Smiling faces

Nu är vi äntligen i Lysekil, efter en vääldigt lång bilfärd så kom vi fram i onsdags kväll.
Allt är som vanligt men ingenting är som förut är väl en passande klyscha här och nu, jag är glad för att jag får vara med mitt hjärta i alla fall, helt oslagbart. Det känns vant, som vanligt och som det ska :)

Imorgon ska vi uut, Hanna och Kajsa style, det är det bästa. Ikväll ska vi ha en myskväll med glögg och pepparkakor eftersom det är så himla kallt, igår drack vi julmust, finns det något godare?

Jag tycker synd om dom som känner sig så ensama och obekräftade att dom söker sig alldeles för långt bak i deras historia för att det ska vara okej, det är bara sorgligt, fast för oss är det snarare skrattretande :) ditt skämt!

Nu ska jag traska hem till Rebecca och Hanna igen, CIAO!


Maybe there's more(?)

These streets have too many names for me

Morning, jag har inte en tvillingdag idag, eller imorgon, jag fick ledig, fick ja.
Dock kunde jag inte njuta speciellt mycket av min sovmorgon, somnade strax efter 10 och vaknade vid 7 typ, super pigg, läste ut min bok, sen har jag laddat ner massa ny musik och proppat mobilen full, ska alldeles strax gå ner i tvättstugan och lägga i första maskinerna, funderar på om jag orkar tvätta mina sängkläder, det känns ju jobbigt, nu ska jag ju vara borta i en vecka ca.

För er som inte förstod så köpte jag, givetvis, en ny biljett till Lkpg, åker halv 5 i em, ska sova hos Lotta, (läs världens bästa), sen drar jag och Hanna imorgon på förmiddagen I hope, det kanske inte är så svårgissat vart vi styr bilen?

Västerut givetvis, faktum är att vid den här tiden för exakt ett år sen befann oss i samma skede, vi åkte till Lysekil den 29 oktober (imorgon). Då hade vi alla andra förutsättningar och befann oss på andra platser i livet, sjukt hur mycket som kan förändras på ett ynka litet år, det känns som att det vart 10 år sen och att jag har växt och förändrats massor, men det kanske bara är i mitt huvud.
Halloween blir i alla fall i Lysekil, Havsbadet, Kajsa&Hanna, det är en oslagbar kombination.
Men jag måste erkänna att det är med blandade känslor jag återvänder, det känns som att damma av ett gamalt foto, eller en gammal dagbok, jag är inte säker på att det kommer komma något bra utav det, tryggast skulle vara att sticka hem till Sthlm och röja en helg.
Men hela jag vill till Lysekil, jag vill till min, bara min, det har jag aldrig tvivlat på.
Jaja, det här är väl typiskt mig, fram och tillbaka och fram igen, jag borde bara sluta tänka och ta allt som det kommer?! Det kommer säkert bli en sjukt bra resa, precis vad vi behöver, slutvelat!

Längtar ihjäl mig till bussen som tar mig till Lkpg, kan behöva se något som är riktigt riktigt vanligt för mig, inga stressade människor överallt, man får stå på vänster sida i rulltrappan utan att riskera att bli nertrampad, det luktar inte kiss i alla hissar, man känner igen folk på stan och ute på krogen, jag hittar överallt, (min stadsdel är större än hela lkpgs innerstad plus mera), alla pratar jävligt fult och det finns bara ett mc donalds och HM i stan!

Missförstå mig inte, jag trivs jättebra i Sthlm och jag vill absolut inte flytta tillbaka till Lkpg, men fan så härligt det är att komma om så bara över en natt och känna att man får tillbaka lite av tryggheten när man står på hemmaplan och känner sig säker.

Min tvätt kallar på mig, sen ska jag kanske träffa Amanda en sväng, plus att det är dax för min att sluta grubbla så mycket och att sluta skriva så långa blogginlägg, eloge till alla som läste hit!


Cross the border,
Into the big bad world
Where it takes you 'bout an hour
Just to cross the road

These streets have too many names for me

Att någonsin förlora dig

Oj, jag är helt slut, har verkligen haft en heldag.
Började med Skansen med lill tjejen och hennes klasskompis + assistent, åkte färjan över till Djurgården :) Kollade på djuren, käkade lunch osv. Åkte till stan och mötte upp ännu en kompis och gick och fikade. Sen vid 4 vart jag avbytt, då gick jag ner till plattan och mötte Amanda som är i stan, woho!
Shoppade, massor, inte bra, alldeles för mycket folk, kände mig sjukt stressad att hitta allt också eftersom jag inte hinner varken imorgon eller onsdag innan det bär av mot Lkpg.
Men jag hittade ett par skor, ny jacka, lite tröjor osv :) det vart super!

Jag orkar snart inte jobba mera, suck, hatar att aldrig få sova ut, det får jag nog inte på torsdag heller men ändå, då är det inte jobbet som klockan ringer för.
Måste även tvätta imorgon kväll, bläää, DET är tråkigt om nåt! Speciellt i min tråk tvättstuga, men Amanda ska sova här imorgon så hon kan hålla mig sällskap, me like, mörkrädd som få.

