Back to basic

Nu ska jag snart gå till bussen, åka till stan, gå hem till Lotta och äta frukost och sen gå till bussen med henne som sällskap :) sen är det 3 timmars bussresa, ingenting när man är van vid 7 typ! 
Men de är lugnt, har laddat med massor bra ny musik och förhoppnigsvis kan jag sova lite på bussen, dock har de aldrig lyckats förut men man kan ju hoppas, vart inte allt för mycke sömn inatt heller så jag hoppas innerligt att jag är ledig imorron! 
Skönt att komma tillbaka till Staden, blir så jävla deppigt så fort jag kommer hit känns de som. Ska jobba massor så jag får en bra lön tills jag fått lägenheten så jag kan köpa massa nytt :D sen ska jag gå loss på höst kläder imorron, mysiga stickade tröjor, halsdukar, stövlar och mörka jeans, det förtjänar jag! 


Duffy - Warwick Avenue 
Lykke Li - Let it fall
K's Choice - I'm not an addict


It's not a habit, it's cool, I just feel alive. 

I'm a fool for you, yes I am

Gosh, jag är sjukt trött, har varit i sta två vändor idag, först på dagen och fikade med Hanna! :) 
Sen nu ikväll med Lotta och Micka, käkade på Steves innan Lotta började jobba, sen åkte jag och Micka och grattade Blomman som fyllde 30, kom precis hem och jag är helt slut. 
Ska upp 8 imorron, orkar inte, ska packa lite, fixa här hemma, sen till Lotta och äta frukost innan hon följer mig till bussen, sen ska jag försöka samla ihop alla mina grejer som är utspridda över halva Sthlm och samla dom på S:t Eriksplan hos Martin innan jag börjar jobba vid 18, låter skitkul eller hur? 

Inte mycke är skitkul just nu, blää, kanske lite beror på att jag fortfarande känner mig bakis, hoppas, och de hoppas jag i sin tur beror på att jag bara sov 4 h inatt.
Nu siktar jag på 7 h i alla fall, så god natt! 



And don't you let me go tonight


This is how we do it!



How do we go on from here?

Jag blir galen, jag orkar inte, vad har jag gjort? 
Vad ska man göra när situationen blir ohållbar så pass ohållbar, jag vill bara kunna trivas.  
Jag ville inte ens veta hälften, allt vart ju bara förstört. 
Jag längtar härifrån, från allt. 

Var är du, egentligen? 

I need to shake it more often!

God morgon, tidigare än vanligt men då blir dagen lång :)
För tillfället är jag i Lkpg, kom hem igårkväll och åker igen imorron vid lunch, måste upp och jobba. Ska flytta lite också men det går fort, in med mina två väskor sen klart!

Igår jobbade jag som sagt och sen tog jag bussen till Lkpg, svårt att åka 830 mot Gbg och inte vilja sitta kvar när vi väl stannade i Lkpg, men men. 
Lotta hämtade mig så skyndade vi more then ever hem till mig, fort fort förbi mc d och sen till Bella på förfest, trevligt vare! Sen begav vi oss mot Platens :D väldigt lyckad kväll om man bortser från mindre incidenter. Dansade massa och hade trevligt, gick hem till Lotta efter de och somnade strax innan 4, för att bli väckta 8 igen för att dom skulle iväg, men jag fick sjuss hem så nu har jag precis duschat. 

Idag ska jag träffa Hanna :) det är min enda plan hittills, får se vad staden kan bjuda på. Imorron ska jag äta lunch med Lotta innan jag åker tillbaka till Sthlm. 
Och nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok som den tönt jag är, Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", väldigt spännande! 


Yours were the face thhat I couldn't resist
Yours were the fuel to the flames in my heart
Mine were the words that would tear us apart

Stockholm vaknar långsamt

God morgon, skönt att sova länge, ännu mera skönt att jag inte behöver jobba idag, ska göra mig klar och sen ta pendeln in till stan och möta upp Julia och äta lunch!
Sen vart det aldrig nåt bubbelmys häromdagen så de tar vi idag, köpte jättefräna ansiktsmasker igår ;D och sen imorgon är jag också ledig, då ska jag till Jessica och fixa naglarna, de ska bli jättekul, man känner sig så fräsch, OCH jag får rabatt så de heter duga!

Jag kom hit i måndags, då chillade vi galet som vanligt och sen va vi hos Jessica en stund, världens sötaste 2 månader gamla bebis, Lexus, åh, kärlek vid första ögonkastet!
Igår va jag och Julia på stan lite, köpte nya jeans så jag kan ta mina svarta och skänka dom till jobbet där som blir smutsiga som bara den när jag har jobbat ;D
Sen jobbade jag 16-22 med Malin och Dolores, vi va väldigt duktiga igår, städade ur förråd, skåp, bytte massa saker och gjorde rent massa som man inte tänker på eller tar sig tid att göra vid en vanlig stägning.
Sen när jag kom hem så satt jag och Julia ett tag i bastun för vi kunde inte sova, men sen somnade jag himla gott, dock har jag börjat ha sjukt hemska drömar, har dromt samma sak 3 nätter i rad nu och vaknat med gråten i halsen och jordens panik, kan nog inte säga vad för då blir de bara mer verkligt och skulle de hända så skulle jag gå under!

Nähä, om jag skulle ta en dusch, ajuuste, på söndag flyttar jag, igen! Är så sjukt trött på att bo i en resväska, redan 3 veckor för mycke, sen ska de till lite mer än två till, suck, men i alla fall! Jag flyttar in hos Martin, snäll som få är han som låter mig bo där, han har fått nytt jobb också, grattis!
Så nu ska jag skynda mig att köpa en dator innan söndag så jag kan ha nåt att leka med när jag bor där :)

I love you more then I could ever promise,

and you take me the way I am!

Even though I really love you

Måndag och jag e ledig, sjukt skönt! Julia slutar skolan snart då kommer hon hit så ska vi åka ut till Stuvsta sen, köpa med oss lite ansiktsmasker osv, bada i deras bubbelpool, basta och sola lite solarium kanske, lyxen på landet ;D tar faktiskt bara 12 min med pendeln så de e inte så farligt!

