:)

BÄSTA

Crashing into me

Vad ska jag säga? Bloggen är ett bra ställe att kräkas ut allt man vill ha ut ur huvudet, det är ju ändå ingen som tvingar någon att läsa.
Jag har precis kommit hem från Mosebacke och middag/show med 14 andra assistenter från klassen, va supertrevligt, god mat, bra show osv.
Showen hette "Är man en MILF nu..eller?", med Hanna Hedlund. Den var bra men vääldigt känslosam, 99% av alla fällde en tår tror jag, själv lyckades jag hålla mig, jag ville inte orsaka någon flod.

Jag trivs så himla bra med allt som det är nu, jag mår bra, känner att jag har läget under kontroll och är hyffsat trygg i mig själv, tillräckligt för mig i alla fall.
Jag har världens underbaraste Antoine som jag älskar obeskrivligt, han är allt jag behöver och vill ha.
Jag har Lotta som är den bästa vän jag någonsin har haft, även fast vi hade ett uppehåll eller vad jag nu ska kalla det, på över 2 år tror jag (?), så är hon ändå den bästa, hur jag kunde inbilla mig själv att jag snudd inpå hatade henne och absoluuut inte behövde henne var bara en period av dåligt erkännade från min sida. Hon fattades mig så mycket dom åren och hela jag började göra mer förståelse när hon kom tillbaka.
Jag har Hanna som är helt fantastisk, vi kan roligast i hela världen och samtidigt må sämst i hela världen och förstå varandra, det känns så skönt att någon kan i alla fall, nästan, någolunda, typ, kan förstå hur det känns när jag bara vill dränka mig för att det känns som att hjärtat lämnar kroppen. Jag har aldrig någonsin tråkigt med Hanna och jag älskar henne, jajaja, alltid.
Jag har två av jordens finaste systrar som alltid, alltid, finns där, det finns väl inga som känner mig så bra? Jag har inga bra ord, jag gör allt för dom, kärlek utan gränser.
Jag har två jobb jag trivs jättebra med (plus att jag har bra betalt), en fin lägenhet i perfekt läge och med galet låg hyra.

Men ändå, ändå blir jag så splittrad ibland så jag vill dränka mig för att det känns som att hjärtat lämnar kroppen. Då blir jag maktlös och helt tom, ingen kan förstå, på riktigt, hur det känns.
Är det synd om mig för att min mamma dog när jag var 14? Inte direkt, det finns säkert en outgrundlig anledning, jag tycker inte synd om mig själv heller. Jag tycker bara att allt kan kännas så jälva meningslöst rent ut sagt, vad är det man strävar efter när hela ens liv kan slå bakåtkullerbytta när som helst? Crashing into me.
Jag får dagar när jag bara ifrågasätter hela vår existens och blir tom i huvudet, jag får dagar när hela jag gråter floder, jag får, verkligen, dagar när jag blir förbannad och tycker att allt är jävligt orättvist.
Hannas föreställning handlade om hur det är att vara mamma, hur mycket man älskar sina barn osv. Då blir jag tom och jätteledsen, jag vill också att min mamma ska få se mig, VARA MED MIG, se när jag tog studenten, när jag vart ihop med Anto, när vi gjorde slut, när jag flyttade hemifrån, när jag fick mitt första jobb, när jag så småningom får ett eget barn, när hon blir mormor, när jag kanske, låångt i framtiden gifter mig, när jag är ledsen, när jag är överlycklig.
Jag blir så ledsen, så arg, jag vill ha min mamma här, jag vill kunna beskriva det här i ord men jag kan inte, orättvist, fan så in i helvete orättvist helt enkelt.
Något fattas min konstant och jag får det aldrig tillbaka, jag kommer aldrig att acceptera det eller förstå det.

Imorgon förmiddag åker jag till Linköping, det ska bli underbart skönt att komma hem, Linköping är mitt hem, träffa mina nära käraste och ha kul!









Livet går vidare, imorgon bitti kommer jag endast vara glad för att  jag ska ha bästa helgen. Men just nu är det jobbigt, och det måste det vara ibland.
Men ingen, ingen av er eller någon annan har rätt att döma mig innan ni kan säga att ni har upplevt samma sak, så är det med det mesta och det är så sant.

Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken

Du är min ledstjärna och vän
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek
Du är mitt blod
Och mina lungor
Mina ögon
Mina skuldror
Mina händer och mitt hjärta


Konfrans utan e

Ja, jag vet att det heter konferans (Lotta sa de förut), jag har i alla fall varit på det idag, det låter så himla vuxet bara. Jag och några andra assistenter, himla trevligt faktiskt, och intressant. Inte allt, det var 7 olika föreläsare och 3 var riktigt intressanta, bla. Sören Olsson som har skrivit Sune och Bert böckerna.
Allt handlade om barn med funktionsnedsättning i massa olika områden, kul att lära sig lite mera och få lite inspiration!

Efter konferansen åkte jag till stan och mötte upp Emma, stressade igenom stan på en timme i jakt på något att ha imorgon när vi ska ut med assistenterna, hittade ingenting, inte ens ett par nya skor, totalt värdelöst. Så värdelöst att jag i sista minuten sprang in på Åhlens city och köpte en hårvårds serie med schampo, balsam, inpackning, värmeskydd och hårspray från Redken, vill inte tänka på hur onödiga pengar det är men då håller sig håret väl lite bättre när Maria har fixat de!
När vi kom hem köpte vi indisk mat och nu sooftar vi, jag ska städa och diska nu, dubbel suck va tråkigt det är. Men hinner inte imorgon och på lördag morgon åker jag till Lkpg. Måste även klura ut vad jag ska ha på mig imorgon, blä.

Längtar bara massor efter Hanna och Lotta nu, jag vill ha lördag nununu!! Ah, finns det något bättre än världens bästa tjejer? Inte än mina i alla fall. På lördag är de Platens :D

Snart landar min älskling i Dominikanska, fy va avis jag är, såå skönt. Vill bara ha honom hos mig i kylan istället, kommer tjata varje dag tills han är här igen. Underbara människa!


Kv. Turbinen

Jajamensan, här i storstaden heter alla kvarter något, mitt heter Tobaksspinnaregatan/Högalidsgatan, Kvarter Turbinen, fränt va? Kunde kanske hetat något finare ;D

Jag kom precis hem jag är helt slut, jag och mina söta tvillingar, (som idag har varit ganska gnälliga och bara velat sitta i knät och bli burna) har bakat pepparkakor, med lill Julia och stor Julia, det var ett litet projekt. Men såå fina vart dom :) massa glasyr och blommor på, inklusive strössel, tjoho.
Efter jobbet åkte jag hem till pappsens place, hämtade mitt hår som Maria ska få äran att sätta i på lördag, dyyrt, men förhoppningsvis värt det.
Sen har vi ätit lite, kollat på Greys och nu kom jag precis hem, ska krypa ner i sängen och sova. Kanske prata lite med mitt hjärta först som åker till Dominikanska inatt, suck.

Imorgon ska jag och min tjejas andra assistet på konferans dag på Stora Essingen, Bara vara barn heter den, en hel dag med föreläsningar och seminarier om barn med funktionsnedsättning, ska bli superintressant, hela dagen blir det så inget jobb.
Sen ska jag och Emma på stan en sväng tror jag, måste hitta nya skor och jacka.

Heja, Martin skickade precis lite bilder från den underbara helgen när min Lott var här, föga snygga!




På lördag får jag träffa mitt L igen, bästa (:

Back to basic

Home alone, lite skönt, har inte varit ensam på flera veckor nu, förutom på bussen eller tunnelbanan men det räknas väl knappt. Saknar mest bara Anto, ska bli så skönt när han kommer tillbaka!
Idag har jag jobbat med mina twins, dom gör mig glad :) Julia hängde med oss, va på stan och shoppade julklapp till min Lott, just in case, ifall vi inte ses innan jul, och jag visste redan vad jag skulle köpa, känner mig nöjd.
Fick ju lön idag också så det kan knappast bli bättre, tjoho.

Efter jobbet åkte jag till Martin, kom precis hem, vi har haft en typisk oss kväll måste jag säga, handla, Martin gör mat och jag sitter i fönstret och röker och får inte hjälpa till, (gaah vilken god mat jag fick idag, godaste någonsin), sen käka, dö lite i soffan, Martin diskar och jag är oduglig, igen, göra lite te, äta dyr glass och tvinga i Martin lite, kolla på värsta bästa tvn så som Cheaters och A shot of love, sen va skittrötta tills jag åker hem och jag vet att han sätter sig vid datorn och är uppe hela natten.
Jag har saknat honom sjukt mycke, bästa!

