2009

Snart är det ett nytt år, jag ser fram emot det massor! Jag tror att det kommer bli en underbart år, det blir det året vi flyttar till vår nya lägenhet, året vi får våran dotter, jag längtar :)

2009 har varit ett bra år det också, jag och Anto firande nyåret i Egypten, i februari var jag och Lotta i Thailand, i somras så var jag på gotland, på västkusten, värmdö, kalmar och öland, jag och Anto var på Santorini, jag och Amanda var på Coldplay, i augusti hittade vi våran lägenhet och fick reda på att vi skulle bli föräldrar, hösten har mest handlat om det och varit lite upp och ner med massor av mys, vi firande en underbar jul i Lysekil och avslutar året med att fira det bara jag och Antoine i Stockholm.

Det här är mitt och Antos tredje nyår vi firar tillsammans :) första året var i Lysekil, förra året i Egypten och nu i Stockholm. Undra vad vi gör nästa nyår, Thailand kanske?

Jag vill att tiden ska gå lite fortare idag så att Anto kommer hem nån gång, han kommer inte förän ikväll vid 9-10 tiden. Jag har städat och fixat här hemma, om ett par timmar ska jag börja fixa med maten och snygga till mig lite :) om det slutar snöa så kanske vi går bort till skeppsbron och tittar på fyverkerierna, annars går vi nog bara upp på västerbron, det är BAOTA stora fyverkerier i stan vid 12-slaget!


Såhär stor har jag hunnit bli 2009 :) v 24+3

Gott nytt år alla finingar, hoppas att ni får en bra nyårsafton!

AJAJAJ!

Alltså aj, aj, AAAAJJJJ!! Vad ska jag göra? Någon som har haft foglossning som har ett bra tips? Det känns som att jag har prövat det mesta tycker jag.
Känner mig som en stor cry-baby, längtar tills Antoine kommer hem och kan hålla om mig lite, då känns allt lättare. Just igår och idag har varit sjukt jobbigt, mycket för att det är så halt ute tror jag, jag går och spänner mig hela tiden eftersom jag är så rädd för att ramla.

Jag var på systemet förut :) det gick bra, jag visade mitt leg innan det ens var min tur, ungefär. Jag köpte champagne och ett alkoholfritt mousserande jordgubbs-vin till mig.
Sen var jag och hämtade vagnen, kan inte säga att det kändes ovant att köra eftersom jag har släpat runt på twinsen i över ett år, men däremot kändes den väldigt liten jämfört med deras tvilling-vagn! :) nu står vagnen här hemma så jag kan titta på den hela tiden och tänka att vår lilla tjeja ska ligga där i.

Hon har för övrigt visat att hon är ett riktigt karate-kid ikväll, min mini-laptop studsar upp och ner på magen när hon boxar/sparkar :D jätteroligt!
På måndag ska vi till barnmorskan och den 12 har vi vårat 3D/4D ultraljud, jag har tvekat lite om vi ska avboka det eller inte. Men jag tror att vi har bestämt oss för att göra det, det är så himla häftigt att titta på henne :)


Såhär tjock har jag blivit, pust, det var en hel vecka sen så jag får snart ta en ny bild på min fotbollsmage :)



Mina små ligister i somras, saknar saknar, snart får dom komma hem till Stockholm och liva upp min vardag igen!


Nu ska jag värma mitt vetebälte till max och hoppas på lindring, sen sova tidigt så det blir morgon och nyårsafton så Anto kommer hem :)

My place!

Idag var jag uppe tidigt, åkte till min mäklare och skrev sista pappret på lägenheten, såg till så att lånet betalades ut och så fick jag nycklarna :) härligt! Jag gick dit en sväng och kollade läget direkt efter, det kommer att bli så fint när vi har renoverat, värsta mysiga lägenheten.

Efter det åkte jag och handlade massa nyårs mat till mig och Anto, mmm, jag längtar tills han kommer imorgon så vi får äta :D och mysa massor!
Lite senare ska jag gå till systemet för första gången (!) och köpa champagne, jag kommer absolut att dricka ett glas bellini imorgon, utan dåligt samvete :) efter det glaset byter jag till barn-skumpa!