Imorron och onsdag e de långa dagar på jobbet, bara att stå ut, sen fredag och söndag e helt okeja arbetspass. Jag hade hoppats på att få besök i helgen eftersom jag jobbade så bra tiden, men icke, och de e nog lika bra :)

Jag vet inte vad jag ska skriva mera, jag saknar alla hemma, men inte jättemycke, jag tycker bara de e så jävla skönt att ha kommit ifrån Linköping, alla får jättegärna komma upp och hälsa på men att åka till Lkpg på helgerna känns sådär upphetsande.. jävligt medel.


Though I couldn't live without you, it's gonna hurts when it heals too.
And it'll all get better in time.


Chilla galet, någon?

Äntligen hemma :)
Fast jag och Matilda har haft de rätt kul på jobbet, missade största action igår när en tjej drog en latte på sin pojkvän/över hela golvet, skulle vart kul o se! Hoho.
Sjukt trött, gjorde världens godaste mackor och färskpressad juice och tog med mig hem! Slank kanske med en bit av världens godaste äppelpaj.

Mina systrar kommer sen, vi ska mysa, sen är jag ledig imorron så då tänkte jag följa med dom ut till Stuvsta efter dom slutat skolan, träffa pappa också om jag har tur :)

Don't you be wasting all your money on honey and syrup

Moorning :)
Förvånandsvärt pigg idag faktiskt, gick upp för en timme sen, ska jag gå till jobbet och öppna. Jobbar bara till 16 idag, himla skönt, sen kommer Emma och Julia hoppas jag.
Imorron är jag ledig! Wiihuu, har jobbet 6 dagar i sträck nu så de ska bli underbart skönt för sen jobbar jag 14-22 tisdag OCH onsdag.
Måste dock erkänna att de är skönt att ha ett jobb, känna att man gör nåt, får in pengar, och man uppskattar faktiskt lediga dagar mera då än vad man har gjort hela sommaren när dom nästan flyter ihop.

Nu måste jag springa!

Kom änglar

Lotta och tobbe ringde precis från LW i Linköping, ni anar inte hur gärna jag skulle vilja va där, de är som Lotta säger, "jag saknar sig så mycket när jag lyssnar på Lasse", Lasse är Lotta för mig, rätt igenom.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet,
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet.
Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria,
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria.

I will never be your stepingstone,

take it all or leave me alone.

Jag har fallit pladask, för Duffy, braa musik, stackars Eva som fick lyssna på samma skiva 3 gånger i rad på jobbet idag, trodde hon skulle ha sönder den tillslut ;D den går varm här hemma också kan jag lova!

Sjukt trött i fötterna, längtar tills imorron när Emma och Julia kommer och har med sig mina underbart sköna jobb skor så man orkar stå i 8 timmar, låter inte som nåt hårt jobb men fan så jobbigt de kan va, dock kan mitt jobb va stressigt som fan, idag va en sån dag, hann inte äta eller röka eller knappt sitta, sprang runt hela tiden!
Efter jobbet gick jag och köpte sushi, sjukt god va den, sthlm har verkligen bra grejer :) sen har jag sett en film, pratat med Ida, bara tagit de lugnt, så skönt! Tog med min världens godaste morotskaka hem från jobbet med, nåt roligt måste jag ju få ha liksom.

Längtar inte till Lkpg, inte alls faktiskt, bara efter min lägenhet :)

Ska försöka trixa lite med mitt schema den 3-5 september så jag kan åka iväg och fira min älskling som fyller 19 :D måste hinna komma på världens bästa present också!

Nu siktar jag mot soffan igen.

I was a fool for you, right from the start

Fredag idag, helg i Stockholm :)
Själv så jobbar jag 16-22, men de känns helt okej, alla åker hem i helgen och jag är fortfarande inte frisk, går på Noskapin, Strepsils och receptbelagd nässpray hela dagarna. Hela huvet känns som en ballong, inte så fräsch kanske, längtar redan tills jag kommer hem och kan ta av mig skorna eftersom jag alltid har så ont i fötterna efter att stå och springa runt konstant i 8 timmar, sen lägga mig i soffan! :)

Har lägenheten för mig själv tills på måndag, de är skönt, längtar nästan ihjäl mig efter min egna lägenhet, låg och tittade i IKEA katalogen förut och planerade mina inköp, haha ;D
Emma och Julia sov här inatt, himla kul att se dom, va ett par dagar sen och nu dröjer de igen, jag jobbar till o med söndag sen är jag ledig måndag, onsdag, fredag nästa vecka.

Tuur hade jag som fick tillbaka min Pinkod sen häromdagen, trodde jag skulle gå under utan min telefon, men fick den strax efter jag hade avreagerat mig i bloggen och sen va jag bara hemma och bytte om sen mötte jag upp pappa och hans nya, betydligt yngre jobbarkompisar ;D himla roliga killar! Så tog vi några öl och sen somna jag gott runt 2 tiden.

Nu ska jag läsa lite i min nya bok, tönt som jag är, sen ska jag ta atg i dagens telefonsamtal innan jag går till jobbet och äter innan jag börjar, idag är de med Malin, kul blire, har blivit med Aleks ett par dagar nu, inte lika uppskattat!


take me to the past now

Jag har huvet under fel arm, suck

Vuxen poängen ramlar av mig nu kan jag lova!
Fick mitt nya Telia sim kort idag och då får man ju ny Pin kod, som jag glatt slog in och sen lämnade jag pappret hemma när jag åkte till Sthlm, sen på jobbet fick telefonen damp så jag stängde av den, kom på i samma sekund att jag inte kunde Pin koden i huvet och att ingen är hemma i Lkpg och kan ge mig den, orkar inte med mig själv. Suck,..

Gick bra att jobba i alla fall, seeeegt, jobbade med Alex, imorron också stägning och sen varje dag..

Träffade Emma och Julia idag, de va mys :) hoppas dom sover hos mig imorron så vi kan ha lite tjejkväll!

