I'm fine

Hela flytta-hemifrån grejen har nog precis slagit mig, och de känns bara såå bra! Har gått och väntat i två dagar nu på att nån ska köpa ny mjölk, men de är fan ingen som gör de om jag inte själv pallrar mig iväg, eller alternativt betalar nån men de känns lite långt borta.
Handlar väl inte bara om att handla ( haha! ) utan att bara veta att de är min lägenhet, mitt liv, ingen att ta hänsyn till när man kommer hem, de har väl både för och nackdelar men just nu trivs jag så himla bra.

Har precis kommit hem från min arbetsintervju och jag har INGEN ANING om hur de gick.. För min del kändes de bra, världens goaste unge, men jag va bara där i 10 min, de är väl dåligt? Å andra sidan avslutade dom med :"de är väl en del papper som ska skrivas på så vi ringer när vi har fått dom", de är väl en bra grej? Fattar noll, bara att vänta tills dom ringer, kändes inte som jag gjorde nåt större intryck på dom direkt men jag hoppas, tjänsten skulle passa mig perfekt, nära är de också!

Nu har jag precis handlar, mjölk framför allt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, skulle va möjsigt att hitta på nåt med Julia kanske, eller hänga med Martin :) Nåt måste jag aktivera mig med i alla fall för imorgon är jag också ledig!

Igår somnade jag strax innan 10, de va alldeles alldeles underbart, vaknade dock lite efter 10 av telefonen, men de är väl alltid trevligt :) när jag vaknade idag halv 8 kändes de som att jag skulle kunna sova lika länge till, har ont i huvet hela tiden, jobbigt när jag inte äger några huvudvärkstabletter!

Nu ska jag göra lite nytta, diska, gå ner med soporna, äta frukost!




WHAT A BABE! Bye


Kommentarer
Postat av: anni

jag saknar dej bejb <3

2008-09-23 @ 10:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback