Wherever you are..

..I want to be, just not yet.

Har spenderat min kväll med min syster, ingen bra idé med tanke på att hon precis börjat nytt jobb, i en chokladaffär!! Kaos, hon hade med sig ett ton hem, inte riktigt men nästan, aaah så gott :) va tvungen att smaka lite, på varje. Kollade lite på Grey's, låg i sängen och hade de allmänt slappt, den fick jag sällskap till bussen av mina sötnosar.

Har precis kollat ikapp Idol avsnitten jag missade igår och idag, på hemsidan, smiidigt! Har även fixat naglarna, inte hos Jessica bara filat till dom och använt mitt nya nagellack, ljusrosa, inte min färg kanske? Haha, jag vidgar mina vyer i form av nagellack och skinjackor, how 'bout that?

Imorgon ska jag, ....? Dåligt med inplanerade saker, kanske jobba lite på nya jobbet? Ingen aning, vet i alla fall att jag ska ut och äta middag på kvällen med Martin, hans pappa och hans tjej, mysigt va? Söt Martin som babblade om mig tills hans pappa bjöd med mig ut, ska bli jättetrevligt :)


My happy ending

Vilken bra ledig dag jag har idag :) de är ju kul när de går bra för andra ellerhur?
Jag har preciis kommit hem från min arbetsintervju, va där en hel timme, de gick såå bra. Den här gången är jag säker, världens sötaste tvillingpar på 8 mån som jag ska ha hand om, och deras storasyster på 6,5, passar mig perfekt. Jag är glaad :D
Gick och införskaffade en nytt nagellack och en underbar handcreme i Västermalmsgallerian innan jag åkte hem, nu har jag diskat all min disk, inte överdrivet mkt. Städat lite.. ska försöka skapa lite ordning i alla mina kläder som ligger överallt, bor som i en koja eller nåt, haha!
Sen ska jag möta Julia, ska åka hem dit, hon är lite suuuk, stackarn, så de blev ingen match :( jag som va så taggad, jag lovar inget kan få mig på dåligt humör idag, wiiiii!

Kanske åker till Lkpg på torsdag och gör Platå med Lotta, eller bara myser, det är också en 10-poängare, men jag måste åka hem igen på lördag morgon, ska träffa moster och Leffe på lördag, dom har tagit sig äända från Öland till storstaden :) blir ett ypperligt tillfälle att diskutera de kommande ingreppet, de ni!


It feels better to let go :)


Rewind

Remember last autumn?
The crazy drunken night we had,
when I saw you for the first time?
When I kissed you in the hallway,
then I took you straight to bed.

One year on and I'm still that girl.

You might blame it on me,
but you insisted that we fall.
Wiped your hands of me,
and said you needed more.
 
__________________________________

Jag har haft en superkväll på jobbet :) kom hem för en stund sen, påvägen hem fick jag samtal om en arbetsintervju imorron, så kul! Hoppas hoppas att det går bra, passade mig perfekt, att de inte finns jobb här är skitsnack, bara man vill jobba får man de. (Peppar, peppar, ta i trä)

Nu ska jag kolla på One tree hill och sen sova, imorron är de arbetsintervju, hem till pappa en sväng sen hockey med syrran, har ju säsongskort :D
Kanske åker hem i helgen, annars hoppas jag på att Lotta kommer, min älskling.


Heaven sends and heaven takes

Morning, idag blir de inte mycket gjort förutom att jobba, blir lätt så när man börjar 4.
Drömde inatt att jag hade fått mail från de nya jobbet, att jag hade fått de, uaa va ledsen jag va när jag vaknade imorgon, skyndade mig att kolla mailen och upptäckte att jag, självklart, inte hade fått de. Hoppas så himla mycke, för jag sa upp mig på Coffeehouse igår, panik hade jag, men än så länge inga stalker eller andra obehag.

Jag och Julia nörda en säsong av Grey's igår, omöjligt att inte tänka på Lyset då, såå många timmar jag har tillbringat med Grey's där är helt sjukt, haha. Vi hade de mysigt i alla fall, Julia med sina förbannade kanelbullar och jag va nästan fortfarande mätt sen i lördags, nej inte riktigt men nästan.

Idag ska jag as known jobba ett par timmar sen har jag inga planer, är inte hemma förän runt 9, kanske borde städa lite ordentligt efter helgen, helt sjukt va stökigt de kan bli när man är två tjejer på 28 kvm :D


Oh I am young but I have aged
Waited long to seize the day
All things said and plenty done
Oh I am young but I have a past
Travelled far to find the start
Yes I am scared and I've been burnt
But life is short


It's alright, alright?

JUST DANCE :D

Nu har mitt Hun åkt hem, tråkigt känns de, hon hade fått flyttat in!
Igår hade vi en himla trevlig kväll, käkade som sagt middag på Peacock, slappade järnet gånger 10 hela dagen tills vi va tvugna att fixa oss.
Fick världens godaste middag med fördrink, 5 rätters, vin och drinkar efter :) såå gott. Martin bestämde all mat, de enda vi fick bestäma va drinken efter maten, Amaretto sour, helt klart en ny favorit.
Vi åt : Sashimi, Tempura, Dumplings, Kyckling confit och fläsk med teriyaki och massa goda tillbehör och sen fick vi supersmarrig efterrätt :)
Efter va vi skapligt mätta, satt och käkade i närmare 4h och efter de drack vi lite drinkar och umgicks, sen åkte vi hem lagom till 3 tiden och sov.

Idag har vi slappat, ätit pizza, åkte in till stan och mötta Julia och fikade på Kungshallen, sen lämnade vi Hanna vid bussen och åkte hem, nu ska vi snart upp och hämta Indisk mat, sjukt gott där.
Känns som allt handlar om mat, haha eller va säger du Haana? ;D

Jag är jättenöjd med helgen, Hanna är oslagbar i alla kategorier, sjukt kul att läsa igenom bloggarna och länsa dom på alla gamla minnen, så roligt, och tråkigt för den delen. Jag älskar min Hanna!
Ska se om jag kan smita hem en natt nästa helg och köra en helkväll på Platens med mina babes Hanna och Lotta, de hade varit de bästa!

Imorron är de jobb 16-20, inte så ansträngande va? :)
Nu är de en helkväll med syster Julia, grymt!



You wanna be on top?

Lördag :) Hanna är här, wii!

Igår hade vi en heldag kan man väl säga, började med att göra stan så grundligt vi kunde, vart en hel del promenerande igår, shoppade på oss lite nya jackor, skor m.m. Sen åkte vi hem, med en härlig bag-in-box och så stannade vi på därmedpasta och köpte med oss Carbonara och ciabattas hem.
Färgade håret, käkade gott, drack lite vin :) sen åkte vi till Odenplan på bartömning med Martin och hans polare, sen drog vi till Peacock, restaurangen där Martin jobbar, fick massa goda drinkar, och shots för den delen!
Sen gick vi vidare, till Sense, måste dock erkänna att vi gav upp ganska fort och begav oss hemåt, käkade lite och stupade i säng, sjukt trötta.

