Vad händer nu?

Nu kan man lugnt säga att allt är lite, läs mycket, upp och ner. Jag sitter för tillfället hemma hos Julia, har kraschat lite på hennes tjejmiddag ikväll, sen har jag varit hemma och packat en sväng, ska sova här.
Och när jag kommer hem på måndag blir det till en tom lägenhet, bara lilla jag igen. Det är mycket blandade känslor och det är framförallt väldigt jobbigt.
Såinihelvetesjävlaskitkukidiotfittbajstråkigt!

Men jag lämnar Stockholm över helgen och kommer iväg lite, skönt hoppas jag.


....

En snorig balansgång

Just nu känns det lite som en balans gång, jag vet inte vad som är rätt att göra men jag är rätt säker på att jag inte gör de.. som vanligt!
Idag är det i alla fall fin fint väder så jag tänker fokusera på det, och mina underbara tvillingar som alltid, no matter what, får mig på bra humör :)

Jag vill åka bort.. lååångt bort.



Lite bilder från den småländska helgen! :)





Jag berättar vad som helst

Det är lite upp och ner.. lite bak och fram. Saker och ting kan så lätt bli så komplicerade när man entrat den såkallade vuxenvärlden med alla ansvar det nu innebär. Vad ska man göra? Jag saknar okomplicerat och ansvarslöst, jag vill kunna skita i allt och göra som jag vill och känner utan att trampa någon på tårna.

Vad fan ska man göra.. ?!


Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där
I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

Vad ska vi göra med vår tro?
Vad ska vi göra med vårt hopp?
Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?

Det är lätt att bli blödig och nostalgisk fast man bara bytt miljö (?)

SERIOUSLY?!

Seriously.. SEERIOUSLY?!
Jag har precis sett avsnitt 23&24 av Greys och det är allt jag har att säga. Sjukt lamt av mig säkert bla bla men jag grät som en idiot, vad händer?? Serioulsy, se dom om ni vågar ladda hem!

Jag säger som Sebbe.. USCH!

I övrigt har jag varit en pojk-flickvän ikväll, eftersom min älskling är besatt av fotboll så ställde jag såklart upp genom att dricka öl, göra hemmagjorda gorgonzola hamburgare (jamjam) och titta med ett halvt tårfyllt öga på matchen! Och det var väl tur att Barca vann annars hade nog en spegel till rykt.

Nu ska jag sova, upp och jobba tidigt imorgon.


ImissyouIloveyouIwantyou

Upp och hoppa!

Idag blåser det här, men det ser ändå ganska varmt ut :)
Jag ska vara heelt ensam med mina barn idag, undra vad vi ska hitta på då. Kanske ta en långpromenad när dom sover, göra lunch och leka på gården? Prob.

Igår efter jobbet hämtade jag ut ett meega paket från Lush på östermalm, LOVE IT! Schampoo, balsam, inpackning, scrub, 2 tvålar, 2 duschbomber, lotion, ansiktsrengöring och body butter med vit choklad :) Jag luktar sanslöst gott måste jag nog säga!

Tjoho, jag ska tvätta ikväll, imorgon ska vi träffa familjen, på fredag ska jag hinna shoppa alla Antos presenter och på lördag-söndag kommer hans mamma upp hit! Schemat är fullt kan man säga.


And you know I'm fine, but I hear those voices at night, sometimes.

Flower power! (plastic fantastic)

Åh det var underbart att rulla in i Stockholms city igårkväll :) me like! Älskling väntade på mig hemma och såå mysigt.
Idag börjar jag inte jobba förän 4 så på morgonen åkte vi till Odenplan och åt frukost ute, så himla varmt och fint väder. Sen köpte vi glassiga brillor till oss båda, Anto hittade skor och sen köpte vi grejer hem :) hittade lite krukor och vaser på Åhlens City, underbara affär. Sen fyllde vi dom med stora plast blommor och ställde på golvet vid balkongdörren. Det kanske låter fult men det är jätte fint :) och jag köpte massa nya ljus också.

