Vilken bra dag!

Idag är en riktig höjdar dag :) yes!

Vi började med att sova till 12, så skönt att sova lite extra. Sen låg vi och gosade i sängen till efter 2 nån gång, då badade vi pyret för första gången, hon var lite skeptisk men tyckte att det var skönt :)
Sen har vi varit ute och gått ett bra tag, underbart väder!

Nu har jag tvättat lite och plockat iordning, galet hur det kan bli så stökigt av att en pytte-ytte-liten människa flyttar in. Hon ligger och sover i vagnen och jag tänkte hinna äta lite innan hon vaknar. Ikväll har vi årsmöte med vår förening, tur att vi är en så liten förening så att den är hos grannen :)

Jag har också idag, äntligen, efter x-antal månaders tjat och gnäll... FÅTT MINA PENGAR!! Från försäkringskassan :D ni anar inte hur skönt det var. YES!
Helst skulle jag vilja shoppa upp alltihopa, men jag var duktig och placerade ut det mesta på sparkonton och fonder direkt. Men på måndag ska jag och Julia shoppa, jag längtar! Har inte handlat nåt till mig själv på sjukt länge.

:) så för att sammanfatta så är jag superglad idag!

Imorgon bitti ska vi till sjukhuset och göra hörseltest, undra hur vi ska komma upp så tidigt?! Och imorgon kväll ska vi ut och äta med pappa och resten av familjen tror jag, och sen titta på lite brasa, det är ju trots allt valborg.
På lördag kommer pyrets farmor och gammel morfar upp och hälsar på, då tänkte vi grilla hemma hos oss :) full rulle!

Nu var det nån som trängde sig i matkön så jag får vänta lite med att äta :)



Mysfaktor 100

Åh vi har det så himla mysigt här hemma, bara massor med mys med världens snällaste, gosigaste bebis. Jag skulle kunna stanna i vår bebis-bubbla hur länge som helst.

Igår var vi hos min barnmorska och vägde och tog PKU test, usch det var jobbigt. Vår lilla knubbis hade gått ner 60 gram sen förlossningen, bra bra :)
Igårkväll låg vi bara i soffan och mös, vår lilla tös är så snäll, hon bara sover och äter och emellan ligger hon och utforskar oss med sina stora blåa ögon.

Idag har Loppan varit här, såå himla roligt att träffa henne igen! Vi fick massa fina saker, ett par Converse, en speldosa, Loppans hembakta bullar och massa annat fint :)
Vi hämtade ut paket från moster nere på Öland också och sen gick vi en promenad nere vid stranden. Jag känner mig inte redo för några riktiga långpromenader än men en halvtimme var vi nog ute i alla fall.

Nu ska Anto snart åka och träna och pluttan ligger och sover i vagnen!


Lyckorus

Oj, det är inte direkt så att jag inte har tid att blogga, det är bara det att jag inte förstår varför jag skulle göra det när jag kan beundra min fina dotter.
Hon är den sötaste, mest perfekta människa någon har skapat, åh vi är så otroligt lyckliga och bara tittar på henne och förundras över hur fin hon är. Jisses, jag kan inte ens sova på nätterna, så fort jag vaknar så lägger jag mig och tittar på henne i timmar innan jag tar mitt förnuft till fånga och sover tills hon vaknar.

Just nu är Julia och Anna här och lilla grynet ligger och sover hos sin moster. Om ett par timmar ska vi till min BM och väga henne och prata lite amning, det går jättebra att amma, mina bröst är enorma (!), fick en mindre chock imorse när jag gick förbi spegeln!

Jag vet inte riktigt vad jag ska informera er om, förlossningen och alla smaskiga detaljer tar jag när jag har tid och lust att skriva ner det.
I helgen kommer Antos mamma upp och hälsar på oss, pappa och Gun var här i förrgår och Emma har också varit här, igår fick lillan den sötaste sommarklänningen av Anna, perfekt för alla hennes garden-partys! :)

Önska oss lycka till på vår första utflykt hemifrån, MVC, apoteket och el-giganten ska avklaras.


Nu är vi tre!

Äntligen hemma :) vi var kvar 18 timmar efter att hon hade kommit, sen ville vi hem!

Jag orkar inte skriva så mycket idag, men allt har gått superbra, vi mår toppen allihopa, trötta bara.

Vid 1 i fredagsnatt gick mitt vatten och 18:02 igår, 24 april föddes vår lilla tös :) återkommer så fort jag orkar!


51,5 cm och 3830 gram :)

Inga julklappar!

Jag pratade med Vilmas mamma Loppan förut, bästa Loppan! Hon kom med ett mycket bra tips, eftersom att vår tös håller oss på sträckbänken och inte vill komma så ska vi dra ut på julklapparna till nyår, haha! Det tyckte jag var jätteroligt :)

Vi ska snart äta en sen middag, bakad potatis, me like! Jag har varit sugen på det i flera dagar, och ända sen jag blev gravid så MÅSTE jag äta sånt jag är sugen på förr eller senare. Jag har inga speciella saker jag vill ha men jag kan komma på lite vad som :)
Anto klagar på att jag äter så lite, och det är helt riktigt, har aldrig haft så dålig aptit som dom senaste 9 månaderna, konstigt kanske. Den kommer nog tillbaka sen!