Tänkte pallra mig iväg och sola en stund nu innan jag sover, skulle kunna somna sittande nu på direkten. Men det är ju faktiskt 12 h tills jag ska upp så det känns som att jag får stå ut en stund till, läsa klart min bok, måste äta mat också, jobbigt, inge kul att göra mat och äta när man är själv.

Ska bara slänga in lite tjat innan jag slutar skriva, nu är det bara 2 dagar kvar tills jag får träffa Hanna, OCH Lotta för den delen, hon ska inte tro att hon slipper undan bara för att hon jobbar, jag hittar henne nog nere på Platens och pussar lite på henne, mina bästa finaste :) TJOHO!


Det finns nu, det finns , det finns sen om du vill.

Remains to be seen

Hallå, vad gör ni på söndagarna egentligen? Jag försöker framhäva söndagar som en bra blogg dag men det är jag tydligen ensam om att tycka. Jaja, måste väl erkänna att idag inte har varit någon ultimat bloggdag för mig heller, men jag har jobbat 8h, de ni!

Idag har vi varit på bla Ikea och shoppat lite, medelkul för min babe kanske men imorgon börjar ju höstlovet, och jag jobbar, så vi ska träffa en tjej från klassen och ge oss ut på äventyr, Tom Tits :) tydligen ett baaoota stort ställe i Södertälje med massa experiment, kan bli skoj!
Sen ska jag hinna en otroligt effektiv shoppingrunda imorgon efter jobbet, införskaffa bla nya skor, ny jacka, örhängen, nagellack mm. Inte alls speciellt roligt eftersom allt måste gå på ca 1h, sen stänger det och tisdag, onsdag hinner jag inte för jag jobbar till 7 med twinsen.

Sen på onsdag kväll åker jag ju till Lkpg, va roligt för mig :) att äntligen få träffa Hanna panna! Hurra, hurra, hurra, (är som alla märker inne i en ny tjatperiod som kommer ta slut först på onsdag kväll), verkligen mitt ljus och motivation nu!

Ikväll, kan jag ju passa på att berätta eftersom jag så gärna delar med mig av mina andra relativt tråkiga vardags händelser, åkte jag till Östermalm och mötte upp Julia och Tim efter jobbet, köpte thaimat och degade i deras soffa hela kvällen, Julia hade choklad med sig hem från jobbet :D sen följde dom mig till bussen, slut på kväll, känner mig sjukt stressad att somna då mitt alarm står på 05.15 imorgon.



She's got her halo and wings
Hidden under his eyes
But she's an angel for sure
She just can't stop telling lies

But it's too late for his love
Already caught in a trap
His angel's kiss was a joke
And she is not coming back

Because heaven sends and heaven takes
Crashing cars in his brain
Keep him tied up to a dream
And only she can set him free

She's got a criminal mind
He's got a reason to pray
His life is under the gun
He's got to hold every day

Now he just wants to wake up
Just to prove it's a dream
Cause she's an angel for sure
But that remains to be seen

The Killers - Under the gun


Brist på helgkänsla

Hallå, de är lördag idag! I mitt huvud kunde det lika gärna ha varit onsdag, känns helt snurrigt, men det beror nog mycket på att jag jobbar hela helgen, right? Annars är jag tokig i helg, ta långa duschar, äta god frukost och mysa, det är så skönt att veta att man inte behöver gå uppt tidigt dagen efter :)
MEN, jag har haft en superdag på jobbet, som alltid, är såå nöjd med mina jobb, ni anar inte, önskar att alla tyckte det var lika roligt att gå till jobbet som jag, okej jag erkänner att när klockan ringer vid 7 en söndag är man inte jättesugen men bara jag har duschat så går de av bara farten!
Idag har vi haft killbesök, woho, sen tog vi en lång skön promenad, min nya grej helt klart, känns inte som jag gör mycket annat men det är ju så skönt! Imorgon ska vi till Ikea, hurra, my fave, måste kolla om jag ser nån snygg tavla, eller en snygg lampa kanske.

Jag har gjort det alla är sugna på att göra en lördag kväll, diskat, städat, gått ner med sopor, tomma flaskor osv, rensat kylen och bäddat sängen :D de ni, avis någon?
Min luffar TV har nu officielt slutat fungera, kul! Eftersom att min plan var just TVn ikväll så känner jag mig lite nere, ingen har tid att ses och jag är lite allmänt deppig bara, vill ha nån av mina tjejer här, då är jag alltid på topp.
Jag skulle kunna åka hem till pappa men det orkar jag inte, då måste jag åka hem själv sen, får helt enkelt krypa upp i sängen, göra lite te kanske och se en film, eller varför inte nörd läsa min bok som jag, by the way, älskar!

Nej, slutbloggat för stunden, kanske bjuder på ett deppigt inlägg senare, eller ett mysigt :)

Deep purple

Är min favvo-nagellack färg just nu, :) ska pensla på en omgång till så jag är fin till helgen när jag ska jobba med mitt söto, imorgon ska hon va med i tidningen, yeii!

