HURRAA :D

Ingen förstår hur glad jag är! Mitt liv är BRABRABRA :)

- jag ska hänga med Martin ikväll
- jag har slängt ALLA Antos saker idag :D
- jag har haft det så sjukt bra på Värmdö, älskade ungar
- Jullis och jag har ätit en underbar middag

(Jag måste snabba mig det kommer mer detaljer asap)

It's a new day

Snart ska jag åka till Slussen och möta Jullis, så ska vi ta bussen till Värmdö :) det ska bli så mysigt!

Igår hade jag och Tessan det brabrabra, vi åt middag på TGI Fridays i Kungsan på deras uteservering, gott :D sen gick vi till Gamla Stan för en milkshake, jappjapp! Och sen fortsatte vi vandringen ända till Södra station där jag vinkade av gullet vid pendeln. BRA kväll :D


Vi ska bada tills vi stupar ;D

Så in i helvetes jävla..

BRA DAG! :)
Det är väl nästan sjukt bra om man kan säga att man fick solsting på jobbet, haha. Jag, Vilma och några tjejer från hennes klass har varit och badat hela dagen i Stora Sköndal, handikapps bad med en pool som är 33 grader varm, me like!
Vi har bara myst, solat, badat och lekt, såå bra. Men i taxin påväg hem var vi båda två lite slitna kan jag lova, jag duschade så fort jag kom hem, har bränt mig skapligt fint på ryggen i en liten fyrkant som jag inte har nått att smörja med solskydd.. suck.

Men men, nu ska jag strax åka till centralen och möta bästaste Tessan :) tjoho! Vi ska äta middag, jag skiter i vart bara de är ute! Ska bli himla trevligt i alla fall, hon är alltid bra!
Imorgon bitti åker jag och Julia ut till Värmdö och tvillingarnas land, vi har blivit förvarnade att det blir mycket bad, lek, middag, vin osv, visst låter det ansträngande?! ;D vi ska sova där så vi kan ha det skoj på tisdagen också, det blir som en liten weekend, längtar!

Igår var jag ute hos Jessica en sväng, inte superkul, jag åkte hem och sov sen. Somnade dock jävligt sent, undra varför :) u n d e r b a r t!

XX

Dusty fairyland

Fy farao vad damm samlas fort (!), nu när jag kom hem från jobbet och hela lägenheten badade i eftermiddags sol så såg man ALLT damm. Ischaaa!
Så det kanske måste bli en liten lördags-städning på schemat. Ett annat alternativ skulle varit att åka ut till Jessica och grilla, mysigt, men det kanske är långt.. ska jobba imorgon bitti, jaaag har svårt att bestämma mig kan man säga! Ett som är säkert är att jag behöver en dusch i alla fall.

Jag fick sjuss hem från jobbet idag, så himla lyxigt, jag och Vilma har haft en bra dag, imorgon ska vi iväg och bada med några tjejer från hennes klass, det ska bli skoj! Och passande på, vad som verkar bli, sveriges hittills varmaste dag. Sen på måndag ska jag och Julia ut till Värmdö och tvillingarnas land, det blir som en mini-semster, längtar massor!

Igår var jag ledig, wonderful :) jag fick en liten sovmorgon, sen drog vi till Kungsholmen och fixade pass åt Julia, sen vidare mot Stureplan och MC för att spela upp en Pretty Woman scen där pappa vill ha MASSA nya kläder och vi får springa och passa upp på honom, väldigt stolt blir man när pappsen kliver ut ett par jeans mitt i butiken med siden kallingar under, bra där! Haha, men det gick bra i alla fall, han kom iväg med en ny sommar-garderob.
Sen skyndade vi massa till båten, åkte ut till Fjäderholmarna och åt lunch, varmt-rökt lax, smarrigt :) på tillbaka vägen till stan låg jag och Erika på båten och solade när jag hör ett HÖGT tut, och när jag kisar upp ser jag en stor jävla Silja LIne båt typ 10m från vår lilla båt, ren och skär panik mina vänner! Ahaha.. Jag halkade nästan ner i vattnet när svallvågorna kom!
Efter att alla kommit torra i land så duschade vi och gick ner till staden, sjuuukt mycket folk, (en nackdel med Stockholm) men vi hittade lite saker i alla fall, en ny klänning, skor, tröjor och lite så.
På kvällen var jag, Julia och Anna och åt kines mat på en uteservering inte så långt från mig, sen gick vi hem, kollade på Vänner, färgade ögonfransarna och sov :)
Det var en riktigt bra dag!

Nej, nu ska jag städa lite, duscha och sen bestämma något för ikväll!

Ingenting

Idag känns det tomt, som ett stort tom rum..
Men jag är inte ledsen, jag vill gråta men jag kan inte, jag är inte arg heller, ingenting. Jag bara är, som i något slags koma. Jag längtar tills allt är över, jag längtar till onsdag. Då har A varit här och hämtat sina saker, då kan jag stänga in honom i ett litet litet rum i mitt hjärta och slänga nyckeln åt helvete. Han är också ingenting, han är inte samma person som jag har levt ihop med, han är någon jag inte vill kännas vid. Det känns hemskt, livet är konstigt, det kan vända så fort, saker kan försvinna på ett ögonblick..
Tex en mamma, ett ofött barn, en sambo, .. hejdå.

Jag har så mycket jag vill ställa mig på balkongen och skrika ut, få bort. Men jag kan inte sätta rätt ord på rätt saker.
Jag lägger mig.

Hush hush

Preciiis nyss kom jag hem från jobbet. Jag har haft Vilmis ikväll, hon hade varit iväg och badat hela dagen så hon var helt slut ikväll!
Innan jobbet gjorde jag en hel del nytta faktiskt, jag gick upp skapligt, eftersom min bästa Hanna ringde och väckte mig på min enda sovmorgon :D men jag tvättade, rensade ur köket, det som vart kvar i min kyl vart; mineralvatten, red bull och öl i mängder, suck på mig. Men det är skit tråkigt OCH dyrt att handla!
Jaja, i alla fall, sen tog jag mig över Västerbron och ner till Smedis, mötte upp Julia och twinsen och solade några timmar innan jag åkte ut till Vilma.

Imorgon har jag Vilma hela dagen, jag vill bada eller nåt annat roligt, får se vad vi kan tänkas hitta på. Sen är jag ledig på fredag, åh så underbart skönt :) wihuu! Jag har planerat hela dagen och den kommer bli P E R F E K T!

JUST DE! Jag har inte berättat vad min pappi har gjort, gubben har tatuerat sig! :D haha! Så himla otippat, alla som känner honom en smula kan nog hålla med. Han ska alltid va så jävla häftig och klaga på andra som tatuerar sig. Men nu har han 2 stycken. Roligt :) men den nya är fin, det står; Kajsa 89 Julia 92 Emma 94, på insidan av överarmen. Puss papps!

Nu ska jag göra te, ringa Tessan, sen mys!

P.S. Killar som luktar gott är smarrigt :)

2 nyanser av brunt (vitt)

Tjoho! Idag tar min energi aldrig slut tror jag :)
Packade ihop alla mina 3 barn i förmiddags för att bada, först svängde vi förbi mamma Cam's affär och hämtade massa nya badkläder och leksaker, sen gick vi ner till Smedis. På vägen dit träffade vi Jessica, Liam och Lexus, mysis! Jättelänge sen vi träffades.
Sen har vi hängt där hela dagen, ingen vågade bada förutom modiga Julia, hon doppade sig en gång, men jag, Alexander och Alicia höll oss på torra land. Vi har mest lekt, busat, jagat fåglar, ätit korv och glass, solat osv. vi gick hem vid 5 nån gång, gjorde mat och så hemma. Det är världens bästa barn, gänget :)
Efter jobbet åkte  jag hem, hämtade en väska och åkte till Julia, hon har precis gjort middag till oss, kyckling med pesto, MÖMS!
Vi ska ha lite mys, jag har sovmorgon imorgon så de e lugnt, skönt att inte behöva stressa i säng.

Jag vill bara tacka av Anto, eller tacka var nog att ta i men nu är det fan slut på allt skit. Jag kan ha det så bra utan honom :) självklart hade jag hellre velat hänga med alla mina bästa kompisar på västkusten eller i Gbg och bara softat, solat och haft de skönt, inte behövt jobba, istället för att åka till Sthlm och mitt ex.. Men hallå?! Även fast jag åker till Lkpg över midsommar, har det underbart bra med mina damer, får ragg till och med (grr), och festar, så förstår ju jag att det inte alltid kan va så, det måste ju finnas en verklighet och en vardag, eller?!
Nu är det slut, slut på chanser, slut på allt, dra åt helvete rent ut sagt.

CIAO :)

What to do?

Idag har jag jobbat läänge, gick inte hem förän efter 8. Men vi har haft en bra dag, hängt i Kronobergsparken nästan hela dagen, picknick, sen åkte vi till Gamla Stan och hälsade på Julia, sen Selmas mamma på Engelen :) när vi kom hem badade jag fyra barn som sen gosade ner sig i pyjamas i soffan, mina mysisar! :D imorgon kanske vi ska bada ute!

Jag behöver åsikter, ärliga, är jag helt ute och cyklar om jag kastar Antos saker? Han har lovat att han ska hämta dom i 2 veckor, verkligen LOOOVAT, men sen bara skiter i de. Senast igår looovade han att komma imorgon men nu kanske han skiter i de också? Vad gör man? Klart jag inte kastar en stor dataskärm men kläder och annat skit..
Jag orkar liksom inte mera nu, jag vill bara radera honom från mitt liv..

?

Så svårt att balansera..

..mellan trygghet och panik.
Det kan man lugnt säga, ena stunden känns allt helt lugnt och bra, jag känner mig hur stark och självständig som helst och peppar mig själv tills jag verkligen tror att jag kommer klara det här galant, att allt blir såå bra. Och i nästa stund får jag panik, vill spy rakt ut, tror att jag inte kan leva utan någon, utan Anto, att jag kommer bli så ensam så jag dör, att mitt liv är slut.
Det är så svårt, jag vet inte hur jag ska göra, aaaaaaaaaah, jag blir på riktigt tokig på det här snart. Jag måste få ett avslut, jag måste få allt öga mot öga, och förmodligen kommer A hit på tisdag.. tur att den tanken inte alls får mig att halvt svimma av, nej nej. Det kommer bli sjukt jobbigt, hur det än blir, och det känns som att jag kommer 'börja om' med allt igen. Men jag ska försöka vara så stark det bara går och inte gråta ihjäl mig. Jag ska också vara stark i att jag tror inte att det är någon bra ide att vi är vänner, inte än, kanske nån annan gång i livet men inte nu.
Men allt kommer bli bra :) jag känner redan att jag är påväg i rätt riktning, om man jämför med för 2 veckor sen, självklart älskar jag honom fortfarande och vill att han ska komma hem, (eller?), kanske inte.. men DET KOMMER BLI BRA!

Jag kom precis hem, åkte från Linköping vid 5, har varit hemma hos Lotta idag, och en sväng ute hos mamma, det kändes bra, har så dåligt samvete för att ingen bor där längre, hon är alldeles ensam där, känns dåligt.
När jag kom hem så lämnade jag bara väskan och sen mötte jag Tessan, vi tog en promenad, sen en fika till middag, sen gick vi till Södra, vi går alltid sjukt mycket, bra! Sen vinkade jag av henne vid pendeln innan jag tog bussen hem och nu sitter jag här. Det hände faktiskt så att jag packade upp min resväska samma dag jag kom hem, första gången på flera år det händer :D duktigt!

Imorgon ska jag ha mina tvillingar, mysigt :) ska bli finväder hela veckan! Det kan väl inte bli bättre?

Midsommar på rätt sätt!

Lite sliten idag måste jag medge, men vilken braaa midsommar jag har haft :) awiii!
Vi åkte ut till Ljungsbro mitt på dagen, åt sill-lunch, sjöng snapsvisor, hade en grym 5 kamp, HAHA, bevittnade nakenbadare i poolen, senare på kvällen grillade vi oså, sen dansade vi, drack och rökte alldeles för mycket, vi gick hem till Viggen vid 3-4 nån gång, och av olika anledningar hade inga problem alls med att somna :) det var en riktig svensk midsommar som var sjukt rolig!

Ikväll ska vi gå på bio, imorgon åker jag hem igen, ska försöka hinna förbi mamma en sväng innan det, var så länge sen jag var där. Dåligt samvete!

Nu ska jag duschaaaa :D

No one ever said it would be this hard

Slå gärna på någon som ligger ner, fan va modigt, jag VET att Anto har en ny tjej, det har han betättat alldeles själv för mig. Och det är så jobbigt så ingen förstår, jag mår illa när jag tänker på det. Samtidigt vet jag att längst in är det bara jag som finns, han kan stänga av och göra så, det kan inte jag. Men som sagt.. jag vet.
Och om han ligger runt? So.. vad vill ni att jag ska göra? Lägga mig på golvet och tjuta, tro mig jag har prövat men det gör inget bättre.

Nu har jag jobbat 12h med Vilma, vi har hängt hos mig och i Tanto och gungat. Nu kom jag precis hem, ska dra till Linköping alldeles strax med Hanna, ska bli kul. Fira midsommar hemma i gamla linkan :)
Jag har inte så mycket mer att säga, ska träffa Lotta, det ser jag fram emot!

