Assistent tack!

Jag har tur som har Anto här hemma som kan agera min assistent, han får hjälpa mig upp ur soffan när jag har legat ner, suck..
Vi har ätit pasta carbonara och jag är sjukt sugen på ostbågar, tror jag, finns ändå inga hemma :)

Jag har jobbar hela dagen och är helt slut, fick knappt 6h sömn inatt och min foglossning är hemsk, jag kunde inte göra något vettigt på jobbet idag utan behövde hjälp, när jag jobbar som assistent, snyggt va?

Jisses.. Igår hade vi i alla fall en jättebra första advent. Jag och Anto var på stan och handlade lite julklappar till hans mamma och sen köpte vi lite julpynt till våran minimala lägenhet :) när vi kom hem så pysslade jag ihop min egna adventsljusstake och Anto satte upp vår julstjärna, jag hängde också upp massa glitter och polkagrisar!
Sen åkte Anto och spelade 2 matcher och jag gjorde knäck, sen kom Julia och åt middag och såg film med oss, jag somnade som världens lyckligaste igår, allt känns så bra!
Köpte också en underbar jultvål på Lush som jag har placerat ut lite här och var så det luktar ljuvligt här hemma. Köpte även en stoor flaska med min favvo dusch creme som bara kommer på julen, Snow Fairy!

Imorgon ska jag till Julias skola och färga håret och sen ska jag till barnmorskan, spännande och se vad hon är för nån :) när vi var på inskrivning så träffade vi en annan bara för att det är så sjukt många som är gravida nu. Men frånochmed imorgon ska vi ha samma!

Tralala, min lilla tjej sparkar för fulla muggar där inne, gärna när jag åker bil/buss/t-bana! Cool är det.

Första advent :)

Åh vad det är mysigt med advent, jag måste erkänna att jag har blivit lite omvänd när det kommer till julen. Jag älskar att åka till Thailand i flera veckor över jul också men iår ser jag verkligen fram emot en jul i Sverige :) på västkusten hos svärmor och Julia följer med också, det kommer att bli jättemysigt!

Igår laddade jag och Julia lite, vi bakade saffranscupcakes med rom i och underbar frosting med kanel, sen var vi faktiskt och hälsade på farmor ute i Tumba, det blir inte ofta!

Idag ska jag julpynta lite i vår minimala lägenhet :) vi ska gå en sväng på stan och köpa lite julklappar och julpynt! Sen tänkte jag göra knäck, det är det mitt kök tillåter!

Glad advent :)

Sweet

Lördag :) jag är på mycket bättre humör idag!
Jag har börjat dagen med att se 2 nya avsnitt av Grey's anatomy och diskat ett mindre berg med disk. Nu ska jag duscha och sen åka bort till Östermalm och Julia.
Vi ska, enligt mina planer, ta en promenad om vädret tillåter, baka saffrans-cupcakes eftersom det är 1:a advent imorgon och jag är lite deppig över att inte ha ett 'ordentligt' hem att julpynta och fixa i, vi ska se Frölunda-DIF matchen på deras TV och sen göra middag eller något.
Känns som en perfekt lördag för mig, gravid och tråkig som man är :)

Igår jobbade jag hela dagen, försov mig lite dock. Sen när jag kom hem hade Anto fixat mat, färska räkor, aioli, vitlöksbröd och haloumi, smarrimums!!
Sen mötte vi upp lite brudar och såg premiären av Luftslottet som sprängdes, himla bra film! Dock en smula jobbigt att sitta i en biostol 2,5h, det var sista gången under graviditeten, men helt klart värt allt vrid och vänd.

Tralala, sitter och ser på SOS Gute sen pappsen ringde och sa att han skulle vara med. Han har blivit tillfrågad både första och andra säsongen att vara en 'profil' i serien eftersom han flyger deras ambulans helikopter på sommrarna, men han säger alltid nej, så trååkig!
Men nu var han med, i jobbet? Nono, han satt och drack öl med sina polare och hälsade på dom som blev filmade eftersom dom jobbar ihop, någon som är förvånad? Tror de icke.. Haha.

Nej nu ska jag duscha!

Watch out!