Har haft mina twins idag, Julia hängde lite med oss och klippte mina bebisar, aaah så söta dom vart! Många skratt från min och Cam's sida, men de vart bättre än förut för då såg dom ut som två små trollungar.
Nu är Julia och Tim här, kollar på Idol på min luffar TV som man måste starta om och slå hårt som fan på varje kvart ungefär, är rädd att den exploderar snart! Ska ta mig i kragen, eller sparkontot snarare och köpa en ny, platt! I min nuvarande kan man nog gömma en mindre vuxen så stor är den, men men.
Vi har ätit mat, indisk, me like :) Ska sova tidigt, upp 7 imorgon, yes, precis vad jag är sugen på, not, vill ha en ledig dag eller ett kvälls pass så jag slipper ställa klockan varje jävla dag, det suger.

Jag siktar mot onsdag och mina Hanna-dagar, de ska bli wonderful, behövs en rejäl dos av det gullet!
Älskling, du är stark.

God natt!

Only a fool would do this again

I'm havning more fun :)

Nej dagens rubrik var nog mera ett pepp försök till mig själv!
Har haft en medel dag, ont i huvudet, igen, varför?! Jobbigt, skola idag, hade världens mest okoncentrerade barn, ingen höjdare när man ska jobba, ha yoga och hemkunskap, skärpning till oss båda. Men när vi kom hem kunde vi softa och mysa lite innan de va assistent byte, mitt gull :)

Efter jobbet åkte jag hem till familjen, åt pannkakor och såg massa Grey's i sängen, så skönt. Nu kom jag precis hem, ska läsa lite tänkte jag, (eftersom min TV slutade funka idag!!!) sen måste jag sova, tvillingdag imorgon, full fart!
Gaah, siktar bara mot onsdag när jag drar till Lkpg, kommer va heelt död hemma hos Hanna, men de går nog över, ska bli så underbart skönt att va ledig 4 dagar, tänker tjata om de tills de händer. Ska slappa och festa som aldrig förr! Me&Hun <3

Måste verkligen sova nu, behöver 8 timmar, minst.
Tänkte bara ge en eloge till mig själv som röker ca 1 cigg om dagen, vart några fler när Lotten va här (vill att hon alltid ska va här), men ändå duktigt :)

Sleeeep!

You know I wish the best for you

Jag är heelt slut.. Har haft världens huvudvärk hela dagen, ingen höjdare när jag har två förkylda, griniga tvillingar, vi har haft fullt upp idag kan man säga helt enkelt :)
Träffade Gun i alla fall, tog en promenad och lunch, sushi, igen, wonderful!
Handlade lite efter jobbet, något som jag absolut hatar med "vuxenliv", det är så sjukt tråkigt, tungt och dyrt, blä, glömmer alltid hälften ändå.

Imorgon är de jobb, jobbar hel-dagar t.o.m. nästa onsdag, även helgen, japp japp! Men sen är de 4 dagar ledigt :D vilken lyx. Bara va med Hanna, såå skönt, saknar henne massor.

Måste bara samla ett litet vuxenpoäng, fick min första lön igår :) får 21:a från ett av mina ställen. Wihoo, betalade mitt mobila bredband och mobilräkningen, som va på 3000!! Panik fick jag, tills jag insåg att de va augusti-januari, så nu behöver jag inte göra de igen förän i januari, GÖTT :D

Nej hörni, jag ska slänga mig i soffan, Emma kommer sen och kollar på Grey's, sen ska jag sova fort fort fort, tidig morgon imorgon!


Hey you, you're a joke :)


Screw you babe!

Tisdag, har jobbat hela dagen så jag är rätt trött, mina sötnosar är lite sjuka så de blir mycket gnäll och sovande, inget uppfriskande väder heller direkt, suck. Tog en lunch med Julia i alla fall, två långa promenader och mys.
Lotta åkte hem idag, :( saknar henne redan!

Vi va på bio igår och såg Patrick 1,5, haha den va jättebra :) rekomenderar den verkligen!

Emma och jag har myskväll, jag gick till Raw efter jobbet och köpte sushi i mängder, såå gott! Sen har Emma med sig Grey's ansvnitt och så ska vi se DH, hon ska sova här med, mys :)

Usch, är supertrött, orkar inte skriva, sluut på insperation just nu.


SCREW YOU BABE, and here I go.

Sugar on sugar!

Mina älsklingar, såå söta :) busigt av mig att lägga upp bild men jag ville bara visa att mina bebisar är sötast i Europa mest troligt!
Söta, sötare, sötast <3

Vi 80-talister!

Ja, alltså jag och Lotta, tillbringade ett par timmar på MariArt i förmiddags, modellade till 80-tal, HAHA, vi vart galet snygga! Som tur va fick vi en omsminkning efter så nu ÄR vi galet snygga på riktigt utan orange, gul, grön och lila ögonskugga.

Snygg Kajsa ser ut som en tant, HAHA :D vi bjuder på det här!

Lotta var snäppet coolare såklart, pretty in pink lila!