Igår var jag och Julia och kollade på en vagn, det var kanon, jag ska åka dit idag och hämta den. HURRA! Sen när det börjar närma sig så ska jag införskaffa ett nytt rött top-set till den.
Jag hann också till Åhlens City igår en sväng och till deras barn-kläds-rea :D awii! Hittade en jättesöt mysdress och en liten jacka och strumpbyxor, det går INTE att låta bli att handla, speciellt inte på rean.

Känner mig jättenöjd med allt :) lite tråkigt bara att jag märker att min foglossning bir värre och värre fast jag tycker att jag inte gör speciellt mycket. Det gör verkligen obeskrivligt ont ibland och jag kommer inte orka/kunna göra nånting om ett par månader om det inte slutar att bli värre snart!

Good day!

Bugaboooo!

Idag är jag jätteseg, har inte sovit så mycket inatt. Ganska skönt att kunna ta det lugnt, jag har tvättstugan idag, igen (!), tvättar alla handdukar och sängkläder, tralala.
Varvar tvättstugebesöken med att halvsova i sängen och se på Two and a half men :)

Lite senare idag ska jag åka och titta på en vagn, Julia följer med, wii! Ända sen jag flyttade upp hit och började hos tvillingarna så har jag vetat att när jag får barn så vill jag ha en Bugaboo Cameleon vagn, ingen tvekan. MEN, dom är fruktansvärt dyra, nästan lite löjligt, såå jag köper en begagnad.
Tyckte inte ens det var att tänka på först men om vagnen är i bra skick och den kostar mindre än hälften av en ny så varför inte? Man kan ju byta sufflet, liggdels locket, varukorg, m.m, nästan allt går att byta, om man nu vill.
Så det blir spännande, hoppas att vagnen är fin, det skulle kännas skönt att kunna pricka av en sak på listan :)

Imorgon ska jag handla och fixa lite här hemma inför nyår, Anto kommer hem på kvällen så då ska vi äta middag och sen gå iväg och se på lite fyrverkerier tänkte jag :) jag hade bokat spa också men vi hinner inte det eftersom Anto kommer så sent.
Imorgon på morgonen ska jag också få tillträde till lägenheten, spännande! Tror dock inte att jag kommer åka dit då, jag och Anto ska åka dit på nyårsdagen och mäta lite i köket så att vi kan planera vårat nya och beställa det.

Det var någon i komentarerna som undrade vad vår lilla dam ska heta och hittills så heter hon Elise. Vi har kallat henne för det från början, så vi får se när hon kommer om hon är en Elise eller om vi känner att vi vill ha något annat :)
Sufflett till Bugaboo Cameleonhttp://jagsaracaroline.blogg.se/images/2008/50_5c1069414_1211016452_8294955.jpg
Såhär ser vagnen ut vi ska kolla på, grå-svart bas och svart topp, jag har också hittat en sjukt snygg suflett till som jag tänkte köpa :)

Dunderkur!

Jag har hittat en perfekt gravid-hud-kur som jag rekomenderar till alla andra tjockisar, och smalisar såklart men då kanske bara en av sakerna.
Först en mag olja från Mama Mio, Tummy rub oil som är jättemysig och ska hjälpa huden att töjas utan att spricka, kan man ju hoppas i alla fall :)
Sen en Boob tube, också från Mama Mio, som hjälper sjukt snabbt växande bröst att inte tappa formen, hoppas jag VERKLIGEN!
Och sist ett body butter från The Body Shop, Hemp body butter för extremt torr hud. Det luktar inte speciellt mycket och gör att det torra försvinner direkt!
http://www.heaven-spa.co.uk/acatalog/mama-mio-tummy-rub-oil-small.jpghttp://di1.shopping.com/images1/pi/24/28/c9/48539575-149x149-0-0_Mama+Mio+Mama+Mio+Boob+Tube+100ml.jpghttp://www.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/1/f/AAAADCfdfYUAAAAAAAHxUw.png

PS, Mama Mio finns inte att köpa i butik men man kan beställt på nätet!

16 veckor

Om 16 veckor är det tänkt att lilla fröken ska titta ut :) det känns ganska läskigt, för 16 veckor sen så var jag i vecka 8 och visste redan att jag var gravid. Så om dom nästa 16 veckorna går lika fort vet jag inte riktigt hur vi ska hinna nånting!

Jag sov nästan 11h inatt, det behövdes, snark. Tänkte rycka upp mig ur sängen och tvätta lite idag, ska till Julia sen och hämta mina kläder och hjälpa henne att städa lite.