What if I leave tonight

Morgon studen har allt annat än guld i mun, usch va segt de va att komma upp, sen är jag rätt säker på att Lotta har smittat mig med sin hosta och halsont för jag har jätteond hosta och hals, känner mig seg, vill bara lägga mig i sängen och somna, men icke! 
Ska gå till bussen om en halvtimme typ, kul att jag har typ 100 kilo packning eller nåt, kommer se ut som en liten åsna! 

Julia kommer till jobbet sen ;D dock säkert för att ragga jobb mer än att träffa mig men ändå, ska få mitt SL kort som pappsen så snällt bjöd på, han har lite svårt att fatta att jag flyttat o så, söt. 


Jag älskar mitt meningslösa liv :) hur e ditt liv? 

Jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla

Jag är inte så smart, för jag ska gå upp om 5 och en halv timma, då kommer jag va tröttare än någonsin, sen sitta på en buss i tre timmar, och jag kan INTE sova när jag åker buss, går bara inte, sen direkt till jobbet, heja vad trött Malin kommer bli på mig, får börja med att hälla i mig 10 shots espresso sen köra ;D 

Idag har varit himla trevligt, jag åkte in och mötte Maria i staden och tog en fika, sen handlade vi lite hårfärg, ett par tröjor och en ny hårfön :) 
Åkte hem och fixade mitt hår, Hanna och Lotta gjorde oss sällskap, sen åkte jag och Lotta med golfen till Norrköping och träffade Mattias och Fredrik, så kul att träffa dom, va över ett år sen sist! Va och tog en fika sen gasade vi tillbaka till vår lilla stad, åkte till Cim och Patrik och åt lite mat, fikade och spelade yatzy, tro de eller ej men jag vann en gång :D dock så kom vi fram till att man inte ville vinna för har man tur i spel så har man otur i kärlek, men det har jag väl redan insett så skitsamma! 
Kom precis hem nu, ska packa sen ska jag sova! 

Dagens idag var när jag och Maria ska beställa kaffe på Espresso house, tjejen bakom disken hälsar väldigt igenkännade på Maria och då kläcker Maria: 
- Vi känner inte varandra va? För jag läste på din tröja och där står de ju "Barista" och det känner inte jag nån som heter!! 

Ahaha, söt tjej, helt seriös med tills hon kom på att Barista är typ kaffegrej. 

Jag tror att jag har världens bästa finaste vänner. 

Back on track

Nu tar vi nya tag! :) 
Jag ska snart åka in till staden och möta Maria, ska fixa färg iosv sen färga och sling igen, ska bli skönt att få de lite fräscht. Sen kanske jag och Lotta ska till Norrköping, får se hur vi ligger till med tid o så. 
Jag ska i alla fall träffa Hanna idag, punkt och slut! 

Imorron åker jag tillbaka till Stockholm, jobba jobba! Träffa systrarna :D 

When you go down

Jag säger som ett av mammas sexårs barn Jakob skrev till henne, 

" Häj majan, vaför hendä det at du dog majan? Hopas jesus låtär dig koma tel himlän" 

Och som min älskade syster Julia, 

"Every mountain we could climbe, you made me feel alive" 

Eller som jag själv, jag vet inte vad jag ska göra, min mamma dog ifrån mig våren 2004 i en sjukt meningslös motorcykel olycka och efter det har livet till viss del mist sin charm. 



I'm having trouble sleeping, you're jumping in my bed

Jag blir himla pigg när jag är ensam hemma, inte så kul, blir orolig och rädd och kan inte komma till ro att sova. Det är så jobbigt, usch, kan ingen bara komma hit och va lite moraliskt stöd tills jag har somnat!? 

Det är himla jobbigt när dom man älskar och bryr sig om mår sämre än sämst, vad ska man göra? Man känner sig otillräcklig, jag vill bara ta bort allt jobbigt. Skit äre, jag har mått så jävla kasst så många gånger, nu är det ju flera år sedan de va riktigt illa men man känner sig så låg, längst ner. 
Jag ska jobba på att hitta en spolknapp i livet så man kan ta bort de jobbigaste, åt helvete med vad alla säger om att man måste må riktigt dåligt för att kunna må riktigt bra för de stämmer fan inte, allt skit behöver man inte gå igenom för att bli glad så in i. Jag känner mig inte extra glad bara för att mitt liv gick åt helvete och alla dog, snarare tvärtom va? 

Nu ska jag muntra upp mig, inte deppa! Tänk ändå på allt kul man har hunnit ha med tex. mamma, det är sånt man måste fokusera på :) man kan verkligen säga att hon va sig själv maximalt hela livet, så länge jag kände henne i alla fall. 
Har blivit väldigt mycket mamma på sista tiden, vet inte varför, är i en period när jag tänker så väldigt mycket på henne och framför allt pratar mycket om henne med mina vänner. 
Det är väl så, nästan alla ni andra har era mammor hemma som en självklarhet men jag skriver om/till henne istället, kanske för att påminna mig själv och bearbeta allt, göra det mera påtagligt och göra så att jag inte glömmer henne. 
Jag tror verkligen att hon är med mig hela tiden, det gör allt en liten smula lättare. 




If you wait for me, 
Then I'll come for you 
Although I've travelled far 
I always hold a place 
For you in my heart 
I'll find my way back to you


Shake and bake!

Nu luktar de wonerful i hela mitt hus :) 
Carro och jag har bakat massa goda bullar, tog sin lilla tid men eftersom vi båda är lediga så har vi inte så mycke annat för oss! Hanna och Lotta har agerat åskådare och provsmakare, helt klart ett mvg på dom här bullarna! 

Hanna kommer snart igen och hämtar mig, ska till stan och äta med Malin sen ska dom på bio, inte jag inte, ska nog träffa Carro och Lotta och umgås lite kanske, imorron är de ju fullt schema. 

Pratade med mina systrar förut, har gått sina första dagar i nya skolan nu :) spännande! De hade gått bara bra, längtar tills onsdag när jag kommer upp och kan pussa och krama lite på dom. Mina fina! 



Heat up

Jag vill bara säga att jag hatar höst och kyla! 
Då blir man deppig, suger. Tsss.. 