Jag kämpar på rätt bra tycker jag, tack Linnea för en riktig ego-boost, precis sånt jag behöver höra! Det kan jag leva länge på :)

GLAD MIDSOMMAR!

Aawwiiii!

Idag har varit en bra dag :) först fick jag sova ut, första gången på nästan 2 veckor, såå skönt!
Sen åkte jag och Hanna till stan, mötte Tessan, shoppade lite och åt sushi, yam. Sen åkte jag till jobbet, hade möte med chefen och alla assistenter, från och med juli höjs min lön med 12kr/h :D woho! Sen jobbade jag kväll med Vilma, det var mest soft på schemat.
När jag kom hem hade Hanna städat och gjort så fint <3 sen färgade hon mitt hår lite mer blondt och nu har jag precis duschat. Ska snart lägga mig, upp tidigt imorgon och jobba 12h pass med Vilma, vi ska åka in till stan och hänga med Hanna! Sen efter jobbet åker vi till Linköping vid kvart i 10!
Heja heja! :D

Sen är det midsommar som kommer bli superkul! Har införskaffat midsommar kläder idag.

Kan inte säga att det är bra hela tiden, för ibland tror jag att jag ska spy när jag tänker mig Anto med någon annan, det är sjukt. Men jag intalar mig själv, och börjar förstå att det kommer bli bra, inte just nu men sen kommer det vara bra, det kommer bli något jag kan se tillbaka på utan att det gör ont i magen. Längtaaar.

Nobody said it was easy..

Jag har det helt okej, mer än så, jag är med min bästa Hanna i hela världen :) vi har varit och ätit på Mamas och Tapas och sen gick vi vidare på ett glas vin, nu är vi hemma, ska soova snart.

Ville bara säga att även fast mitt hjärta går i tusen bitar flera gånger om dagen så inser jag att någon gång kommer jag må bra, det värsta har redan hänt eller hur? Och 5 år senare lever jag fortfarande, inget kan vara värre så det här kommer aldrig få knäcka mig. Jag har allt att kämpa för, om inte så har jag min mamma.

Och sen tänkte jag..

Och kom på att jag har det bra, men ellerhur? Fast nästa sekund känns det skit, men jag börjar inse att det kommer bli bra, kanske inte nu men någon gång kommer det bli bra.
Och lite mer snart för mig kanske som har det skit nu och går här i våran lägenhet ensam, jobbar hela tiden och har vardag, till skillnad från mitt sjukt mogna ex som åker till Göteborg och super, spelar poker, festar, träffa nya tjejer och röker på. Hoppas allt kommer ifatt honom någon gång när jag har det SKITBRA! :)

Idag har jag jobbat, mina tvillingar är helt underbara. Idag har jag och Alicia eskimåpussats hela dagen, mys! Sen efter jobbet mötte jag upp Martin och hans polare, sen kom Julia så har vi varit och käkat och druckit öl, himla trevligt :) imorgon kommer Hanna, AAWWIIIII!! :D:D vi ska ut och äta på -piiiiiip-, min favvo restaurang tror jag. Men först ska hon utstå en dag med mig, tvillingarna + deras syster och kompis.
Hon är det bästa i världen.. kommer va såå bra att ha henne här!

Ska hålla min positiva sida vid liv, ska bli som Tessan, superduperpositiv :) det är bra grejer!
Men nu ska jag röka, sen sova, imorgon är det jobbjobb!

Sleep tight

.....

Jag har inga ord, jag har ingen ork. Jag visste aldrig att det kunde kännas såhär.
Jag vill ha någon här, men bara någon som pratar lite roligt, som förstår mig fast jag är lite knäpp, som vill se two and a halfi, som längtar efter mig när jag är på jobbet, som skäller på mig när jag inte diskar, som låter mig hållas när jag hittar på texter till en konstig reklam, som låter mig titta på Lilla grisen Babe utan protester, som fixar superfint och köper en spegel tills jag kommer hem, som säger - vem älskar du? varje kväll innan jag somnar, som har samma töntiga sätt som jag att säga gulliga saker på, som får mig att sucka högt över evigt pokerspelande, som låter mig spela GH tills öronen blöder, som sjunger Lips med mig, som slänger min nalle på golvet för att han är ivägen, som hittar lägenheter på hemnet till oss, som planerar greklands resor, som suckar över mina tatueringar men egentligen älskar dom, som kommer hem och pratar som ett glatt barn om sitt bästa jobb, som flyttar till Stockholm för min skull, som möter mig vid bussen när jag inte orkar handla själv, som förstår vad jag vill äta när jag säger surre, som fattar att jag är skitsur när jag bara skriver ok i ett sms, som blir skitsur när jag slänger på luren, som alltid tar min speciella kudde och alltid väcker mig 3 gånger på morgonen innan han ska jobba för att han promt ska mysa, jag vill ha min sambo här.