Det verkar som att Antoine kommer hem på nyår, hurra hurra! :)

Hemma!

NU har jag äntligen landat hemma, pust, jag är helt slut efter den här dagen.
Vi gick upp 8 imorse och åkte till Göteborg, sen shoppade vi på mellandagsrean allt vad vi orkade innan tåget gick vid halv 5.
Efter 4h på tåget släpade jag min blytunga väska genom all snö (som ingen plogar bort i sthlms innerstad!!) och när jag kommer hem har jag självklart ingen mat eftersom jag rensade ur den innan jag åkte, suck.

Jag hittade en tunika och en hood tröja på rean och ett nytt spel till mitt DS, Super Mario orginalet, barnslig som jag är.
Sen gick jag lös på barnkläds rean på Cubus, Kapp Ahl och Åhlens City, SÅ roligt :D jag behöver aldrig köpa kläder till mig själv mera, det är ju ändå skittråkigt nu när jag är så tjock, jag nöjer mig med att bara handla till vår lilla flicka.

Nu ska jag se på film och sen sussa :)

Min nya mobilkamera är värdelös men lite ser man i alla fall!




JUL

Vilken bra julafton vi hade här i Lyset :) helt underbar!
Sist jag firade en riktig jul var 2002 så det var på tiden nu, vi hade en jättefin gran med MASSOR paket under, världens godaste julmat som vi kämpade med igår på dagen och jättemysigt.

Jag fick jättebra presenter, av Anto fick jag ett rött Nintendo DS med spel, av Julia fick jag en jättemysig morgonrock, av Antos mamma fick jag en jättefin tunika b.la.
Sen fick vi en Sodastream, en proppfull verktygslåda, pengar till lägenheten, jag fick en ny mobil av pappa, en tempurkudde, böcker, sängkläder och handdukar, smycken, presentkort, osv osv.

Efter all mat, paketöppning, godisätande, glöggdrickande, tv-tittande och promenad så somnade jag vid 12 nån gång, helt slut.
Men jag är grymt nöjd med vår julafton :) det är Antos och min 3de jul vi är tillsammans men den första firade vi inte ihop för jag var i Thailand, nästa jul satsar vi på att ta med vår lilla tös och fira där :)

Idag är det juldagen, får se vad vi hittar på idag! :)

GODJUL

Dan före dopparedan!

Dopparedan låter lite äckligt ellerhur? Haha!
Jag har precis ätit frukost i sängen och motiverar mig själv långsamt att gå upp och duscha och städa lite på vårat rum. Julia kommer om ett par timmar, finally :)

I eftermiddag ska vi till Antoines pappa och hans familj och äta middag osv. Och imorgon är det julafton, hurra! Det blir mysigt, vi har en stoor paket hög i vardagsrummet som lockar mig lite, och senare ikväll ska vi klä granen, mys.

God dag före dopparedagen!

Femtio år

22 december, idag skulle mamma fyllt 50 år så ett GRATTIS är väl på sin plats! :)
Det känns så gamalt med 50 år, jag fyllde ju precis 20, konstigt känns det i alla fall. Undra vad jag skulle ha pysslat med idag istället för att rensa på Antos vind om mamma hade levt.
Känner mig sjukt deppig just nu och alla mina gravidhormoner är på topp, jag tycker att allt Anto säger är idiotiskt och jag vill inte ha hans fula möbler i min nya lägenhet, så känns det nu.
Men om en stund är jag säkert på topp igen! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på Vänner och tänka på mamma, det är trots allt hennes dag idag OCH hennes fel att jag är ett sånt Vänner-freak.


Shopshop!

Idag har vi varit på Torp och handlat julklappar, nu har jag ingenting kvar att köpa, såå skönt! Har precis slagit in allt och skrivit på allt :) fint blev det!
Känner mig faktiskt jättenöjd med alla klappar i år, ska bli spännande att se vad jag får.

Jag var också så snäll att jag köpte ett julklappsarmband till mig själv från Diddi och två tunikor som min mage fick plats i :)

Nu är Anto och tränar och jag sitter och myser helt ensam, ganska skönt faktiskt! Ikväll ska vi bara ta det lugnt, vi var hemma hos Tobbe till 2 igår och sen gick vi upp tidigt och åkte till Torp så jag är jättetrött.

