Takin' off!

Oj, har tänkt skriva blogg i flera dagar nu men det har bara inte blivit av.
Nu håller jag i alla fall på att packa lite innan jag ska åka till Linköping :) wiii! Äntligen! Träffa min Hanna idag, gå på stan, fest ikväll i den härliga ladan ;D
Slapp dag imorgon, kanske träffa Anni och Wilma, åka till Lager157 på lördag hoppas jag, gå ut på kvällen, Platens for the win! Träffa farmor nåt och massa Hanna och Lotta häng :D
Det kommer bli en underbaaar helg, RAAAAA!! Fint väder som pricken på i:et också.

Igår jobbade jag, på kvällen var vi på Emmas dansuppvisning på Vasa teatern, såå duktig är hon! Sen hängde jag lite med mina systrar, vi har bestämt att vi ska åka jorden runt tillsammans när Emma fyller 18 :) om 3 år. Så himla roligt, mina systrar är dom bästa <3
Sen kom min älskling hem mitt i natten lite rund om fötterna, han och pappa hade suttit på O'Learys och kollat på fotbollen. Gullig är han min sambo ;)

Jaja, nu ska jag snart åka i alla fall, mitt tåg går 10.21 :) älskar att åka iväg! Blir lite rastlös om jag inte kommer iväg på ett tag och nu har jag varit hemma ända sen jag kom hem från Thailand för 7 veckor sen!
Så Linköping i helgen och om 3 veckor Kalmar/Nybro, kulkul!

BYE





Bästa

Stockholm kysser mig på kinden!

Ibland kan jag känna att jag har det oförskämt bra! (vissa dagar helt tvärtemot men ändå)
Jag har två jobb som är hur bra och roliga som helst, jag har en underbar sambo, världens bästa vänner, en lägenhet - snart en som är bara min, en familj som alltid alltid står bakom mig (även om den har sina brister och saknade) och vi är friska allihopa, egentligen är väl bara resten skitproblem?!
PLUS att det är såå fint i Stockholm nu, vackert som bara den! Varmt och skönt, underbart :)

På torsdag åker jag till Linköping, ååh vad det ska bli roligt, jag saknar Hanna så jag snart spricker!! Har inte träffat henne på flera månader.
Om 3 veckor åker jag ner till Kalmar och Nybro, också sjukt roligt, umgås med Sebbe, givet en av mina bästa vänner i hela livet! + fira lillasyster Amandas 18års dag :D + träffa mormor och morfar!


/ XOXO


Sebbe back in the days ;)

Bara glad!



Idag är jag bara glad, speciellt när jag har dom här 3 underbara sötnosarna hälften av mina dagar :) Mina sockersöta tvillingar och deras syster!

Ska alldeles strax bege mig ut med Anto i soolen, ska möta Alexandra och Marcus på stan, jag vill vara ute  tills solen går ner! Sen ska vi kolla på hockeyn ikväll såklart, jajamen, dricka öl kanske :)

Det var allt!

P.S. Om 5 dagar åker jag till Lkpg..

Sunny day

Idag är det sool, i hela landet men anyway :D så himla skönt! Igår när jag och min tjeja va ute och gick hade vi bara tröja och ändå va de hothothot.
Idag ska jag ha mina tvillingar, ska vara ute i solen hela dagen och leka massor :) äta glass!

Fotboll ikväll, har inte riktigt bestämt om vi ska gå, DIF-BP, mini derby skulle man kunna säga. Om vi inte gör det vill jag sitta på en uteservering och dricka vin och äta god mat :) fast då får det bli tidig middag.
Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, är sjukt sugen på Skansen eller någon annan utomhusgrej ;D
På söndag jobbar jag, ska sova över hos min lilltjej, det blir mysigt.

Jag och älskling är sjukt heta på lägenhetsfronten nu, hoppas hoppas!!

Nu ska jag åka till jobbet, funderar på att skaffa cykel?! :)

P.S. Om 6 dagar åker jag till Lkpg, YEEEEIII!!!