When it rains

Jag blev kvar i Lkpg, veligare person än mig får man nog leta efter. 
Börjar inte jobba förän på onsdag men då jobbar jag 6 dagar i sträck istället, jobbar med Malin på onsdag i alla fall :) tror jag bosätter mig vid Skanstull ons-sön i alla fall, nära till jobbet som fasen och jag får lägenheten för mig själv från torsdag! 
Så när jag åker på onsdag blir jag borta minst två veckor i sträck, då kanske de äntligen känns som man har flyttat lite mera på riktigt. 

Lotta potta kom och hämtade mig förut så åkte vi till Carro, käkade på Buger King, handlade lite till mig och Carro i ekholmen och åkte till mig, sen till Yngves och drack kaffe, vidare mot Lambohov till Cim och Patrik, har spelat Yatzy som bara den, tro de eller ej men jag vann en gång :D 
Så nu är jag hemma, ensam i ett relativt tomt hus, inte så skoj, blir så mörkrädd! 

Men imorron ska jag och Carro baka bullar, haha, tantvarning, eller tjockis :) sen ville Lotta och Hanna äta men inte hjälpa till att baka, lathetsfasoner! 
På tisdag ska jag fixa håret igen, ljusa upp de lite till, wonderful Maria fixar! Carro ska också bli hårfager, sen ska jag och Lotta till Norrköping och träffa tvillingarna Fredrik och Mattias, de va 100 år sen. Umgicks jämt förut så de ska bli superkul. 


When it rains, 
do you sleep through it?
Do you face the day?
Do I make you feel like you're in the way?
And when it's sunny, do you stick around?

My guardian angel

I'll never get over you

All that I know is I'm breathing now

Det är med blandade känslor jag vaknar, varför är det alltid såhär? Jag vänder så fort fram och tillbaka, jag längtar till Sthlm, de gör jag verkligen. Men sen är de hela boende historien, ska jag bo på söder hos okänd eller ska jag bo i Huddinge med familjen? Å andra sidan tror jag inte att jag orkar de, familjen alltså, jag håller på att gå i taket bara av att va hemma en helg, jag vill bara att människan ska lämna mig ifred, låta mig va. Men icke.. 

Måste ringa jobbet sen och höra om schemat, om jag ens jobbar imorron, kanske är ledig :)

Ska i alla fall ta en promenad med Hanna, har packat en del lådor nu på morgonen, känns lite lustigt att packa ner hela ens liv i lådor.. 

You put that smile on my face

Hannaaaa, :D underbara, älskade! 
På nåt konstigt sätt så slutar det alltid i överdrift, att vi beter oss som 5 år konstant och skrattar sjukt mycket åt allt, preciis så vill jag ha de, de är så skönt att bara va, gillar den där Hana boi, en hel del, känns lite tråkigt att åka nu när hon äntligen har kommit hem. 
Va en sväng på stan och sen på Max, skönt att prata lite och skratta mycket. 

Erik du skänker oss många skratt och glada minnen :) mammi också, hoppas ni mår bra! 



And I wish I could lay down beside you when the day is done,

and wake up til your face against the morning sun. 
But like everyone I've ever known I'm sure you'll go one day.
So I spend my whole life hiding my heart away. 

Kväll kväll, jag har precis kommit hem från Carro och hennes tvättstuga som jag så snällt fick låna, nu är alla, verkligen ALLA mina kläder rena :D 
Va även en sväng hos Anni och Wilma förut med Hanna och Julia, mys vare och träffa sessorna igen! 

Tänkte packa ett par kartonger med alla mina saker och sen åka in till stan och träffa Hanna tror jag, vad annars :) 

Den här stan är verkligen inget för mig, är sjukt besviken på den, det kanske kommer kännas roliga att komma hem efter ett tag men nu känns de bara trist, jag längtar till Sthlm. 

Ska jag säga vad jag saknar? 
Antoine, i mitt liv, ojojoj, skönt att vi kan prata och så men han är så långt borta när jag vill ha honom så nära, och nu i Sthlm blir det ännu längre. De är jobbigt, han är en fantastiskt underbar människa, massa kärlek. 

The name of the game

God morgon, uppe ganska skapligt i alla fall, dock endast för att Ida ringde och väckte mig! Hon är på väg hit hoppas jag, tänkte att vi skulle hinna umgås lite nu innan hon åker vid ett :) 
Sen blir det en fika med Anni och Julia, ska tjata hål i huvet på pappa med så vi kan köpa min dator, de va faktiskt en student present som jag fortfarande inte har sett röken av. 

Idag är faktiskt mitt stösta mission att tvätta, vår tvättmaskin är trasig och alla mina kläder, inklusive skor är smutsiga! Kanske blir hos Carro om jag har tur.. får se. 

Hana ska jag också träffa idag :D 

Abonera mera!

Nu ni, har jag blivit vuxen så de bara sjunger om de! Har tecknat upp mig på två härliga abonemang, ett mobilt bredband från 3 och ett nytt mobil abonemang från Telia, fast pris, skaffade även en ny telefon i samma veva, va väl lika bra ;D Så nu känner jag att vuxen poängen bara regnar över mig, ska betala räkningar och allt nästa månad, panik! 

Åkte hem från Sthlm idag, kaos på tåget, alldeles för mkt folk så de såg snarare ut som ett tunnelbane tåg mitt i rusningen, fick stå/sitta på golvet hela vägen hem, ingen höjdare direkt! 
Hanna hämtade mig på rese så tog vi oss till staden och började samla vuxenpoäng, sen åt vi sushi och tog en glass på Bosses :) 
Nu kom jag precis hem och ska göra mig lite fin, Carro kommer och hämtar mig snart så ska vi till Platens senare tror jag, hälsa på Lotten o såå. 
Imorron ska jag : 
-köpa ny dator
-träffa Hanna
-fika med syster, Ida och Anni
-hjälpa till med flytten

På söndag åker jag tillbaka till Sthlm och jobbar nog hela nästa vecka på mitt kära arbete, Coffehouse by George på götgatan mina vänner! :D Trivs jättebra, bara trevligt folk och mycket att göra, precis som jag vill ha de. 
Har förhoppningsvis boende nu i två veckor på söder hos en kompis kompis, 30 kvm på en soffa, kan inte bli bättre. 