Nu kämpar jag med att ladda ner ett avsnitt av Greys och sen ska jag sova, imorgon ska jag baka pepparkakor med tvillingarna och Juliorna, som jul-känsle-komplement till all snö!

ILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOU

When it doesn't rain it snows (!!)

Hemma igen, det är så skönt att komma tillbaka till Sthlm, trivs som en apa i trädet här :) men fy vad mycket snö vi har, närmare 20 cm, jag fick bokstavligen ploga med mina skor för att komma till jobbet, vilket inte var någon hit eftersom jag har converse, suck.
Min tjeja var sjuk, inge skoj alls, blir så svårt med maten då, men jag var också superseg så vi kramades mest och lyssnade på musik.
Efter jobbet mötte jag upp Julia och handlade och nu är vi hos mig, köpte lite glögg och pepparkakor som vi ska mysa med, sen ska hon sova här, skönt! Jag vill aldrig mera sova själv.

Imorgon ska jag jobba med mina twins :D det är inte svårt att sakna dom efter några dagar, sötnosar.
Sen ska jag träffa Martin imorgon, älskade vännen, ska bli så skönt, saknat honom looooads! Ska även försöka plöja in med vagnen till stan imorgon och köpa vinterskor, måste ha något varmt innan mina fötter bli blåa.

Längtar till lördag när jag får träffa mina tjejer, ååh, det ska bli så bäst! Girrrls night out, Platens är bokat, yesyesyes!! Finns inget bättre :)

Nej nu ska jag packa upp lite och sen möjsa ner mig i sängen.

P.S. Måste jag ens skriva att jag saknar Anto hela hela tiden, jag känner mig ohel när han inte är nära mig.


Som socker på socker, sötaste någonsin!

Söndags feeling

Det är dåligt med söndags feeling, det känns som lördag för mig, för att vi åkte igår, man är så van att åka iväg på fredagar.
Vi har slappat på Öland hela förmiddagen, kollat på film och ätit supergod mat, sen åkte vi till Kalmar till mormor och morfar igen med andra halvan av släkten för firande nr 2, härligt när alla vuxna människor kan komma överens va? Så löjligt, och respektlöst mot oss som representerar mamma i släkten, aja skitsamma. Det var kul att träffa morbror och alla kusiner, det var länge sen.
Åt mormors mat som alltid är lika god, sen massa olika efterrätt såklart, nu behöver jag inte äta på en vecka tror jag!

Sitter i soffan nu och ser på film, Julia sitter breved mig med sin dator, ska snart krypa ner i sängen med några avsnitt av Greys och sen sova. Måste få sova några timmar när jag ska upp vid 7, suck, bussen går halv 9. Sen ska jag direkt till jobbet, träffa min tjeja på kvällen, mina favvo pass med henne, det ska bli skoj.

Stockholm och min lägenhet kommer kännas tom utan min älskling, vi sågs igår morse men det känns som flera veckor sen. Gaah, kommer bli galen, finns inget bättre än Anto, inte i min värld!


You make me feel like a million bucks it's true, I was made for you.


Släkten är värst bäst!

Hoppsan, jag ska helt klart förbättra bloggskrivandet nu, promise!
Nu är jag på Öland, hos moster, det var ett tag sen sist och det är alltid mysigt att komma tillbaka.

Veckan har varit underbart bra, mitt hjärta har ju varit hos mig, jag har jobbat med mina tvillingar och med min tjeja, det går så bra så.
Jag och Anto har hängt lite med Julia och Tim, varit på 2 hockey matcher i Hovet, tyvärr har vi inte vunnit nån gång, kämpa på!
Vi har myst massor också, as usual :)

Imorse åkte jag och Julia till Kalmar, mitt älsk åkte till Gbg. Sen har vi firat mormor som fyller 80 på måndag, sötaste någonsin, sjukt pigg, sprang och testade sina nya hårsprayer direkt och ville visa sitt nya silver linne ;D
Sen åkte vi över till Öland, har kollat på Mamma Mia och myst, jag är supertrött, vart så lite sova inatt eftersom vi skulle upp så tidigt. Imorgon har jag sovmorgon! Min enda den här veckan, jag längtar.