Bajsnödiga miner

HAHAHA, hittade den här på Saras resedagbok, ibland måste man bjuda lite på sig själv, men fy farao va osnygga vi är här ;D


En riktig bra-dag!

Good morgon :) vad lyxigt det känns att vara ledig mitt i veckan, jag frågade lite snällt igår eftersom jag jobbade i helgen brukar jag få vara ledig på onsdagar, och de gick såå bra!
Så idag ska jag bara ha det braigt, jag sitter i soffan med täcke och dator, ska snart äta frukost och göra mig iordning, en låång dusch står på schemat! Sen ska jag möta Julia så ska vi åka till Jessica, det ska bli jättekul, så mysigt, mina naglar ska få lite omvårdnad igen!
Direkt efter det ska jag åka ut till Sundbyberg, jag och Anto ska grilla med hans kompisar :) himla bra dag tycker jag!

Imorgon jobbar jag med min lilltjej, vi ska till skolan som vanligt :) igår hade jag mina tvillingar, inget direkt ovanligt inträffade.
Igår kväll gjorde jag supergod citron kyckling och mös med Anto, pratade med båda mina underbara girrrls. Längtar ihjäl mig tills om en vecka när jag får slänga mig på tåget till Lkpg, det kommer bli shitkaosunderbart :D


Rise and shine!

God morgon god morgon! :) Jag vaknar varenda morgon av att Anto är uppe och styr innan han ska till jobbet, lite störande eftersom han åker en timme innan jag går upp + att han aldrig vaknar när jag går upp före honom!

Jag hoppas att det blir fint väder idag, ska ha mina tvillingar och det skulle vara skönt med en långpromenad i soolsken :) hoppas även på att Julia vill följa med och att jag får vara ledig imorgon så att jag kan åka till Jessica.

Vi har lite smått börjat att titta på lägenheter igen, jag har varit så himla nere sen det gick åt helvete med den förra. Men idag ska Anto och kolla på 2 lägenheter, en på Reimersholme och en bakom T-centralen nere vid vattnet. Sen ska vi titta på några i helgen.. hoppas!!

Nej nu ska jag snart åka till jobbet, CIAO


Bara för att jag är förälskad i mitt ben :)

SMAJJL!


Hittade precis den här på Mickes Facebook, soo pretty ;D när vi va ute och snorklade!
Shit va jag saknar Thailand, det var verkligen underbart.. Soooftaste ever, jag och Lotta - yesyesyes <3

Lite nytta

Klockan är inte ens 12 och jag har hunnit göra massa redan! Vaknade halv 8 av att Anto var uppe och av nån konstig anledning var tvungen att väcka mig så jag gick upp och började städa när han hade åkt, sen diskade jag och nu håller jag på att tvätta :)
Vet att det är superfint väder ute och att man borde gå ut blaaa... Men jag tycker det är så skönt att bara vara inne och njuta av att jag är ensam + att jag fortfarande tvättar som sagt.
Men i eftermiddag när jag jobbar, om det fortfarande är fint väder så tar jag nog min lilltjej och hennes rulle på en långpromenad!

Igår hoppade vi över Djurgården, det blåste galet mycket här. Så vi tog en promenad från Östermalm till Gamla stan, åt lunch på en tapas bar vid kajen och sen åkte vi hem igen, Jag hjälpte Julia att städa hennes rum och sen rakade vi huvudet på Anto :D haha! Jag vart jätterädd imorse när han väckte mig, kände inte igen honom! Men han är snygg i allt ;)

Jag har inte så mycket mer intressant att delge, ska till Jessica på onsdag hoppas jag :)

HEJDÅHEJ

19 april

Det här är den värsta dagen på hela året.





