bestämt vad än men det kommer. Och på söndag fortsätter jakten på ny lägenhet, har hittat en grym källarvåning, får se hur den känns. Spännande är de :)

Nej nu måste jag stötta min kära, HV gjorde precis 1-3, suck..

CIAO

AA gör mina dagar :)

AA - mina tvillingar Alicia och Alexander, kan verkligen göra mina sämsta dagar superbra!
Imorse när jag gav dom gröt började båda två, helt spontant att digga till Pink's So what på radion, riktigt headbang från båda håll, dom slutade aldrig, och asgarv hela tiden, såå söta :)

Anto var med mig på jobbet idag, vi tog en lång promenad, lite kallt dock, och imorgon skulle de visst snöa ännu mera, isch!! Efter jobbet åkte jag hem och gjorde mat, paneang kyckling med ris, my fave! :) nu ska vi se en film och sen vill jag ta en lång dusch och sova. Imorgon ska jag jobba, Julia och Erika kanske kommer och hänger med oss, love it!

Jag skulle vilja ligga i en kiss varm pool i Thailand hela dagarna och snacka skit med mitt underbara Crew, ta en blå sex on the beach, äta lökringar, dricka kall god bärs i mängder, hänga i en asvarm tatueringsstudio, dricka enbart flaskvatten, svettas som en galning, kedjeröka dagarna i ända, prata låtsas engelska, äta asgod asbillig mat, inte behöva städa på 3 veckor, störa mig på konstiga människor och svulla chips varenda dag!
Det är så kallt här, och tomt utan Lotta.. Thailand baby, THAILAND IS THE SHIT!

Värdelösa oss :)

Idag är jag ledig och idag betyder det att sova länge, äta smarrig frukost med äggmackor och gröt, läsa lite i min nya bok, (Aldrig fucka upp), ta en lång dusch med älskling, börja tvätta, spela lite GH, nörda min kära dator :) + se massa skit repriser på TV.

Jag ska snart springa ner i tvättstugan, Anto är och tränar, när han kommer hem ska vi äta lunch och vid 6 ska vi titta på en lägenhet. Sen hem till pappa, äta middag och se matchen! Fira farmor lite mera.

Jag tackade nej till en lägenhet idag, vad ska jag göra? Den var superfin, mysig och perfekt för oss, men vi har 4 till att kolla på? Och den här lär gå denna veckan sa mäklaren, och så är det väl, man får passa på.. Jobbigt! Tänk om ingen är lika bra, tror och hoppas de dock! Idag ska vi till Söder-Katarina och Erstadagatan och kolla på en jättecool lägenhet.

Igår var vi hos Martin och åt underbar pasta och såg Australia, inte så bra om ni frågar mig, seeg.

Här är lite stöldgods från Emmas blogg, från vår släktträff!


Farbror Åke

Farbror Chris, farmor och jag

Kusin Stefan, Kusin Björn och hans Jennifer

Emma och Anto

Jag och Anto, helt symetriskt långa :)

Satisfaction

Just nu känner jag mig helt tillfredsställd och nöjd :) så skönt!

Jag har haft 3 brabra dagar, i fredags fick jag ju äntligen träffa mina barn, tvillingarna mfl. såå mys. Tjejerna vart supersöta i sina klänningar. Sen på kvällen var vi på bio och såg "Män som hatar kvinnor", boknörd som jag är så har jag sett fram emot det sen jag läste ut boken. Den var superbra!
Igår skulle vi ut till Tumba och fira farmors 80års dag så på förmiddagen letade vi kläder till oss och present till farmor, hon fick en alldeles alldeles underbar scarf med rosor på som passade henne på pricken :) kanske tråkig present till en gamling gånger 1000 men hon vart jätteglad!
Festen var jätterolig, fera år sen vi träffades hela pappas släkt, vi var kanske 30 st, mina kusin barn har blivit baota stora och jättesöta, aah! Synd att alla är likadana bara och försöker prata i mun på varandra och hela tiden vara värst, ;D men jag gillar dom, det är mysigt att träffa dom.