Tyvärr blev det ingen dammsugare idag :( jag är mycket besviken. Anto grejade lite lister och annat nödvändigt och själv har jag haft jätteont till och från och varit såå trött. Men vi gav oss ut på en promenad vid vattnet i alla fall. Nu spelar Anto, han kanske ska åka till Vegas i sommar och spela, då ska vi följa med isåfall :) jag var inte med i varken Dominikanska republiken eller Tallin så nu vill jag också åka på live-poker-turnerings-resa.

NU är det äntligen mat!

Nyfikna?

OJOJOJ vad ni är nyfikna nu, ni bara väntar på ett blogginlägg om att vi ska åka till BB eller att jag inte ska blogga på flera dagar för att jag ligger och klämmer ut vår lilla grisunge.
Ska jag säga hur jag kom på er? Ni läser bloggen oftare än nånsin, jisses :) men det är roligt! Hoppas att jag kan bjuda er på ett riktigt smaskigt inlägg snart om att mitt vatten gick mitt på t-banan eller något i den stilen!

Det är fint väder idag igen, hurra! Jag ska ut och gå tills mina fogar går i lås, sen ska jag och Anto åka och köpa en ny dammsugare. Och vet ni hur man kommer på att man är gammal som gatan? Man SER FRAM EMOT detta dammsugar-köp, jäklar vad jag längtar alltså. Jag ska dammsuga varenda millimeter av lägenheten så fort vi kommer hem, och jag kommer njuta hela tiden!

Igår ringde min kära papps och bjöd över oss på middag, han vet verkligen vad höggravida behöver, kyckling med potatis och gräddsås och massa chokladglass till efterrätt!
Det höll på att bli en riktigt bra kväll några minuter in i andra perioden när vi ledde med 3-0, vi kände oss riktigt jävla nöjda. Men vad händer? Vad GÖÖÖR dom?
Släpper till till 3-3 fort som fan, jobbigt, och sen vart det SD, igen, så jävla tjatigt eller är det bara jag som tycker det? Det känns som att dom singlar slant om guldet, 3-2 i matcher nu. Bara vi kan vinna hemma på Hovet imorgon, jag hoppas så mycket att jag tror inte att jag kommer våga titta.
Men inga HV supportrar på plats, eller har jag fattat fel? Dom fick smaka på sin egen medicin, uscha. Vet ni varför jag inte gillar HV? Jo för att alla som håller på HV är så in i helvete präktiga, jag lovar, dom gnäller på Djurgården tills det uppkommer skavsår i öronen, och då gnäller dom lite till.
Dom kan behövas tas ner på jorden lite, det kan ni allihop som håller på HV.

Oj vad jag tjatar, BF + 4 idag i alla fall.. det är bara att vänta ut henne. Jag har tid hos min BM på måndag men jag hoppas verkligen att jag slipper gå dit. Sen skulle det ju vara kul om hon ville komma idag så att Hanna och Viggen hann se henne när dom för en gångs skull är här uppe. Vem vet när det händer nästa gång liksom?
Dom kommer hit en sväng på söndag i alla fall och det ska bli KANONKUL!

Tänk förlossning idag då allihopa, och tänk lite extra för hittills har det ju inte hänt något!

En dag sa jag!

Jag kanske var naiv när jag trodde att det skulle räcka med en snö/regn dag i slutet av april? Hade förberett mig på strålande sol idag när jag gick upp, men tji fick jag! Riktigt deppigt väder. Får se vad vi ska hitta på för inomhusaktiviteter idag.

Det är ju i alla fall match att se fram emot ikväll! Spännande ska det bli, matchen igår vågade jag knappt titta på. Första perioden fick man skämmas, sen vart det bättre och bättre men i SD satt jag och spelade spel på datorn och hade tvn i ögonvrån, supernervös, helt säker på att HV skulle vinna sitt sjunde SD i rad, men icke!
Riktigt skönt att dom vann, hoppas att dom kan höja ribban lite ikväll och kämpa på, hoppas också att matchen INTE går till SD!

BF+3 idag, vad ska man säga? Både jag och min BM var säkra på att hon skulle komma för flera veckor sen, så fel man kan ha. Hoppas att hon känner sig startklar ganska snart i alla fall, jag ser fram emot att sniffa bebis och bli av med den här otympliga magen jag bär på.

Frukosttime!