......

Låt mig vara oberörd!


Vet ni vad jag vill? Vara oberörd, som Anto, inte bry mig ett skit om allt som har varit. Bara se det som ett gammalt skräp som man bara slänger och sen aldrig mer tänker på. Härligt det skulle va..

Ikväll har jag och Julia häng, igen, det är bra det. Jag har jobbat hela dagen, med Vilma, astråkigt att det har regnat större delen av dagen. Vi har varit på Junibacken på Djurgården, helt okej men smått hysteriskt med alla barn.
Imorgon är det jobb igen och det ska regna 40mm och blåsa massa, KUL! Det lär bli inne-häng kan jag tro. Sen ska vi ut och äta, jag, Julia och Gunsan på nåt ställe hon hade hittat. Mycke familjen i helgen, men jag vill inte inte inte vara ensam.

Då slutar det med att jag tänker, mer än jag gör 24/7, och sen gråter, och jag är väldigt väldigt rädd för hur det skulle vara, hur det skulle kännas, så jag gör som alltid, håller mig sysselsatt! Sjukt.
Jag vill bara få bort alla hans grejer ut min lägenhet, min inte vår, så jag kan försöka glömma att han någonsin bodde här. För tro mig, och det här vet jag, det här är slutet på vår, relation, vänskap, allt, kallare människa än Antoine får man nog leta efter.

Ska snart ta mina, numera dagliga, sömntabletter och krypa ner i sängen.

Jag längtar tills Hanna kommer, då blir det lättare att existera!

And even with broken wings, I have to learn my way to fly

AAAAAAAAAAAAH!!!!

Jag orkar inte mer, jag går sönder, jag vill aldrig aldrig mer kunna känna något överhuvudtaget. Nu får det räcka, det är som smällar på käften som aldrig tar slut, det är verkligen, som jorden klysha, som en kniv i hjärtat och en sten i magen varje gång.
Nu ger jag upp.

Fredag

Idag ska jag ha mina tvillingar, det ska regna i eftermiddag, kul! Ikväll kommer nog Julia hit så ska vi hitta på något.. Sen ska jag jobba hela helgen, något jag är ganska glad för, visst är det skönt att vara ledig men jag kan verkligen behöva bli lite sysselsatt om dagarna.
Så imorgon ska jag och Vilma hitta på något med en tjej från hennes klass, på söndag vet man aldrig vad vi hittar på :)

Inatt kunde jag inte sova, det var läskigt svårt, fast jag hade tagit 2 tabletter var jag helt klarvaken, suck. Och nu är jag skit trött istället.. Jag önskar att jag alltid kunde sova, sova, sova.

Mot fridhemsplan!


Jag skulle gärna ha din kärlek

Jag har haft en sjukt trevlig kväll med Tessan, Koh Phangan, bästa maten! Och sen som sagt Tessan, det är ett fenomen.. vi ser så sjuka folk hela tiden :D jag dör! Och det händer så roliga saker, det är bara, jag behöver skratta mycket. Och efter maten åt jag väärldens största morotskaka och latte, det tyckte jag att jag va värd.

Men nu är jag hemma, det är INTE KUL. Det skulle vara mer skonsamt om någon bara slog mig med ett basebollträ i magen 10 gånger, så kan man säga att det känns, konstant. Jag vet att det blir bättre med tiden osv osv men just nu känns det så jävla botten så det är inte klokt.
Och sen, när man precis tror att man ska uppnå en hyffsat vuxen konversation med 'exet', så märker man att det är i stort sett omöjligt. Från att ha varit sambos och hur kära som helst har vi blivit två främlingar som bara gör varandra illa, helt sjuk känsla. Och det gör mig ledsen, gråt-ledsen, det här är ju någon jag älskar mycket, mera, mest och även om vi har gjort slut kommer jag alltid göra det som vän, det här är ju någon som har varit min allra bästa och närmaste vän hela tiden, men aldrig mer liksom, på något sätt. Vad fan ger man?
Breaks my heart.