22 dec 1959 - 19 april 2004

Det blir aldrig bättre


Sleepy

God morgon, igår somnade jag halv 9 så jag är himlans pigg idag! När jag kom hem från jobbet hade jag jätteont i huvudet och mådde illa, trodde nästan jag hade blivit sjuk, men efter 10h sömn så känns det bra igen :)

Vi var på vårkonsert igår med min lilltjejs skola, på Nybrokajen, det var mysigt. På kvällen hann vi inte med så mycket, åt middag oså och sen somnade jag i stort sett.
Idag ska jag till tvillingarna och direkt efter jobbet hem till pappa på en försenad påskmiddag :) imorgon jobbar jag och söndag är jag ledig!

Happy friday!













Lite bilder från Lysekil :)

Do do do

http://www.youtube.com/watch?v=WAdZzr0ysxg
Min och Lottas UNDERBARA thailåt, me like :D lyssna och njuut, snart kommer ni också gå och sjunga "dododo dotatam".

Har precis ätit min hemgjorda Pad Thai bara för att höja thaikänslan lite mera, den vart asabra! :) Innan det tog jag och älskling en promenad vid vattnet.. Jag har jobbat med tvillingarna hela dagen, Alexander vart magsjuk idag, INTE kul. Krääääks överallt, Julia och Erika kom ett tag i alla fall och stöttade mig!

Imorgon tänkte jag att Julia skulle fixa mitt hår, tjoho! Mera blonda slingor och lite mörkare i hårbotten, som Hanna så fint kom ihåg så går jag tillbaka till Stajlblondinen, hahaha, vilka tider ;D

Eftersom jag tycker det är så segt att komentera bloggar så
Grattis Anni till lägenheten, :) måste få se den när jag kommer hem om 2 veckor!
Och Grattis min älskade syster Emma som vart antagen till ett år i USA :D mitt lilla hjärta, ett helt år :( men samtidigt kul för henne, CON GRATZ <3

Nu ska jag äta lite ur mitt lyxiga påskägg från Julia, mmm..

En alldeles perfekt påskhelg!

Härliga västkusten :) det är såå skönt att vara här, tyst, lugnt och bara skönt!

I torsdags shoppade vi först i Göteborg, jag hittade nya skor, en jeans jacka, tröja osv. Anto hittade också en ny jacka! Sen åkte vi till Lysekil, (Lyscheshiiil), åt middag med Antos mamma, tog en kvällspromenad oså.
Igår var vi runt massa, tittade på lite konst, vi köpte en jättefin skål, sen åkte vi till Nordens Ark, typ som mini Kålmården = I like :D vi vandrade runt där ett par timmar, fikade nere vid havet. Sen åkte vi hem, solade på altanen, drack lite vin, åt jättegod mat, tog en promenad och satt på klipporna nere vid havet.. :)

Idag har vi gjort mega påsklunch med Antos mamma och hennes kille, jag gjorde vit choklad mousse till efterrätt, smarr! Sen har vi tagit det luugnt i solen, druckit vin, solat, myst med vovven. Är sjukt sugen på att skaffa en när vi har flyttat.
Nu har vi huset för oss själva, har precis ätit färska räkor, ett måste när man är här kanske? Ser en film nu, ska träffa lite kompisar ikväll, ta de lugnt :) haha.
Vi åker hem på måndag morgon, tillbaka till verkligenheten, jobba måndag kväll osv osv. Ska dock bli galetkul att äntligen träffa min lilltjej som har varit i Thailand 7 veckor :):)

Jag har badat varje dag, älskart!

Kort sagt, det är underbart med en time out från ruschen i Stockholm.

Hanna, Lotta, Anni, bästa tjejer, jag är seeeg på att höra av mig, jag vet. Förlåt, tänker på er i alla fall, massor. Bästa bästa!