Ensamtid

Nu är vi på BF+2, konstigt nog börjar jag tycka att det kan dröja lite till nu. Visst jag är supertrött på det här och vill bara ha ut henne men samtidigt så blir vi ju aldrig 'av' med henne när hon vä har kommit (missförstå mig inte), dom här dagarna är dom sista vi har tillsammans när det bara är vi, bara jag och Anto.
Anto har inget jobb inbokat den här veckan så vi är bara lediga tillsammans och tar det lugnt, skönt! Ioförsig ägnar han sig åt sitt andra jobb, dvs att spela mycket mera, men han är i alla fall hemma :)

För mig känns det som morgon fortfarande fast klockan är 4, jag har städat i flera timmar och tvättat lite, kom precis ut ur duschen. Anto ska snart åka och träna, sen är det hockey och imorgon är det förhoppningsvis fint väder igen.
Det var lite deppigt att komma upp imorse och se regn och snö men samtidigt skönt att kunna vara inne och fixa och ligga i soffan och se en film.

Förkyld

Jag har vaknat med ont i halsen några dagar i rad men föröskt att ignorera det med en kopp te. Men imorse var det omöjligt att sova, jag var uppe 100 gånger inatt och kissade/snorade/försökte göra något åt min hals.
Helt sjukt vad jag känner mig sänkt, det känns som mitt huvud väger ett ton och jag orkar inte göra nånting bara ligga ner och snora, tacka Gud för att Julia köpte ett 100-pack näsdukar för ett tag sen och lämnade här!

Trots allt snor så åkte jag och Anto ner på stan förut, mötte Julia och Anna och åt lunch, hämtade ut Antos mobil från lagning och åt glass på Montis, yummie! Bosses glass i all sin ära men Montis är helt grymt.
Innan vi åkte hem inhandlade vi det allra sista på bebislistan, vi hade fortfarande inte köpt täcke och kudde till vagnen, men det hittade vi på Åhlens Citys fina barnavdelning! Så nu är den bäddad och klar också, bara en viss liten detalj som fattas.. Men just nu skulle jag INTE klara av en förlossning, jag måste bli lite friskare först.

Efter några timmars vilande i sängen har jag nu orkat mig ut till vardagsrummet, tänkte samla mina krafter alldeles strax och göra pannkakor med fruktsallad, får se om det kan hjälpa mig på traven.

Tänk friskt allihopa!

6 år

Vet ni vad ni gjorde för sex år sen? 19 april 2004.
Jag har ingen aning, den dagen är helt blank för mig, men jag vet att pappa väckte mig vid 4 på morgonen och berättade att mamma inte klarade sig ur den motorcykel olycka hon och hennes Hans var med i. Sen är det tomt.

Och även fast det är sex hela år sen så fattar jag ingenting, för mig känns det fortfarande inte på riktigt och idag känns det helt överjävligt jobbigt.
Imorse gick jag upp ensam, drack te i mammas mugg och berättade att jag inte orkar få en bebis idag, att jag helst bara ville sitta i soffan med mitt te hela dagen och gråta.
Men det har varit en sån sjukt fin dag så jag åt glass med min fina syster i solen i Gamla Stan.

Det betyder jättemycket att så många kommer ihåg mammas sorgliga dag och att så många minns henne med oss. Jag har så mycket fina människor i mitt liv, helt underbara.



I want to walk with you
On a cloudy day
In fields where the yellow grass grows knee-high
So won't you try to come?

Come away with me

Tjat, tjat, tjat

Vet ni en sak? Det börjar bli jobbigare med allt tjat än att vänta på bebisen. Satan i gatan vad ni kan tjata, "har de kommit nån bebis?", "ååååh, jag längtar, åååh, jag är nyfiken", "åååh det är så tråkigt att vänta".. osv.
Vad tror ni att vi tycker, vad tror ni att jag tycker? Som går och är så in i helvetes obekväm att ni fattar inte. NÄR det är dags så kommer alla att få veta det, tro mig, det första jag ska göra när jag sätter mig i taxin till BB är att uppdatera min Facebook fort som attan. Ingen kommer att missa det!

Just nu sitter jag i soffan med Julia och Lollo, vi (läs jag), har gjort hemlagad pizza och creme brulé, helt okej söndags middag :) sett en film har vi också gjort.
Jag har faktiskt sett två idag, vi fick vårat nya internet nu i veckan så det är roligt att ladda ner igen, massa film blir det när man bara går och väntar.

Imorgon är det BF, på riktigt. Skit också, trodde verkligen inte att jag skulle behöva gå över tiden, men men, det är väl bara att försöka att ta vara på den sista ensamma tiden ihop och göra det bästa av den.
Imorgon är det ju hockey, då har jag inte tid att föda, tisdag, torsdag eller lördag funkar för mig, eller inatt, men då ska de gå fort!

När brudarna har åkt hem så ska jag lägga mig i sängen och se på Djungel George, vilken nostalgi :) jag och Julia tittade alltid på den när vi var små, de otecknade alltså, jag rekomenderar den starkt och garanterar många skratt!