G900_see_the_phone_large_2.jpg


Lets just fall in love!

Jag är kär, i Sthlm :) de va helt klart kärlek vid första ögonkastet! Förstår inte varför jag har varit så anti de seanste åren när det är hur bra som helst här. Trivs redan som bara den, sen att jag känner mig lite vilsen i den stora staden ibland reder nog upp sig snart, får gå på upptäcksfärd.

Kom upp sent i tisdagskväll, mörkt och regnigt och det tog mig x antal timmar att somna, kände mig lite lost och förvirrad, men sen började jag jobba 8 igår morse och det gick så himla bra :) jobbade själv jättemycke och med massa trevliga folk, tog inte lång tid innan man kom in i det och kom ihåg allt från förut.
Efter jobbet mötte jag pappa och en av hans polare, tog några öl i Gamla Stan och sen va vi i Kungsträdgården på Victoria och käkade. himla trevligt :)

Idag har jag sovit länge, mött pappa på stan och ätit världens godaste sushi, såå frächt va allt. Samba Sushi i Götgatsbacken, de va verkligen inte sista gången. Sen gick jag hem, stannade på H&M och köpte ett par tröjor som jag kan jobba i och världens godaste yoghurt glass på Seven Eleven, förstår för mitt liv inte varför vi inte har de i Lkpg, allt man behöver finns och det är alltid öppet!

Sen kom jag på hur himla skönt de kan va att gå på stan ensam, gick runt lite, hittade dock inget speciellt men ändå, här är det verkligen ingen som bryr sig om hur man ser ut eller vad man har på sig osv. hemma är det helt annorlunda, man kan inte bete sig eller se ut hur som helst utan att alla ska glo ihjäl sig eller viska om en så fort man har gått förbi.
När jag jobbade igår såg jag sjukt mycke konstigt folk som man aldrig någonsin skulle se i Lkpg och de komiska va att ingen på gatan vände sig om eller ens ägnde de folket en endaste blick.

Nej fan va jag gillar Stockholm, passar mig perfekt!
Från 1 sep ska jag bo hos Martin i två veckor tills jag får min lägehet, så himla gullig är han som ställer upp. Kruxet är bara nu, jag har ingenstans att bo på 2 veckor, nu bor jag ytterst tillfälligt hos Karin men jag flyttar gärna, nån som känner sig sugen på en inneboende?
Annars vet jag inte alls hur jag ska lösa det här, inte ens pappa m. fam. vet vart dom ska bo nu när skolorna börjar på måndag, lite småkaos kanske.

Jag siktar i alla fall på att va hemma nästa tors-sön, torsdag har jag förhoppningsvis bokat med Lotta, Carro mfl. på Platå och på lördagen är det faktiskt Lars W och det vill jag verkligen gå på! Så den här helgen blir nog jobb men nästa vecka kan ni nog räkna med mig :)

Nu ska jag lägga mig en stund innan jag går till jobbet, ska jobba med ännu mera nya människor idag, spännande ska de bli :)

Stockholm here we go!

19:40, då drar jag, måste säga att jag börjar bli sjukt nervös nu, kommer säkert gå skitbra men ändå, resfeber vafan! Ska bo hos Karin ett par dagar nu när jag provjobbar, vet inte hur länge de blir, en dag eller en vecka? 
Ska bege mig ut ikväll när jag har kommit fram och se vart jag ska imorron, 8 på morgonen då ska jag va där, läskigt kanske. 
Det är ju inte så att jobbet är helt främmande för mig men ändå, mycket mera folk och mera stress, nytt folk som säkert tycker att jag pratar sjukt fult osv. 

Hoppas på att jag får va hemma hela nästa vecka innan jag börjar heltid, eller jag kanske inte får jobbet alls om jag gör bort mig imorron, då ska jag träffa alla ännu lite mera. 
Fikade med Lotta förut, sen kom Carro, åt vi lite lunch, tog en kaffe hos Lotta och sen fick jag sjuss hem, himla mycke sjussande på Kajsa har de blivit på senaste tiden, skönt :) 
Hanna kommer och hämtar mig sen och kör mig till tåget, snällaste! 

Nu ska jag packa klart, lite svårt när man som sagt inte vet om man ska va borta en dag eller en vecka, men men! 
Kommer nog inte heller kunna blogga där uppe, kan ju hoppas! Men håll tummarna för mig så återkommer jag med rapport så fort jag får tillfälle. 


Henne skulle man velat ha hos sig nu, kramar o pussat lite på och känt sig lite helare, saknarsaknarsaknarsaknar!! 

You can blame it on me,

and the person you thought I wanted you to be.
But don't you blame it on love. 

Morgon stund har guld i mun? Första morgonen på väldigt länge som jag är vaken såhär tidigt, men jag erkänner att jag ställde klockan och precis när jag bestämde mig för att somna om så ringde Carro påväg till jobbet och sen kände jag att jag lika gärna kunde gå upp :) ska hoppa in i duschen och göra mig klar för min sista Lkpg's dag! 

Igår kväll hämtade jag syster Emma i staden och sattoch satt och fikade med henne och Gun till halv 2 inatt, det hör verkligen inte till vanligheterna men det va ganska trevligt :) 

Fuel to the flames in my heart

Vilken bra dag, åh jag är så glad :) 

Träffade Hanna, tog en fika på Espresso House, så himla kul att ses igen, hade en hel del att prata om. Sen gick vi en sväng på stan så jag fick smitta henne med min shopping mani som har kommit på senare tiden, haha hon va inte svårsmittad! 
Sen träffade jag Sandra, också hundra år sen jag såg, studenten sist, också jättemysigt och kul att prata lite och se vad som händer, hon ska till Costa Rica som volontär ett halvår, spännande! 
Efter det åkte jag hem, bokade in en fika med Lotta imorron vid 12 :) Sen kom Hanna och hämtade mig, igen, hämtade Viggen på resecentrum och begav oss mot staden, ännu en fika, bytte dock ställe till Steve's. Så nu kom jag precis hem, ska tvätta lite kanske, eller så gör jag de imorron :) 

Har fått klart att jag ska upp på onsdag morgon, tidigt tidigt, börjar joba typ 8-9 så jag får se om jag kanske åker upp redan imorron kväll.
Pratade även med min kära pappa förut som har jobbat sin första dag i Sthlm idag :) ska ses på torsdag och gå ut och äta på en jättemysig restaurang. Vi är båda bostadslösa i Sthlm med jobb, haha, bor i varsin resväska hos varsin kompis. 