Idag har vi varit uppe tidigt, tittat på 3 lägenheter, 2 var jättefina, en vid Rosenlund(nära där vi bor nu) och en på Reimersholme (man ser vårat hus därifrån), den tredje var inte fin, tyvärr, superbra läge vid Medis! Men imorgon ska vi kolla på en till och nästa helg 3 till. Vi måste verkligen flytta snart, det är "charmigt" här, men lite litet för alla våra saker. Och tro mig, vi har en del saker!
Så när vi kom hem, inspirerade av alla välstädade visningslägeheter kanske, så städade vi, ett riktigt vårstäd, röjde ur alla skåp och garderober och bar upp massa på vinden. Nu är det jättefint här :) ska tvätta imorgon också.
Ikväll ska vi till Martin och umgås, äta mat (hoppas jag för han är bättre än bästa kocken), dricka lite vin och ha de trevligt!

Imorgon är jag ledig, vi ska kolla på lägenhet på kvällen och sen fira farmor lite till för imrogon är hennes egentliga födelsedag.
Sen jobbar jag hela veckan med mina söta söta barn :)

Fy vad bra jag har det, egentligen. Man får passa på att proppa sig själv med positivt när allt känns såhär bra, det är säkert bara för att det börjar bli vår, underbart, Stockholm är så vackert att titta på!

(Det enda skulle väl va att jag saknar Hanna, MASSA)



Queen me

Tjoho!
Jag och min älskling laddar för en riktig hockey kväll, (nu när DIF har åkt ut får jag stötta Anto i hans Frölunda tro), vi ska gå och köpa pizza nu och dricka lite öl :)
Jag har träffat Martin idag, spelade lite Nintendo 8 bitars, ätit god efterrätt, tagit en skön promenad till Martins jobb, freescht ställe, god sushi! Dit ska jag och Hanna och fnittra när hon pallrar sig hit, saknar henne mer än mest, aah! Jag behöver min Hana lite närmare än 20 mil bort.

Igår köpte jag och min otroligt mogna sambo Lips, hihi, jag och Julia sjöng i nästan 2 timmar! Sen var vi hemma hos pappa och åt middag, supergott.

Imorgon ska jag jobba, HURRA :D träffa mina söta söta barn, åh vad jag saknar dom!

Vi har även spenderat dagen åt att granska Hemnet.se, ska kolla på 7 lägenheter den närmaste veckan, cross your fingers!

HERRÅ

Tattoo


Maja 1959 2004. Mater mea, angelus meus. (Min mamma, min ängel)

Super super nöjd med mina rosor :)

I'M BACK!

Woho, jag har saknat min blogg lite men nu ska jag blogga som aldrig förr!
Har ju haft fullt upp med Resedagboken i Thailand men nu är jag tillbaka på hemmaplan. Vi landade inatt, älsklings Anto mötte oss där, mysis :) sen käkade vi lite, åkte hem, kunde bara sova 5 timmar. Blää, så idag har vi bara slappat, följt Lotta till centralen. Myst i sängen, nu med B&J och 2andahalfmen, ikväll kommer mina systrar förbi och kramas!

Hemfärden gick bra, vi var en smula trötta kan man väl säga. Jag var tvungen att busa lite, efter min första tatuering vart jag så sugen på en till så den passade jag på att göra hela natten innan vi skulle åka. Den tog 9 timmar och vi var inte klara förän 7 på morgonen, då var det bara att äta frukost och sen åka till flygplatsen :)
Gjorde 3 stora rosor på utsidan av benet, från mitten av vaden upp till halva låret typ, är såå nöjd! Med första också såklart, mamma tatueringen, den har fått många komplimanger. Det är ju lite unikt (i alla fall änsålänge) att ha handgjorde bambu tatueringar, men det tar som sagt liiite längre tid.

Nu ska vi mysa :)

Thailand har varit underbart, lägger upp bilder imorgon eller ikväll!

Tattooo :D

Jag har tatuerat mig, soo pretty! Lite cool me, vi gjorde de me bambu, inte som vanligt, tog 7 timmar, aah!
Men helt klart bra, gjorde en till mamma :) bilder finns pa resedagboken!

Thailand baby, Thailand!

Hoppas alla e pa de klara me att de inte blir bloggande i Thailand utan resedagbok!

Resedagboken.se, Alias: KajsaOchLotta

Vi har massa dagbok och bilder :D CIAO!