Absolut ingenting

Idag har vi inte gjort nånting, sovit länge, ätit en mysig frukost, kollat på film i sängen och bara slöat. Nu har vi pallrat oss till soffan för att se matchen, hoppas Ridderwall kan visa framfötterna idag!

Fredagsmys

Även fast jag har varit hemma i över 4 (!) månader så känns alltid fredag lite speciellt. Det har blivit en vana att jag gör en ordentlig städning och tvättar innan min kärlek kommer hem.
Tycker det är superskönt att känna att det är rent och fint överallt :) speciellt nu om det skulle bli BB-dags i helgen.

Igår var jag hos pappa och fick massage av Gun, sköönt! Först en timmes fotmassage och sen 2 timmar till med helkroppsmassage, lite bortskämd kände jag mig. Men det var riktigt skönt!

Eftersom jag fick massage så himlans länge så hann jag bara se första perioder i matchen, men jag tittade upp lite då och då och det gick ju riktigt bra tillslut :D så härligt att vinna första matchen!
Jag håller alla tummar och tår för att Wesslau är spelduglig imorgon, jävla skit att han skulle göra sig illa, han är bara bäst!

Hade vi inte finaste tifot? Och sen hade alla röda, gula och blåa tröjor, fina Djurgården :) och fina fans som ställer upp och drar på sig tröjor allihopa, som att vi stockholmare skulle va sobbiga? No way.

Nu är jag skapligt trött av all städning och jag har en oskön känsla i magen, men sen när jag är pigg ska jag gå och hämta ut ett paket från Antos mamma och handla :)
Jag tänker äta massa räkor och annat smarrigt ikväll, och kanske dricka skumpa? Det sägs ju sätta igång förlossningen, men tänk vilken blick jag skulle få i kassan på systemet, hmm, Anto kanske får stå för det besöket!

Tänk förlossning nu allihopa så kanske hon är ute innan det blir tråkig måndag igen!

Jag ger upp!

Nej nu viker jag mig, jag ger mig, min barnmorska har nog rätt, eller?
Satsar på att måndag är mitt beräknade förlossningsdatum, men jag hoppas verkligen att hon inte kommer just den dagen.

Idag kunde jag ignorera bygg gubbarna utanför mitt fönster och sova till halv 11, sköönt! Jag har fortfarande superont i hela kroppen idag, blä. Ska tvätta lite och sen ska jag åka hem till pappa och få massage av Gunsan, sen stannar jag där och ser på matchen.
Hoppas, hoppas, hoppas!! Första matchen är såå viktigt, speciellt eftersom det är HV som har hemmafördelen nu.


Over and out

Oj, jag är helt utslagen!
Jag mötte upp Julia på fridhemsplan och följde med henne och shoppade, provde ett par underbara skor på Scorette som jag ska ge mig själv i present när jag har varit duktig och fött barn :)

Sen hämtade vi tvillingarna och deras storasyster och styrde mot Kronobergsparken, det var vi inte ensamma om, vilken barn-familjs-maffia! Barnen var nöjda i alla fall, åt glass och lekte, Alexander med sina röda solglasögon som han inte tog av sig en enda sekund, riktigt cool kille det där.
Efter några timmar gick vi hem och busade, jag badade småskitarna och sen gjorde vi pannkakor. Jag fick jättesöta sommarkläder av Camilla, shorts och linne :) hon har lovat mig en förlossning på söndag!

Jag mötte upp Anto och handlade lite innan jag åkte hem och nu ligger jag däckad i soffan och ser på Grey's, jag kommer behöva hjälp upp sen och jag kommer slockna på en millisekund så fort jag har lagt huvudet på kudden!

Alla håller tummarna för förlossning! Än är det några timmar kvar på min BF-dag :)

Jag måste ut!

Jag blir lite lätt panikslagen idag, känns som att jag sitter i fängelse, jag måste ut och få lite solljus! Därför bestämde jag en play-date med Julia och tvillingarna om några timmar, jag tänker sitta i Rålis och sola och äta en stor yoghurtglass, yes! :)

Förövrigt så har jag BF idag enligt mig själv, enligt min barnmorska är det på måndag. Men det verkar inte bli något av det idag, jag ska till Gun imorgon och få en riktigt hård massage som kanske kan sätta igång alla mina hormoner, ännu mera, så att det blir bebis nån gång för oss.

Mja, jag har legat i sängen några timmar och lekt med min telefon, totalt beroendeframkallande, I love! Jag har precis städat undan lite här hemma efter mitt andra barn Antoine och nu ska jag duscha jättelänge :)

http://farm2.static.flickr.com/1305/675169479_d50503fe65_m.jpg

Osams

Jag och min dotter har varit osams idag, hon sparkar mig jättehårt och trycker sina fötter mot mina revben, jag trycker tillbaka, först försiktigt, tionde gången försöker jag visa att jag menar allvar, hon sparkar bara hårdade.. Det bådar gott för uppfostran här!