Nej nu ska jag göra nåt riktigt vettigt, kanske ta ett bad, kolla på vänner eller packa en flyttkartong! 

Imorron, träffa Lotta som sagt, träffa Carro, Anni och Hanna ska jag också hinna med, hinner dock inte träffa Julia innan jag åker, känns inge kul :( Men hon börjar ju skolan i Sthlm om en vecka knappt så då kan vi ses massa, stora damen ska gå gymnasiet, St Eriks plan, perfekt med en frissa i familjen! 

God natt :) 

Let me tell you I adore you

Let me take you home

Idag är en bra dag :) jag vaknade kvart i ett, underbart skönt! Följde med Carro ut till hennes häst en sväng och sen raggade vi runt, va på Max och åt frukost, illa illa. 
Sen en sväng ut till Tornby, sen körde hon hem mig, min personliga taxi ;D 

Hannaaa kommer snart, hurra hurra! Det ska bli ett väldigt kärt återseende, har saknat henne massor och mer därtill. 

Imorron får vi se om det blir Sthlm eller om jag åker upp på onsdag och börjar jobba, spännande ska de bli, ska ringa Åsa sen och se om jag får låna hennes soffa ett par nätter, kan jag hjälpa henne med Hugo också, världens mysigaste hund, massa långa promenader i Tantolunden, åh så mysigt :) 

300px-Tantolunden_2006-06-04.JPG.jpg

Tanto! 



Breathe in, breathe out




Man ser dig allt Carro ;D 

Totalt värdelös

En halv pizza, chokladbollssmet och en hel del städande efter Julia senare, 
legat halvdöd i soffan och tittat på vänner i flera timmar. Suck! 
Jag borde verkligen packa mina saker, jag orkar inte.. 

Where does the good go?
Look me in the eyes and tell me you don't find me attractive. 

Not what I'm used to

God eftermiddag, min trötthet håller i sig kan jag lova, 
åkte in till Julias jobb med Amanada, åt lunch och massa
morotskaka med varm choklad, gott vare, kan man ju va värd
efter en sån här helg ;D 
Sen följde jag henne till tåget, skulle aldrig klara att åka tåg 3 
timmar nu, uschaa! 
Carro, pärlan, kom och hämtade mig på rese så cruisade vi lite
innan hon körde hem mig. 

Vill bara lägga mig ner och avlida, dock måste jag städa, och packa?
Hjälp! Börjar bli sjukt stressad, blir så när jag inte vet riktigt vad som
kommer hända. Det blir säkert bra men jag vill gärna ha allt klart för
mig liksom. 

Får lite smått panik att hinna träffa alla också, innan jag åker, känns
som man säger till alla att de är lugnt och att vi kommer hinna ses och
bla bla bla men kommer jag de? 
Alla måste komma upp och hälsa på
när jag har flyttat in och så, efter 15 september är mina dörrar vidöppna
för alla mina fina som vill komma upp! 


Ska jag säga, fan va jag saknar Ida, känns som jag inte tar mig nog
med tid för henne, fan, jag vill inte glida, hon är ju my one and only! 

Three's a charm

Ujujuj, känns som jag hela tiden tjatar om hur trött jag är
men det är för att jag är det, hela tiden?
Precis hemkommen från ännu en härlig Platens kväll, 
tredje gången gilt eller hur? Jag och Carro :) fast två
kvällar har vi ju varit i stort sett nyktra, kan ha lika kul för de kan
jag lova!

Jag och Amanda slappade gärnet idag, gjorde i stort sett 
ingenting, sen kom Carro, åkte vi och käkade lite, sen åkte
vi ut till Halle, födelsedagsbarnet :) 30 hela år vart han, sen 
åkte vi in till stan, hem till Jonas, som för övrigt samlade många
minus på kort tid, vandrade till Platens och sen har vi sprungit
upp och ner hela kvällen känns de som, trevligt vare i alla fall!
Träffade massa trevliga människor. 


It's like wishing for rain when I stand in the desert, but I'm holding 
you closer then most, cause you were my heaven. 
Va jag kan tjata om det här va. Anto är värd de, ohja. 


Happyface!

Wii :D glad, gladare, jag!! 
Först fick jag en 10 timmars sömn, precis vad jag behövde, 
sen fick jag jobb, JAG FICK JOBB, haha! I sthlm, kanske inte
ska säga vad, peppar peppar ta i trä, då kanske jag inte får
de till slut. Men jag åker upp tisdag eller onsdag och börjar
jobba in mig och sen är det meningen att jag ska jobba heltid
från 25:te då en annan slutar. 
Får min lägenhet det 15:nde så om nån vill ha mig boende hos
sig ett par veckor let me know, annars får jag bo hos Åsa och Hugo, 
det blir mys :) 

Känns så jävla skönt att de äntligen börjar ordna sig, happyface!
Det enda dåliga är att jag inte hinner träffa Hanna så mycket, hade
verkligen sett fram emot det. 

Carro kommer sen, ska vi åka och fira Halle :) 

Nu ska jag lyxa med mina älskade Lush burkar! 

Världens bästa scrub med havssalt, lime, kokos och grape.


Ansiktsmask med honung och pepparmint. 


Hårinpackning med banan, ägg, avokado och olivolja. 

And dance forever

top_left.jpg

 

Kom preciis hem, jag och Carro har haft en väldigt nykter kväll ikväll. 

Grillade lite hemma med folk, smarrigt, dock inte så sugen på mat idag

men de gick allt ner lite grann. 

Sen kom Carro, vi har roat oss på Platens, träffat folk, dansat lite o så :) 

Trött som bara den kan jag lova, ska bli så skönt att sova, tänker aldrig

gå upp, isåfall endast för att åka in till Julia och dricka mängder chailatte. 

 

God natt! 