Idag sov vi läänge, tog en promenad på söder, bort till Zinkensdamm, köpte me d oss pizza hem och nu ligger vi och slöar, :) ska till Peacock och käka vid 8, en låång middag med massa god mat, Martin står i köket och söta Emmy serverar, ska bli jättemysigt.
Sen tänkte vi oss nog en utgång, får se med vilka eller vart, de blir nog bra :)

Lovely


Make my day

Hanna är här nu :) hurraaa!
Gick superbra på jobbet också.

De går bra nu.

Minor fall and major lift

En av tidernas finaste låtar måste va Hallelujah med Jeff Buckley.


Baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor 
I used to live alone before I knew you
I've seen your flag on the marble arch
But love is not a victory march
It's a cold and it's a broken hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
But remember when I moved in you
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah

Well, maybe there's a god above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you
It's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah



Jag landade precis i sängen, har haft en riktigt bra ledig onsdag, precis som de ska vara :) efter alldeles för mycke slöande i sängen pallrade jag mig till Slussen och mötte upp pappa och Gun och lite annat skönt folk i båten, mitt premiär åk, väldigt fin och mysig. Vi åkte runt lite, va ju så fint väder, satt i tunntröja i solen och bara njöt i stooora drag. Vi åkte bort till Street tillslut och käkade lite, precis vid min lägenhet så nära hem.

Men jag skulle ju inte hem så de va skitsamma, gick upp till Hornstull när dom andra tuffade vidare och tog bussen till Martin, handlade lite och sen vart de den berömda carbonaran, mm, my fave :) kollade på Idol, käkade ostkaka med grädde och hallonsylt, lite pensionärs varning kanske? Men såå gott! Och givetvis vart vi liite för trötta och dumma i huvet, som vanligt kanske? Hoho.
Sen va Martin gullig och brände ut första säsongen av One tree hill åt mig så jag har nåt att sysselsätta mig med, tjohoo, tänkte börja glo ikväll.
Har haft en superkväll i alla fall, Martin är wonderful :) den ultimata sambon, numera vän.

Börjar 4 imorgon, sköönt, då har jag tid att sova och städa, som jag INTE orkade göra idag. Men imorgon måste jag för direkt efter jobbet ska jag åka till T-centralen och möta Hanna, tjatar jag? Men de är bara för att jag ser fram emot de så otroligt mycket.
Ni anar inte hur många roliga, sköna, konstiga, sorgliga, knäppa, galna dagar och kvällar vi har haft, men mest mysiga :) tänker tillbaka på allt vi har gjort och det är mycket fast ändå lite, och med blandade känslor, det känns i magen fast man måste gå vidare eller hur. Lysekil och västkusten kommer alltid va Hanna för mig, likaså the i köksfönster, bacardi razz, blåsiga promenader, låånga bussresor, drama och framförallt sjukt mycke skratt!
In good times, and bad times I'll be on your side forever more, that's what friends are for.
Vi kommer ha den bäästa helgen Sthlm har skådat på många många år :D

Nej, nu ska jag se ett avsnitt och sen sova, är liksom fortfarande inte helt frisk.

  
  
Stockholm är så fint :) precis som tatueringen jag gav Martin, man kan säga att jag signade honom!


All these autumn leaves are yours tonight

Morning, så slö man kan vara va?
Somnade nån gång vid 3 och vaknade för en stund sen, har varit och solat precis, måste komma ifrån den här spökliknande looken nån gång. Hör och häpna, här i storstan har vi STÅ-SOLARIUM :D super skönt, då kan man stå och dansa lite om man vill, haha, räcker med typ 10 min för dom är jättestarka, de va inte sista gången.

Ska vänta ett tag innan jag duschar så jag inte tappar min färg innan jag ens har fått den, sen ska jag diska lite, städa lite, får ju finfrämmande imorgon och då vill man ju inte skämmas! Dock gör man de ändå för den här ful-lägenheten, måste verkligen komma iväg och fixa lite.
Sen i eftermiddag tänkte jag ta en promenad bort till S:t Eriksplan, värsta fina vädret idag :) sen tänkte jag att jag och Martin skulle ha en helkväll och laga mat och bara mysa. Har inte riktigt involverat honom i mina planer än men han får allt finna sig i de.


Autumn leaves under frozen soles,
hungry hands turning soft and old.
My hero cried as we stood out their in the cold,
like these autumn leaves I don't have nothing to hold.

Autumn leaves how faded now,
that smile that I've lost, well I've found some how,
Because you still live on in my fathers eyes,

these autumn leaves are yours tonight.



It's nothing to cry about

God kväll, jag är sjukt rastlös samtidigt som jag är jättetrött, tror egentligen att min kropp har massor med energi som den bara inte släpper ut, lurigt som fan är de!
Imorgon ska jag ge mig ut på en lååång promenad, troligen själv för ingen orkar väl åka hit för att gå liksom, jag ska gå i tanto och ingen annan stans, punkt slut. Och känns de allt för deppigt att gå själv kan jag ju alltid vänta tills Hanna kommer :)

Har precis kommit hem från familjen, va där och käkade, tacopaj, mmm, sen har jag mest terorerat Julia som varit galet dum i huvet hela kvällen, som hon vore hög på nåt. Hon glidtacklade mig i tunnelbanan precis innan vi skulle gå av så vi ramlade i nån slags hög, pinsamt så in i, kändes som dörrarna tog typ 5 min på sig att öppnas!
Sen följde dom mig i alla fall till bussen, känns faktiskt skönare att åka buss än t-bana såhär sent på kvällen, kanske jag som är löjlig? Men då har man lite mer koll och chauffören sitter där så man har nån, händer de nåt i tuben är you on your own liksom.

Imorgon är jag som sagt ledig och det är ont om planer, tss, underhåll mig :)
Nu ska jag i alla fall sova, eller inte men slut på bloggande i alla fall.


Nu kan de va försent, att säga som det är.

I'm fine

Hela flytta-hemifrån grejen har nog precis slagit mig, och de känns bara såå bra! Har gått och väntat i två dagar nu på att nån ska köpa ny mjölk, men de är fan ingen som gör de om jag inte själv pallrar mig iväg, eller alternativt betalar nån men de känns lite långt borta.
Handlar väl inte bara om att handla ( haha! ) utan att bara veta att de är min lägenhet, mitt liv, ingen att ta hänsyn till när man kommer hem, de har väl både för och nackdelar men just nu trivs jag så himla bra.