Nu ska jag drömma mig bort i något dåligt Tv

Fria vägar ut

Det var min bästa låt för en massa år sen, Fria vägar ut med Lars W.
Den är bra, lite sorglig men just nu passar den mitt humör. Mitt humör är ren och skär PANIK, inget tvivel där inte. Jag kan inte koppla av, jag orkar inte ens tänka på det för jag börjar gråta direkt. Vad fan är det som händer? Jag är inte van att ha en sån här känsla, så jag får panik.. Över allt.
Jag orkar inte, orkar inte, orkar inte. Jag vill bara försvinna, nej jag säger inte att jag vill dö blablabla, men jag vill försvinna, jag vill slippa allt magont, oroliga nätter, oroliga dagar, mornar, eftermiddagar, ALLT.
Usch, jag är livrädd.

The storm is coming but I don't mind
People are dying, I close my blinds
All that I know is I'm breathing now
I want to change the world - Instead I sleep
I want to believe in more than you and me
But all that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing

Energikällor!

Idag har varit en jättejobbig dag, jag har i stort sett gråtit hela tiden, på båda mina jobb, och det har nog aldrig hänt förut. Mina tvillingar har varit sjukt snälla och gulliga hela dagen, kramats, pussats och klappat på mig när jag är ledsen. Och hos Vilma är alla så himla goa, vi har varit på hennes kusins studentmottagning, god mat osv. Kom precis hem.
Men fy farao vilken tur jag har som har mina världsbästa jobb med alldeles underbara barn, åh vad jag älskar dom. Dom ger mig så mycket glädje och energi, bästa bästa!

Imorgon är jag ledig, då vet jag inte vad jag ska göra, städa? Fy fan.. På kvällen ska jag och Tessan till Koh Phangan, det kommer garanterat att bli roligt!
Ikväll/inatt ska jag möta upp Martin efter jobbet och sova där, orkar inte vara här hemma mer än jag behöver, och han är såå bra. Vem vet, jag kanske flyttar tillbaka till St Eriksplan, hade det sjukt bra där.

Min lägenhet får det att vända sig i magen på mig just nu, jag hatar den, jag vill aldrig vara här. Aaaaah, jag får panik. Hade vårat "uppbrott" varit ett gemensamt beslut som togs som vänner osv hade det varit lugnt. När det kommet som en kalldusch på sms (!) är det en helt annan sak. Det känns som att Anto tog vårat fina, i mina ögon, förhållande, slängde det på marken, spottade och stampade på det tills det inte fanns något kvar, inte ens ett uns av omtanke, vänskap eller samhörighet. Och det får mitt hjärta att gå i en miljon bitar, jag kan inte tänka på något annat, det är en stor klump hela tiden, två stenar som brottas konstant. Jag får panik.. Och nätterna är obeskrivligt jobbiga. Bara att veta att han aldrig kommer hem igen, att det kommer vara bara jag får mig att vilja hoppa i Karlbergskanalen.

Att förlora någon är det svåraste som finns, tro mig jag har lärt mig med livets gång. Är det ens värt det? Ja! Men jag måste säga att livet har haft en lustig gång för mig, jag förstår inte vad som är meningen? Vad kommer hända nu?
KAN NÅGON GE MIG EN JÄVLA BEDÖVNING!

(Om det stör någon att jag är så rättfram i min blogg numera så är det bara att sluta läsa. Men jag är trött på att alla ska skriva i "koder" så att man får gissa vad som är fel. Såhär känner jag och det är min blogg!)

Jag drar.

Bitchslap

Ni vet när man tror att man verkligen vill något? Sen får man det och då känns det som att alla ens inälvor är påväg tre varv runt revbenen och sen upp genom munnen? Inte de?
Jag hade en sån upplevelse idag i alla fall.. det stör hela mitt liv, helt mitt jag. Jag orkar ingenting, jag kan inte tänka på något annat.
Skrev jag att jag trivs ensam? GLÖM DE!

Jag vill somna, och sen vill jag sova, sova och slippa att vakna och ha glömt det, att komma på det efter en halv sekund och lägga tillbaka huvudet på kudden och vilja somna om. Jag ska jobba imorgon, som bara den, och jag förstår inte var jag ska få all energi ifrån, JAG ORKAR INTE.

Det här är det sista jag vill. Jag älskar ju dig!

Något säger mig..

.. att du blir borta en lång lång tid.

Jag sov nästan 10h inatt, det behövde jag! Sköönt :) det börjar gå bättre och bättre att sova ensam, jag börjar uppskatta all plats som blir till mig.
Nu ska jag snart åka till jobbet, det verkar som att det regnar ute, iiisch! Efter jobbet ska jag kanske hänga med Julia, får se vad vi kan tänkas hitta på. Jag skulle kunnde tänka mig bio,.. någon bra film måste de ju gå?

