Jul är inget för mig i år

God jul på er!
Kan dock säga att julen inte är min grej i år, jag tyckte gårdagen kändes ganska deppig, det braiga var att jag fick va med min älsk hela dagen, vår första jul ihop, eller andra men första vi firar ihop.
Vi åkte ner till Lkpg i förrgår, bosatte oss hos Lotta, handlade osv, sen träffade vi Hanna på kvällen och sen Anni och Wilma, mina sessor :)
Igår firade jag, Julia och Anto hos farmor, åt massa mat och godis, bytte julklappar och tittade på Kalle Anka. Jag saknade bara min familj, vill att vi ska vara alla någon jul, det har inte hänt sen 2003, och det var första firandet i Sverige utan mamma, det suger på julafton. Plus att farmor är så sjuk, det är så jobbigt ibland även fast det inte är hennes fel, jag blir jätteledsen. När man vet hur hon brukade vara och hur hon är nu, tänk om det är ärftligt och jag också blir så sjuk sen, orkar inte.

Idag har vi åkt hem i alla fall, hämtade mina nya Ed Hardy kläder, då vart jag helt klart gladare! Nu är vi hemma, håller på att tvätta de sista, packar och städar, ska snart springa ut och se om något är öppet så vi kan äta lite. Sen ska jag tvätta hårfärgen ur håret, göra en ansiktsmask och en peeling, så skönt!
Sen beger vi oss vid 4 imorron bitti, mot Arlanda och Egypten :D pratade precis med min morbror med familj som redan har varit där en vecka och de va tydligen superskönt, längtar sååå mycket!
Jag och min älskling i en heel vecka bara sola och mysa, kan inte tänka mig något bättre just nu.

Så ha ett bra nyår och en god fortsättning så hör jag av mig igen nästa år :)

P.S. Det var även sjukt bra att va med Lotta på jul och att träffa henne, hon är så himlans bra att ni borde va avis allihopa!

22 december


Idag skulle mamma fyllt 49, grattis!
Det känns jättejobbigt, finns inte så mycket mera att säga.







No matter how much I need you now, heaven needed you more.
Fan fan fan.

Are we human or are we dancers?

Suunday :) jag sitter i soffan med Julia och Anto och tittar på Heartbreak Hotel, braa film! Har ätit sushi och nu laddade jag precis med salt&vinäger chips,smarrigt.
Idag har jag jobbat några timmar med mina tvillingar och bytt julklappar, dom fick såå fina DIF kläder av mig, och jag fick ett presentkort på en av Melker Anderssons restauranger, super! :) kommer sakna dom dom här veckorna.

I fredags kväll jobbade jag och igår var jag och Anto en långis på stan och handlade alla sista julklappar och sen gick vi ut och käkade på Mamas and Tapas, Jullan bullan hängde med också, det är så god mat där, massa tapas, sangria och goda drinkar.
Såhär kan de se ut :)










Imorgon är min sista jobb dag, eller kväll, hos min lill tjej, då blire det mer julklappar! Ska även hämta passet imorgon, köpa resväska och flytta tillbaka till min lägenhet.
På tisdag åker vi till Linköping, farmor, Lotta och Hanna, det ska bli jättemysigt :) på torsdag rullar vi tillbaka hit och sen, mitt i natten, åker vi till Arlanda och styr mot Egypten, :D:D:D

Hej dåå, saknar min andra siss, Emma slem! <3

julstämning

Very merry x-mas :) idag har jag nämligen gjort knäck, det höjde stämningen här hemma, och våra midjemått, ahaha, formarna tog slut så vi var tvugna att äta ur kastrullen med en sked, så de kan gå!
Men min tanke var att den skulle föjla med till farmor på julafton så de är lugnt, imorgon ska jag gå lös på choclate chip cookies med kanel tänkte jag, måste fixa lite när farmor inte orkar.