Efter de gick vi till Medborgarplatsen och käkade lunch, tog en sväng på Lush och införskaffade deras nya duschcreme :) och nu kom vi precis hem, ska ta de luugnt, Lotta har blivit gamal och fått en knäskada med okänd uppkomst så hon måste vila! Sen kanske vi ska gå på bio,
hon åker ju hem imorgon, blä :(


Yummy, Yummy, Yummy från Lush med jordgubbar och honung, luktar godare än godis!

Hanabanana! Saknarej <3

Det måste ju kännas tråkigt att inte komma på något eget, eller? Brist på fantasi kan jag tänka mig :)

Take your time!

Jag som trodde att alla hade tid att blogga på en härlig söndag, men icke, så då känner jag mig manad att skriva två inlägg på en dag istället :) bara för att visa att söndag ÄR en bra bloggdag när man kan ta sig tid att sammanfatta veckan/helgen!

My wishes came true today, eller mina tankar i alla fall, de vart en promenad, massa supergod indisk mat, ett kilo(?) godis + chips och dip, tv-tittande och en film. Nu kollar vi på CSI och slappar, ska upp hyfsat imorgon och sitta sminkmodeller hos söta Ida, ska bli kul :)

För att följa mina egna råd och sammanfatta min vecka så har den varit utomordentligt bra tycker jag!

WOULDN'T HAVE IT ANY OTHER WAY :D (kom på något eget, tjockis)

Come stay with me

Sunday :) så skönt att vara ledig!

Igår hade vi en hel dag, började med stan hela dagen, lite shopping, lunch på Kungshallen, chailatte och brownie med glass, såklart! Tills typ 3 när de va dags att dra till Hovet och matchen, och vilken match sen :D 3-1 till Djurgården, så jävla skönt!
Sen åkte vi hem i alla fall, gjorde oss lite vackrare, tog med oss en bag-in-box och en flaska rödvin och åkte till Martin och Jonte, Martin gjorde middag som va helt oslagbar, smarr smarr. Vi åt massa och drack vin :) sen tog vi oss till Peacock som precis hade stängt baren så vi fick inga Amaretta sour, sämst eftersom jag hade temptat Lotta hela kvällen med hur god den skulle va. Men vi fick mer vin i alla fall!
Sen tog vi oss till Gamla Stan och nåt ställe som jag inte vet vad de heter, vi drog i alla fall direkt, tog tunnelbanan hem, Lotta plankade! Busig tjej.. köpte lökringar och pucko (värd tradition) sen dök vi ner i sängen och vaknade inte förän halv 1 idag, skönt!

Har käkat frukost, slappat, precis genomgått en Lush-ig duch med ansiktsmask, scrub, hårinpackning och underbar lotion, Lotta är på god väg att klara sig igenom samma behandling, ljuvligt skönt kan jag lova! Känner mig mycket piggare och fräschare, så nu får vi se vad vi kan tänkas hitta på, kanske ta en promenad, köpa massa god mat och ligga i sängen hela dagen? ;D




SENSITIVE FOAM CLEANSER
REFINING TONERALL TIMEFIRMING EYE CREAM
Ett efterlängtat besök på MakeUpStore slutade med en helt ny rengörings serie, melon-skum-tvätt, ansiktsvatten, all-time-creme och eye-tea-gel, underbart :)
Införskaffade även ett par nya nappflaskor till mina tvillingar! Snygga va :D



I'm so up high,

that I can't see the ground below.

God kväll :) fredag och allt! Jag och Lotta myser med en klassisk tjejkväll, hämtmat (från därmedpasta, såklart!), en bag-in-box, choklad, Idol, lila nagellack och musik, wonderful!
Idag har jag, eller snarare vi, jobbat med tvillingarna, räknade ut att vi har gått över en mil idag (!), goodie. Sen har vi badat som små sötnosarna och hämtat storasyster på skolan, mysiga är dom, fast dom är också lite sjuka, ögoninflammation och grejer, så jag ber till Gud att jag slipper de!

Imorgon ska vi på hockey, DIF-LHC, vad kunde vara mer passande? :D Sjukt kul! Ska införskaffa ett par nya nappar till mina tvillingar, tycker att det behövs lite mer Djurgårdsanda där.
Sen vet jag inte vad vi ska hitta på imorgon, äta nåt gott :) dricka lite goda drinkar om vi har tur.

Nej, time to fly!

BästLotta :)

A done deal

En done deal är precis vad min och Hannas resa precis har blivit i och med min beviljade ledighet och det faktum att jag precis fick ett sms av SJ som så snällt ville dela med sig av mitt boknings nr. till min numera köpta biljett. Det ska bli wonderful :D

Annars kan jag berätta att min förkyldning, eller snarare snorighet har blivit så illa att jag inte har kunat sova på hela natten och jag får galet ont i huvudet av allt detta fräsande, uäk! Så när klockan ringde vid 05.30 imorse hade jag sovit ca 3 timmar och kände mig en aning uppgiven så jag gjorde det enda rätta, enligt mig, och sjukanmälde mig. Jag vill trots allt inte smitta ner henne igen och inte dom andra barnen i skolan heller då dom flesta är väldigt mottagliga för sjukdomar.
När jag väl somnade om så sov jag 6 timmar till (!), bara det säger väl att det var lika bra för min kropp att få vila lite. Nu har jag börjat läsa en bok, som jag redan har läst en gång men det är lite min grej att läsa om böcker, gärna 3-4 ggr, så nu läser jag om Marian Keyes bok Är det någon där?, den är så bra, ganska hemsk men bra bra bra.