Jag är glad för att jag är ledig idag, jag är på riktigt uselt humör. Alla dessa hormoner kombinerat med någonting argsint hos mig är inte roligt!
Anto och jag har bråkat i omgångar hela dagen, tjurat ihop på varandra sen blivit sams, mest om ingenting alls, tex vem som ska gå ner till tvättstugan.
Känner mig allmänt arg på allt och alla och idag är nog ingen bra att prata i telefon eller så, för tro mig, idag har jag hittat anledningar att vara arg på alla jag känner, jag längtar bara tills dagen är över.. Anto ska åka och träna bandy snart.

Vi har städat lite och tvättat idag, tagit en långpromenad för det var riktigt fint väder. Lite över en timme orkade jag sen sa mina höfter upp sig, haltade mig hem sista biten och sen vart det massor med vila, vår lilla tjej har varit, som jag, ganska lugn idag, kände henne lite förut och Anto är avis att han inte känner, hihi.

Både jag och Anto har verkligen fastnat på namnet Elise, jag tycker det är fint :) får se om vi kan hitta lite andra också eller om hon väljer namn själv när hon kommer.

OFF

Jag har haft en riktig off-dag, varit allmänt deppig och trött. Kände mig inte utvilad överhuvudtaget imorse när jag gick upp, sen gick det inte jättebra på jobbet, det var skönt att jag slutade vid 1.
Då ringde jag Camilla och sa att jag inte kunde hämta twinsen idag, hade skitont överallt, jag går lite som en gammal anka när det gör som ondast, inte lika roligt som det låter! Hoppas att min BM kan ge mig en remiss någonstans på tisdag så att jag får någon hjälp..

När jag kom hem somnade jag på Antos arm, värsta sömnpillret, funkar alltid! Sen har jag segat, varit lite nere, gjort mat, planerat lite till nya lägenheten, det fick mig på bättre humör :)
Jag har shoppat lite julklappar på internet och myst i min röda tomtedress.

Imorse när jag åt frukost så började tösen där inne leva om som tusan, sparka och slåss, jättehäftigt! DET gjorde min dag bättre, jag villa ha meeeer sparkar, känner att hon buffar runt lite då och då men sparkar kommer mest när jag ligger stilla och ska sova typ, eller ligger i soffan och ser på tv.

Nu ska jag äta special K red berries, äter det hellre än mat numera, såå gott :)

Energi

Idag har jag haft massor med energi och jag har det fortfarande fast klockan är 8 :)
Jag tog sovmorgon till 10, sen mötte jag Julia för en shoppingrunda, jag är på jakt efter nya mamma-jeans men det gick skit dåligt. Ska beställa från internet istället! Men jag hittade en fin tunika och en ny mjukisdress, en röd velour, ser ut som en riktig jul-gumma i den!

Sen åt vi lunch på Vetekatten, hämtade tvillingarna på dagis, lekte med dom ett par timmar, galenpannor båda två :)
Efter det storhandlade vi på Fridhemsplan, det är så jäkla dyrt att handla mat i Stockholm city, det är inte direkt så att man tar bilen och åker och storhandlar en gång i månaden som man gjorde i Linköping.
Men DagsLivs är billigt och bra så vi handlade massa saker :) tungt blev det! Så nu gör jag mat, Anto är och spelar innebandy så då passar jag på att äta lax som han hatar.
Lax med potatis och Loppans cider-sås, den är gudomlig! Sen köpte jag alkoholfri glögg och pepparkakor så det kan bli före-december-mys med tända ljus :)

Tralala, jag börjar tycka att jag ser baota tjock ut nu, hjälp! Undra hur jag ska se ut om ett par månader till (!!), jisses vilken flodhäst :D


Hello granny!

Jag har precis landat i soffan efter en riktigt varm och lång dusch, kletat in mig i min cocoslotion och magolja och håller på att göra lite mat.
Idag sjukskrev jag mig först, jag har knappt sovit inatt för att jag har haft så ont i mitt bäcken. Men sen fanns det ingen som kunde jobba så jag klev upp och har varit i skolan med Vilma idag. Uppskattade sjuss hem och att ha sovmorgon imorgon. Ajaj, vet inte hur länge till jag kan jobba innan jag blir sjukskriven, verkar tyvärr som att det kommer bli fallet och det känns SKIT!! Jag vill jobba mera, så jäkla segt att vara hemma..