Har jobbat med mina tvillingar idag, Anto var med, sen köpte vi suupergod thai mat efter jobbet, bästa stället på Valhallavägen! Vi har faktiskt städat också, nu ligger vi i soffan och kollar på Romeservice, ska lägga mig rätt tidigt, ska upp tidigt tidigt imorgon, tror dock att vi ska vara hemma, min tjej blir aldrig frisk.. :(

Längtar tills jag får komma till Linköping och träffa mina tjejor, det är bästa julklappen!

Sleepyhead

Oj, jag är helt slut idag, ojobbad rättare sagt!
Jobbade igår kväll, vi käkade thaimat och mös eftersom jag hade fyllt år :) och idag har jag jobbat med mina tvillingar, fick paket, massa söta är dom hela familjen!

Nu har jag precis ätit, Julia hade lagat mat, stuvade makaroner, I LOVE! :D + att jag fick mera paket, lite nytt jättefint porslin och jättesöta rosa kuddar att ha i garderoben typ, min söta syster!
Jag tänkte ta ett bad nu och tvätta håret, sen gosa ner mig i soffan och äta massa försenad födelsedagsefterrätt, my style.
Sen ska jag sova, imorgon ska jag och tvillingarna in till stan och julhandla lite, tjoho!

JAG SKA BLI GUDMOR, LALALALALALAAA :D nyfikna?

Måste jag säga att Anto är top of my world <33

p som i perfekt födelsedag

Tack alla gulliga som grattade mig igår, var lite lat på att svara på alla sms och mejl.

Jag hade en super super födelsedag :) för mig var den perfekt!
Vi åkte in till Göteborg vid lunch igår, checkade in på hotelet, fiiint, sen gick vi till Liseberg lagom tills det vart mörkt, såå fint överallt, massa fina ljus osv. Gick runt lite, åkte upp i den där höga grejen, drack varm choklad, vann lite choklad, yes :D
När vi kom tillbaka till hotellet så badade vi, med massa skum och sockersöta bad/olje bomber, mysigt!
Sen fick jag bestäma middag, ett tveklöst beslut, beställde upp massa romeservice, mat, efterrätt, ostar och vin, såå bra, åt i sängen, såklart, i min nya calvin klein pyjamas! Haha det var bästa.
Lite senare gick vi ut och gick runt i stan, avenyn osv, sen gick vi hem och möös, somnade rätt skapligt och gick upp tidigt idag, åt jättesmarrig frukost och sen åkte vi hem.

Nu är vi tillbaka på söder, ska åka till jobbet snart, sen ska vi tillbaka till Julia och Östermalm ikväll. Om lite mer än en vecka åker vi till Linköping och sen är det inte långt kvar till Egypten :)

Bajbaj!

Lucia-jul i väst

God Lucia-Jul :)
Min älskling och jag fick ett infall igår och åkte till Lysekil på em, köpte x2000 bijetter på Tradera, något jag INTE rekomenderar, oj va nervöst de vart när alla började bjuda över, aah, men vi vann :) tjoho!
Så nu är vi hos Antos mamma, har haft en jättemysig dag, varit och julhandlat på Torp, sen har vi ätit god mat, massa julgodis, glögg och saffranspannkaka, smarrigt!
Sen har vi klätt granen och delat ut julklappar, mysigt, vi fick massa fina saker :)

Imorgon (på årets viktigaste dag) åker vi till Göteborg, ska gå på Liseberg på julmarknad och sen bo på hotel, jippie, me like! Gothia Towers också, bra fölseda!
Åker hem igen på måndag morgon, jobbar ju på måndag kväll.

Det var mest det jag ville säga, saknar mina tjejer massa och min thailand-stationerade familj, det skulle varit mysigt att fira en födelsedag med dom, det var 3 år sen nu. Men man kan inte få allt!

God natt :) jag har tveklöst världens bästa pojkvän, han är gjord för mig, eller jag för honom, perfect match, KÄRLEK!

The world's a better place when it's upsidedown

Jag är sjuk :( det kan va de tråkigaste som finns, känns som jag inte har varit annat i höst, vart borta från jobbet massor, de känns skit trist!
Idag har varit en lugn dag, åkt hem till Julia eftersom hon inte vill bo själv när dom andra är i Thailand så har vi flyttat in här nu.