Har precis kommit hem från min arbetsintervju och jag har INGEN ANING om hur de gick.. För min del kändes de bra, världens goaste unge, men jag va bara där i 10 min, de är väl dåligt? Å andra sidan avslutade dom med :"de är väl en del papper som ska skrivas på så vi ringer när vi har fått dom", de är väl en bra grej? Fattar noll, bara att vänta tills dom ringer, kändes inte som jag gjorde nåt större intryck på dom direkt men jag hoppas, tjänsten skulle passa mig perfekt, nära är de också!

Nu har jag precis handlar, mjölk framför allt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, skulle va möjsigt att hitta på nåt med Julia kanske, eller hänga med Martin :) Nåt måste jag aktivera mig med i alla fall för imorgon är jag också ledig!

Igår somnade jag strax innan 10, de va alldeles alldeles underbart, vaknade dock lite efter 10 av telefonen, men de är väl alltid trevligt :) när jag vaknade idag halv 8 kändes de som att jag skulle kunna sova lika länge till, har ont i huvet hela tiden, jobbigt när jag inte äger några huvudvärkstabletter!

Nu ska jag göra lite nytta, diska, gå ner med soporna, äta frukost!




WHAT A BABE! Bye


Promise you won't stay by line

Ååh, måndag, så segt!
Har varit uppe sen 05.20, sjukt tidigt eller hur? Upp och hoppa, duscha osv sen är man sådär sugen på att ge sig ut i höstkylan, de är askallt vid 6 tiden när jag drar, fryser ihjäl. Köpte en ny typ jack/kappa i förrgår men den måste man nästan avancera med ett par stövlar eller uggs till. Tänkte införskaffa de imorgon :)
I alla fall, back to buissnes, jag jobbade i skolan hela dagen, gick super, så himla roligt, fast det tar verkligen alla ens krafter så jag är helt slut körd nu.
Brände även en cd med ett tecken program innan jag drog hem idag så nu ska jag hård träna tecken, kan ju redan en hel del men man kan alltid bli bättre, right? Om ett par månader är de flytande som gäller, schyssta mål jag har.

Köpte med min en stoor sushi påvägen hem, den tog slut på en halv minut kan jag lova, jättehungrig, sen slängde jag mig i sängen med min dator, as usually, har en aningens huvudvärk så jag tänkte nog ligga kvar här tills de är dags att sova. Arbetsintervjuen är ju imorgon bitti, ska bli jätte kul och nervöst på samma gång, de får bära eller brista liksom de är ju bara att va sig själv!

Igår va supertrevligt, va och käkade på en mysig thairestaurang med Julia, pappa och ett par av hans polare, åt jättesmarrig anka och bläckfisk :) sen umgicks jag med Peter ett par timmar, alldeles för länge egentligen eftersom jag skulle upp så tidigt idag, asfin lägenhet, avis!
Sen när klockan blev efter 12 så valde jag att sova hos familjen, dom bor ju typ grannar :) somnade dock inte förän typ halv 2 eftersom pappa och hans polare hade en plan om en sjukt liten efterfest, gaah jobbigt, inte en chans att man kunde sova då.

Får vila ut i veckan, inte så mycket jobb inplanerat, Hanna kommer på torsdag, ojojoj vilka planer jag har för oss ;D inte direkt kanske bara hänga, gå ut tors, fre lör? Haha, ha de jävligt najs, som vi alltid har enligt min mening <3

HAHA, såg precis på kanal 5 att dom har premiär för "S.O.S. Gute" 2 oktober, my loves ni måste kolla in de, pappsen är en av stjärnorna ;D hahaha, helikopter piloten i ambulansen liksom.


You hurt me bad, now I won't shad a tear.

What a waste of time

Söndag, klockan är 6, vad händer?
Känns som att man alltid vill att söndag ska gå sjukt långsamt men de slutar alltid med att man inte gör ett skit och sen är de måndag morgon igen, back to work.
Jag har sett hela veckans Idol avsnitt, repris imorse, värt! Sen åkte jag till Martin, hämtade mina saker, umgicks lite, saknar han. Sen åkte jag hem, har ett jättemysigt fik precis vid mig (mycke mat här i krokarna ;) köpte i alla fall en jättegod focaccia med parma, mozarella och pesto, oslagbar kombination.

Nu ligger jag i sängen, ska snart åka bort till Östemalm och käka middag med pappa, Julia och Emma, thaimat, smarr smarr. Sen ska jag hem och sova, upp tidigt imorron!

Snart är de tisdag och de betyder arbetsintervju, paanik. Måste va snygg, trevlig och på nåt sätt övertyga dom om att just jag jag jag ska få jobbet. Får förhäxa dom eller nåt liknande :)
Ska säga upp mig på Coffeehouse i alla fall, bestämde de idag, dom har nog satt mig på tider nästa vecka, jag får säga att jag har fått ett nytt jobb, kan inte jobba där, hatar stället. Får klara mig på deltiden tills jag hittar ett nytt jobb, de verkar finnas gott om dom här.

Nog med tjat från min sida, frågan är om jag borde göra de här till en mat-blogg? Haha, känns som de är de enda jag skriver om, på tal om de är jag sjukt sugen på sushi, och på tal om sushi så kommer Hanna på torsdag, vilken motivation, aaaah :D de ska bli så sjukt kul!!


Storm is coming but I don't mind.

Har myst runt i min nya, enorma, stickade tröja hela dagen, love it!
Fast min är lila, lite finare :)

Cosy

Idag har jag och Emma haft en riktig mysdag :)
Började på stan med att shoppa lite, väntar nog med ikea till nästa vecka efter lön! Hittade en ny jacka, lite tröjor och ett par jeans. Sen va vi och fikade på Kungshallen, himla smarrig cheesecake.
Efter de åkte vi hem och tvättade lite, gick och köpte mat, indisk, vi skippa pastan, såå gott, världens godaste mat, och nam bröd, skulle kunna äta de jämt.
Sen har vi tvättat klart, käkat lite, va precis en snabbis till seven eleven och köpte B&J's, nu ska vi se på film och sen sova. Imorron blir de tillbaka till stan, måste hitta ett par skor, sen ska jag träffa Martin.

