Thailand baby, Thailand :D

Fyyyy va skont de ar o va har :) hoppas ni fryser hemma!

Jag orkar inte resedagboka och blogga sa kolla var dagbok och fotoalbum pa
http://www.resedagboken.se/ Vi heter KajsaOchLotta


Hejdåhej!

Nu ska vi snart åka ut till Arlanda, typ 8 drar vi.. Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös, uscha! Men det är väl bara hälsosamt att det känns lite i magen?
Vi har ätit en supergod brunch med Martin och hans vän idag, på Sirap, mm så gott :) jag är fortfarande mätt som en plätt! Sen åkte vi till pappas place, har varit där några timmar och sagt hejdå, lånat deras kamera som man kan ta ner under vattnet, perfa om vi ska dyka!

Nu ska vi packa ihop det sista och sen ge oss ut i snöstormen mot T-centralen och Arlandaexpress!

HEJDÅÅÅ :D vi hörs i Thailand, jag kommer ha mitt vanliga nr och Lottas mobil blir thaitelefonen, de numret kommer om ett par dagar!


Ryggsäcken är packad!

Yes, den är full ända upp, 50 liter var iiiinga problem, (Lotta har nästan sprängt 65 så jag vann)!
Har spenderat dagen på stan med syrran, shoppat det sista, lite kläder, växlat pengar och såå :) sen mötte vi Lotta vid 4, vi har bara slappat hemma, ätit pasta, jag har färgat håret. Nu ska vi ge oss ut och köpa godis :)
Imorgon ska vi äta brunch med Martin, ta en sväng på stan och såå, sen åker vi ut till Arlanda vid typ 8 på kvällen, WOHOOOOO!! :D

Kommer sakna min älskling såå mycket, men det blir lovely att komma hem till honom efter 3 veckor <3

Nu ska vi gå, heiidåå!

KOLLA OSS PÅ RESEDAGBOKEN!! KajsaOchLotta

Solenergi är välbehövt!

Herregud, jag orkar inte, jag har streptokocker (stavas?), tror jag i alla fall, Emma och Julia har och jag pussade på båda två i söndags. Så jag har vaknat massa inatt, min hals är jättesvullen och gör OONT!!
Det kunde inte kommit på en sämre dag, jag skulle på utflykt med min lilltjej idag, och imorgon åker dom till Thailand! :( dit behöver jag också åka, nununu, bort från alla äckliga baciller och mot soool och värme!
Ingen längtar mer än jag, jag får inte gå ut idag (vem försöker jag lura när jag bor i en skokartong), om det blir värre blir det pest att flyga i 11h kan jag tänka mig. Fan,, vem orkar liksom? LÅT MIG VA FRISK!

Igår jobbade jag med tvillingarna och sen var vi på hockey, Djurgården vann, ofcourse :) 4-1! Så just nu ligger vi på slutspelsplats, tjoho! Imorgon är det Färjestad, det blir en dans på rosor.

By the way så är jag superstressad över allt jag ska hinna göra, får fixa på lördag, panik! Jag orkar inte ens göra frukost liksom, inga 5 av 5 tosters här inte...

Spräng gärna min kalender!

Seriöst, jag har gjort en lista, (nördigt jag vet, men jag glömmer allt annars), till Thailand - allt som jag ska köpa och göra innan. Det är så mycket att göra, jag vet inte hur jag ska hinna. Jag jobbar ju också, det kommer bli som vanligt, allt görs i sista sekund och jag stryker hälften av allt från listan - a la Kajsa!

Jag sitter i sängen med min älskade dator, min älskling ligger breved mig :) jag har jobbat ikväll, näst sista gången innan Thailand med min tjej, kommer dröja lääänge innan jag jobbar där igen, men vi ska hälsa på dom i Thai, det blir kul!
Imorgon har jag mina twins, lovely, ser fram emot en låång promenad med Anto och monstervagnen, sen ska jag bara pussa på dom heela dagen.

Vi ska på hockey imorgon kväll, och på torsdag, spännande matcher innan slutspelen, vi mååste få va med, annars blir jag ledsen.
Så imorgon är vi 6, lite fler än antalet säsongsbiljetter vi bossar över, men pappi löste det!

Nu ska jag mysa och sen sova, min rygg är ajaj så jag ska vila den.

Hejdåhej :)

Å en sådan härlig daag..

..Djurgårn vann :D 5-2 mot Luleå, tjoho! Vi närmar oss slutspelet, jajaja!!

Vi kom precis hem från Hovet och hockey, innan det har jag jobbat hela dagen och sen hann jag bara hem och vända innan vi åkte igen, eller jo jag hann en sak till, låsa in nycklarna ;D men det löste sig för Julia tog med sig extranycklarna dom har. Tur för oss!

Imorgon ska vi till Julias skola, my good sister som ska bli frissa, fucking freeescht! Hon ska klippa mig och Erika ska få ge sig på Antos kalufs, hihi! Sen ska jag, äntligen, va med mina tvillingar en heeel dag, mys, saknar dom massa! Sen på kvällen ska jag och deras syster ha tjejkväll med sushi och mys när dom har somnat :) Julia kommer nog också!
På lördag ska jag försöka hinna med lite inköp inför Thailand, my god! Och på eftermiddagen-kvällen kommer min söta lilla tjeja hem till oss, eller vi ska va hos pappa :) får alla träffa henne, ska bli roligt!

På söndag hade jag tänkt att vi skulle ha våran alla hjärtans dag, för då är jag så ledig, har inte ett skit planerat, UNDERBART, första dagen på 2 veckor!

