NY BLOGG

Jag byter blogg till Blogger istället.

Från och med nu hittar ni mig
HÄR!

Vissa dagar

Går det inte riktigt som man vill.
Det är då jag är så glad att jag har världens goaste, gladaste dotter som alltid får mig på bra humör.


Massage-time!

Seg

Värmen tar verkligen krafterna!

Förut när jag och Nellie skulle åka in och luncha med familjen så kom Anto hem så han följde med, hurra :) vi åt lunch på Zanzibar, gott gott! Anto åkte direkt efter och tränade, lika bra det för jag blev förbannad på hur vissa i vår familj beter sig, som nån jävla martyr som inte 'kan umgås med hela familjen samtidigt', herre-jävla-gud vad arg jag blev (är), köper inte det skitsnacket en enda sekund, aaarrrrggg.

Jaja, jag och Julia tog en sväng på stan efter och shoppade bort våra troubles :) jag hittade ett par skor och en klänning!

Nu är vi hemma igen, jag känner mig helt däckad. Nellie och Anto går omkring och varandrar i lägenheten, tänkte släpa ner dom till vår italienska kvarterskrog och äta bresola och permesan pizza, hur gott lät inte det? Yummie! Niklas och Alexandra tipsade oss igår.

Imorgon har vi inga planer, lite skönt, en långpromenad kanske det var länge sen! Julia åker till Gotland i en vecka, too bad.

Värmdö-bästö

Precis hemkommen från en underbart skön helg. Ni vet en sån där sola-grilla-dricka-umgås-slappa-mysa-helg på landet :) så härligt!
Det var så mysigt att få vara med alla fina ungar, deras land är såå fint, egen strand och jättemysigt. Alexander och Alicia har varit så snälla mot Nellie, dom är helt fixerade vid henne och allt hon gör, snacka om bra barnvakter ;) dom stora tjejerna är också jättebra med henne och ville bära och mysa hela tiden.
Skönt med lite avlastning också, så jag har kunnat sola lite :)

I torsdags hade vi också väldigt trevligt med svärföräldrarna, vi satt ute och grillade, pappa kom över också :)


Våran gullunge!

Farmor-mys :)

Alicia blev lite småkär i Anto och ville gärna sitta i hans knä och kramas lite extra ;)

Armed and dangerous!

Gosingar

Gosingar nr 2

Underbara älskade ungar!

Fina flickor :)

Min söta långhåriga kille

Underbar utsikt att mötas av från verandan :)


Men det var skönt att komma hem också :) när vi kom hem hade Niklas och Alexandra precis tänt grillen så vi åt middag med dom och nu däckade jag i soffan med  en ask after eight!

Imorgon ska pappa bjuda mig och Nellie på lunch för han åker till Gotland på tisdag och stannar hela sommaren, men vi åker såklart och hälsar på :)

Nu drar vi!

Nu åker jag och Nellie och handlar nödvändigheter till helgens skärgårdsvistelse i form av; blöjor, jordgubbar och skumpa! Sen möter vi pappa Anto och moster Julia och tar bussen ut till Värmdö och landet :)

Yes vad det här ska bli skönt! :)


Min egna lilla Buddha :)

Att grilla eller inte grilla

DET är frågan idag! Ena stunden ser det jättemörkt ut på himlen och i nästa stund skiner solen, vad göra? Vi tänkte ju grilla när Nellies morfar och bonus-mormor, farmor och bonus-farfar kommer på middag :) jobbigt, jag måste bestämma för det är jag som ska handla, hmm.

Nellie tar en liten tupplur som nu har varat i cirkus 2 timmar, inte avis alls. Prinsessan har nämligen igår och idag velat gå upp vid 9 tiden, vilket jag inte alls är imponerad av! Jag hoppas att hon snart inser att det är skönare att sova till 11 som hon brukar.

Vi har verkligen jättemysigt på dagarna, badar och masserar och ligger på golvet och leker massor, Nellie har precis börjat prata med oss så när vi säger något så svarar hon med 'aaaarrrnnnnggggöööölliiiiiiiii', typ, sjukt gulligt i alla fall :) lyxigt att få vara mamma-ledig i alla fall, tack alla ni som jobbar så att vi mammor får vara hemma ;) eller tack till mig själv som har skattat!

Nu ska jag ta mig en riktig funderare på den här middagen, grillat eller inte grillat..







Lite bilder från midsommar :) Anki och Billy har massor mer som jag tänkte sno idag!