Och Anto ska till Dominikanska på torsdag, jag är inte avis alls jag lovar, ska bli superskoj att bo i lägenheten själv och jobba hela veckorna(INTE). Kommer sakna ihjäl mig innan han kommer hem igen, eller hem men till mig i Sthlm, det är precis så jag vill ha det jämt och alltid.

Annars har inget jätteroligt hänt, jag och Anto ska försöka hitta en resa en vecka över nyår till nåt varmt ställe så vi, eller jag, kan vila lite och samla lite kraft för att klara all kyla! Skulle va heeelt underbart.
Nästa helg ska jag till Lkpg, jag och min Lott ska ta Platens med storm, längtar massor!

Nu ska jag sova, over and out.

It's such a funny sensation to be so happy that you wanna die.


The best

Måndag, jag har bara jobbat halvdag idag, såå skönt, hade en riktigt slö måndag i skolan med mycket lek, och en jätteintressant föreläsning/info om KP (konduktiv pedagogik), som vi hela tiden jobbar med både i skolan och hemma. Sen vart jag avbytt vid 2 och åkte hem till min älsk :)

Helgen slutade med braa dagar, i lördags planerade vi om lite, tog en lunch på Stureplan istället för Sturebadet, sen tog vi T-banan till Gamla stan och gick hem, via Götgatan och Skanstull, en riktig promenad! På kvällen var vi på Fridays och käkade middag, såå gott och mysigt, rullade hem sen.
Igår så tog vi båten till Djurgården och gick en sväng, sen ägnade vi oss åt pensionärs aktiviteter, hihi, gick till Gamla stan och hälsade på Julia på jobbet, fick med oss lite choklad hem. Sen hyrde vi filmer och åt galet mycket sushi, smarr!

Snart ska vi åka till stan och möta upp Julia och Tim, göra nåt roligt.
Imorgon har jag mina tvillingar och på kvällen ska vi på hockey, på onsdag får jag min nya TV :D hurraa!!

Tack mina bästa Hanna och Lotta för att ni är så oslagbara, saknar er så mycket. En riktig girrrlsnight skulle vara super! LÖÖÖV

Byebyebye

P.S. ANTOINE <3

Take a swim!


Hit ska vi idag och baada, Sturebadet!  :D köra lite vattengympa kanske, tjoho! Gunsan är snäll och tar in oss gratis så vi slipper betala sjuka pengar. Det ska bli mysigt i alla fall!

Igår kväll/natt var vi på China teatern, mitt andra besök i höst, och kollade på
Raw - A late night, stand up. Roligt :) en sjukt rolig kille från England, och Magnus Betner, vet dock inte om jag tyckte att han var någon höjdare men men.
Annars har vi haft en luugn vecka, jag har jobbat och Anto har gått lös på shoppingen med min syster, vi har varit på bio, tagit flera låånga promenader, ätit god mat och myst massor :) jag har fått en ny tröja som är snyggis, tyvärr hittade jag ingen bild.

Ikväll ska vi ut och käka, smarr, sen vet jag inte vad vi planerar, det återstår att se.
På fredag drar jag i alla fall till Kalmar med Julia, det är sjukt långt och jag är inte speciellt sugen men jag måste träffa mormor och morfar lite :) mormor fyller trots allt år, typ 80+ och hon önskar sig "en sån där voluum spray till håret", jag diggar henne! Så nästa helg är släkt for the win :)

Jag måste säga att har en stygn av dåligt samvete för att jag inte har pratat med mina darls så mycket sen Anto kom hit, speciellt inte Lotta, Hanna har jag hunnit med ett par gånger, saaaknar er loads!
P.S. Om det känns bättre så tänker jag på er massor massor och tänker att jag ska ringa men sen kommer det alltid något i vägen, det börjar oftast på A och slutar på nto, jag tycker det är alldeles alldels underbart och jag hoppas att ni kan förstå det.
P.S.S. ÄLSKAR ER !

When it doesn't rain it snows

Morning :)
Idag är jag ledig, så underbart skönt, ska till söta
Jessica om en timme och fixa naglarna, kan verkligen behövas de va över en månad sen! Sen ska jag och Anto mysa runt lite på stan kanske? Unna oss något fint :)
Imorgon är det jobbjobb igen, men snart en ledig helg.

Igår hade jag mina underbart söta tvillingar sen var vi på hockey med syrran, måste börja utnyttja våra säsongsbiljetter lite bättre helt klart! 7-0 vart de i alla fall ;D tjoho!