Helgen har varit så bra, helt galet. Det har varit underbart roligt att träffa alla igen, MYS :) hela släkten, Sebbes släkt osv :) fick finaste ljusstaken av Sebbe från Efva Attling, den passar med mitt fina champagne glas jag har fått av Christina!
Jag sammanfattar helgen som lyckad! Roliga återseenden och jag kommer drfinitivt åka ner snart igen.

Nej nu ska jag brassa iväg till jobbet :)

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad

23 maj

Idag är en riktig seg-dag.
Idag är det 1 år sen Erik lämnade oss, det har gått otroligt fort, jag fattar det inte. Att det var ett år sen vi satte oss på den sista Swebussen ner till Lyschechiil helt upochner och bakochfram.
Det är sjukt tråkigt. Alla mina tankar går till min Hanna idag, världens finaste som förtjänar allt annat än sånthär.

The world's a strange place to be

Hoppas du har det bra Erik!

GRATTIS MANDAA :D

Idag fyller Amanda 18 år! Helt sjukt va tiden går fort..
Va inne och sjöng för henne imorse, nu ska vi snart åka ut till landet och ha lite släkt kalas innan resten av alla kommer ut och festar, ska bli jättekul.
Det är så mysigt och va här, som att komma hem liksom :) min nya kärlek heter Bosse, åh sötaste, vill bara gosa hela tiden!


Sötaste systerManda

Pick up the sunday shoes!

Morgoon :) förstår inte varför jag vaknar kvart i 8 varenda jäkla morgon, speciellt nu när jag är ledig och kan sova hur länge jag vill! Så irriterande.. (men jag hinner se top model som börjar hel ;)

Vi har det så bra så nere i Smålandet, som alltid, det var ett halvår sen vi va här sist, alldeles för länge sen. Det gick jättebra och jättefort att flyga, propellerplan (!), det kändes nästan inte som att vi va i Kalmar när vi var framme för de gick så fort.
Igår ägnade vi oss åt att gå på stan, som tar max en timme, men jag hittade massa roliga saker! På eftermiddagen åkte vi ut till våra kusiner på landet och umgicks och grillade, det var kul att träffa dom :) jag ska försöka ta en date med min äldsta kusin som inte kom igår men hon bor i Nybro så jag kanske kan fånga in henne  där!

Idag, nu snart hoppas jag, kommer Sebbe in och hämtar oss. Vi ska grilla ikväll I hope :D sen imorgon är det Amandas dag! Fira fira fira den skitungen :D

Det var allt, hejdåhej!

Oduglig

Idag är jag trött!
Jag har inte gjort en nyttig sak sen jag kom hem, slängt på mig mysbrallor och ätit sushi som Anto hade hämtat tills jag kom hem. Fast jag borde; städa, packa, vika tvätten. BLÄÄ!

Jag åker ju direkt till flygplatsen från tvillingarna så jag måste ta med mig min röda väska dit. Det ska bli underbart skönt att komma bort ett tag, det var skit länge sen jag va i Kalmar, det är så mysigt där nere :) havet och så, och det är en sån fin stad. Sen ska det bli sjukt roligt att åka till Amanda och co, min extra familj som dom så snällt kallar sig. Har inte varit där på aslänge, av olika anledningar som har varit lite tråkiga men nu ser allt lite annorlunda ut. Träffa hela familjen och släkten, love them :)
OCH AMANDA FYLLER 18 :D helt galet! När jag lärde känna henne var hon 11, ahaha, tiden går fort.

Nej nu ska jag packa, tralala..

Tvättstuge trauma

Fy fan rent utsagt, jag är seg i huvet som inte bokar tvättid i tid när jag vet att jag ska åka iväg och bara har smutsiga kläder. Så jag får väl skylla mig själv att den enda lediga tiden var nu på morgonen mellan 7-10, KUL! Jag var inte så jävla assugen på att gå upp när klockan ringde, och sen kan jag som vanligt inte somna om. Men rena kläder blir det ju i alla fall..