Onödig info men i min tvättstuga så funkar inte torkskåpet för kontakten når inte uttaget (!?), är de meningen att man ska ha med sig en egen skarvsladd när man ska tvätta eller vad har dom tänkt? Fattar noll, jag fick torktumla de mesta och sen hänga i hela lägenheten, ser ut som en koja ;D

Ödets ironi att jag skrev om hur skönt de är att bara va hemma så bara ramlar de in inbjudningar, haha, nästa helg, då smäller de, då kommer min Hannaaa! :)

Loving laundry

Va va de jag sa? Jag vaknade lite efter elva av att posten kom, hos grannen!
Sjukt jobbigt när jag somnade runt 4 imorse, de va ett jävla ringande och tjatande då, fyllon. Själv känner jag mig som sthlms enda 18åriga nykterist, nu är jag verkligen inte de men när de väl blir helg så känns de som jag har så mycket annat att göra.
Idag har jag lyxat ur mitt Lush och Aquolina sortiment, mm, alltid lika härligt :) Ska snart ner på stan och möta Emma, måste köpa en ny jacka och förhoppningsvis nya skor, ett par Uggs (?) vore galet skönt, björnfötter!
Sen ska jag tvätta ikväll, äntligen! Jag har inga, och då menar jag verkligen INGA rena kläder, äckligt va? Så mellan 19-22, korta tvätt tiden på de här stället, då befinner jag mig i tvätt stugan.
Emma ska sova här med och de begräsar en ute kväll, ska käka på därmedpasta, smarrimums! Sen ska jag planera som en tok över mitt ikea besök imorron, måste mäta typ allting osv.

Och vet ni vad? :) jag gör mycket hellre de här än att, som P tex, må skit idag bara för han va döfull vid 4, hoho.


I'm telling you, I was walking with a ghost.


Spindelmannen!

Preciis landat i sängen, heaven! :)
Sjukt rolig kväll, skratta va exakt vad jag behövde, har nästan kramp i skrattmusklerna i ansiktet, haha, roliga killar. OCH några snyggisar, hurra hurra!
Björn Gustavsson, Måns Möller, Mårten Andersson, Özz Nujen och Andrew Maxwell.
De kommer garanterat bli fler gånger, China teatern har inte sett de sista av mig kan jag lova, skulle va kul att ta med pappsen och Julia nästa gång också, Ida kanske, hihi va kul vi skulle kunna ha där ;D

Pratar med Martin, what a babe :) saknar han! Måste hinna ses en sväng på söndag. Pratade med Peter också, imorron blir de myskväll med Emma men en lunch ska jag väl hinna med, ska hinna shoppa lite nya kläder också, man måste ju va snygg om man ska på arbetsintervju right?

Nu ska jag sova, ska stänga av telefonen och inte låta nån väcka mig :)
(eller i alla fall ljud och vibrator och sen är mitt hus så jävla lyhört att jag vaknar om grannen i vindsvåningen nyser, då bor jag på 1:a våningen, grattis!)

Sleep tight.

Honey and the moon

Jag har varit sjukt dålig på att lägga upp bilder så here it goes :)


När Ida hade gjort sotsminkningen :)


Ví va hos Jessica och fixa naglarna :)


Lexus va me såklart, sötnosen!


Den här baben har jag spenderat så mycke tid som möjligt med :)


Jag klippte av mig typ allt hår och färgade de, long time ago men ändå :)


My place :) sjukt kul på S.t Eriksplan med Martin!


Emma utrycker sig genom ansiktsuttryck!


Ex sambon fast på sidan ;D


Så de va lite i alla fall, måste få mer från Julias kamera!
Ligger i sängen, så skönt med helg fast egentligen skulle jag behöva jobba men de skiter jag i :) har varit i skolan idag, roligt va de, hade fredagsmys osv. Skapligt trött när jag kom hem bara, perfekt med några timmars paus innan jag och Emma ska på Björn Gustavsson ikväll :D Ska bli sjukt najs! Synd att de är från 22.30-02.00 bara, kommer va död imorgon.
Då ska jag försöka hitta en tvätt tid och tvätta, såklart, annars har jag inget rent att ta på mig om jag ska hem till Peter på kvällen, Emma ska nog sova här med, mysigt!
På söndag ska jag och Ida till ikea, waa waa wee waa! De ni, då ska de shoppas i enorma mängder, äntligen! Måste fixa en bil med nån i också, haha, men de ska nog gå bra ;D

Nästa helg kommer Hanna, så roligt, då är de lite fint här också, saknar henne så mycket, men sen ska vi ut på äventyr över halloween också hoppas jag. En rejäl dos nu skulle sitta fint, en dos Hanna alltså <3

Nu ska jag städa lite innan jag ska dra, ska ut och käka också, jag älskar Stockholm!


Thanks for the memories, these are all I'm taking with me.

The best I can

Oj, jag är helt slut, jag ska tillbaka till VC nästa vecka och ta massa nya tester, blod osv, är lite för utmattad 24/7 för att de ska kännas okej.
Kan dock delvis bero på att jag har jobbat idag och det tog alla mina krafter, de va ju min första ensama dag i skolan och det va roligt, känner mig verkligen som en nybörjare men det blir bara bättre och bättre, framförallt är de sjukt roligt! :)

Efter jobbet stressade Djurgården-Luleå på Hovet, alltid lika uppiggande med ett par tusen galet taggade gårdare när man själv håller på att somna :) vi vann i alla fall med 2-1 så de va kul. När resten drog vidare så samlade jag poäng med att skynda hem, tvätta mig och slänga mig i sängen, så skönt!
Ska upp imorron och jobba, sen ska jag nog bara slöa imorron, ska till Martin en sväng hoppas jag, självklart (vad trodde jag själv) så glömde jag en hel del saker där, saknar han lite. Man har blivit så van att ha nån att komma hem till, eller vänta på.
På söndag hoppas jag på ikea med Ida, skulle va så himla bra att få lite fixat, för på måndag är de jobb igen och tisdag arbetsintervju, jag är nervös, hoppas det går lika bra som den förra.

Mina naglar är superfina :) Jessica är så duktig,
http://www.weijmersnails.se/ 

Nu ska jag sova, skönt skönt skönt.


It's a good thing you'll never know all the tears I've cried.

Fix it!

Afternoon :)
Idag har jag som sagt varit hemma från jobbet, kurerar mig som bara den så jag inte smittar nåt oskyldigt barn eller blir sjuk igen sen. Tror dock inte att jag är helt hundra imorron heller men jag kan inte va borta mer nu, då blir de vatten och knäckebröd nästa månad!

Igår kom Emma och Julia hit, moget va? Haha, första ensamma kvällen liksom. Vi kollade lite på TV, åt massa mys och chillade galet helt enkelt.
Idag har jag och Julia varit på Mariart och sminkat oss, Ida läser till Makeup artist där så de blir en del modellsittande, kul :) va där igår också, dom gör nya saker hela tiden. Så igår va de sotsminkning och idag en trend makeup, lägger upp bilder så fort jag blir liten haj på min nya telefon.
Efter modellsittandet gick va förbi därmedpasta, en sjukt mysig restaurang som ligger precis vid mig, köpte med oss carbonara och ciabatta hem, såå gott :)
Nu sitter vi och självdör lite i soffan innan vi ska åka ut till Stuvsta och Jessica och fixa om naglarna, de ska bli jätteskönt. Julia ska också bli snyggis.