Ska snart pallra mig ur sängen, äta något, kanske ta en promenad om det är fint väder, och sen ska jag Ä N T L I G E N möta Lotta! :)

Igår hade vi choklad terapi här till ett alldeles, alldeles underbart avsnitt av Grey's, heaven!

Jag önskar alla en trevlig, snorfri dag!

When I ruled the world

Yeii, mysig onsdag :)
Nu är alla mina kläder rena, men alla hann inte bli torra, jobbigt när man skulle behöva hänga upp allt så bor man i en lägenhet som är mer som en koja till storlek, men men, de löser sig.

Tvillingarna va lite förkylda och därmed gnälliga, men vi tog en promenad till Gamla Stan som jag redan hade planerat, tjoho! Fick sällskap av Julia och Malin också, gick föbi Julias jobb och köpte choklad som jag tänkte unna mig senare, sen gick vi och fikade innan vi tre åkte hem till twinsen.
Nu sitter jag hemma, Emma och Julia kommer snart och ska käka här och se Grey's, mys :D

Imorgon ska jag jobba tidigt! Men de blir kul, har inte blivit nån skola på två veckor nu för sötungen har varit sjuk. Sen kommer Lotta direkt efter jobbet, tjatar jag? De ska bli grymt kul!

En annan rolig sak är att jag har fått ledigt torsdag och fredag om 2 veckor lite lagom till min och Hannas trip, så de blir borta onsdag-måndag, såå skönt :) längtar massa, saknar våra västkust tider, de va de bästa.


Curtains wide open

Åh de är så himla fint väder här :) härligt! Och så sitter jag här och bloggar, it's a shame. Men till mitt försvar kan jag säga att jag har städat hela lägenheten och håller på att tvätta i min, inte så charmiga, tvättstuga. Så nu är det långt ifrån kliniskt rent här med ändå heelt okej, måste ju göra snyggt tills Lotta kommer, WII! Sen är de ju alltid kul med rena kläder plus att det är ganska ont om just den varan här, men nu så :D

Börjar jobba med tvillingarna vid 2, slutar 6, semester! Ska hänga lite med Julia tror jag, ta en lååång promenad, sätta oss vid vattnet och ta en lunch kanske, skulle va mys!
Ikväll ska jag se Greys och ladda för jobb imorron, upp halv 6 är alltid lika kul.

Igår var också en tvillingdag, vi tog en promenad med Julia till Gamla Stan och hennes jobb, choklad säger jag bara, lovely. Sen va vi hos Martin och käkade :)
Efter jobbet åkte hela syster trion till
Jessica så jag kunde fixa naglarna, dom vart såå fina! Hon är grym, nu är det bara mina egna naglar med ytte pytte gele på så dom är tunna och fina :)

Nej, tvättstugan kallar, HERRÅ!

Directions pleeease!

Ser jag ut som en karta? Ett vandrande eniro.se kanske?
Sen jag flyttade hit så är det sjukt många som kommer fram till mig och frågar om vägen, vart olika ställen ligger, vilken uppgång dom ska ta från t-banan osv. Dagligen alltså!
Blir så trött, måste va för att jag är kort och ser ut som vad, 12? Det är inte bara irriterande utan också lite pinsamt att aldrig kunna svara, eller jo, ibland vet jag faktiskt men för de mesta så gissar jag bara. Dom blir nog lite snopna när dom inte alls kommer upp på rätt gata eller går till rätt thai restaurang, rätt åt dom.

Kom precis hem från jobbet, mina fötter är iiis, börjar ju bli snorkallt. Fy fy fy :(
Ska göra te och se på I ditt ansikte, hoho.

BTW kan jag bara säga att jag ser fram emot min och Hannas roadtrip :D saknar min boi, måste bli en get-togheter snart <3


Whatever you say

Måndag, som vanligt börjar jag 4, så skönt :) 
Ska åka om en kvart, tar trots allt en timma att komma till jobbet. Slutar 8 och då ska jag hem hem hem och mysa, dricka lite te kanske, läsa lite, något jag inte har gjort på sjukt länge men som jag gillar starkt, nörden!
Har inte blivit så mycket ensamtid på senaste och jag har kommit på att ibland är de ganska skönt, (ta mig inte på orden för om en vecka skriker jag säkert ut motsatsen)!

Igår jobbade jag heldag, va i Globen på High School Musical - The Ice Tour, de va kul :) gullungen uppskattade de sådär mycket, körde stenhårt med sin iPod hela föreställningen, so cute! 
Efter jobbet åkte jag till Martin, käkade lite mat, bakade äppelpaj :) kollade på Tv och slappade gärnet. De va mysigt, känns som länge sen vi hängde, my babe!