Igår fick Anto en förtidig julklapp, jag kunde inte hålla mig :) en resa till Egypten 26 dec-2 jan, bra va? Ska bli såå skönt.

Nu ska jag ta ett bad, sen ska Julia göra god middag till oss, är helt slut :(


You make me feel like a million bucks, it's true. I was made for you!

Happy days

Oh happy days, kan bara förknippa den sången med kören i Ekholmen, haha, memories :)

Kom hem från jobbet för en stund sen, fortfarande sjukt ont i halsen, de är jättejobbigt, som när jag bodde hos Martin och va sjuk, åh de va så jobbigt när jag skulle sova, skit, hoppas verkligen att det INTE blir sämre utan bättre!
Min tjeja är sjuk, fortfarande, blir nog en andra tur till sjukhuset i veckan eftersom hon inte får i sig någon näring, stackars liten, söt är hon :)

Imorgon ska jag ha mina tvillingar, mysigt, hoppas dom är friska!

SEN KOMMER ANTO IMORGON!!! :D:D
U n d e r b a r t, precis vad jag behöver, massa energi från min älsklings älskling, aaah jag längtar så mycket att jag blir tokig. Sen är jag ledig på onsdag också, perfekt, då tänker jag BARA MYSA <33 :D

Gonatt

Jerk/Work it out

Jag längtar massa tills onsdag när jag är ledig en hel dag, ska bli såå skönt!
Ska åka till jobbet om en kvart, jobbar bara 4 timmar, som alltid på måndagar, men ändå. Vaknade 8 imorse och kunde inte somna om för att jag hade så jävla ont i halsen, massa jobbigt, har fortfarande inte gått över, undra om det var allt karusell åkande igår som smittade mig?
Har tvättat på förmiddagen, igår gjorde jag en storstädning och på onsdag ska jag tvätta igen, tjoho! Måste även fixa ett nytt pass nu snart i veckan om jag vill kunna lämna landet med flyg, VIKTIGT!

Om jag har tur (vilket jag inte har så ofta) så kommer min älskling kanske redan imorgon eller på onsdag, det skulle va bäst, behöver lite energi av honom, underbaraste :) P.S. Så har jag köpt bästa julklappen!

Bajbaj

Vip-åkband

Japp det har jag runt armen ;D man får ett sånt om man är ledsagare som det så fint heter. Kom precis hem från Grönan, jättekul var det!
Jag kom 2a i 5-kampen, vi var 8 stycken, BRA! Jag är stolt, har även haft personal möte och lunch med alla assistenter, det var trevligt.

Snart kommer Julia hem också så ska vi käka lite och så, börjar 4 imorgon, hurra, sov morgon :) ska dock upp och tvätta vid 10 men ändå.
Ska bli skönt att inte känna sig tvingad att sova vid 11 för att va pigg på jobbet, så ikväll ska jag va uppe sent, om jag orkar.
Blir garanterat ett återbesök på Grönan innan jul, såå mysigt!

Igår var det mozarella pizza och mys i sängen, perfa :)

Min älskling har varit såå duktig i Dominikanska, jag är stolt! Nu är det bara några dagar kvar tills han kommer, vi har redan varit ifrån varandra i över 2 veckor, time flies!

HERRÅ



Jag ser lite tveksam ut på den här bilden men det är jag INTE,
JAG ÄLSKAR DIG!


Släkten är värst

Suck, jag blir så trött, och framför allt ledsen när det blir såhär, igen?! Vi är fan inte många kvar snart och alla hatar varandra, jag orkar inte, vi ska föreställa en familj? Vi har ändrat våra julplaner i alla fall, jag, Antoine och Julia åker till Linköping och farmor på julafton, det blir minst lika bra. Tack pappa och Gun som förstår och hjälper till.
Utan henne faller allting bara ihop.