Imorron är de jobb jobb jobb till tusen och på fredag kommer Hanna, hurra hurra hurra!! :D


Save all your goodbyes, save 'em for tomorrow.


Flyttat :D

ÄNTLIGEN!
Nu är jag i min lägenhet, den är såå liten, haha! Men de kommer bli skitmysigt kan jag nästan lova, bara att de är massa saker här som inte är mina, dom är typ "familjens", så dom ska bort first thing in the morning hoppas jag.
Känns bara som att jag vill ha ut alla deras saker först, sen åka till ikea fort som bara den och gå lös på tusen nya saker. Just nu har jag bara packat upp datorn och min mjukisdress. Är så jävla trött, måste gå och handla med så jag kan äta nåt, face the ensamliv liksom.

Aram va snäll och hjälpte mig, hämtade mig hos Martin, åkte till pappa och dom och sen hit, runt i hela stan typ. Sjukt tacksam för hjälpen :)


What's next? Keep me company.

i just wanna be there when the morning lights explode

Trött tjej, sjuk, vill bara lägga mig och sova, har varit på VC och tagit prover.
I eftermiddag ska jag flytta, får se med vem, Gunsan eller Aram,  Gun kunde hjälpa mig ikväll men hon har världens minsta bil så om Aram slutar jobba snart får han allt ta sin monsterbil och hjälpa mig köra lite, vill bara komma dit så fort som möjligt.

Jag är sjukt seg, ska jobba torsdag, sjukledig imorron, inget skoj alls.
Igår var Martin gullig och servade mig hela kvällen med te, chips och glass, what a peach :) kollade som sagt på P.S. I love you, så sorglig, men bra, sen va jag tvungen att muntra upp mig lite så då såg vi What happens in Vegas, väldigt rolig :)

Men på torsdag händer de grejen, då kanske Hanna kommer :) de skulle va så himla kul! Inte så fint hos mig då kanske men vi kan nog hitta på nåt skoj ändå, behöver lite Hana boi i min storstad!

Nej nu ska jag packa mina saker lite fint tills jag drar sen lägga mig i nya lägenheten och däcka, är helt slut av att göra ingenting.


Don't go wasting your emotions


Back on track, going down

Stooockholm, I'm back, skönt! Mysigt och va i Lkpg men jag saknade staden och det va skönt att komma tillbaka.

Igår hade jag och Lotta mys, fikade på Yngves sen va vi hemma, kollade lite på tv, käkade massa godis och chips och pratade hundra timmar, somnade nån gång vid 3 tror jag? Sent vart de i alla fall, hon är bäst är hon :) thailand here we come!

Upp skapligt idag och åka tillbaka till sthlm, åkte bil med Gun, direkt till vårdcentralen eftersom hela min kropp skriker efter nåt slags botemedel, mår kasst som fan. Så de va antagligen bihåleinflamation, skit helvete då jag skulle jobbat min första ensama dag i skolan imorron. Hade verkligen sett fram emot de, men jag ska tillbaka till VC imorron och ta flera prover, labbet va stängt i em såklart! Och förhoppningsvis får jag penecillin (?) imorron också så jag blir pigg och kan jobba onsdag!
Nu är jag hemma i alla fall, Martin my chef gjorde mat till mig när jag kom hem och va yngklig, smarr. Sen följde han mig till apoteket på Odenplan så jag kunde hämta ut min nya nässpray, 166 jävla spänn!! Bäst att den gör underverk, VC i sig kostade 160 kr, rena rama rånet att va sjuk.
Har precis finished en stoor yoghurt glass från seven eleven och nu ska jag se på P.S. I love you, vart inspirerad av Anni, har inte sett den än.
Martin ska iväg och träna så jag ska mysa ensam, sköönt!

Imorron blir de som sagt VC, sen mariart och träffa Ida för brudsminkningen och sen ska jag flytta på eftermiddagen, ÄNTLIGEN :D
Ska dock bli lite tråkigt att flytta ifrån Martin, men jag flyttar ju bara en liten bit bort!

Nämnvärt är väl också att jag precis fick en arbetsintervju nästa tisdag :D:D:D !! Också som personlig assistent, en tjej på 3,5 som behöver deltid. Skulle va underbart om jag fick den tjänsten och äntligen kunde säga upp mig på jävla skit Coffeehouse. Håll tummarna nu!

Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan

Living in a box

Nu har jag packat allt jag äger och har, ungefär 7 kartonger, hur sorligt är inte de? Har ingenting kvar i mitt rum, urstädat och klart, hela huset är ett spökhus och jag längtar bara härifrån.
Det kanske borde va jobbigt att flytta? Mitt tänk är ju att jag aldrig mer kommer komma tillbaka hit, men tänk vad mycket minnen det finns här, uschaa, nu ligger jag i sängen med datorn, tänk så många gånger jag har legat här och läst, skrivit, tänkt, myst, gråtit, skrattat, sovit framförallt, bara varit, min säng har alltid varit mitt place liksom.
Jag skulle vilja samla alla människor som jag har minnen med här från huset och bara va här lite, typ Sebbe, Antoine, Lotta, moster och Leffe, mamma, farmor, tjejerna från högstadiet såklart, många flera finns det.

Ny lägenhet, nya minnen kommer skapas med nya människor och nya platser, I'm off to go.



I know it's wrong, hanging on too long.

vitaminer

Det bör man äta, jag har börjat med C-vitamin + järn brustabletter på morgonen, då känner jag mig nyttig.
Men de jag ville komma till är att Hanna är som vitaminer för mig :) 
Har spenderat kvällen med henne, va hos Anna, tog en fika, en sväng på Platens, hälsade på Lotta, träffade massa gamla klass kompisar, stötte på Martin, hundra år sen, kul o ses :) 
Sen drog vi med Viggen till Max, att de kan va så kul? Haha.. I like my Hana boi! 

Nu är jag heelt slut, ska sova ett tag sen måste jag upp skapligt och packa ihop typ hela huset, suck suck suck, sen ska jag va med Lottaaa :D vi ska spela Bingo Lotto med  Cim imorron, pensionärerna! Ska sova där, möjsit värre, åker tillbaka till Sthlm rätt skapligt på måndag, ska äntligen tvätta!

Blir tomt att flytta ifrån Martin, men samtidigt kul att äntligen få eget, my crib ;D

GNITE!