Har inte mycket mer roligt att säga, Anto fick känna sin första spark från lilla damen igår :) härligt! Han blev även en smula chockad när jag kom hit, han tycker att jag har blivit tjock, såå sant, känns som att jag växer by the minute!


Livet på landet

Inte överdrivet med aktiviteter direkt, passar mig perfekt.
Igår var jag och Anto ute i snön och på kvällen hade hans mamma 50års middag, så jag spenderade stor del av dagen med att hjälpa henne att laga mat.
Det visade sig dock att jag inte riktigt var fit för den fighten och igår mot slutet av kvällen hade jag mördande ont, tur att jag fick ett vetebälte man värmer av Anki i födelsedags present, det hjälper faktiskt lite!

Idag är min man inte hemma, han har varit och tränat och nu gör han grabbiga saker med grabbar helt enkelt. Jag vilar min mormors kropp för imorgon ska vi till Torp och handla julklappar och då kommer jag att behöva all min energi.

Vad kan jag säga, skönt att vara här, längtar tills Julia kommer :)

Inte min dag

Ibland blir man sjukt trött, sitter för tillfället på en hård bänk i Göteborg, ska sitta här i en timme till innan min buss mot Lysekil går.
Igår var det snökaos så att tågen var sena och idag när jag kom till centralen hade ett tåg stannat i Flemingsberg, därav 1000000 folk på centralen, förtvivlade människor som grät och alla tåg var sena. Mitt var 70 min sent.. hurra! Jag missade min anslutande buss i Göteborg med 5 minuter, underbart att vänta 2h på nästa, SUCK!
Jag vet att jag säkert är fjantig och klagar, men jag känner mig som en flodhäst, jag måste kissa en gång i halvtimmen, mitt bäcken gör så ont att jag måste sitt/ligga i olika osmickrande ställningar och jag är lätt illamående. MEN, nu ska jag inte vara sån :) om 3h får jag ju träffa Anto, och imorgon bitti kommer det inte att kännas så jobbigt längre.

Nämnde jag att jag inte hann hämta ut varken kläder eller mobil innan jag åkte?

Bjuder på gladare miner imorgon, god natt!

I väntans tider...

Jag sitter på nålar, känner mig sjukt uppstressad.. mitt tåg går 16.10 och min nya mobil har fortfarande inte kommit! Jag har ringt både Phone House och Posten och stället där jag ska hämta ut den, i 'vanliga' fall hade den varit framme för över en timme sen men nu är det förseningar iochmed snön, julen osv.. skitjävlahelvete va sur jag kommer bli om jag inte får den!
Jag har lämnar laddare, headset och allt annat till andra mobilen hemma nu eftersom jag antog att jag skulle få den idag. GRR!

Det ska i alla fall bli jätteskönt att komma till Lysekil ikväll :)

http://www.mydigitallife.info/wp-content/uploads/2009/01/sony-ericsson-w715.jpg
Komsi komsi..

Hej då!

Jag älskar verkligen Stockholm, jag vill aldrig bo någonannanstans. MEN, det är skönt att komma härifrån ibland, speciellt nu när det är snö-kaos i hela stan(landet?), jag är sjukskriven osv, det är såå mycket folk överallt nu som jul-stressar för glatta livet!
Jag vill bara iväg till lugna sköna fina Lysekil, så därför åker jag dit imorgon :) jag skulle egentligen åkt på onsdag men jag saknar Anto så mycket och jag sitter hellre där än här. Så 16:10 imorgon går mitt x2000, hoppas verkligen att det går som det ska så jag hinner med bussen!

Idag har jag och Julia varit en sväng på stan, ätit kines mat och handlat en ny tröja, en concealer och julklapp till Julia :) nu är vi hemma hos mig, jag har packat, diskat osv och nu ser vi film.
Innan jag åker imorgon ska jag hämta mina kläder från Bubbelroom och min nya mobil :D hurra!

http://www.globosapiens.net/data/gallery/sw/pictures_468/www.globosapiens.net--sweden--alvsborgs-lan--lysekil--id=3005.jpg

WOW

Alltså satan vad det snöar här! När jag vaknade imorse var det snöstorm för fullt, nu har det lugnat sig lite.