Imorgon har jag tvillingarna och direkt efter jobbet ska jag och Julia åka till Jessica så jag kan fixa mina naglar, äntligen! Dom ser hemska ut så de ska bli skönt, mysi att träffa sötnosen Lexus också, what a charm :)

LÄNGTAR såå himla mycket till torsdag när min Lott kommer, aaah! :D de ska bli så jäkla kul att visa henne allt här, och vet ni? Även om de skulle bli en snöstorm så vi va tvugna att sitta inne hela tiden så vet jag att vi skulle ha lika kul. Men de kommer inte hända, vi ska hänga me tvillingarna, gå ut (?), mysa på stan, äta god mat osv. IloveyouIloveyouIloveyou <3

Nu ska jag jobba, ciao!

Min sista sång

Skärpning! Nu är det vääldigt ont om pengar här, tänk att införskaffning av en deodorant kunde sluta med det här.. Suck, blir trött på mig själv. Men roligt va de :) och fina saker har jag nu, nya stövlar, en superfin grå stickad tröja, en brun myströja (fult de lät!), ett lager nya trosor - massa gulliga, sen nödvändigheter som hårfärg (har gått tillbaka till lite brunare nu, men ändå rätt ljus), fotfil osv :)
Jag och Ida tryckte i oss varsin glass från Yoghurt Shopen också, aah så gott, tänk att den glassen är helt fettfri ;D det är därför man lätt kan tillsätta ett par msk gélehallon med gott samvete!

Ikväll har vi lagat middag, kött och pommes, hälsokur! Tittade på matchen, rätt värdelös om nån frågar mig, nu är vi allmänt slöa. Funderar på att ta en cigg på min obefintliga balkong, röker max en cigg om dagen numera, duktigt va? Blir så när man jobbar, vill inte röka då, känns inte snällt mot alla mina söta barn.

Ska sova snart, laddar för morgondagen!
En annan rolig sak är att Lotta kommer på torsdag :D
_________________________________________________
Jag ska sluta va så töntigt känslosam i varenda inlägg så den här texten av Lars W får sätta punkt för allt som heter oss, vi, som jag hade dig förut osv osv, dags för mig att sätta punkt för sista raden och ta ett stoort steg i rätt riktning, åt mitt håll, jag är väl redan en bra bit påväg men jag måste komma på ett sätt att sluta tänka allt jag tänker.
Det är sjukt jobbigt och jag tror aldrig att jag har känt såhär, känner inte igen dom här känslorna, jag hade någon otroligt underbar i mitt liv och det är endast mitt fel att det aldrig mer blir så igen.
Så hejdå allt gammalt, hej då Anto.



Nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
Det verkar dom som att allting är okej
Jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
Och kanske undrar över mig
Du kanske undrar över mig

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
Och när jag känner så då tänker jag på dig
Allt är så förgängligt allting kan briserna snart
Men du är oförstörd för mig
Du är oförstörd för mig

Men tiden har sin rätt att förändras där den går
Och den är hos dig nu, hos dig och din vän
Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
Och aldrig älska dig igen
Aldrig älska dig igen


Men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
Där är himlen lite närmre för mig
Där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
Dit kan jag gå och sakna dig

Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
Och allting liksom kräver mera nu
Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
Älskade älskade du

The hardest part

And the hardest apart
Was letting go not taking part
Was the hardest part
And the strangest thing
Was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
Silver lining in the clouds, and I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting you go not taking part
You really broke my heart
_____

 
Idag vart det inget jobb, jag måste ta mig i kragen och gå till VC igen, mår dåligt hela tiden, suuuck.
Vaknade för nån timma sen, vi ska åka till Västermalmsgallerian, närmaste liksom, måste köpa nåt nytt så jag blir frisk, imorron ska vi ju till Globen så då måste jag nästan jobba, ska bli supermysigt, ska käka och så först sen ska vi på Disney on Ice.

Imorron kväll ska jag mysa med Martin, japp japp! Va sjukt länge sen känns de som och jag saknar honom, så imorron blir de väl en klassisk mysa-se-film-äta-mat-kväll I hope :)


Take me for a walk

Aooouch!
Har haft ännu en promenad fylld dag med tvillingarna, måste verkligen införskaffa ett par riktiga skor, har sjukt ont i fötterna! Har gått i massa timmar idag, skönt men fötterna skulle helst åkt vagn eller baby björn som sötnosarna fick.

Ida har hängt med oss idag :) promenerat, lekt, badat :D , hämtat storasyster i skolan och vart i parken. Åh dom är så söta så man vill äta upp dom.
Imorgon bitti är de jobb igen, klockan 9, tjoho! Inte twinsen dock utan ute i Hässelby, assistent, hoppas gullungen är frisk och pigg nu så vi kan göra nåt kul. Igår va de bara trött, trött, trött, massa mys i soffan och sjunga sånger.

Vi kollar på Idol nu, har precis ätit pancakes, american style, smarrigt! Jag är heelt slut så jag tror inte vi kommer avancera så mycket mera, kanske släpar oss bort till 7/11 och köper brownies, såå goda!


She's an angel for sure,
she just can't stop telling lies.