Jag har pratat med massa människor idag som väntar och frågar, grannarna är på mig också, hjälp! Kan man inte få stänga in sig tills det är på g? För jag har nämligen made peace med att det inte kommer bli nån förlossning för mig, det känns så nu och jag börjar ta det ganska lugnt. Känns som jag ska vara gravid hela livet, tänk vad chockad jag ska bli när (om) det händer något.

Jag och Anto var ute en sväng förut, så himla skönt! När vi kom hem poppade jag musik och fixade mat, sen kom Emma, hon ska sova här.
Imorgon kan det väl bli lika fint väder, jag lovar att jag ska gå ut då!

Ursäkta röran, vi bygger om!

God morgon! Jag var verkligen sjukt trött imorse, jag sov jättedåligt inatt, så vaknar jag av att dom bygger om i huset som ligger vägg i vägg med vårat. Och det är inte lite dom bygger om, dom renoverar alla badrum i alla lägenheter, aaaaaaaah!! Så jag har varit vaken i ganska många timmar och mina ögon går i kors, försökte lägga mig i lilla sovrumet men det hördes nästan ännu mera, och i soffan är det så ljust så där går det inte att sova. Så idag är jag inte speciellt pigg på att föda nåt barn, jag måste få sova ordentligt först! Det är tur att jag har min nya leksak att sysselsätta mig med, fantastiskt roligt :) Nu ska jag se vad jag ska hitta på med den här dagen! PS, Imorgon har jag beräknad förlossning (enligt mig själv)

Premiär!

Ja nu skriver jag mitt första inlägg från min iPhone, den är såå rolig! Jag har lekt med den i flera timmar nu, tack till världens bästa pappa som gav mig något att pyssla med tills det är bb dags. Känner mig lite som en bortskämd snorunge, och det är jag säkert också, men just idag gillar jag det :) Tack Elin för den jättefinà komentaren, jag tycker det är jättekul när någon skriver, själv är jag kass på att komentera andras bloggar. Kan inte alla börja komentera mera? Då blir alla glada! Gäsp, jag är jättetrött, plus att jag inte får ta järntabletterna förän på lördag för jag ska ta nya prover på fredag, blä, det kommer att bli en jobbig vecka. Nej nu ska jag locka med mig min man till sängen så att jag får lite kli på ryggen innan jag somnar.

Mammahatet

LÄS Amanda Widells krönika om mammahatet, hon är superbra på att skriva och jag håller verkligen med henne.
Det verkar som att alla vill att man ska stanna inne för alltid om man har barn i barnvagn, speciellt barnvagn, för det stör ju alla eller hur? Att man tar lite mer plats, sen behöver man inte köra på folk eller tro att en barnvagn ger företräde men skärp till er lite, man måste få finnas. Jag tänker störa alla så in i helvete med mitt barn och min barnvagn, jag tänker gå på stan, fika och finnas till som vanligt med min lilla tös. Sen kan ni kalla mig latte-morsa och störa skiten ur er för jag bryr mig INTE!

Jag har precis kommit hem från barnmorskan, det blev ett snabbt besök för hon hade dubbelbokat. Men allt var bra, hon klämde lite extra på magen för jag vill försäkra mig om att det är en liten bebis och inget monster, men hon var inte stor alls. Magen hade växt lite, det fattar väl alla, speciellt jag själv eftersom min ena tatuering sprack upp förra veckan, jäkla skit, min mamma tatuering :(
Jag har en ny tid den 26e, OM jag behöver gå på den så kommer ni att få se "frustrerad gravid kvinna river MVC" på löpsedlarna dagen efter.
"Vilken dag som helst" säger hon, jo jag tackar, imorgon har jag inte så mycket bokat mer än att leka med min nya telefon så då kan jag tänka mig att föda barn, deal?

Undra vad jag och Julia ska pyssla med idag, jag är supertrött för att jag för en gångs skull gick upp innan 9, plus att vi satt uppe och såg på NHL inatt, gäsp!

Pizzatime!

När Antos mamma var här så fick vi en pizza och bröd bok, så ikväll gjorde vi egen pizza, mums! Tror att vi gör det här till en söndagstradition, fast min halva vart godare än Antos.
Han gjorde en vanlig med tomatsås, mozarella osv. Jag gjorde en vegetarisk utan tomatsås, istället gjorde jag en jättesmarrig röra med ricottaost och massa grönsaker, vitlök och sen fetaost på toppen, det blev en 10 poängare.

Nu ser vi på film och jag har precis gjort te, Anto är verkligen helt ras och jag tycker riktigt synd om honom som ska upp tidigt imorgon och jobba.
Vi dricker te i mammas muggar, dom ser lite roliga ut, stora och med massa färg, men dom är så mycket mamma som det kan bli, hon drack earl grey ut dom varenda morgon. Så att efter 6 år få dom på bordet igen känns riktigt bra :) alla saker vart jättebra här, men några lådor är fortfarande kvar i förrådet.