Såhär ser det ut från mitt fönster, vitt vitt vitt :)

Jag är ledig nu, tills efter min mamma ledighet, hur knasigt är inte det? Känns helt konstigt.. vad ska jag göra? Idag ska jag i alla fall möta Julia efter skolan, vi ska hyra film, det är väl det eller snöbollskrig som lockar i det här vädret. MEN, så fort jag sätter foten utanför dörren så håller jag på att ramla, halkar runt som Bambi, det är bara en tidsfråga innan jag gör ett rump-plask mitt i gatan!

Det känns verkligen som att jag blir tjockare för varje dag som går, pust! Hur ska de kännas om 3 månader till? Jag kommer tippa framåt!

Finingar!

Har precis kommit hem från tvillingarna, det var sista dagen hos dom det här året, innan vi åker iväg och firar jul. Vi bytte julklappar och jag och Anto fick massa fina kläder från Camillas butik, Små Grodorna, OCH ett presentkort på 3000 där så att vi kan handla massor mera :D
Sen fick jag presentkort på HM och en skiva. Lill-Julia fick vårat Nintendo 64 med massa spel, hon blev överlycklig! Dom är så himla bra och jag kommer sakna dom nu i jul.

Jag är helt ensam hemma, lite skönt och mest tråkigt, jag saknar Anto så mycket! Tittar på Bonde söker fru nu och sen ska jag läsa ut min bok.
Var också på banken förut, PANIK, jag var tvungen att bestämma allt ang. binda/inte binda, hur mycket osv. Kände mig som ett litet barn, pappa är ju i Thailand så han kunde inte hjälpa mig så mycket.. men till slut band jag hela lånet på 3 månader till att börja med, känns skönt eftersom räntan är så jäkla låg!

Jaja, här är alla våra fina kläder från Cam :)

Längtar ihjäl mig tills jag får klä på vår lilla tös :)

BÄÄBISCH

Såå trött, ska bli skönt att sova om en stund :)
Jag har jobbat idag och kämpat x antal sträckor genom detta snöoväder som är helt otroligt, jobbigt att gå i är det också!
Tvillingarna ville inte vara ute och leka i snön, dom tyckte det var läskigt och blev helt tårögda, mesar. Så vi var inne och hade mys, dom är mycket för att kramas och pussas och ligga i soffan och se på Animal Planet :)
När vi sitter i soffan så drar Alicia upp min tröja och säger: "Kajsas mage, bääbisch" och pussar magen, sen drog hon ner tröjan och klappade lite på magen. Underbara unge! Så söt :) kommer sakna dom båda två så sjukt mycket sen, jag ska hälsa på OFTA!

Ikväll har jag och Julia gjort jul godis, marsmallows rutor, rocky road och saffrans-kola som vi tänkte ta med ner till v-kusten på jul.

Imorgon ska jag till banken en snabbis och skriva på sista låne-pappret och sen ska jag ha mini-jul hos tvillingarna.

Saknar Antoine så otroligt mycket, det är obeskrivligt tomt, helt sjukt.

22+1



22+1, jag tycker att jag ser ut som en michelingubbe och jag känner mig verkligen som en. Men imorse vägde jag mig för första gången sen invägningen hos BM, och håll i hatten, jag har gått ner 1,5 kilo!!
Det känns jättebra, det står att jag borde ha gått upp 7 kilo nu, herregud.. antar att med mitt illamående i början och min minskade aptit resten av tiden så har det jämnat ut sig lite, det känns jätteskönt, jag vet att bebisen mår bra och jag mår också bra :)

:)

Drog upp persiennerna för en stund sen och gaddamn vad mycket snö det är här! :D såå fint, men kallt. Det snöar fortfarande och ligger kanske 5 cm på marken. Skulle vara mysigt om det blev en vit jul!

Igår kväll var vi och såg Lasse i Hovet, det var bra, mysigt att sitta i mörkret och lyssna och sjunga, han är verkligen en favorit.
Efter åkte vi hem till Julia och chillade galet innan vi somnade.

Av Julia fick jag massa roliga saker, 4 olika gröna och röda teer med en jättefin termos-mugg till. 1,5 liters schampo och balsam från Matrix, en bad-anka som är en radio och termometer och en annan badgrej som man häller i badet så det blir som ett gelebad, cool.
Massa bra grejer helt enkelt :) och jag beställde lite nya kläder från bubbelroom.se för pengarna jag fick av farmor, perfekt!