You're not the one

Everyone makes one mistake
One more time for old times sake
One more time before the feeling fades

One that's born of memories
One more bruise you gave to me
One more test just how much can I take

Because you're not the one but you're the only one, who can make me feel like this
____________________________________________

Buenos noche!
Precis intagit den oslagbara posen, datorn-i-knät fast i liggand ae position i sängen :D nice one!
Och jag måste erkänna, jag är skapligt trött, ärligt talat så tror jag inte de beror på tvillingarna, tror de beror på den 2,5 h raska promenaden som ägde rum vid lunch tid idag. Trodde jag själv att jag kunde komma undan med den obemärkt? Dumt av mig som i ärlighetens namn i stort sett ALDRIG motionerar, allra minst tränar, fy, inte min grej! Men promenad är heelt okej.
Satte i en hörlur och lyssnade på mig nya musik, bravo. Va ju hur fint väder som helst också, gick halva Kungsholmen, typ till Lilla Essingen och sen upp till Fridhemsplan, de räckte gott och väl med alla dom backarna. Fick otaliga leenden av mammor med barnvagnar, för att inte tala om alla "aah va söööta, är dom tvillingar?" Eeh, nae dom är lika stora, åker samma vagn och ser likadana men nej dom är bara polare som vi köpte tvillingvagn åt :D !
Skit samma, mycket trötthetsskrivande nu känner jag, MÅSTE bara säga en till grej, sjukaste grejen idag på min super-walk. Mötte en person som verkligen, verkligen, verkligen är en på miljonen! Fråga Lotta hon tyckte också de va helt sjukt, vad är oddsen, mitt på dagen släpandes på en tvillingvagn?! Crazy.

Emma och Julia har varit här ikväll i alla fall, kollat på Grey's och käkat pasta och ciabattas :) mysis, jag ska sova nu. Upp tidigt och möta Ida, eller tidigt och tidigt, vid 1.. Sen ska jag jobba vid 4, hoppas sötnosen har hunnit bli frisk nu så vi kan göra nåt skoj, va lite piggare!
På fredag är de heldag med tvillingarna igen, då ska vi hänga med Ida, ska fråga mamma Camilla om jag får lägga upp kort på dom i framtiden :) supercute!

Nog med babbel från min sida, jag är övertrött, ska mysa med Nalle, som jag, by the way, har kramat stenhårt typ 4 nätter i rad, älskar honom.

Jag önskar alla en god natt, speciellt Martin!

We were in love

Good day :)
Massa jobb och de har gått superbra, först en liten sjukling, vart mest mysa, sjunga sånger och ta de lugnt. Sen va de första dagen med tvillingarna, åh dom är så söta, helt galet, gick jättebra, tog en långpromenad till stadshuset och tillbaka sen käkade vi gröt och lekte ;D
Mina jobb är underbara, ooh jag trivs så bra!

Imorgon jobbar jag 10 till halv 6 med tvillingarna, vi ska till öppna förskolan på förmiddagen, ta en långpromenad runt kungsholmen och leka massor!
Sen kommer Ida vid halv 6 :) happyface! Ska bli supermysigt att ha henne här ett par dagar.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, måste samla alla mina krafter tills imorgon.
Jag och Lotta ska till Thailand i februari :D längtar mycket mera mest! Ska bli underbart, verkligen något att se fram emot.



One night of magic rush
The start a simple touch
One night to push and scream
And then releaf

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in
love

Sharing different heartbeats
In one night

I remember every word you said

Vilken kass bloggerska jag har varit dom senaste dagarna, har blivit så sjukt mycke häng med Martin :) men here we go!

Kom hem från jobbet för en stund sen, va tvungen att handla loads eftersom det i stort sett ekar i mitt kylskåp, inte så många vuxenpoäng. Men nu är den fylld i alla fall, införskaffade havregryn, nyttigt nyttigt, tänkte att det skulle bli min nya frukostvana, inte supergott kanske men billigt (!) och man står sig ju ett tag, kan jag behöva när jag ger mig iväg på morgonen mot mina ungar :)

Igår hade jag och Martin en galet slapp dag, han gjorde smarrig köttfärssås till mig och sen gjorde vi marängswiss med hemgjorda maränger och chokladsås :D en riktig hit! Kollade på Death race och A walk to remember, inga direkt upplyftade filmer men väldigt bra båda två.
Åkte hem till mig nån gång mitt i natten och vaknade inte förän strax efter tolv idag, älskar min "nya" säng, såå mysig, hittade min nalle i en flyttkartong häromdagen, STACKARS HAN! Han har legat där i över 2 månader, helt bortglömde, töntig jag är ellerhur? Men han har sovit i min säng sen jag föddes, aldrig i en kartong, fick dåligt samvete så nu har jag hållt hårt i honom hela nätterna :)

Imorgon ska jag vara super-work-woman, den ni! Börjar 8 med assistentjobbet, en sjukling för tillfället, stackars gullunge :( slutar där vid 2 och sen ska jag gasa in till stan och börja jobba med tvillingarna vid 3, min första dag där :) ska bli jättespännande men framför allt roligt! Slutar inte förän 8 och då kan jag lova att jag åker hem och däckar i sängen, ska jobba 11 h, eftersom inga av mina jobb är jobb där man kan ta rast, både för och nackdelar med det. Men jag trivs så bra nu :) känns underbart att allt har ordnat sig så bra!