Jag har jobbat med min tjej idag, möttes av världens leende och en bamsekram när jag kom imorse, det är inte alltför vanligt så de va kul :) Vi har mest slappat eftersom hon fortfarande är lite sjuk, får inte i sig så mycket näring, va på en basketmatch på eftermiddagen!
Imorgon ska vi ha personal möte på dagen och sen ska vi till Gröna Lund, och eftersom det är jag som jobbar så får jag åka alla karuseller, tjohoo :D

Snart kommer Julia hit, mooving in, bästa <3 vi ska mysa ikväll, båda har jobbat hela dagen så vi är lite trötta.

PÅ FREDAG KVÄLL KOMMER ANTO HEM, HIT! :D:D:D Äntligen kan jag börja räkna ner, saknar honom så mycke så jag flyger ner dit snart, aaah! Älskade älsklings älskling, DU är min familj.

Jävla fredag

Att inleda med en sådan munter rubrik kan ju bara betyda en sak?

Började inatt med att proppen gick, till saken hör att jag inte har några proppar hemma + att proppskåpet sitter skithögt upp och jag har ingen stol! (ÖH, ovafan sitter du på? En SOFFA!!)
För att göra allt lite värre så va de proppen till bla. köket/minimalt utrymme som gick, så kylen la av, det resulterade i att allt vart förstört och började lukta illa, hur illa? Jävligt illa!
Men imorse tänkte jag att jag kunde ha en mysig dag med mina tvillingar, icke, Alexander var sjuk och därmed förbannad hela dagen, ville inte äta, sova, leka, mysa lite med om han inte fick sitta i knät eller bli buren så bröt han ihop, suuuuck. Speciellt när jag hade en Alicia som var galet pigg och på lek/riva-hela-huset-humör, men det gick tillslut, lite svett och tårar senare så slutade jag.
Såå trött eftersom jag knappt hunnit äta idag (kunde inte äta frukost pga ingen el och inga kylvaror), regnade ute, var ju tvungen att först gå hem och kolla om jag nådde proppskåper överhuvudtaget, de gjorde jag, om jag stod på soffbordet! Sen ut igen, handla proppar + nytt allt som fanns i kylen, största blää var att slänga allt i kylen och städa ur den, det luktade UÄÄK!
Men nu har jag gjort det också, + diskat och städat, nu sitter jag i sängen och tittar på Idol och käkar chips, det är jag värd, ska äta upp hela påsen.

Imorgon ska jag jobba 9-17 och så flyttar Julia in på kvällen, skönt!
Jag vill även att Anto ska komma hem NU.

Nej usch vilken sur bitter kärring jag känner mig som ikväll, tröttsamt att va en kärring liksom, slutskrivet!!


Syster strumpa


Igår spenderade jag kvällen hos min käära syster Julia, käkade mat och kollade på Greys!
Idag har jag jobbat med min lilltjej som har varit jättesjuk, inget skoj alls :( direkt efter jobbet åkte jag och pappa till Gamla stan och käkade supergod mat, mmm, sen gick vi på matchen, som inte va någon direkt dröm, 0-2, suck. Nu är jag hemma, ska sova snart, tvillingdag imorgon :) saknat mina bebisar!
På lördag flyttar Jullan bullan in, tjohoo, vad är inte lite mer passande än galet fina bilder på galet fina systrar?













KÄRLEK

Tusen juleljus

HJÄLP! Igår kväll, hände något som aldrig mer får hända.
Typ vid 11 så slocknade min tv och alla mina lampor, panik, trodde det hade gått en propp eller nåt men jag såg ju inget för det var helt kolsvart. Öppnade ytterdörren och hela trapphuset är svart, (det är tänt 24/7 annars), sen tittade jag ut från balkongen, alla hus jag ser är svarta + alla gatlyktor på min gata, PANIK!
Jag hatar mörker, verkligen hatar, jag insåg väl att de skulle ta ett tag att få tillbaka strömen så jag slängde på mig kläderna och åkte till Martin, när jag gick till bussen så såg jag att det var svart i flera kvarter och upp på halva Västerbron. Men hos Martin på St Eriksplan fanns det el :D drack te och tittade på massa One Tree Hill medans han spelade sina supercoola dataspel.
Somnade nån gång mitt i natten och sov nästan 12 timmar, vaknade kvart över 2, så skönt :) sover alltid bra i hans säng, den är sjukt skön!
Nu har jag precis kommit hem, har lite ont i halsen, och NU ska jag äntligen dricka te i mina nya muggar. Hoppas att mina systrar, eller någon av dom i alla fall, tittar förbi sen.