Plutifikations tabellen

Idag har vi haft en tjej dag, (om man inte räknar med Alexander, men han låter som en), jag och min Julia, Alicia (fast hon har varit sjukling), tvillingarnas syster Julia och hennes bästis Selma :)
Vi har ätit lunch, Julia har klippt Julia, vi har vart i Gamla Stan på Julias jobb, jag har köpt en mega påskägg till Antos mamma, som hon ska dela med mig :) sen har vi myst massa i soffan med godis och Pippi Långstrump, såå bra!
Alicia har varit slö hela dagen, sovit mest, imorse lyckades jag vara där i ca 3 min innan hon bestämde sig för att kräkas blåbärs/vatten kräks på min vita tröja, härligt!!
Fick jättefint påskägg innan jag slutade, bästa familjen :)

Nu är jag och Julia hemma här, Anto kollar på hockey och vi gör mat, sen ska vi packa och städa lite. Åker imorgon bitti vid 8, längtar massor! Först en shoppingrunda i Göteborg sen slappa gärnet i Lysekil, ska ta med några av mina ca 100 badbomber/oljor/skum och bada lite :D

OBSOBS!! JAG OCH HANNA SKA TILL HULTSFRED :D (Det var min 20års present till henne men hon tjatade hål i huvet på mig och jag ville säga ;) Ingen anar hur kul vi kommer ha de!

Nej nu ska vi äta, hör av mig från Lysekil :)

Kräks-lukten är påtaglig och glassen flödar

Ja ungefär så kan min dag beskrivas.. Min sötaste tvilling tjej blev magsjuk igårkväll när jag hade slutat så hon har sovit praktiskt taget hela dagen, när hon inte har legat på min axel, hjärtat!
Julia har hängt med oss, vi tog en promenad till Kungsträdgården och åt lunch på en uteservering, då - mitt i solen, efter lunchen ioförsig men ändå, - då bestämde sig Alicia för att kräkas lite (läs mycket) över min vita tunika och mina jeans. Bara vatten men ändå, kräks lukten har varit påtaglig hela dagen.
På hemvägen gick vi förbi Montis, som får Bosses att framstå som GB glass, ååh så gott :D Igår snappade vi upp en B&J's i Gamla Stan också, kanske inte superhälsosamt men glassen flödar då sannerligen på, och då är jag glad ;)

När jag kom hem så städade jag lite fort innan jag duschade,skrubbade mig och smörjde in mig med Hasselnöts bodybutter från Body Shop :) Nu ska jag se hockeyn!

Imorgon jobbar jag och på torsdag åker vi till Göteborg och sen vidare till kusten och Lysekil :) ska hälsa på där ett par dagar, skönt att komma bort från storstan lite. Ta långa promenader, andas havslukt och sitta på en klippa i solen, me like!

Första fotbollsmatchen igår, vann vi? SÅKLART :D Örebro gå och lägg er!


RAIN

Suck, jag hade sett fram emot en solig dag, typ frukost på Lasse i parken och sen en promenad. Men när jag drog upp rullgardinen var det regn, vavava? Aldrig att man kan lita på vädret..
Istället har vi nördat Two and a half men, precis ätit frukost. Tänkte åka och kolla på en lägenhet snart, men Anto är galet slö borta i soffan, får se hur de går. Sen åker vi nog bort till Östermalm och hänger hos pappa!

Igår shoppade vi lite (jag, Anto, Julia och Tim), jag köpte ett par nya skor från Fred Perry och lite linnen och tunikor från Gina :) sen länsade vi Hemköp Åhlens på smarrigheter, färska räkor, kycklingspett, haloumi, jordgubbar, hallon, baguett, brie och massa gott! Sen åkte vi hem till oss och hade inomhuspicknick och såg på Robinson, hej svensson.

Imorgon är det jobb, för oss båda, ovant men kul! Jag tänkte påskpyssla med mina barn nån dag, måla ägg och hela racet :D kanske dra till Aquaria nån dag på Djurgården, I like!

What a day :)


Idag får jag äntligen inviga mina söta vårskor, har väntat i flera månader!
Vi ska äta frukost nu och sen gå ut, det är såå fint väder här. Sen träffa Julia och Tim, här ska de vårshoppas! :D

3 bra saker!
Hanna kanske kommer imorgon, det vore bäst i världen!
Jag är grymt sugen på en tredje tatuering, på ryggen.
Första fotbollsmatchen är på måndag, mot Örebro, har vi säsongskort? Givetvis ;D

Från botten till toppen!