Have a heart

Påväg till Lkpg, känns lite konstigt, känns som de va så himla länge sen! Men de va bara 2 veckor sen, blir längre och längre mellan gångerna.
Har haft min värsta arbetsdag någonsin idag, herregud, fy fan säger jag bara, snart river jag stället och drar därifrån, Malin hjälper mig nog ;D

Så efter en sjuukt hård dag på jobbet, en huvudvärk som aldrig ger med sig, ett jävla stressande med packning, tunnelbana och biljetter så sitter jag på bussen med min härliga dator och mobila bredband, smidigt va? :D

Ikväll ska jag träffa Hannaoch ta en fika, ska allt hinna krama Lotta innan hon börjar jobbet också, behöver lite energi innan jag däckar ihop och gråter hela dagen.
Imorron ska jag umgås med Lotta massor, sen ska jag väl försöka göra nån nytta i form av att packa alla saker jag ska ha eftersom jag flyttar in på tisdag, seeeegt att jobba 7-17 tis-fre när jag ska flytta, komma i ordning + göra naglar ute hos Jessica på onsdag, de är självvalt men det kommer ändå ta sjukt mycke energi.

Nej nu ska jag chilla galet i bussen, är framme om 1h och 55 min, ska ladda ner lite ny musik :)

Little by little you fade..


HEAL ME

Nej, nu är jag galet trött, mår inte bra alls faktiskt, svimmade förut innan jag skulle jobba, kanske inte i toppform?

Följde som sagt med Martin och Mange till Peacock där dom jobbar, sjukt mysigt ställe! Fick några goda drinkar och sen samlade jag en hel hög vuxenpoäng och gick hem och sov när dom drog vidare, funderar nästan på att försöka byta mitt pass imorron, vill bara lägga mig ner och självdö typ, nej men de är så segt att må dåligt.

Nu ska jag sova, så in i helvete jävla mycke. (skämt o sido, börjar ju jobba om 8 h ;D )


Mamma jag behöver dig.

Kommer hem, hård dag på jobbet..

.. och då får man en grogg i handen :) härligt med samboliv va?
Har jobbat på Coffeehouse, nu ska jag, Martin och hans poolare till nåt ställe, Martins jobb I think och ta en öl, sen måste jag hem och sova för jag ska jobba imorron bitti.
Fikade med Ida förut med, mysigt va de :) läänge sen.

Imorron drar jag till Lkpg efter jobbet, ska träffa Lotta och Hanna, wiiii!
Sen flyttar jag på tisdag men åker till Sthlm igen på måndag.

Hej då märää :D


Atjooo!!

Det är mitt ständiga läte just nu, förstår inte vad de är, ska till en doktor nästa vecka pga av påtryck av mina kääära kollegor som efter 3 veckors nysande, hosta och trötthet börjar bli oroliga för mig. Hoppas han hittar nåt fel så jag kan må som en normal människa sen!

Igår va himla mysigt, vi va som sagt på Fridays och käkade, quesadillas med guacamole och sen världens godaste brownie med kolasås, grädde och glass, de förtjänar man väl efter en hård dag på jobbet? :D
Kom hem runt 12, va heelt slut då så jag däckade i sängen och somnade på en halv sekund tror jag, är inte mycket piggare idag men jag ska släpa mig till duschen snart, ska ju träffa Ida vid två.

Kanske hoppar Lkpg i helgen, pappa kunde ta upp mina saker på söndag, får se vad som erbjuds i storstan i helgen istället, å andra sidan hade de varit kul att träffa mina babes, dilemma!
Jag måste tvätta också, de e viktigt..

Jag tror bestämt att solen skiner idag :)

Back to school

Gissa vad jag är, en gissning! Oh ja, helt rätt, trött så in i helvete, har även haft en mördande huvudvärk större del av dagen vilket var väldigt trist då de va min första dag i skolan!
Det var väldigt roligt, om man bortser från huvudvärken, nästa vecka jobbar jag själv i skolan tis-tor, ska bli jättespännande och se hur de går :) det är ju ett lite speciellt fall skulle man kunna säga.

Tog mig över en timme att komma hem från jobbet, suck, men det är det värt. Handlade lite snabbt och sen skyndade jag hem till soffan och mysdressen kan jag lova. Har legat i soffan med täcket, tittat på Jerry Springer (HAHA), ätit glass och halvsovit, sköönt!
Skulle gärna ligga så tills jag somnar men jag börjar fyra imorron så de skulle va kul att göra nåt, lägligt nog ringde precis pappsen och bjöd mig på middag så jag ska fräscha till mig lite och sen möta honom på Sturehof, sen ska vi till Fridays :) soft ställe, länge sen jag träffa pappa, saknar han.
Imorron innan jobbet ska jag träffa Ida också, de va sjukt länge sen, vi ska ta en fika, mys :)

Jobbar imorron kväll och lördag dag, sen ska jag åka till Lkpg på söndag tror jag, måste få upp mina flyttkartonger på måndag, hur nu de ska gå till?!
Jag ska träffa Hanna och Lotta hoppas jag, dom saknar man också!!

Nej skärpning, nu ska jag fixa mig :)

Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
Nu kan det va försent, att säga som det är

Jag vet att det är svårt över telefon
När jag va dig nära, ville du därifrån
Jag vet att du har tänkt
Men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på
Men att stanna känns så rätt

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

- Lars Winnerbäck & Melissa Horn


Men jag ger upp


Don't go wasting your emotions

Hola!
Idag har trackat Malin med spanska hela dagen på jobbet, haha ;D va så sjukt trött när jag började så jag trodde jag skulle somna, men efter 4 espresso började jag vakna till. Slutade två, då gjorde jag en superb hallon smoothie och mötte Julia, sen gick vi till Muffins Fabriken, underbart ställe! Världens största och godaste muffins, vi köpte :
Kardemumma/vanilj, Mintchoklad, Tosca, Motor/Creamcheese och Saffran/Mandelmassa tills ikväll när vi ska mysa :) Emma kommer nog om ett tag också, så ska vi göra Martins underbara pasta carbonara och se Idol, fast de är ju ett par timmar kvar.  

Imorron är de upp ännu tidigare som gäller, suck, men då är de lite mer motivation bakom för då ska jag till nya jobbet, hurraa, första dagen i skolan imorron, ska bli spännande!

Längtar så mycket till flytten, gaaah, då ni :) kommer bli så fint så.


If he shoud ever come your way, dry your tears and look somwhere above him.
It might be easier to say then to do, but just pretend that you no longer love him.
I know it hurts, for what it's worth, it can only get better.


Work it!