Imorgon ska jag till barnmorskan, träffa Julia, köpa iPhone och följa med J på en lägenhetsvisning. Återkommer med rapport om någon av dessa aktiviteter kan sätta igång en förlossning.

Hittills prövade saker;
- restaurang besök
- promenad
- storstädning
- bio
- lapa sol på baksidan
- packa upp kartonger

God natt!

Ynkipynk

Jag har en ynkipynk hemma hos mig, ni får en gissning vem det kan vara.. Aaaantoine! Rätt :)

Han är extremt allergisk mot pollen och kan knappt andas nu, imorgon ska han få lite sprutor så blir det nog bättre sen. Men alla vet väl hur himla ynki-pynkiga grabbar blir så fort dom blir lite snoriga?
Nu kan vi inte ens vara ute i det fina vädret, jag får inte ens ha fönstrena öppna :( istället får jag passa upp på ynket som vill ha snabbmakaroner och dennis-korv, som en liten bebis.

Snart kommer pappa med flyttkartonger från mamma, då ska jag packa upp allt och gråta lite kanske, eller bara vara glad :)

Änglavakt

Nu har jag precis kommit hem från en kväll med syster.
Först var vi på Rice och åt mat och sen var vi på bio och såg Änglavakt, den var jättebra, men också sorglig. Usch jag har blivit jättekänslig för alla jobbiga/ledsna filmer, jag blir så illa berörd, alla dessa hormoner.
Jag kan i alla fall säga att sushi och biobesök INTE sätter igång en förlossning, så om nån tänkte pröva detta så kan jag bespara er den kraftansträgningen.

Anto och Oliver sitter och ser på el clasico, jag är supertrött, går nog och lägger mig!

Imorgon är älskling borta hela dagen och spelar fotboll OCH bandymatch, blä.

http://res.moviezine.se.s3-external-3.amazonaws.com/13454/134540b0d03536038cc977f4126b9c77/postr_l.jpg

Vem orkar?

Ja men vem orkar vara glad och positiv och pigg när det är grått som i graven utanför fönstret. Suck, så himla deppigt! Jag som trodde att det skulle bli en solig helg.

Kanske ska dra med mig min man in till city och shoppa något för att muntra upp oss :) pappsen och Gun kanske kommer hit sen och fikar om dom har tid.
Ikväll ska jag och Jullan pullan på bio i alla fall och se Änglavakt, vem vet när jag kan gå på bio nästa gång liksom? Tror ioförsig att vår lilla tös väntar på nån slags välkomst kommité som ska hämta ut henne..

Igår kväll efter att vi hade ätit en grrrrrym creme brulé, så ringde jag min kära far och tackade för maten, artig som jag är. Då erbjöd han mig en ny iPhone lite sådär i tröst för att Julia fick en igår, vem skulle tacka nej? Inte jag i alla fall, så jag ska dra med mig honom på stan snart och close the deal. HAPPY :D

Nu måste jag äta något!

Inte fy skam

Fredags mys i sin ordning, Julia kom precis hit och skröt med sin nya iPhone, jag vill också ha!
Hon och vår bästa pappa hade varit en sväng på Östermalmshallen och handlat middag till oss, yummie! Det blir oxfilé, potatisgratängliknande sak, vitlökssmör och creme brule till efterrätt, deras mat är grrrrrym.

Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag, jag städade i 2 hela timmar, tänk vad rent det måste ha blivit. Sen har jag tvättat 4 maskiner tvätt, nu är allt, ALLT, rent :)

Anto säger att bebisen kommer imorgon, Tessan säger söndag, jag säger aldrig, jag hoppas att A eller T är lite synska.. nu när det är så himla rent här hemma kan hon väl passa på att komma.

Ja, såatt jag och Julia ska äta en lxyig middag ikväll, till den avnjuter vi en flaska påskmust och ser på en film! Hoppas att alla får en sån dramatisk kväll.
http://farm1.static.flickr.com/13/17862332_af0dc444c6.jpg?v=0
Östermalmshallen - 10 poäng!

KLOCKAN SLÅR, KLOCKAN SLÅR

SM FINAL :D !!
Det var inte igår, helt underbart. Igår kändes Linköping jävligt farliga men idag var det våran match från start, Norrena var inte ens bra idag, helt lamslagen.
Men det skiter jag fullständigt i, vi vann med 4-1 i matcher och var helt klart värda finalplatsen. Nu; paus en vecka, förhoppningsvis hinner vi föda innan torsdag så att vi är på plats i tv-soffan för finalserien :D


http://www.eliteprospects.com/layout/players/bb_gwesslau.jpg
Wesslau är skrämmande bra!



Måsten

Det känns som att jag har tusen måsten idag, fast inte så superviktiga mer som att; tvätta överdraget till amningskudden, tvätta lite kläder, städa lite, fixa lite ordning i köket. Men jag orkar inte, jag bara vilar och tar det lugnt, beror nog på att jag har varit helt utan Niferex i 3-4 dagar, INTE bra, Anto har köpt nya idag, jag behöver dom, dom är mitt knark!