Jaja, nu ska jag äta korv med bröd, måndags-lat-mat :)

Weekend

Morgon morgon, är skapligt pigg och hungrig. Paret Stern/Carlsson verkar dock inte ha några planer på att gå upp det närmstta decenniet.
Men jag roar mig själv så bra med min lilla dator, har sett första avsnittet av Robinson, älskar Robinson, riktigt nördprogram :)

Idag ska jag åka hem till Sthlm, ganska skönt att träffa Anto och att sova i min egna säng. Jag är lite mer kinkig med sånt nu, det gör ont i magen och bäckenet på nätterna och jag vill gärna vrida och vända och gå upp när jag vill!

Igår rensade vi i alla mammas gamla saker som är kvar från lägenheten, duktigt mycket med prylar. Det var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara det var ganska roligt att se allt, det är som ett helt annat liv som man har glömt att man hade, men vi slängde massa med saker som vi inte vill ha, har typ 5 flyttkartonger kvar som är mina nu.

Sen gick vi en sväng på stan, jag, Lotta och Hanna. Det är inte så roligt att köpa kläder nu för jag vet att jag inte kommer kunna ha dom på länge, men några tröjor och en ny halsduk hittade jag i alla fall. Är i desperat behov av nya mamma jeans, på TopShop har dom underbara kläder, hoppas att jag kan hitta ett par svarta jeans där.
På kvällen var vi ute och käkade grekisk mat, gott vare :) sen var vi på bio och såg 2012, den va sämst!! Jag somnade flera gånger och man visste ju hela tiden att dom skulle klara sig.. totalt värdelös film.

Innan jag åker hem idag har jag 2 saker att avklara, äta pizza från Duvkullen och se novemberljusen! :)

Helg

Nu sitter jag och Julia på bussen till Linköping, lite segt att komma ut ur Sthlm med alla köer men nu rullar det på, vi är framme om en timme typ :)
Jag ska träffa Hanna panna och sova hos henne. Imorgon ska vi städa ur alla saker från mammas lägenhet, det är över 5 år sen vi packade ner dom men jag skulle gärna vänta 5 år till med att packa upp dom.
Sen hoppas jag hinna med lite mera innan det är dags att åka hem igen på söndag em!

Jag är trött som få idag, har sovit 30 min åt gången hela natten och vaknat av att jag har ont i mitt bäcken, jobbigtjobbigt. Hoppas på att få sova idag så slipper jag hålla Hanna och Viggen vakna hela natten. Har inte så mycket mera intressant att delge. Tråkiga jag.

Min barnmorska ringde igår och vi ska ses nästa tisdag, lite spännande :) alltid nåt!

Ledig dag :)

Idag är jag ledig, sköönt! Sov till 10 men jag har vaknat med jämna mellanrum hela natten och haft sjukt ont i mitt bäcken, jobbigt, känner mig som en tant.

Jag ligger i soffan och klurar på resten av julklapparna och Anto ligger i sängen och spelar Fifa, jag vinner dock aktiviteterna för jag har diskat och håller även på att tvätta + att jag gjorde pannkakor med fruktsallad till frukost :)

När tvätten är klar ska jag åka till Julia, vi ska äta mat, promenera oss och sola. Är det fy skam när man är gravid? Av det jag har läst så fattar jag det som att det inte är direkt dåligt men kanske inte något man rekomenderar i mängder. Tur då att jag nästan aldrig solar solarium, men just nu ser jag ut som ett vandrande spöke efter all sjukdom så jag behöver lite färg!

Imorgon efter jobbet åker jag till Linkööping, det blir roligt, det var lite över 3 månader sen jag var där, sjukt vad fort tiden går. Jag åkte dit samma dag som jag fick reda på att jag var gravid :)
Ska bli roligt att träffa alla och få mysa ur det mesta ur Hanna och Viggens dubbelsäng, mysigt att dela liksom, med pimpen Victor i mitten!

Tvättstugan nästa!



Lång dag!

Det känns som att den här dagen aldrig kommer att ta slut, jag har varit uppe sen innan sex. Jobbat x2 med både Vilma och tvillingarna, mitt emellan landade jag hemma i en timme och trodde jag skulle däcka så trött var jag.
Men mina söta söta twins gav mig massor med energi och vi hade Halloween, på storasyster Julias begäran, gröna pannkakor/plättar, tända ljus och maskeradkläder :) mysigt var det!