Jag är sjukt nöjd med min födelsedag, tack alla som grattade mig! Måste nog gå på systemet nån dag, jag får väl köpa alkoholfritt vin eller köpa ut åt Anto eller nåt? :D

Idag ska jag ha tvillingarna, dom åker i slutet av veckan och sen ses vi inte förän nästa år, mina små gryn. Men imorgon ska vi ha mini-jul och byta julklappar :)

Ojoj vad jag saknar Anto, redan, det känns så tomt att han inte är hemma, jag vill inte åka hem!

Psst, V 23 idag!

20 big ones!

Awiii, äntligen blev det min födelsedag :) den har varit helt perfekt hitills.
Anto väckte mig vid halv 8 imorse när det fortfarande var mörkt ute med tårta och ljus, så söt! Sen fick jag en ny
mus till min dator eftersom den är lite trasig och inte funkar utan numera. Den är supersmart, den sitter fast i datorn så får man dra ut så lång man vill ha, bra för mig som tappar saker hela tiden! Den är pytteliten och såå fin :) ett par nya hörlurar till datorn fick jag också eftersom Anto tycker att jag nördar så mycket web-tv och alltid tar hans, perfekta presenter!

Vi somnade om ett par timmar sen som tur var, hade en baotamysig morgon, sen åkte vi till Sirap och åt brunch, yummie! Nu har vi precis kommit hem, Anto åker om 2h till Göteborg, känner mig helt ledsen över det :( men vi ses snart igen!
Julia kommer om en timme eller två så ska vi äta lite innan LW, jag ska också få mina presenter! :D

Massa tack till alla fin fina som har grattat mig hitills, telefonen går varm här. Känner mig genom lycklig idag, allt känns så otroligt bra.
Jag har världens finaste människor i mitt liv och världens ljuvligaste flicka i magen som har spark-grattat sin mamma sjukt mycket idag :) tack alla ni fina som gör det så bra!
Och bästa
Hanna, all kärlek.
http://www.sweex.com/picture.php?picture=./images/artikelen/MI037/Images/Pres/MI037_img_pro_a.jpg&width=149&height=200http://www.blackdiamondsports.com/v/vspfiles/photos/EH17-SKC34-2T.jpg

Sweet sunday

Idag har jag varit hos släkten och ätit middag och så :) fick en jättefin kokbok i födelsedagspresent som heter Tjejmiddag.
Mina kusinbarn är verkligen gudomligt söta, speciellt Simon som är 2,5 år, hjälp! Snackar som bara den och avslutar varje mening med 'faktiskt', cute.

När jag kom hem hade min älskling pyntat hela lägenheten med ballonger och serpentiner, så fint! Han vet att jag innerst inne är sjukt barnslig och blir jätteglad över sånt :) helt underbart!
Vi har ätit lite ost och kex, fast jag har bara ätit kex med vindruvor eftersom jag inte får/vill äta ostar, sen har vi bara legat och myst i soffan. Imorgon åker ju Anto och vi ska vara ifrån varandra i 9 dagar, det känns jättejobbigt, mesig som jag är.

Om 2 h fyller jag år, jag föddes 00:12 på Lucia natten :)

Inte så vuxen!

Jag ser fram emot min födelsedag som bara den, känner mig inte speciellt vuxen och har inte direkt sagt att jag inte vill bli firad osv, ju mer desto bättre :D
Nu vet jag ioförsig att det kommer vara Julia och Anto och givetvis Lasse som gör min stora dag och det känns heeelt okej! Ser fram emot Julias presenter eftersom hon har skrutit om dom i flera veckor, spännande!

Om en timme eller två ska jag och Julia åka ut till Tumba för att träffa släkten!


Pödding

Picture time!

Jag har redan tagit typ 200 bilder med nya kameran, dom flesta är inga speciellt bra eftersom jag inte har haft tålamod att läsa instruktionsboken lite mer noga! Men men.. :) bjuder på en skön blandning från den senaste veckan!



V 22 nu :) ser inte så mycket ut för världen men jag känner min stört-cool och mammig som bara den när jag känner vår lilla tjej sparka och leva om!

Mitt ben :) sjukt sugen på att åka till Thailand och göra mer, då jag är för feg för att tatuera mig med maskin hemma.