All night long!

Idag är det seegt i huvet kan jag lova! Mår som en nertrampad kotte, 
vill bara lägga mig och sova. 

Jag och Mandan åkte in igår och träffade Carro och fikade, hos Julia
såklart. Sen träffade jag Jolle av en slump, wii :) long time no seen, han
stannade på en fika också, kul vare. 

Sen skvallrade Carro om att hon och Lotta siktade på Platå på kvällen 
så jag hände med, på deras personalfest, gaah, började med biljard på
Plaza, sen stod ett helt tomt Platens till vårt förfogande, va väldigt ovant att
se så, satt där nere och drack massa gott och hade trevligt. 
Sen styrde vi mot Platå, dansade, dock alldeles för lite för min smak, drack
ännu mera goda och mindre goda shots, träffade massa folk :) hela kvällen
förflöt utan att jag gjorde av med en endaste krona, så ska de va jämt! ;D 

Vid typ 3 så drog vi oss, håll i hatten mina damer och herrar, jag följde med 
Lotta hem, va uppe och pratade till 8 imorse och sen sov vi ett tag.. har spenderat
största delen av dagen där, Carro kom, sen åkte hon och jag och käkade, 
åkte till Ekholmen och handlade massa mat och gick på systemet och nu ska vi
grilla ikväll med massa folk och dricka vin, usch. 
Blir att åka in till Platens sen ikväll med Carro, nyktert så in i, dansa lite och hälsa
på Lotta. 

Imorron ska vi på 30års fest hos Halle, ska bli kul :) 


Mycke prat imorse som sagt, skönt, vissa saker är så komplicerade men ändå inte, 
jag har saknat henne så mycket så många gånger. 


Are you in or are you out?

Morgonstund har guld i mun, vi har gjort de till en otäck vana
att gå upp vid 12 varje dag, sent kanske? Amandan sover iofs
fortfarande men jag är upp i alla fall :) 

Inte så bra väder idag, kanske borde hjälpa till med packningen en smula, 
tycker dock inte att de finns nåt tråkigare men men. Jag har packat i stort sett
alla mina saker så det är bara att flytta ut! Ska köpa ny säng, tv, soffa och lite :) 
Wii, längtar så himla mycke, om nån är sugen på att måla med mig så let me know! 
Nu kanske jag har jobb med, får veta imorron.. 

Frukost, någon? 



Måste bara ta tillfället i akt att höja min underbara syster Julia till
himlen eller nåt, hon är det absolut bäst jag har, utan henne skulle
jag aldrig orkat med allt svårt. 
Mitt allt, och jag älskar dig så fruktansvärt mycket. 

the lonliest city of all

God kväll, precis hemkomna från staden, den lilla minsta.
Vi va hos Julia, som alltid, söta Tove va där med :) 
Sen va vi hos Jonas, kollade på film, trevligt trevligt, lite 
konstig film kanske, American Psycho 2, skum. 
Sen va vi och hälsade på Carro utanför Platens, hämtade en 
kaffe från Steves och nu är vi här :) 

Imorron ska vi till Anni tror jag och sen fika med Carro, 
på fredag tänkte vi ha fest, här kanske till o med? 
Och på lördag är de 30 års fest, blir skoj! ;D 

Nuu ska vi sova, skönt blire. 


I'd give this all up just to be your friend

I like it soft, i like it wet

Äntligen lite fint väder :) 
Har precis kommit hem från landet, chillade galet igår, 
åt stuvade makaroner och falukorv, godaste! Såg på Juno, 
bra bra. 
Vaknade 12 idag och såg slutet på The Holiday sen åkte
vi hem, nu sitter vi här och äter godis, ska göra mig vacker? 

Lutar starkt åt en film kväll hemma hos Jonas och hans sambo
idag, dock är de ju så himla fint väder så man blir sjukt sugen på
att ta en beloved bag-in-box och bege sig ut :) 

Ska in till Julia först i alla fall, ( Julia jobbar på Coffehouse by George
så när jag säger till Julia menar jag dit och tatta gratis mat m.m. ) 
äta lite där och så, blir nog bra bra.


Jag vill bara ha sånt jag inte kan få och när jag väl kan de vill jag inte ha
de längre, varför är det så? Dumma mig. 

Take me away

Hemkommen från stan.. hatar mig själv, 
är man arbetslös borde man inte få handla alls eller hur?
Köpte ett par jeans, alldeles för mycket saker på 
Make up store och underkläder från H&M. 
Jaja, nu ska jag ta en cigg med Carro och Micka och sen
åka ut till Nykil, vi måste ju aktivera oss lite och här hemma
är det kaos, flyttlådor överallt, take me away! 



raindrops keep fallin' on my head

Kan de aldrig sluta med de här skitvädret? GAAH! 
Vi ska i alla fall trotsa vädrets makter och åka in till
staden, jag ska köra bil in, wii :D 

Wet t-shirt

Det var inte vad vi ägnade oss åt idag men vädret var
väl näst intill perfekt för den aktiviteten! 
Följde med Julia och söta Tove på stan, gjorde av med 
onödigt mycke pengar men de är så himla lätt gjort när
man hittar en snygg jacka som heter just "Kajsa jacket"  :) 
Sen mötte jag Amandaa, sweeti, va och käkade hos Julia
sen köpte vi alldeles för mycke godis och hyrde två filmer
som vi har spenderat resten av kvällen med, mysmys! 
Nu ligger sötot i sängen och jag tänker joina henne snart.

Imorron måste de bli bra väder för då ska vi dricka vin, jajaja :D

regn-pol-06-08-16.jpg





Oh boy

Det är helt klart Amandas låt rätt igenom :) 
Ska försöka snygga till mig och mitt rum lite, sen
åka in till stan och träffa Julia, gå en sväng på stan
i regnet, usch! Har ändå inga pengar.. 
Sen kommer Mandan halv 6! 

I don't care about your so damn good exuses.
Cause you've got that something, something that I want, 
somethng that I need. 

 

Btw så va de som ett helt jävla zoo i lördags när vi va ute på äventyr, 

Älg-00602.jpg

Först står de två älgar på vägen, hjälp! 

igelkott.jpg

Sen kommer världens största kotte smygandes när vi kissar, gaah! 