Imorse innan Anto gick till jobbet sa han att han 'kände på' sig att det skulle sätta igång idag, så jag hoppas i smyg på att han är synsk, sen ringde han efter lunch och sa att han ångrade sig och satsade på lördag, suck..

Något annat jag hoppas på är att Djurgården vinner ikväll, ni missar väl inte matchen? Den går ju till och med på kanal 9.

Hörs ikväll!

En vecka

Idag har jag en vecka till BF, enligt min egen beräkning :) hoppas hon kommer snart! Jag är så otroligt obekväm.

Har precis sett Djurgården vinna över Linkan i fjärde semimatchen, SKÖNT! Linköping är farliga, jag hoppas vi vinner imorgon och slår ut dom, det skulle vara helt underbart.
Ingen kanske blir förvånad när jag säger att jag inte orkade gå på matchen idag, hmm.
Istället så åkte jag först en stund till tvillingarna, sen mötte jag och Julia upp pappa och hans gäng och åt middag innan dom drog till Globen och vi åkte hem till mig.

Vi hann med en sväng förbi Babproffsen också, jag hämtade ut babyboxen, var mest intresserad av att få blöjhinken, hoppas den är bra. Sen fick vi massa mer saker av Julia, snacka om att hon skämmer bort oss! Jag fick en amningskudde och sen fick vi en barnvagnsmobil, superfina, hon är bäst!
http://www.dunderbutiken.se/shop/1298/img76/h0576/1540576-rescaledpic-283x259.jpg

Nu ska jag snart sova, så trött hela tiden, Anto kommer hem snart också, han har varit och tränat fotboll!

Första grillen

Det blev en riktigt mysig eftermiddag idag, för det första så ringde Antoine och berättade att han kommer sluta jobbet vid 2 hela veckan, kanon!
Så när han slutade möttes vi upp och handlade och sen kom Markus och Johanna till oss och grillade :) årets första grill, på vår stora grill på baksidan, det var såå gott! Efter maten låg vi som 4 lama elefanter i sofforna och nästan somnade.

Sen åkte dom hem och jag la mig på spikmattan och såg på kvalserien, den är så skön! MEN, när jag hade legat där i nästan en timme och skulle gå upp så kunde jag inte röra benen utan att det kändes som att någon slog in spikar i mitt bäcken. Det slutade med att Anto fick bära upp mig från golvet medans tårarna rann i strida flodar. Så nu ska jag aldrig mer ligga på spikmattan när jag är ensam hemma, det skulle kunna bli riktigt tokigt!

Igår var jag hos Julia och såg på hockeyn och sen åkte vi hem hit, Anna tog vi med oss också, då tog jag med den jättefina babysittern vi har fått av Julia och en bok-list. Vi fick också jättesöta fårskinns tofflor av Gun!

babyseat_babysitter_jupiter-494.jpg
En sån här babsitter fast en mörkblå med en lite roligare mobil över :)
http://www.houseofhedda.com/bilder/artiklar/zoom/KIDSCBOKLISTRONROS_1.jpg
Jag tycker att bok-listen är jättefin! Tack moster Julia för alla fina saker :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ut min bok, imorgon ska jag och Julia till Globen och se semi 4, spännande att se hur länge jag orkar stå!

Ska jag räkna om?

Precis som rubriken lyder så funderar jag på att räkna om mitt BF, lät de lite knasigt? Såhär är det;
När vi först plussade så räknade vi själva och kom fram till 11 april, men när vi var på stora ultraljudet så sa hon 19 april, vilket jag tyckte var konstigt och jobbigt eftersom det är samma dag som mamma dog OCH det känns konstigt att jag ska ha räknat fel med 8 dagar(!). Så därför har min BM och mitt BB alltid räknat med den 19nde, MEN, när vi var på vårat 3D UL så sa hon den 14, så då valde vi att satsa på den 14 för det kändes mycket bättre.

Så enligt mig har jag 8 dagar kvar till BF, v 38+6.
Men enligt min BM har jag 13 dagar kvar till BF, v 38+1.

Vet inte riktigt hur jag ska göra, men jag tror att jag satsar på den 14nde och har hon inte kommit då så får jag väl intala mig att hon inte är sen utan att vi hade fel BF!

Jag är ganska trött och jag har väääldigt ont i mina fötter, Anto får massera dom var och varannan dag för att jag ska stå ut.
Jag skriver igen lite senare, ska lägga upp lite bilder på dom fina sakerna vi har fått av Julia :)

Nu eller aldrig

Ja alltså har jag inte lyckats få igång den här förlossningen i helgen så ger jag upp, då väntar jag ut henne, riktigt plågsamt lång tid!
Vi har nämligen varit runt hela stan och flängt, i fredags kväll så var vi på Al Caminetto och åt middag, världens godaste pasta, mmm, nya höjder av njutning!
Igår på påskafton så tog vi det ganska lugnt på förmiddagen, sen åkte vi ju till Gamla Stan, handlade påskgodis av Julia och sen gick vi runt runt i alla små trånga gränder och på alla torg (ansträngande till MAX).