Nu är jag äntligen hemma, när jag kom hem hade Anto gjort mat, bästa! Vi har sett en deppig film och nu börjar jag bli riktigt trött igen, ska krypa ner i sängen med datorn och se Mammas pojkar eller något annat onödigt program :)

Igår när jag skulle sova så hade jag en liten tjej som INTE ville sova. Det var första gången jag kände henne så väl, hon buffade runt och störde ordentligt, helt underbart :)
Jag vill träffa henne nu! Spännande och se vad hon är för liten krabat.

Linköping i helgen ska bli skönt, det var länge sen nu!

HAPPY

Idag är en alldeles underbar dag för mig :)

Först var vi på ultraljud, det är en liten tjej som bråkar med mig där inne! Jag har trott det och känt det på mig men det känns helt fantastiskt att det är en tjej. Hon är vild och galen, som förra gånger vi såg henne, vinkar, sparkar, gör bakåt kullerbyttor osv. Jätteroligt att se! Vi fick massa kort med oss hem, graviditet måste vara den bästa drogen? Så glad som man blir av att se sitt friska barn på ett UL går inte att beskriva, känns nästan löjligt :)
Vi fick också ett beräknat förlossningsdatum.. den 19 april. Det är en väldigt svår dag i vår familj och för mig, det var den dagen som mamma dog. Lite typiskt att det var just den dagen det blev av 365 stycken, men det kanske är mamma som har ett finger med i spelet? Vet ej, men jag hoppas lite att det blir någon annan dag vår lilla tös väljer att komma.

I alla fall så hämtade jag mina twins efter mitt UL, dom är friska och glada nu, helt ljuvliga. Sen var vi på hockey, DIF-Frölunda och Djurgården vann :D en helt underbar dag för mig helt enkelt! Så nu ligger dom 3a i tabellen, härligt härligt. Anto är inte lika glad som jag kan jag lova.

Nu är det godnatt, jag ska upp tidigt imorgon!


Vår lilla tjeja! Med fötterna över huvudet i försök till en kullerbytta :)

Thaithai!

Idag har jag visst thai-dag, till lunch åt jag fried rice med kyckling och nu gör jag en paneng med kyckling, massa grönsaker och röd curry, yummie :) jag längtar liite till Thailand, det är ju en tradition, har ioförsig varit där i år, hoppas att vi kan komma iväg nästa år med vår lilla mini!

Jag har jobbat, haft en ganska seg dag för jag sov väldigt dåligt, ajaj ont i mitt bäcken, foglossning jo jag tackar! Är det någon gravid-åkomma jag inte har drabbats av? Det blir tyvärr inte bättre utan gör bara mer och mer ont, riktigt tråkigt.
Imorgon bitti får jag i alla fall veta om det är en tjej eller kille som jävlas med mig där inne, och vilket datum lite mer exakt det blir. Shit vad länge jag har väntat på det här ultraljudet, det var över 2 månader sen vi fick remissen.. ÄNTLIGEN :D

I helgen ska jag åka ner till Linköping, awii! Ska göra roliga och tråkiga saker, men får i alla fall träffa mina damer, Anni, Wilma och Mira hoppas jag, och andra pretty faces :)
Tralala, bortsett från mig foglossning så är jag glad nu. Magen växer varje dag, det är riktigt coolt, och jag börjar bli lite chockad över att det verkligen händer på riktigt.


Mitt liv som tjockis

Alltså jag börjar spåra ur lite, herregud. I helgen har jag lyckats ha sönder 2 datorer inom loppet av 24h, vad säger det er? Galen gravid kvinna lös!!
Jag blev så arg på Anto att jag råkade bryta hans laptop i 2 delar, INTE med mening dock. Och sen tappade jag min egen mini dator i golvet så mus-plattan slutade funka.. hjälp.
Som tur är så funkar Antos dator fast skärmen inte sitter fast i tangentbordet, tur i oturen :)

Annars har det varit en bra helg, Hanna och Lotta var ju uppe i fredags, vi var på Fridays och åt god mat. Fin fina brudar, det är bara därför jag kan ångra att jag flyttade, eller överväga att flytta tillbaka, jag vill ha dom i min vardag och närhet alltid alltid!
Det är helt underbart att kunna prata blodigt allvar OCH bete sig som en 5åring utan att det är konstigt, dom känner ju mig så bra, jag vet att det bara är 20 mil men ibland känns det som 1000.