Nej jag drar nu och skiter i allt, det här verkar bara bli värre och värre och mer och mer trasigt.

Life is wonderful

När jag kan känna att det känns lite surt då lyssnar jag på glad musik :) just nu är mina gladlåtar Jason Mraz - Life is wonderful och Taylor Swift - Love story, då känns det lite bättre!

Jag har precis kommit hem, och om jag får säga det själv så har jag haft en superbra helg!
Igår svängde jag förbi gamla stan och hälsade på damerna i chokladaffären, sen svängde jag förbi pappi och länsade barskåpet!
Sen kom Tessan till mig, vi käkade indisk mat, satt och snackade massa och drack lite vin och åt smarrig choklad till 1 tiden när vi drog oss in mot Medis, sen vandrade vi, ojojoj vad vi vandrade :) slutade på Max vid T-centralen, HAHA, och vi hade så jäkla kul!
Idag har vi varit i gamla stan, ätit sushi i stan, fikat med Martin, vandrat runt i stan, sen åkte vi hem till Martin som gjorde godste lasangen och efterrätt, sen kom Mange också :) så himla trevligt.
Det här har varit min bästa och definitivt roligaste helg på länge, massa cred till en jättebra Tessan!

Nu ska jag snart sova, ska jobba dag med Vilma imorgon, sista dagen innan sommarlovet, woho :) så det är upp tidigt som gäller! (bra att jag drog i min massa espresso hos Martin)

God natt!

Revelry

What a night for a dance, you know I'm a dancing machine
Whit a fire in my bones and the sweet taste of kerosene
I get lost in the night so high I don't wanna come down
To face the loss of the good thing that I've found

In the dark of the night I could hear you calling my name
With the hardest of hearts I still feel full of pain
So I drink and I smoke and I ask you if you're ever around
Even though it was me who drove us right in the ground

So the time we shared it was precious to me
But all the wile I was dreaming of revelry




Ikväll ska vi ha kuuuul!

Alone time

God kväll, det vart inte så mycket planer för ikväll, inte mer än tvättstugan i alla fall!
Men det kan väl vara skönt det också :) kan kanske behöva vara ensam en kväll och tänka och känna efter lite. Fick sluta vid 4 idag, tiidigt, så nu sitter jag i mjukisdress i soffan, tittar på Talang och torktumlaren är på för fullt nere i källaren. Ska nog inte göra mycket mer, ta en sömntablett och sova uut imorgon! Ladda för min och Tessans kväll imorgon.

Har precis pratat i nästan 1,5 h med Lotta :) det är bra det! Vi har nog inte pratat så länge sen Thailand, när vi pratade konstant i 3 veckor. Dit längtar jag hela tiden, jag kommer garanterat åka dit i vinter, och kanske till några fler ställen, kanske stanna ett par månader, är såå sugen.. Men time will tell. Spännande! Har i alla fall planerat ut ett par till tatueringar som ska dit så fort som möjligt, dock ska det ske med bambu.

Aah, jag tänker så mycket när jag sitter såhär själv. Tänker på massa roligt, massa tråkigt, allt som händer liksom, hur allt är och hur jag har det. Tänk va annorlunda livet hade kunnat se ut om det hade blivit som man tänkt sig från början, eller om man hade valt andra saker med andra människor, tänk om mamma och pappa aldrig hade skiljt sig från första början, tänk om jag hade valt en helt annan skola och inriktning på gymnasiet, osv osv.. Det finns så mycket att klura på.
Jag tänker inte bli känslosam eller ledsen nu, för det är jag verkligen inte, inte idag, men jag saknar mamma så mycket, det går inte att beskriva, jag tänker så ofta på hur livet hade sett ut om hon hade levt, jag vill så gärna veta.. Då kanske jag hade kunnat hänga med henne ikväll istället för att sitta här ensam och uggla. Eller så kanske jag aldrig hade flyttat hit.. vem vet!
Hon var i alla fall världens bästa :) lilla mammsen.

Jag har i alla fall sjukt bra vänner som gör att jag inte är så ledsen så ofta :) lite varstans i landet, gotland, linköping, stockholm, you name it :) och dom är jag såå glad för, det är sånt som spelar roll! (+ världens bästa systrar)

Nu är det dags att hämta tvätten och slööööööa, kanske trycka i mig en äpple-kanel muffins som Julia lämnade igår, jamjam!