Bye suckers!

Long time :)

En vecka senare, hej !
HAHA, jag har inte haft tid att skriva en endaste rad för Anto är här fortfarande :D

Jag har mest jobbat och myst hela dagarna, inget speciellt, igår var pappa och Gun här och käkade middag på fars dag, Anto har jobbat med mig och tvillingarna, so cute, han och Alexander är en true match.
Vi har även ätit sushi från Raw, som Anto älskade lika mkt som jag :) vi har hyrt film, tagit onaturligt långa promenader med tvillingarna osv. Vad kan jag säga?
Jag är såå glad hela tiden för att han är här, det är underbart :) jag vill alltid ha det såhär!

Idag är jag ledig första dagen sen Anto kom så vi har ätit en låång frukost och myst massor, ska ut och ta en proemenad eller åka in till stan men det regnar nu.. ska i alla fall tvätta ikväll så vi kan krypa ner i en nybäddad säng, såå skönt!
Imorgon är det en tvillingdag, saknar dom!

Jag saknar också mina girrrrls, Hanaboi och min Lott, bÄÄsta!

Herrå :D


I picture you in the sun

I picture you fast asleep
A nightmare comes
You cant keep awake
May gods love be with you
Always

Joseph Arthur - In the sun


Home sweet home, hemma på söder igen, det kändes skönt att komma hem :) kanske mest för att jag vet att Antoine kommer imorgon, kunde inte varit gladare kan jag lova. Han är det bästa som finns, ska bli underbart att få hit honom och visa honom hur det är hos mig. Can't wait! :D

Lördagen vart såå bra, haha Hanna har bilder som jag så snart som möjligt ska sno och lägga upp, vi va skitsnygga såklart :) va hos Jocke först och sen Havsbadet, ingen höjdar musik med vi hade kul ändå, dansade som bara vi kan, nån gång vid 3 så gick vi och käkade sen tog vi en taxi hem, H&K style helt enkelt, helt perfekt!
Igår var inte lika roligt, så segt att åka bil, satt i bilkö över 1,5 h också, ingen hit. Men när vi väl kom till Lkpg så hämtade Lotta och Tobbe mig, tjoho, köpte pizza, såklart, åkte hem och kollade på en halv film innan både jag och Lotta nästan somnade i soffan.

Imorse följde Lotta mig till tåget, hann köpa en dö snygg tröja på Carlings först, härmade Lotta bara för att hon är så himla frän ;D (det är därför jag älskar henne no matter what)
Nu har jag städat lite, ska snart dra till jobbet, blir en sooft kväll, ska leka massa, har saknar mitt gull den här veckan! Och imorgon får jag träffa Alicia och Alexander, dom har jag också saknat, mina twins, ska bli kalas :)

P.S. Jag håller med
Hanna, ni två är patetiska och inte på något sätt bra människor. Måste ändå säga att i helgen har ni, speciellt du, skänkt mig många skratt, helt sjukt hur man kan bete sig.
Tråkigt att vissa bara vill vara elaka, lovar att jag gör mitt bästa för att rise above, skit samma, jag gillar inte stilen bara.

Heiiidå! :)

Just dance!

Vi har haft en typisk Lysekils dag, bestående av frukost, film, handla, mysa med min bästa :)
Åh, jag vill inte åka hem, men Anto får komma till Sthlm snart, det kommer bli super.

Har även varit och tänt ljus, jag vill till mamma, ska försöka hinna imorgon eller på måndag, hon är alldeles ensam i Lkpg och det känns skitjobbigt, den här dagen överhuvudtaget, If I could take your place in heaven..

Men ikväll ska vi ut, a lá H&K, ska snart laga mat, äta, göra oss drop dead stunning (som alltid), gå till Jocke och sen entra havsbadet, det kommer bli kalas. Jag vill dansa, dansa, dansa, massor, det löser alla problem right?
JUST DANCE!

Hoppas min Lott har det bra i Lkpg, saknar henne mest!

hunnet

Hunnet här :P sitter hemma hos rebecca , men hon jobbar så jag o kajsa underhåller oss med att fixa naglarna.
Ikväll blir det utgång, oh ja, som förr.
kajsa is the shit. DET DU! <3 kärlek.
och jag vet att det är likgiltigt ;)