Igår hade jag och Anto en lugn dag, vi började med världskrig och slutade med myskväll :) idag ska jag träffa min moster för en fika, dom bor egentligen på Öland. Och ikväll ska jag och Anto till Markus och Johanna och äta mat.

Jobb, jobb hela veckan! Men ultraljudet på tisdag morgon :D jag har längtat sååå länge!!
Annars är det lugnt, har haft idiot-ont i mina höfter och bäcken hela helgen, vad betyder detta? Bebisen simmar glatt runt där inne i alla fall, v 19 är vi inne i (18+2), tjoho! :)

Helt osammanhängande inlägg, smått distraherad av att mitt bäcken spricker sönder (?) medans jag försöker skriva.

CIAO

Försäkra mera!

Ojojoj, idag har jag och Anto varit på min bank för att prata om lånet på lägenheten, det kommer att bli mitt lån och pappa ska vara min medlåntagare tills jag får ta över det själv.
När vi ändå var där så fixade vi med försäkringar, jag har inte haft en enda föräkring sen jag flyttade hemifrån men nu när vi ska flytta och ha barn så har jag funderat rätt mycket på det här.
Så nu har vi en hemförsäkring med drulleförsäkring, en olycksfallsförsäkring, varsin livförsäkring och jag har försäkrat bebisen i magen tillochmed den är 6 månader gammal. Det känns jättebra! Och försäkringar är inte alls så dyrt som jag trodde, klart att det kanske känns onödigt att betala om man aldrig behöver använda dom men jag tycker ändå att det känns säkert.

Måste dock säga, att bli 'vuxen' ta lån, flytta, skaffa barn med allt det innebär, ha jobb osv, det är inget glamouröst liv direkt. Denna ständiga penga-oro är inte direkt upplyftande, och som mamma-ledig så kommer det bli mycket snålande, men det ska vi nog klara av!

I alla fall så är jag ledig idag, jag började med att äta frukost/brunch med Julia och Anna på Sirap, såå himla gott! Sen har det varit banken i ett par timmar och snart ska jag iväg till Hovet och se DIF-Luleå.
Imorgon kommer Lotta och Hanna, det ska bli underbart att få spendera några timmar med dom och prata av mig lite, det är alltid roligare face-to-face än i telefon :)

Jag har nog inte så mycket mer roligt att berätta idag, smått bekymrad av min framtida ekonomi och lite trött..

Tittut!

Idag har jag bokat tid på Tittut's Ultraljudsklinik, den 12 januari. Låångt kvar men det ska helst vara efter v25 och jag vill vara säker på att det blir bra bilder :) vi ska göra ett 3D/4D ultraljud som är 45 min långt som vi får på dvd, vi får även massa mera foton och om vi inte får reda på könet på tisdag så får vi det då.
Längtar massor! Då får vi se hur bebisen ser ut i ansiktet osv, coolt, skitdyrt såklart men jag tycker det är värt det.

Nu är Anto och spelar bandy och jag gör mat, pasta och köttbullar andra dagen i rad, dåligt med fantasi här. Har varit hos tvillingarna ett par timmar, städat och diskat här hemma osv.

Har inte så mycket mera roligt att komma med idag, längtar till fredag!

Häärligt :)

Jag är barnsligt nöjd med mitt liv och min tillvaro om jag bara tänker efter. Har jobbat hos Vilma idag, 2 veckor sedan, skönt att vara pigg och igång igen :)
Anto har även jobbat första dagen, verkar vara ett skitroligt jobb med mycket roligt folk, så himla coolt verkar allt, och barnslig som jag är så känner jag mig nästan lite avis på arbetskamrater, after-work och personalaktiviteter! För lets face it, man är ganska ensam när man är personlig assistent och barnflicka.

I alla fall, det känns skönt att vi kommer jobba heltid båda två, flytt, barn, FAN VAD JAG ÄR VUXEN! (Känner jag i 10 sek tills jag ser ner på mina lurviga mysstrumpor som är rosa/lila med påsydda katter)

Helgen har varit rätt lugn, i lördags hade jag en ensam dag, åt lunch med Julia, spånade ut julklappar till mina nära och kära :) på kvällen var jag hos tvillingarna, vi åt sushi och kollade på deras favorit - Animal Planet!
Igår var jag och Anto på stan och shoppade kläder till honom, och lite till mig :) sen skulle jag och familjen gått på LW konsert men den var inställd, så himla tråkigt. Så jag, Julia och Emma gick på bio och såg Trubbel i Paradiset, sevärd som attan, skitrolig!