Morning glory

Idag är det inget regn, och om man ska lita på SMHI så blir det inget regn på heela helgen, bra :)
Idag är det även fredag och den här veckan innebär det att jag snart har en ledig helg, yesyesyes, så himla skönt, vad jag ska sova länge imorgon!
Ikväll har jag faktiskt inga speciella planer, får se till och fixa det. Men imorgon kommer Tessan in till storstaden, vi ska laga mat och sen gå ut :) woho! Ska bli superskoj.
Sen ska jag träffa Martin på söndag, DET är någon jag saknar så jag ser fram emot det som bara den!

Igår kväll hängde jag med Julia, åt pasta carbonara och slappade galet, fixade naglarna. Och inatt sov jag heela natten, vaknade bara en gång för att jag var sjukt torr i munnen, det är av insomningstabletterna tror jag, men sen sov  jag tills klocken ringde, underbart!

Nu ska jag till jobbet!


Bästa!

De-fucking-pressing!

Men va faan?
Idag ger jag upp, det slutar aldrig aldrig aldrig regna i det här förbannade landet, varför bor man inte i Thailand? Plus att jag inte fick mycket till sömn inatt heller.. så efter jobbet somnade jag nästan i t-banan, skulle sett snyggt ut!
Plus att min lägenhet är lite upp och ner och jag har gjort städ-kontrakt med mig själv idag, även disken ska fixas. Det enda som motiverar mig är att jag tänkte ta världshistoriens längsta dusch efter och go fucking Lush-crazy medans jag duschar.

Men fan vad jag deppar.

Igår var i alla fall suuupermysigt, åh bästa. Först Koh Phangan, godare thaimat får man leta efter, sen var vi uppe i Skrapan  på "Och himlen därtill" och drack en mycket god drink och beundrade stockholm från denna glasbar på 26e våningen :) kom hem skapligt och då ägnade jag ett par timmar åt att försöka sova, efter 2 härliga vita piller gick det äntligen!

J kommer nog hit sen med hemmagjorda äpplekanel muffins och en flaska vin :)


Grattis siss!

Idag fyller min lilla lilla syster Julia 17 år :) känns galet! Blir en familjemiddag ikväll, på Koh Pangang, me like :) Ska ösa presenter på henne också i form av en fylld sminkväska från MUS.
Men först jobba! Ska snart åka till tvillingarna.. På vädret säger dom att det ska regna hela dagen idag också, sjuuukt tråkigt. Samtidigt skönt att vara inne och slöa, jag har vaknat ungefär var 20nde min hela natten, härligt va? Helt slut..




Grattis din heting :) älskar dig!

Regnregnregn

And I told myself away you go boy, it rained so hard it felt like snow
Everything came tumbling down on me
In the back of the woods, in the dark of the night
Paleness of the old moonlight, everything just felt so incomplete


Vi har bara varit inne idag, det slutar ju fan aldrig regna, suck! Men dom har varit jättesnälla, kramats och myst :) Julia kom förbi också.
Nu är jag hemma.. är så jävla omotiverad till att göra någonting alls så de finns inte. Har långt ifrån städat, plockat undan lite, tänt mina svindyra vaniljljus för första gången, tagit på mig pyjamasbyxor och satt mig i soffan. Ska snart hitta något att äta, lägga mig i sängen, slå på teven och bli feeeet! Jajamen.. för jag orkar inte bry mig, om någonting nu, jag är ledsen.
Jag saknar min sambo.


Många bloggar blir det..

God morgon, jag ser som vanligt på Top Model och Julia ligger i sängen och drar sig, ska åka till jobbet snart, vädret suuger så man kan tänka sig att vi hänger mest inne idag.

Ibland är det skönt att komma bort, till en sjukt lite möblerad lägenhet i en nästan tom stad där det bara blåser och hela håret blir fullt med kalk. Jag har verkligen världens bästa personer i mitt liv.


Tomrum

Det känns så fel att det finns inte.. Man ska väl följa sin magkänsla? Min protesterar allt vad den kan.

Jag har jobbat ikväll, då blir jag glad, mitt jobb är toppen, bästa tjejen :) sen hade jag snack med båda mina damer Hanna och Lotta, livbojar.
Nu är Julia här, vi har ätit toast med sweetchili röra, smarrit! Nu ska vi snart sova, imorgon ska jag hämta energi i mina underbara twins.
På onsdag fyller Julia 17 :) då ska vi fira! Annars är det mest jobb, ledig i helgen, får se vad jag kan tänkas hitta på..


Det är bara du som förstår mig

...

det är läskigt tomt i min lägenhet, jag drar