Igår var verkligen min sämsta dag på riktigt riktigt länge, jag kom hem från jobbet och stortjöt. Vi fick inte lägenheten, dom jävlarna slutade aldrig bjuda över och till slut vart det för dyrt. Sjukt tråkigt men det är bara att ta nya tag och leta vidare! Och igår sprack även min kur,.. suck! Jag klarade en vecka i alla fall, nu blandar jag lite, GI mat och shake/soppa, så det blir absolut inget onyttigt i alla fall. Och i veckan förnyar jag Friskis kortet :) det känns bra.

Idag däremot har varit en UNDERBAR dag :) åh va bra den har varit!
Superfint väder redan imorse när jag åkte till jobbet, barnen har varit jätteglada hela dagen. På förmiddagen badade vi och lekte, sen tog vi en låångpromenad med Anto längs vattnet. Sen åkte han till jobbet, japp han har skaffat jobb, eller håller på, som personlig assistent :D (det smittar av sig) superkul tycker jag! Han jobbar till 11 ikväll.
Sen hem, åt lite och lekte, sen hämtade vi storasyster Julia och gick till Kronobergsparken, lekte massa och åt MASSA sand i ett par timmar, gissa om mina twins var trötta när vi kom hem, haha :)
Efter jobbet åkte jag till pappa för att hämta post, sen hem hem. Såå stökigt, så jag laddade en spellista, öppnade balkongdörrarna och körde gärnet, diskade vårat berg, städade överallt. Diskade till och med mina Converse, haha, dom måste bli lite vårfräscha!
Sen duschade jag jättelänge, skrubbade mig och rakade benen, efter det dränkte jag mig i Lush's bodybutter + fixade fötterna och satte på min rosa fotcreme och mysstrumpor. Nu sitter jag i soffan i mjukisdressen, har tänt massa ljus och ska göra middag.
Så himla härligt att vara ensam lite, underbart :) Visst låter det som en superskön dag!

Imorgon ska vi ta en promenad på Djurgården, äta lunch någonstans med Julia och Tim kanske och hitta på något med dom på kvällen.
På söndag tar vi nya tag och kollar på 3 nya lägenheter, jag har även bokat en promenad-date med Martin.
:) Jag är såå nöjd!

Jag håller alla mina tummar för att Hanna ska få ett infall och åka hit på söndag, saknar henne MASSOR!! Det skulle vara kalasbra.

Nu ska jag njuta av mina ensamma timmar :)

Morning glory!

Det här var inte min morgon. Jag ville bara somna om när jag vaknade och vattnet i duschen var iskallt! Fy fan, det var hemskt.. Nu vill jag helst bara sega hela dagen, men icke. Ska snart åka iväg till mina barn :)
Lägenhetsbudgivningen är fortfarande inte över, vi leder den och vår "motgivare" ville fundera lite tills idag om han ville höja eller inte. Men även om han höjer så höjer jag igen, HA HA! Hoppas så himla mycket att vi får den, man har ju börjat tro att man ska få den och jah skulle bli sjukt nedstämd om han fick den, eller hon vad vet jag.
Spännande i alla fall, mäklaren lär ringa snart!

Igår jobbade jag, efter jobbet hade jag och Anto bestämt oss för att ha myskväll, det vart en poker-myskväll eftersom älskling spelade från 18-04. Men jag hjälpte till, spelade GH och roade mig själv.
imorgon är det fredag och sen helg, då kommer Tim upp till Julia, så vi ska hitta på något med dom på på lördag. Ikväll är vi förhoppningsvis upptagna med att fira lägenheten! :)

Dag 7 idag, shit va gott det skulle va med mat, men suget har i stort sett försvunnit helt, börjar vänja mig! 8 dagar kvar..