Farmor och Antoine är verkligen släktens stor och liten, HAHAHA :D

Första riktiga snön idag, vi var ute jättelänge och försökte få bra bilder som mest blev såhär!

Pappa, jag och farbror Åke tävlar i mage, min syns knappt!

Min fiiina tröja jag fick av Jullan pullan :)

Julia tröst-pussar pappa för att hon nästan är lika lång som han!


Nu har jag precis krupit ner i en renbäddad säng och ska se en film, god natt :)

Slö-helg

Kan säga att det är inte mycket fart här på Högalidsgatan i helgen, för tillfället ligger Anto och sover på soffan och jag ligger och ser på Vänner i sängen.
Han trillade in vid halv 6 imorse därav soff-sovandet, tänkte vara snäll och väcka honom snart så han kan flytta till sängen!

Igår var vi hemma hos Markus och Johanna och åt middag, tanken var att vi skulle sett på Idol men deras TV funkade inte, ajajaj.. Men Erik vann i alla fall och det var ju huvudsaken :D
Sen drog männen ut på stan och jag åkte hem och sussade, trött som jag numera är för jämnan.
Idag var tanken att vi skulle se Djurgården-Södertälje, men vi får se hur det blir med det, annars kan jag tänka mig att min man inte är sugen på så storslagna aktiviteter ikväll mer än bio kanske, haha.

Imorgon ska jag och Julia åka ut till våran släkt i Tumba, våra kill-kusiner och kusinbarn kommer också, det ska bli roligt :) så himla sällan vi ses allihopa! När vi var små hängde vi oftare med 'stor' kusinerna Björn och Stefan, men nu har dom massa barn och vi är fortfarande 'små' kusinerna, men nu kanske man får bli en storkusin när man ska ha barn :D

Jaja, på måndag är det min födelsedag i alla fall och jag ser fram emot den massor! Anto firar mig på dagen och åker sen till Lysekil på eftermiddagen, men det gör inget för då ska jag och Julia på Lasse :D
På måndag kommer nog också min nya mobil, en julklapp från pappsen, me like!

Nu är det frukost time!

Fredag

Jaha, nu är det helg, igen, tiden går så jäkla fort!
Jag har haft sjukt ont hela dagen, suck, tänkte åkt hem till pappas place och ligga lite i deras säng eftersom jag inte kunde hitta EN skön ligg/sitt/stå ställning men det blev inte så..
Ikväll ska jag och Anto till Markus och Johanna och äta middag och se på Idol finalen, det blir trevligt! Hoppas Erik vinner :)

BYE

Free time

Gårdagen slutade med att jag och Anto sov över hos Julia, eftersom varken jag eller Anto har nåt vi direkt måste upp tidigt till. Han är arbetslös än så länge och jag är sjukskriven.
Vi gjorde grymt god mat, fläskfilé i ugnen, klyftpotatis och rotfrukter :) sen åt vi lite hallon med mascarpone creme till efterrätt och såg på The ugly truth!

Imorse kom en elektriker jättetidigt och väckte oss, så vi gick upp och gjorde scones till frukost, yummie! Sen har vi varit en sväng på stan, jag hittade 2 klänningar, några tröjor och ett snyggt bälte. Inte alls lika roligt att köpa kläder, finns inga snygga mamma kläder förutom på internet så man måste lista ut vilka kläder man kan göra till mamma kläder.

Nu ska jag och Julia göra lussebullar och ikväll ska vi på¨hockey! :)

Lilla skitungen är magen är rolig hon, sover heela dagarna och när jag lägger mig på kvällarna lever hon om så det syns utanpå magen, men bara när jag håller min hand på magen, så fort Anto vill känna är hon blixtstilla! Haha :)

Swim, swim

Jag och Anto har precis kommit hem från simhallen, jag gillar inte simhallen värst mycket, det är kallt i vattnet! Jag bubblade bubbelpool i nästan 1 timme och sen gick jag upp :)
Nu har vi ätit lunch och jag ska snart åka och hämta twinsen och Julia, vi ska göra pepparkakshus, undra vem av oss 4 som tycker det är roligast :D

Efter jobbet ska vi till Jullan pullan och käka middag, hon bossar ju ensam över Starrängsringen 60 nu när familjen är i Thailand.
Hon färgade mitt hår igår och gav mig en mamma t-shirt :) fiiin va den!

Hörs sen!