Jaa, mycket jobb blir det, hela veckan förutom söndag för då ska jag flytta, så söndag blir min första lediga dag på 10 dagar, härligt :)
Idag har jag jobbat första dagen på det nya jobbet, gick jättebra, tycker verkligen det känns otroligt kul, hoppas på att få heltidstjänsten om ca ett halvår, skulle va perfekt!
Öppnar Coffeehouse imorgon bitti halv 8, men slutar två så de är skönt, då ska jag åka hem och chilla galet, sen kommer mina systrar så ska vi ha myskväll, Martin jobbar så vi ska laga mat och äta massa glass i soffan, ska bli jättekul, saknar dom så mycket när man är van att bo ihop och nu ser man dom knappt känns de som, mina hjärtan.

På lördag kväll eller söndag åker jag till Lkpg, ska se vem som kan tänka sig att köra mina flyttkartonger till Sthlm på måndag, är ju bara typ 4 st till att börja med så de får nog plats i en vanlig bil! Soffan kan jag ta lite senare när jag har kommit i ordning.

Fick jättegod mat när jag kom hem ikväll, torsk med potatis och nånting puré, hummersås och sparris, sen har Martin varit snäll och köpt glass till mig som jag tänkte äta nu innan jag lägger mig, det är synd att klaga :)

Happyface, it can only get better.


A lack of color

This is facts not fiction, for the first time in years.
And all the girls in every girlie magazine,
can't make me feel any less alone.
I'm reaching for the phone,
to call at 7:03 and on your machine I slur a plea for you to come home.
But I know it's too late,
I should have given you a reason to stay.

Trött som vanligt, börjat bli galet förkyld också, ingen direkt hit första dagen på jobbet kanske. Har precis kommit upp och duschat, ska göra mig lite representabel och sen måste jag äta, sushi kanske :) annars tar jag de ikväll! Måste åka om två timmar.. Spännande!

Och nästa onsdag ska jag till söta Jessica och göra om mina naglar, ska bli kul :) extremt fullt schema nu med jobbet, inskolningen plus allt annat man vill hinna med! Men fin måste man ju ta sig tid att bli, right.

Idag får jag äntligen tillbaka min gamla telefon! Inte ofta man säger så va? Men min nya har gått sönder, såklart! Bara för att jag tänkte va vuxen och köpa en själv, vibratorn har slutat funka helt så den är totalt värdelös, har den ju på ljudlös 95% av tiden och då får man chansa på när någon vill kontakta en, men min gamla är inte fy skam :) har saknat den lite.

Later, wish me luck :)

I dina ögon

Har du gjort vad du ska?
Är hon bättre än jag, är du lika lycklig som du va?
 
Jag trivdes bättre i dina ögon.


Precis hemkommen från jobbet, dom tog de helt okej med nya jobbet, de kändes jätteskönt!
Största minus idag var dock att Arthur slutat, de va inget skoj alls, kommer bli tomt.

När jag kom hem hade Martin storstädat hela lägenheten, så fint så :) så imorgon ska jag bjuda på sushi lunch innan jag åker och börjar min "inskolning", kände mig så skyldig eftersom det till största delen va jag som hade stökat ner!
Himla skönt för alla sushiälskare, inklusive mig själv att man bor i Sthlm, här finns de i varenda kvarter typ, vissa mindre bra såklart men de precis här, Raw, är grymt :) om man jämför med Lkpg som har två ställen liksom! Eller, gud förbjude, Lysekil, där är de sushi tomt!

Imorgon börjar som sagt den så kallade inskolningen till mitt nya jobb, ska bli så himla kul! 2 oktober börjar på egen hand om man nu kan säga så. Känns sjukt bra att göra nåt man verkligen vill :)

Nu ska jag äta lite glass med kiwi och sen chilla galet som min älskade syster Julia.

All your dreams are waking up

Man skulle kunna säga såhär: JAG HAR FÅTT JOBB :D !!
Aaah, de känns så himla skönt, ni anar inte, att äntligen få jobba med de man vill och tycker om, frågan är vad dom på Coffeehouse kommer säga, det är ju bara en deltids tjänst så jag kommer ju vilja fortsätta jobba där ett par dagar veckan, hoppas de löser sig till de bästa i alla fall, jag är galet glad :) känns sjukt att jag skickade min ansökan igår morse och fick jobbet idag. Nöjd skulle man kunna säga :)

Idag ska jag jobba vid 4 och sen ska jag bara va glad, kanske försöka komma lite tidigare från jobbet så jag hinner köpa sushi!
Martin kom hem igår, vi åkte och lämnade hans bil i stan och tog en promenad hem, gjorde en supergod mozarella omelett, alltså han inte jag, sen såg vi på Stockholm Boogie :)



What hurts the most, was being so close
And having so much to say, and watching you walk away
And never knowing, what could have been

Synd att klaga

Idag har varit en bra dag, va på jobbet 9 fast vi öppnade 11, galet lite sömn inatt eftersom jag satt uppe till typ 2 och sökte massa jobb.
Jobbade 6 st idag under mitt pass, bara de säger väl en del, lekstuga har vi haft idag jag och Jules, Arthur har bidragit med en hel del kramkalas också och de behövs verkligen, han är lite insatt i mina loverelations, gullet.
Slutade i alla fall 4, då åkte jag till T-centralen, mötte upp Julia och Tim, gick till Hötorget och käkade kinamat :)
När vi skulle följa Tim till bussen på Cityterminalen så kollade jag min mail heelt av en slump, och jag hade fått svar på ett jobb!! :D dom ville ha intervju redan ikväll så jag åkte en bit utanför stan och nu har jag precis kommit hem. Så himla kul känns de, och de va ett jobb som personlig ass. precis ett sånt jag vill ha, kändes superbra för min del så vi får se vad dom säger, får reda på de i veckan, de är en hemma-hos assistent typ så de blir nåt nytt, :)

Imorron börjar jag jobba 4, ska bli så himla skönt att sova ut! Ska baara slappa imorron innan jobbet, om jag inte får några mer responser på jobb såklart.
Martin kommer hem om typ 2 h, ska bli skönt :) är så himla ensamt här utan han, måste ju ha nån att ventilera lite med!

Om 8 dagar får jag min lägenhet, såå underbart skönt!
 

"Pick me, choose me, love me"

För din och för min,

men inte för kärleks skull.


Jobba i 7 timmar och va konstant irriterad är inte kul, det är tur att Arthur finns där och kan få mig glad :) vilken peach! Komma hem ensam till en tom lägenhet är inte heller nåt jag diggar överdrivet mycket, men det är väl så det är att flytta hemifrån?
Jag känner mig ensam i alla fall..

Giving up real love, I'm loving angels insitead.
Jag längtar bara bort.


.

Du är allt jag vill ha och behöver.
Jag skulle aldrig gjort såhär om jag inte älskade dig.