That's it, imorgon har jag lång sovmorgon så jag ska tvätta och styra. På fredag får jag finbesök, Lotta och Hanna kommer upp över kvällen bara och tankar mig med kärlek, LÄNGTAR!!

___________________________

Jag blev utmanad av
Sofie
.
Utmana 5 personer och berätta det för dem,
samt för personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som
börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr.
eller skriva ditt namn som svar
(förutom fråga 1)

1. Vad heter du: Kajsa
2. Ett ord på 4 bokstäver: Kaka
3. Flicknamn: Karin
4. Pojknamn: Karl
5. Yrke: Kassörska
6. Färg: Knallrosa
7. Klädesplagg: Klänning
8. Mat: Kyckling
9. Sak i badrummet: Kamm
10. Plats/Stad: Koh PhiPhi
11. En orsak att vara sen:
12. Något man skriker: Kuuul!
13. Film: King Kong
14. Något man dricker: Kaffe
15. Band: Kent
16. Djur: Krokodil
17. Gatunamn:
18. Bil: Kia
19. Sång: Kom ihåg mig - LW

Jag utmanar:

Emma
Julia
Hanna
Tessan
Anni

The show must go on

Just nu har spelar Anto lite poker och jag har Queen-kväll med spotify och mina hörlurar.
Jag är inget comitted fan direkt men min mamma var det, det är faktiskt tack vare Queen som jag finns till. Jag är uppväxt på Queens musik och när jag var liten bebis hade jag en Queen låt som favvolåt och ville kramas med pappa så fort den var på.

Ibland lyssnar jag gärnet på Queen och tänker på min vackra mamms, gråter en skvätt och skrattar desto mer. Plus i kanten att deras musik är grym.
Det plågar mig dagligen att vårat älskade pyre i magen aldrig kommer att få träffa sin underbara mormor. Det känns inte lika roligt då, men jag vet att hon är med ändå och är överlycklig, och förmodligen lite orolig och mamma-Maja aktig.

Oslagbara du.


My soul is painted like the wings of butterflies,
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly my friends.


Förlåt mig då jag har syndat..

Ajabaja! Jag åt nyss upp ett helt paket, (6 skivor) parma-skinka, jag blev så sjukt sugen på det. Och eftersom jag och liten i magen har varit så kräsna med maten på sista tiden så åt jag det. Jag vet att det inte är det bästa men jag har varit duktig med andra saker, jag har inte druckit kaffe, cola eller svart te sen jag blev gravid, jag äter inga lagrade ostar eller rött kött, bortsett från idag.

Idag har jag varit hos tvillingarna hela dagen, Alexander har kanonhög feber, jag har varit sjukt orolig hela dagen. Hoppas han mår bättre imorgon, då ska Cam och Seppo ut och äta så jag ska busa med barnen :)

Bästa på länge är att Anto fick jobb idag! :D han har precis börjat leta och så fick han ett direkt, såå roligt! Så vi ska äta lite god mat och fira det ikväll. Det är ett kostym jobb så på söndag ska vi ut och shoppa make-over saker till Anto, haha, det kommer bli galet kul.

Japp, det var allt jag ville!

Psst, imorgon går jag in i vecka 18 :) bebisen är 18 cm och väger ca 120 gr nu, tufft.

Shape up!

Jag är jättedålig på att äta 3 gånger om dagen och 'ordentligt' varje gång. Det blir oftast frukost och sen middag, sen en frukt eller nåt emellan, dååligt. Jag måste mata vårt lilla karate-kid i magen så han/hon blir stooor! :)
Nu växer magen defnitivt, jag har varit lite ledsen för jag snart är i v 18 men det syns inte! Det syns inte så mycket än, det ser ut som att jag är lite tjock, men jag känner så väl vart det har växt, häftigt är det.

Idag har det varit riktigt äckelväder här, så min planerade långpromenad ersattes med slappande i form av läsa bok och se meningslösa tv-program, såsom Bonde söker fru!
Sen hämtade jag twinsen på dagis, Alexander hade kanonhög feber så han har hängt på min axel hela eftermiddagen, medans Alicia är totalt galen och slänger sig från soffor och bord och leker stunt-girl, hjälp! Dom är verkligen helt ljuvliga terrorister, går och skriker Kaaaaajsaaaaa!!! hela tiden :)

Efter jobbet lastade jag och Seppo in massa flyttkartonger i vårat förråd och sen har jag gjort mat, Anto är och spelar bandy och kommer hem snart.
Imorgon ska jag vara hemma med Alexander och i helgen har jag inte planerat mer än LW konsert på söndag kväll, om den nu blir av (?), hans gittarist var tydligen sjuk eller nåt.