Ida kanske kommer på onsdag :D det känns som en halv livstid sen vi sågs sist så det ska bli sjukt roligt! Sen kommer min Lott nästa helg, visa mina älskade lantisar stor Stockholm, hihi!

Nej, nu ska jag äta lite, trötta ut mig med ett par avsnitt av Vänner (Emma och Julia har köpt hela boxen :D), sen ska jag sova och samla krafter till min superdag imorgon!

Sleep tight


Pay and pay

Suunday :) möjsigt värre, inget höjdar väder direkt men då är de väl en himla tur att jag inte har en enda förpliktelse idag utan kan ligga i sängen hur länge jag vill!

Igår vart en jättebra lördag, träffade moster och Leffe och käkade lunch/frukost, sen åkte jag och Martin på roadtrip till Barkarby och Ikea, my place, köpte en ny byrå, ett nytt soffbord, ett nytt nattduksbord och lite andra bra och ha grejer. Sen, efter många om och men laddade vi upp med indisk mat, varsin bag-in-box, eftersom Martin inte dricket vitt och jag inte rött, anyway, sen skruvade vi ihop möbler som aldrig förr :D så himla duktiga va vi!
Gjorde mig av med alla andra möbler, grovsoprummet är de bästa med mitt hus, så nu börjar de bli riktigt fint här, trivs bara mer och mer för de känns äntligen som lite Kajsa.
Tog en aaning på krafterna att fixa ihop allt så sen låg vi bara i sängen och drack vin och pratade massa, vaknade inte förän kvart över 1 idag, såå skönt :)

Har presterat att duscha men inte så mkt mer, ska snart ta mig i kragen och göra nåt vettigt, ska åka till Martin och dö i hans soffan, kolla på reprisen av Greys som jag missade i onsdags när vi va ute och åt och sen ska jag äta massa god mat som jag ska tvinga Martin att laga åt mig :)


Herrå!

Finally :)

Ont om bloggar dom senaste dagarna, jag har haft fullt upp helt enkelt!

I torsdags åkte jag som sagt till Lkpg direkt efter jobbet och hade myskväll med Lotta, käkade pizza och drack en flaska vin, kollade lite på OC också, nostalgi.
Och igår var vi på Ikea, jag, Lotta och Hanna, äntligen! Gick lös på de mesta förutom möbler, fyllde två vagnar i alla fall :D himla skoj! Köpte allt från diskborste till gardiner, tallrikar, ljus, täcken, sängkläder osv.
Efter Ikea var tanken att jag och Lotta skulle göra varsin smiley, har vart sjukt sugen på de, så vi drog till Federal men icke.. Min sträng är för liten!! Jag kommer aldrig kunna göra nån :( vart sjukt sur, Lotta gjorde inte sin heller, men hon ska, grymt avis är jag.
I alla fall, inget och hänga läpp för :) vid 3 tiden åkte jag upp till Sthlm igen med Tim, Henke, Lollo och Emelie, vart kanske liite trångt i bilen med 5 Ikea kassar + oss + packning, men de gick rätt bra.
Gun hjälpte mig senare på kvällen att köra grejerna till min lägenhet, sen va de bara att fixa allt, så himla kul :) slängde ut allt, då menar jag ALLT som jag inte ville ha, fyllde alla mina Ikea kassar med skräp istället och parkerade dom i soprummet! Sen kom Martin och hjälpte mig, tur de, jag nådde inte att hänga upp tvättkorgen i garderoben ;D sen bytte vi gardiner, gick upp med massa på vinden osv.

Efter de drog vi till Martin, fick med oss en B&J och två supergoda sushi från Raw hem, flyt va :) sen chillade vi galet, somnade vid 2 (?), nu är jag supertaggad för dagen aktiviteter men Martin bara sooover, sleepy.

Ska åka in till stan och fika med moster snart, inte så kul kanske, sen ska jag och Martin till Ikea och gå lös på lite möbler, wiihuu! Om 2 helger kommer Tim och Henke och målar om också, kommer bli kalasbra de här!

Nej nu ska jag sparka liv i Martin sen åka hem och byta om :D


Ska jag säga vad jag har, världens bästa Hanna och Lotta!

Night night!

Haha, jag gjorde ett tappert försök att göra om bloggen men de slutade i katastrof som ni ser! Emma fixar de imorron :)

Precis kommit hem från en supergod och framförallt trevlig middag, åt italienskt, väärldens godaste pasta. Smarr smarr, nackdelen är väl bara att klockan ringer om 5h och då är de upp o hoppa som gäller, pigg och fräsch.

Åker till Lkpg imorron direkt efter jobbet, myser loss med Lotten på kvällen och sen drar vi till Ikea på fredag förmiddag så åker jag bil upp senare på eftermiddagen med Tim, Henke och Lollo. Skönt att äntligen få lite inhandlat och så, blir en snabbvisit men de e alltid nåt :)

Nej nu MÅSTE jag sova.

Martin - you're the best :)



P.S. Jag fick jobbet :D börjar på tisdag!!!