Hej då


men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd,
ingen känner mig så väl som du


I want to beilive in more then you and me

Morning, tråkigt att vakna ensam, telefonen som ringde, vibratorn har slutat fungera på den, jävla bra kvalite för en två veckor gammal telefon, suck, ska byta till min gamla imorron. 
Börjar jobba 4, slutar 10 sen är de personalmöte imorron vid 9 innan jag börjar jobba vid halv 11.. fy fan va kul! Medel va.

Jag saknar mina tjejer..

Suddenly I fucking love my life!


The winner takes it all

Tell me does she kiss like I used to kiss you?
Does it feel the same when she calls your name?
Somewhere deep inside you must know I miss you.

Filmen va väldigt bra :) va på Kungshallen och käkade innan, alltid trevligt.
Sen åkte dom hem till Valhallavägen och jag åkte till medis och tog en öl, trevligt :)

Nu tänkte jag sova, mina tankar och minnen står mig upp i halsen.


Premiär! :)

Ja idag är det blogg premiär på min alldeles alldeles nya, egna dator :D wii, så himla snygg är den, och bra, såklart. Va och köpte den på el-giganten förut sen direkt hem och föröka få igång den!
Ikväll ska jag, Julia, Tim och Emma ut och käka sen ska vi på bio och se Mamma Mia, tror den är bra :)

Igår fick jag världens godaste pasta carbonara med kantareller och zuchini (?), sen gino till efterrätt, bortskämd som få är jag när jag bor här, men nu har Martin åkt till Växjö ett tag så jag får laga mat själv, inte lika kul eller gott, blir sushi från Raw hela veckan ;D

Jaja, jag ska bege mig nu, åka och möta upp mitt sällskap på Hötorget, börjar bli jättehungrig.


Toshiba Satellite A-300-D15C 


Min drömda sagovärld

Åh, jag vaknade precis, har sovit ett par timmar, sköönt! Försov mig imorse men jag lyckades hinna till jobbet ändå, sov ite allt för många timmar så när jag kom hem vid halv 3 så åt jag lite och sen somnade jag till Pretty Woman, som jag förövrigt har planerat att se klart sen, en av världens bästa filmer kanske :)
Martin är iväg på nåt, ska äta om en timme eller två, sen åker han till Växjö i helgen och lämnar mig själv i staden! Men jag ska jobba lörda, söndag, är ledig imorron de ska bli superskönt.
Ska träffa Julia och Tim som är uppe på en visit :) måla lite i Jullans rum, rosa och brunt, kommer bli skitsnyggt!

Jag måste säga att nu, precis exakt just NU skulle jag vilja ligga i en säng utan ben, långt härifrån, prata om allt och inget mellan himel och jord, bara va, kanske till och med lyssna på Love songs. Det är de untimata just nu, varför kan jag inte släppa de?
Lovar och svär jag gör mitt bästa, jag är inte dum i huvudet, fast å andra sidan så kanske jag får omvärdera min dumhet när man tänker tillbaka till början av Juni. Jag kanske va förvirrad, dum och osäker men NU vet jag ju, allt.. Too late.


Strimmor, ett skitigt fönster mot världen och en vind som tar sig in inatt.
Rymden är så lockande och len inatt, och lika stark som en halva gin.
Du och jag är inget vidare bra men jag kan inte säga nej.

Jag kanske rent av behöver dig.

Where are you gonna sleep tonight?

Oj, jag är trött 24/7 känns de som, helt död vid 6 imorse när jag gick upp, jobbade till två, börjar tröttna starkt på de så nu ska jag söka gärnet :)
Sen mötte jag upp Julia, tog en snabb fika och sen köpte jag jättefina the muggar till mig och Martin på Lagerhaus, va ont om de här hemma och jag får ju bo här så presenter passar bra tycker jag.
Sen i alla fall åkte jag och Julia till Stuvsta och hämtade våra grejer, helt slut va jag! Sen när jag väl kommer hem så hade jag glömt nyckeln på jobbet så jag satt i trappan och väntade tills Martin kom hem, som en annan lodis. Han hade fått tillbaika sin espresso maskin så vi drack jättegott kaffe :)

Nu ska vi äta sushi och göra god efterrrätt!


GRATTIS IDAAA :D

Trouble sleeping

Tröööööött!
Idag har jag blivit sminkad, av söta Ida, jättekul :) man känner sig så fin! Bokade upp mig på ett par stycken till, då ska jag fota så ni får se hur duktig hon är.
Sen va jag och Julia och åt frukost på Waynes och sen en sväng på stan, köpte lite nya saker från MakeupStore, skor, väska, mysdress :) och lite mer nödvändigt.
Ikväll har jag, Martin och Emmy gjort sjukt goda köttbullar med potatismos och nu dricker vi te, måste sova snart ska upp 6 imorron, suck. Men sen är jag ledig från 2 så imorron ska vi äta sushi och göra god efterrätt!

Jag har de bra här, trivs :) saknar dock vissa, ofattbart mycke när jag tänker på de.

Om 35 minuter fyller min älskade Ida år, ni ska veta att alla mina tankar är där och inte här, älskling!

This is the life

Gosh, sjukt ont i fötterna, vet inte va de va me mig på jobbet idag, helt slut och fattade i stort sett ingenting, vet inte hur många som fick fel! Dåligt av mig, kan bero på att mitt matintag hittills bara är fruktsallad idag.
Kom precis hem, helt slut, loads med disk så de va bara att diska, ensam hemma är jag med, Martin hade lämnat mat i kylen, tackar jag både Martin och Gud för.

Imorron är jag ledig :) Julia kommer hit efter 9, då ska vi äta frukost/lunch, sen ska vi sitta makeup modeller från 11-14 åt Ida och hennes kompis, kul som bara den! Efter de ska jag göra av med massa pengar på skitsaker.

My one and only fyller 19 på onsdag, jag har köpt en fiin present, lägger upp bild när hon har fått den :D


Work work!

Tillbaka i staden, skönt känns de, kom fram typ 3 igår, då åkte jag till Martin. Sjukt fin lägenhet, me like :)
Sen jobbade jag ett par timmar och när jag kom hem så fick jag världens godaste citron/vanilj pannacotta med karamell päron, smarrigt vare! Martin jobbar som kock och är sjuukt bra på allt va mat heter, lyx :)
Somnade inte förän 5 imorse, dåligt, kollade på film och umgicks. Känns skönt att inte bo med the family men jag längtar bara till min egna lägenhet, dock sjukt snällt av Martin att jag får bo här, jobbar typ om varandra hela tiden så vi kommer nog inte ses så mycke.

Är ledig tisdag och fredag annars jobbar jag alla dagar, suck, skönt ändå, håller på att byta ut allt vi har i stortsett så de är roligt med lite nytt och fräscht :) siktar på en utekväll på torsdag!

Nu ska jag till jobbet, imorron är jag som sagt ledig och då ska jag shoppa, loads! :D