Härliga djur ;D 

 



Iloveyouiloveyouiloveyou

Vi va hos mamma förut med, blir alldeles för sällan. 
Älskade älskade mamma, blåbär växer de precis vid
hennes sten, och hennes ölandsstenar ligger brevid henne, 
så fint så. 

And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would, just to see your face and feel your embrace.
- från Hannas blogg, vackert. Jag tror vi förstår
varandra ganska bra, vi saknar så mycket men lever ändå.

Hoppas ni har det underbart bra mamma och Erik. 


So i weep

Trööött är jag, fortfarande, seg dag det här! 
Carro och Micka kom och hämtade mig så åkte vi och
startade Carros bil med startkablar, dumma mig som kopplade 
fel, haha, men de löste sig till slut :) 
Sen åkte vi och köpte mat, ut till Lasse och umgicks, drack lite
kaffe och fixade Carros bil, wii! Vart ju hur bra som helst. 
Åkte in till stan igen, vet egentligen inte vad vi gjorde där mer
än att handla och va rastlösa, så vi åkte och köpte världens
största kebabpizza och åt den hos Lasse, haha stackarn måste
va trött på oss som har roat oss med hela havet stormar i hans
vattensäng, kul hade vi i alla fall! 
Kom nyss hem, lagom seg efter en nykter helg. 

Ska sova snart sen kommer Amanda imorron halv 6, de blir kalas! 
Får försöka fylla våra dagar med massa aktiviteter, va nu de ska bli?
Är bara glad att ungfan kommer till slut ;D 



Yesterday, the night before, tomorrow

Trött, trött, trött, kom i säng halv 5 imorse och somnade ännu senare,
började med en fika med Carro vid 4, sen kom Micka, fika ett par timmar
hos Julia, sen åkte vi ut till Nykil vid typ 9, inte jättekul för oss som inte
kände nån alls. 
Så vi åkte till mc d istället och åt :) sen åkte vi in till stan, tog en cigg med
Thomas, sen åkte vi in till stan och tittade på folk, va nere på Platens en
sväng. 
Sen åkte vi ut till Lambohov och Lasse, va 100 år sen sist, jättekul och
träffa han :) va där ett tag och sen åkte vi tillbaka till stan, gick ner på 
Platens, hade våra egna draman. 
Sen tänkte vi oss att vi skulle åka hem vid 3, synd att bilen inte alls tyckte
de, vart stående i stan till 4 när Micka lyckades stanna en bil, haha sötaste
som står mitt i vägen och vinkar för livet för att nån ska stanna och hjälpa
oss med startkablar, men vi fick igång den och kunde köra hem :) 
De vart en bra kväll med bra brudar. 

Inget höjdar väder direkt, kanske skulle ut till Lasse med Carro och Micka
och försöka laga Carros bil, absolut inte jag men jag kan va moraliskt stöd! 

Amanda kommer hit imorron tror jag, wii :D blev ingen Tyskland, dåligt
väder kanske? Vi kan nog ha mer än kul här i ett par dagar. 

If you need a light I'd find a match

Afternoon :) vi har varit sjukt duktiga och städat huset fint som
aldrig förr tills regeringen kommer hem igen! 
Ska snart åka med Julia in till jobbet och möta Carro och Micka, 
dricka Julias goda chailatte och uppdatera oss sen sist. 

Ikväll blir det nog en grill med familjen, har knappt träffat pappa
på hela sommaren eftersom han flög nästan hela tiden jag va på
gotland, saknat honom en smula. 

Imorron åker jag nog till Kalmar, eller? 


It will take more then just a breeze to make me fall over. 

My one and only

Det här är precis vad jag behöver, världens bästa Ida i en pool, ett paket cigg
och absolut inget mera. 


Grace

Att man orkar, helt sjukt.
Tänker inte låta nån idiot till brud förstöra min kväll i alla fall :) 
Har haft massa mys med Anni, Emma och Julia på altanen, 
vårat stammis ställe kanske. En flaska vin och ett par öl, massa
skitsnack som vanligt, då äre som de ska med Anni! 

Tänkte mig att jag skulle sova snart men jag får en massa skrämmande
bekanta samtal av en viss person, tänker aldrig trilla tillbaka dit men 
prata kan man ju alltid eller hur? :) fridens kanske, haha! Skiter egentligen
i alltihop, jag har de så bra som jag har de! 



Breath in breathe out,tell me all of your doubt.
Everybody leads this way, just the same.
Move on and break down, everyone goes away.






Pick up the pieces

Idag har jag varit nästan totalt oduglig, eftersom ingen orkade åka
och bada så har jag knappt varit ute, tycker det är alldeles för varmt
att sola om man inte kan bada, men jag har gjort lite nytta, städat och
tvättat. 
Pappsen med fru kommer hem imorron och då är de väl bäst att det 
ser någolunda ut här hemma. 

Anni kommer hit snart, kan bli kul, va ett tag sen vi umgicks bara vi :)
ska ta en öl på verandan tänkte jag mig, skönt när det äntligen börjar
bli lite svalt. 

Imorron ska jag grilla med familjen och på söndag lämnar jag stan, igen, 
såå skönt, ska ner till Amanda i Nybro och på måndag drar vi till Tyskland 
eller nån annan varm destination :) ska bli jättekul, hon är en riktig peach! 


Kände att jag va tvungen att investera i den nyaste Juicy Tubes - Banana :) 
Smarrigt värre! 

And don't you let me go, tonight

Good morgon, oh de är så fint väder att man bara vill bada hela hela tiden! 
Igår va vi i Hamra med Tobbe, jag, Julia och Vickan, så himla mysigt och 
jättevarmt i vattnet. 
Sen på kvällen så grillade vi massa god mat och drack öl :) Tim och hans
polare joina också så de vart riktigt trevligt, Markus kom förbi också, 100
år sen jag såg honom. 

Idag vill jag bada men de verkar som jag är ensam om det? 

Amanda vill att jag ska följa med henne och co till Tyskland mån-tors,
kul kanske? 



And don't you let me go, let me go tonight