När vi kom hem stod självklart hockeyn på schemat, vilken match! Jag trodde att LHC skulle vinna, i ett svagt ögonblick, men sen, sen kom härliga Djurgården till skott och avgjorde i SD, 3-2! Utan Norrena hade väl matchen slutat 10-2, han är ingen härlig person men en sjuhelvetes målvakt!
Bästa Jimmie Ölvestad som fick avgöra också, 2-0 i matcher känns kanonbra, hoppas på en tredje vinst imorgon.

På kvällen bojkottade vi påskmat lite och gjorde en god middag med kött och gorgonzola sås istället :) sen såg vi på film och jag slocknade så fort jag la huvudet på kudden.

Idag gjorde vi en enorm kraftansträgning efter frukost, vi åkte ut till Djurgården (!), och gick (!!) till Rosendahls trädgård, det är fint där, vi fikade och gick runt och tittade på alla blommor och saker.
När vi väl kom hem så åkte Anki och Billy hem, sen slocknade jag framför AIK-Leksand och sov i nästan 2h, nu ligger jag i soffan och slöar, Antoine är och tränar, han ska spela ikväll, jag ska bara ligga här och vänta ut min bebis.

Så obekväm som jag har känt mig dom senaste dagarna alltså, kommer hon inte snart kommer jag bli TOKIG, och alla som säger; "men hon kommer ju snart, det är bara 2 veckor kvar", ni har fan aldrig varit gravida, för den sista tiden är lika jobbig som all annan tid tillsammans gånger 10. Så SCHHHHH på er!

Hoppas att alla hade en trevlig påsk :)

Glad påsk!

Jag är supertrött idag, fast jag har sovit massa timmar.
Resten av allt folk som vistas här är och handlar mat och fixar och jag är hemma och vilar. Men snart kommer dom hem igen och då ska vi åka in till gamla stan och köpa lite påskgodis av Julia :)
Sen ska vi hem och se på hockeyn och laga mat.

Det är så fint väder idag :) på vår baksida är det 20 grader i solen, häärligt! Det betyder att jag kan ta på mig mina vår-skor idag, det kommer göra min dag!
Jag ska försöka vara duktig och ta med mig kameran sen också.

Trevlig påskafton!

Låååångfredagen

Min långfredag har hittills gått väldigt fort, jag gick upp tidigt, som vanligt numera, gjorde frukost till min kära sambo som är ledig över påsk (härligt eftersom det kanske är vår sista helg ensamma), sen tvättade jag och städade lite innan jag vilade ett par timmar, tyckte jag förtjänade det! :) En fotmassage fick jag till och med.
Sen har vi handlat och precis kommit hem, jag har börjat göra en citron-maräng paj, smarrigt :)

Om några timmar kommer Anki och Billy, det blir roligt, lite jobbigt för att jag känner mig så grinig och tjock hela tiden, men det blir nog en bra helg.

Man kan säga att Djurgården är jävligt mycket vassare än Linkan i slutspelet och vann med 3-1 igår, YES! Imorgon är nästa match, påskafton till ära.

Nähä, nu ska jag fortsätta med min paj :)

Globen tur och retur!

Jag har precis kommit hem från globen, eller Djurgårdsshopen, har hämtat ut lite av biljetterna till semifinalerna. Men eftersom vi får besök i helgen, pappa är på Gotland och flyger, Emma är i Italien och Julia jobbar, så säljer vi biljetterna till på lördag i Hovet.
Jag är jättesugen på att gå på semi 4 i Globen, om vi inte har fått bebis då så funderar jag på att släpa mig dit och låta järnkaminerna heja ut henne!
Ikväll är första matchen, jag är såå laddad, tror det kommer bli en spännande match-serie som kan sluta lite hur som. Sen kan man ju titta tillbaka och inse att Djurgården är mästa mästare med 16 SM guld medans Linköping har NOLL! Jaja, jag och Julia ska i alla fall se matchen hemma hos henne.

Imorgon kommer som sagt Antoines mamma och Billy hit, måste se till att hitta på något roligt, undra vad dom kan tänkas vilja göra i den stooora staden. Tror inte Billy har varit här på sjukt många år, om han ens har varit här nån gång!
En massa god mat ska vi trycka i oss i alla fall :)

Försöker desperat att komma på ett roligt april skämt att lura i min älskling men det står helt still, hittade ett par stycken när jag läste Metro på tuben, för jag tror icke att svininfluensa-vaccinet injecerade ett micro-chip i oss Stockholmare för att hålla koll på SL trafiken, haha!

Nej nu kommer Julia och jag ska städa lite.


Klicka för att stänga bilden