Snart fyller jag år, 20 big ones!

2 år

Idag är det 2 år sen jag träffade Antoine :) det var på Halloween i Lysekil på en fest hemma hos honom, och direkt när jag såg honom tyckte jag att han var världens snyggaste och ansträngde mig till tusen för att ragga upp honom, haha, det var en väldigt rolig kväll.

Imorse när vi vaknade gick vi en lång promenad i snöfallet till Gamla Stan och åt scones frukost på ett mysigt fik :) sen gick vi in till Gallerian och köpte presenter till varandra, vi fick en kvart på oss sen skulle vi mötas.
Jag fick en jättefin cupcake-skål/burk av Anto, verkligen en Kajsa-grej, badbomb och två kort som Anto var sjukt nöjd med :D
Han fick ett Fifa 10 spel till vårat x-box av mig!

Om en stund ska jag åka och hämta terroristerna på dagis så ska vi göra något bus, sen ska jag möta upp Anto och delar av familj och vänner för fotboll och middag på O'Learys!


ME LIKE!


Såhär tror Anto att det kommer bli när vi har fått barn, att jag blir värsta curling-morsan!


På pricken eller hur :) kanske borde tillägga mig stora mage också!

Svin-vaccin

Idag har jag vaccinerat mig, har sjukt ont i armen, Anto fick hjälpa mig av med kläderna. Hoppas att det går över och att det var rätt beslut för lillen och mig att ta.
Har även haft tvillingarna några timmar, mina hjärtan, Alicia blev helt tokig när jag kom till dagis, fick håårda kramar och pussar! :)

Imorgon ska vi ut och käka och se matchen med pappsen, det är min och Antos 2 års dag imorgon, den 4 november träffades vi första gången och gick på krogen med massa kompisar i Lysekil :)

Mina systrar har varit här ikväll, bästa!

Sambo efterlyses!

Nu börjar jag bli lite orolig för min man, hans tåg från Gbg kom in för 50 min sen men han har fortfarande inte kommit hem! Det tar 8 min med t-banan hem till oss från centralen.. Han har heller inga batterier på sin telefon så vi kan inte ringas.. Hmm.

Jag har tvättat idag, bäddat rent i sängen osv, känns skönt att det blev av. Jag har också handlat och tänkte göra mat när, om (?), Anto kommer hem.
Världens snabbaste och godaste pasta :) tortellini med ädelost och spenat sås.

Koka 1 pkt tortellini, gör en sås på matlagningsgrädde, 1 ädelost, bladspenat och tomater, blanda, salta och svartpeppra lite, KLART!
Supergott och snabbt.

Nu ska jag hålla tummarna tills Anto knackar på dörren!

Vart tar allt vägen?

Är det bara för att jag är 'sjukskriven' och går hemma som dagarna rinner iväg eller är det så för er också? På ett sätt går dagarna låångsamt och det känns inte som att jag gör så mycket nytta, men ändå så försvinner dagarna otroligt fort.
Idag sov jag till 12, helt sjukt hur jag kan sova så länge om nätterna. Jag somnade på rygg med ena handen på min lilla bebismage och vaknade exakt likadant, så mysigt.
Sen tog jag och Julia en jättelugn morgon/lunch, sen gick vi en långpromenad till Slussen, men när vi kom hem hade det redan hunnit bli mörkt, så tråkigt.
Vi har ätit lite pizza och sett Ensam mamma söker, nu har Julia åkt hem och jag ser på film. Har slagit upp balkongdörrarna och tänkte fylla lägenheten med kall höstluft innan jag lägger mig med min bok. Är redan trött så jag somnar säkert inte allt för sent.

Imorgon kommer Anto hem, skönt! Jag ska tvätta innan han kommer. Äntligen börjar jag känna att jag mår bättre, huvudvärken är fortfarande grymt jobbig, men bara jag tar det lugnt, inte stressar eller anstränger mig så går det ganska bra.

God natt