Igår hade vi en alldeles perfekt lördag om jag får säga det själv. Vi tog sovmorgon, oh så skönt det var. Sen släpade vi oss ut i solen och bort till Frapino och åt brunch, smarrigt :) sen hann vi bara hem och vända, mot långholmen där pappa och co plockade upp oss i båten, sen åkte vi runt i stan ett par timmar och solade, drack vin och hade de göttit. Jag och Anto tog en promenad från båtklubben på Djurgården men sista biten hem åkte vi tunnelbana, haha.
På kvällen var vi och käkade med Julia och Amir och sen var vi på bio, en skita bra film, nu har jag glömt vad den hette men den var med Russel Crowe och Ben Affleck, jag rekomenaderar verkligen!!

Idag ska jag som sagt tvätta klart, sen ska vi kolla på 2 lägenheter vid norr mälarstrand vid lunch, såå fina. Jag hoppas att det bara är vi där. Sen hoppas jag att solen skiner så vi kan hänka på pappsen på båten en sväng, det är så mysigt att bara åka runt i stan och chilla, jag diggar båtlivet.
Ikväll har vi inga planer, jag kan tänka mig en sushi och lite jordgubbar :) ska upp tidigt imorgon och jobba och på tisdag jobbar jag till 6 och sen åker vi direkt till flyget! Tjoho :D det ska bli så skönt att komma bort.

Nej nu ska jag äta frukost!

Jag bara gick ut

Med åren och livet har jag lärt mig att stå på egna ben kan man väl lugnt säga. Och jag tänker aldrig låta någon ta det ifrån mig, men vad ska man göra? När det inte finns något att göra?
En ensam fredagskväll har väl både en framsida och en baksida, men just nu njuter jag bara av att vara ensam, det är skönt och det är något jag nästan aldrig får vara.

Jag tror att jag saknar.. en dag som förut.





Back to black

Morning :) jag börjar inte föräns 10 idag, sköönt! Men jag gick ändå upp för läänge sen för att; 1 Anto väckte mig och va tvungen att ha 10 pussar minst, 2 då hann jag se TopModel, och 3 jag har också hunnit måla naglarna - svarta :)
Jag va hos Jessica igår och fixade, tog av dom jättekort och la på gele så nu kan dom växa men kommer aldrig gå av. Bravo!

Det är fiint väder i storstan idag, härligt. Jobbar till 7 och efter det vill jag vara ute :) kanske en picknick i Tanto eller en lång promenad till Gamla Stan och nån uteservering. Ledig hela helgen, ska bli underbart! Ska bara hinna tvätta och hitta nåt att ha på mig på Amandas fest innan helgens slut.

Nej nu ska jag fixa lite här innan jag drar!

http://appleofmyeye.files.wordpress.com/2008/11/pink-samsung-soul.jpg
Har jag glömt att säga att jag köpte ny telefon förra helgen?! I LOVE :D den är det enda rosa föremål jag någonsin ägt, haha, men den är såå bra.

Rise and shine!

Idag ska jag jobba, är en aningens seg men jag måste! Nästa vecka ska jag ju bara jobba mån-tis, vi flyger till Kalmar på tisdag kväll. Såå smidigt, det tar bara 1h :)

Har mest gjort ingenting i 3 dagar, slöat, legat i sängen och tittat på oändligt många vänner avsnitt, sett senaste Greys (grät floder!!), ätit jordgubbar, tagit låånga varma duschar med kokosscrub, tagit emot ett enormt paket till Anto från Betway som bla innehöll en flaska champange :)
Men idag ska jag som sagt bryta trenden, jobba, ta en promenad, dricka kaffe, umgås lite med syster Julia och leka massa med barnen!