Imorgon ska jag jobba och sen ska jag på match på kvällen, på fredag ska jag träffa Emy och ta en drink och sen jobb lördag, söndag, men på söndag ska vi till Gröna Lund, tjoho :)

Herrå!

Smily face posters

Tjohooo :)
Ikväll har vi smygfirat min födelsedag lite med familjen, fick en ny dvd-spelare och en jättefrän lock/våg tång och en smarrig dusch-bad-bomb från Lush.
Vi käkade på Mamas and Tapas vid Kungsholmstorg, så himla god mat, dit vill jag på min riktiga födelsedag, som är den 14nde, alltså nästa söndag.
Nu har jag precis kommit hem, gosat ner mig i sängen med Antos baotastora tröja och tänkte dricka lite te i en av mina nya te muggar jag fick av Lotta i födelsedagspresent/julklapp, såå fina, mörklila med handmålade blommor! Två muggar, två skålar och en tekanna :) braig present!

Igår firade vi Martin efter jobbet :) jag mötte upp honom och Mange och handlade, som av någon konstig anledning alltid tar sjukt lång tid för oss, undra varför, haha! Sen slog dom båda kockarna sina huvuden ihop och gjorde jättesmarrig middag och efterrätt, jag fick som vanligt knappt hjälpa till utan mest fylla på vin och sitta i köksfönstret och röka och titta på. Sen hann klockan bli massor innan jag somnade så jag var helt död imorse, confession time, jag jobbade inte idag, suck över mig. När jag väl somnade om vid 8 så sov jag till 12 utan problem, sen var jag tvungen att väcka Martin så han kom till jobbet.
Bra kväll i alla fall :) vi umgås alldeles för lite, min bästa jue.

Imorgon är jag ledig, ska försöka hitta en tvättid mitt på dagen och sen tänkte jag möta upp Julia på stan, försöka hitta lite julpynt och julklappar.

Tralala, jag ville hänga lite mera i Lkpg, nu kommer jag inte kunna åka förän slutet av januari, så himla lång tid. Men från och med nästa helg så ska jag spendera all min tid med min älskling, underbart, blir helt varm i hela kroppen när jag vet att han ska va här så länge, fira jul och nyår med mig, heelt oslagbart :) bara hoppas att vi hittar en resa en vecka också.

I love you more then I could ever promise.

Tell me sweet little lies

Hemma igen, det går fort, typ 2 timmar och 10 min från Lottas dörr till min :)
Har haft en baota bra helg, som förutsatt! Började i lördags med hårfix, tjohoo, Maria är såå duktig, det vart superbra, luggen is back!
Sen kom Tobbe + 1 så hade vi soft häng hos Lotta innan vi drog till Platens, härligt att komma dit :D träffade massa oldiesar, de är alltid lika roligt, (Markus äger, btw, Linköpings finaste mössa!) drack goda drinkar, dansade, hade kul helt enkelt! Vid halv 4 nån gång köpte vi mat och drog hem, tack och hej!
Igår var vi supertrötta, vid 5 tiden gick vi till Anni och Wilma och hälsade på, käkade mat och drack kaffe, flera månader sen sist så det var roligt :) sötaste sessan har ju blivit så himla stor!

Nu är jag hemma igen, inte så jättekul, ska åka till jobbet om en halvtimme typ, jobba till 8, sen ska jag till Martin, som fyller 21 idag, GRATTIS BABE :D vi ska pimpla ur varsin baginbox, laga good mat och tårta och fira, ska bli jättekul!
Imorgon är det tvillingar för hela slanten, och på kvällen familjemiddag, 3 av 5 ur familjen drar till Thailand på lördag, jag är INTE avis alls, (JO), fan så skönt de skulle va. Men Julia flyttar in hit då så de blir soft :)

Och om 10 dagar är Anto tillbaka i Sverige, lovely <3