Nu ska jag duscha och lägga mig :)

P.S. Om 10 dagar drar viiiii, min bästa Lott och jag :D
P.S.2. Jag har tveklöst världens bästa sambo, jag är alltid lika glad för att han är här även fast vi praktiskt taget har bott på varandra (28kvm) i flera månader, älskar älskar älskar honom!

I feel pretty

Hallo, vad jag än gör, suuck! Så är jag aldrig pigg, jag är konstant trött, vad ska jag göra? Får panik, har nog prövat allt nu, på riktigt.. Skit.

Idag har jag varit ledig, jag har varit hos söta Jessica hela dagen, så nu har jag fina naglar :) jag och älskling har ätit sushi och tittat på film. Jag ska snart sova, måste vara pigg tills imorgon, ska jobba hela dagen imorgon, mest mys men ändå, upp tidigt!
Igår tog vi en promenad i Gamla Stan :) sen va vi på bio, sjukt lång film men ganska bra, Benjamin Buttons otroooliga liv!

I helgen ska jag försöka hitta massa tid för min älskling, vi hinner inte riktigt umgås så mycket, på fredag kväll och lördag kväll jobbar jag med heela söndagen blir en Kajsa-Anto-söndag!

Suck, har ingen insperation till att blogga, om 11 dagar åker vi till Thailand, då måste ni kolla upp oss på resedagboken :D vi har bokat hotel nu också! Perfa :)


It's great to stay up late

Good morning, typiskt mig att vakna 8 när jag har tjatat om att jag behöver en sovmorgon!
Min huvudvärk ger sig inte, den har hållit i sig i 24h nu trotts Ipren och Panodil, suck, igår hade jag en skön temp på febertermometern också men har inte kollat idag, känner mig slööö..

Igår var jag ynklig till 1000, Anto fick bädda ner mig i soffan och krama och pussa mig MASSOR :) vi åt latmat - pyttipanna, ingen som orkade anstränga sig, sen somnade jag vid 11 när det kändes som hela jag domnade bort.
Imorgon är jag ledig ledig, jag ska till söt Jessica hela dagen typ, Julia och Erika ska med också, kul :) !

Julia kanske kommer hit sen, jag vill ha frisk luft, ta en promenad, förslagsvis på Djurgården eller i Gamla stan? Hoppas nån kan tänka sig att dra på sig långkallingarna och hänka.
Ikväll vill jag bara mysa, äta god mat, bli av med huvudvärken och febern och gosa :)

P.S. Idag är det 12 dagar tills jag och Lotta åker till Thailand, underbart!

Ciao!

A kiss makes everything better

Helloo.. jag är sjuk :( det är supertrist, är helt död i kroppen. Tur att jag har världens bästa sambo i alla fall <3

Nu ska jag sova en stund till, jag har baara jobbat alla mina obloggiga dagar, inget intressant har hänt.
Skriver imorgon,
over and out!

Sleep my ass of

Jag är trött, heela tiden, suck.
Men nu ligger jag i sängen i alla fall, grattis :) imorgon börjar jag inte förän 10, skönt! Men det är lite segt att jobba helg, man är så inställd på att helg betyder ledig, men men, jag är ledig på onsdag nästa gång, can't wait!

Igår var vi som sagt på Koh Phangan, såå bra, har aldrig varit där förut men hello Thailand :D nu blir jag bara ännu mera sugen på att åka, tjoho!
Ikväll har vi storstädat lägenheten och ätit spaghetti med köttfärssås, nu tänkte jag försöka locka min underbara sambo till sängen istället för soffan, behöver en arm att sova på.
Sleeeepy..

Är det helt konstigt om man hoppas, bara lite?

Smygstart

Smygstartar på Thailands resan idag, jag, Anto, Julia och pappa ska till Koh Phangan och käka ikväll :) har aldrig varit där men har hört att det ska va bra!
Jag har jobbat hela dagen, myst mest :) nu ska jag fixa mig lite snygg, svårt när jag har fått nån hormonchock i kroppen som satt sig i ansiktet, mohaha, skratta ni bara.

Det var allt, heii dåå!

P.S. KajsaOchLotta -  resedagboken.se, check us out :D

Sushi slår pizza!

God kväll, jag har precis avnjutit en låda sushi, min favvo :) har längtat i flera dagar nu! Det är så mycket bättre och massa godare än pizza, kan äta det varje dag.
När jag bodde med Martin så tjatade jag om sushi från Raw varje dag och han sa alltid - du kommer tröttna snart, suck! Men haha, icke :D

Jag har haft mina tvillingar idag, sweeties <3
Plus att jag köpte mobil-högtalare, bra att ha i Thailand om man vill lyssna på musik och va cool. Wihii, det är bara 2 veckor och 4 dagar tills vi drar, jag längtar ihjäl mig. Speciellt nu, ska jobba 12 dagar i rad och har bajja ont i ryggen, suuug, jag bär alla mina söta barn på fel sätt tror jag.

Nu ska jag gosa med min värsta bästa pojkvän :)

HANNA!! Blifrisk<33

I taket lyser stjärnorna

Den filmen har vi precis varit och sett på bio med mina systrar, vi har gettogheters alldeles för sällan!
Jag har i alla fall läst boken innan och den är himla sorglig så jag visste ändå vad jag gav mig in på, men fy fan, se INTE den på bio, jag grät nästan hela tiden, och alla andra satt och snyftade.
Så hyr den/ladda ner den, sitt hemma, och storböla! Det ska jag göra när den kommer på hyrfilm.
Den var jobbig att se, jättejobbig, det är så lätt att komma ihåg du livet var när det smakade saltvatten i munnen hela dagarna, men vi har tusen, tusen och åter tusen bästa minnen.

"Om du dör mamma,

då tar jag livet av mig.
Då lever jag för dig!"




When I close my eyes I see the place where I used to live