CIAO

Socker till salt

Ibland går det bara inte som man vill.. SUCK!
Känner mig uppgiven, vill komma bort, göra något ovanligt, något kul.

Och btw, det är otroligt jobbigt att behöva känna att man måste tjata för att folk ska betala tillbaka sjukt stora summor pengar. Så in i helvete dålig stil så jag spyr.



Jag behöver Hanna, i en tom lägenhet, i Lysekil, med massa cigg, bacardi, skitsnack och bästa vänskapen.. Fan vad jag saknar. Sjukt att det snart är ett år sen, Erik, Lysekil, hela skiten, jag saknart.

I see your halo



Everywhere I'm looking now, I'm surrounded by your embrace
I can see your halo, you know you're my savin' grace
You were everything I needed and more


Vissa dagar är bara åt helvete..
Och så kommer jag på mig själv med att tänkt  "måste ta lite nya kort på mamma, har så några".

Visst finns det dagar, när jag kan vara snäll

God kväll :) jag vart himla sugen på att blogga idag, vet inte varför ibland vill jag bara skriva. Ibland är jag till och med sugen på att skriva en bok, det skulle va häftigt, att bara ha den och veta att man har skrivit en hel bok.. Jaja.

Jag har jobbat idag, med min lilltjej, vi har varit i skolan och härjat hela dagen :) allt från hemkunskap till promenader i blåsten, det har varit en bra dag! Förutom att jag nästan somnade precis innan jag skulle sluta, jag är såå seg.
Kan va för att jag vaknade mitt i natten av världens äckligaste mardröm som jag absolut inte vill skriva ut här, konstigt för det händer nästan aldrig! Inte såhär hemska.. Så jag vart jätteledsen och väckte Anto och sen kunde jag inte somna på ett bra tag :(
Nu står Anto och gör mat, skönt att slippa för en gångs skull :) plus att han har tvättat i eftermiddag, underbara han! Sen ska vi se på hockey och sen ska jag sova, har heela helgen full med jobb och inte en dag ledigt nästa vecka heller, tufft. Så jag försöker sova 8h varje natt :) som en liten bebis!

Rättnings fel från föreg. inlägg; jag ska inte till Kalmar/Nybro för att träffa Sebbe utan för att fira Amanda som fyller 18 :D såklart! Jag har en perfekt present till henne också, så de så. Om 13 dagar åker vi i alla fall, såå himla kul!

:)

Sanningen..

..är denna; jag åt cheesecake till frukost!!
Och chai-te men ändå, det var gott :) igår gjorde jag och Julia en alldeles uuunderbar cheesecake, åh den är ljuvlig :) tog med mig lite hem.

Men jag ska äta frukost hos tvillingarna så de e lugnt!

Footloose! Tralala..

FOOTLOOSE, lalala :D har sjungt på den sen Emmas dansuppvisning! Fråga Hanna om ni inte tror mig ;)

Har haft en kanon helg med bästa Hanna, festen vart jättelyckad :) hade sjukt roligt och dansade som bara den! På fredagen hade vi mest mys och på lördagen var vi ute, lite på 55an först sen Platens och Platå, kuuuligt eftersom Hannabanana fyllde 20 vid 12slaget :) Men jag måste nog säga att festen var roligare!
I söndags var jag hos farmor ett tag och sen hos Hanna och grillade, på kvällen fikade vi lite och sen sov jag där, va skitatråkigt att åka hem igår!
Vill alltid bo nära Hanna..
Men en asabra helg :) vissa saker mindre bra men så är det väl alltid?

Igår var det jobb jobb på kvällen, mysigt hade vi :) och sen var det alldeles underbart att komma hem till älskling!

Just nu är jag med tvillingarna hemma hos pappa, jag och Julia har gjort en cheesecake tills ikväll, ska hem och lämna dom och sen ska vi hit igen och laga mat, Anto kommer också :) mysigt!

OVER AND OUT

Footloose