Loong time

Nu har jag precis kommit hem från min läkare, han är helt fantastisk! Inte som andra arroganta idioter.
Han sjukskrev mig utan tjaffs, det är tydligen väldigt ärftligt och mamma hade enormt svårt med foglossning så jag skyller på henne.
Jag 'valde' att sjukskriva mig på halvtid, jag vill faktiskt jobba lite till, så jag kommer inte att jobba mera hos Vilma nu bara lite hos tvillingarna. Men han sa att jag kan ringa när som helst och få bli sjukskriven på heltid, OCH att jag inte behöver krångla med Havandeskapspenning hos Försäkringskassan utan att han sjukskriver mig ända till förlossningen, det betyder också att jag får 10 mammadagar till :) så himla snällt och smidigt!

Så nu kommer jag vara ledig läääänge.. Det är lite mer än 4 månader kvar av graviditeten, vad ska jag hitta på? Ioförsig är det skönt att jag har tid att hjälpa till och kan fixa i nya lägenheten. Men det blir mycket fritid och mindre pengar, men huvudsaken är att jag slipper jobba så mycket för det har varit riktigt jobbigt.
Han sa i princip att om jag inte tar det lugnt så kommer jag få sitta i rullstol resten av tiden, och han tyckte att jag kunde pröva kryckor nu när jag är ute och går tex, hmm, får se..

Jag är väldigt lättad, samtidigt lite ställd över att jag inte kommer att jobba på så länge!


Jag och min söta flicka ska ta det lugnt nu :)

Sushiii

Mm, till middag köpte vi sushi, det var jättelänge sen! Förut åt vi inget annat än take away, mest sushi, pasta och indisk mat. Men sen skärpte vi till oss och insåg att det blev pengar över till annat så nu lagar vi nästan alltid mat :)

Jag har städat idag, känns som att jag städar hela tiden, idag rensade jag ut bland mina underkläder, bikinisar och så, kan inte ha några av mina 'vanliga' bh:ar så dom har jag lagt undan. Har tvättat alla handdukar och sängkläder också, tråkigt men bra och ha gjort.

Tror att jag börjar bli förkyld också, har haft ont i halsen sen inatt och min näsa rinner konstant, yees! Precis vad jag var sugen på :)
Verkar i alla fall som att Anto stannar hemma några dagar till och det är jag glad för! Imorgon ska jag till läkaren på förmiddagen och på kvällen ska Julia färga mitt hår, äntligen.

Så för att sammanfatta dagen, jag har städat, tvättat, handlat lite, läst lite i min bok, sett på Vänner, haft på mig min underbara röda mysis :)


Bild från igår :) med min nya kamera! Kommer bli sjukt mycket mera bilder nu, wii.

Måndagar är inget för mig

Jag längtar fruktansvärt mycket tills min lilla tös i magen kommer ut, graviditet var visst inte min grej?
Nej jag ska inte överdriva, jag tycker det är enormt mysigt, men det är ohållbart att jag inte kan jobba och göra allt kah brukar för att jag har så ont. Det kan räcka med att jag går i EN ynka trappa en dag så är det kört sen. Men man kan ju hoppas att det går över, har hört att det gör det för vissa.

Idag är jag alltså inte på jobbet, igen, imorgon när jag ska till läkaren tänker jag inte ge mig förän jag har fått en sjukskrivning! I alla fall på halvtid så att jag kan sluta med det jobbet som är jobbigast för mig nu, det är ingen hit att slita sönder höfterna på jobbet och sen ligga som en förlamad resten av dagen, såå viktigt är det inte att jobba.
Vi ska ju farao renovera en lägenhet (inte själva men ändå), och flytta i januari, då vill jag kunna hjälpa till, kanske inte bära in sofforna men ändå pyssla och fixa allt som ska fixas.

Imorgon åker Anto till Lysekil, och stannar tills efter nyår! Hur ska jag klara mig? Vem ska hjälpa mig upp ur sängen när jag har ont tex..?
Nej töntiga mig, det kommer gå jättebra, och det är likabra att han passar på att åka dit ett tag nu innan han får jobb och barn på halsen ;) jag kommer ju över jul och påminner honom lite om det verkliga livet, och om jag blir sjukskriven kanske jag till och med kan åka några dagar längre.
Längtar sjukt mycket till Lysekil, det kommer bli en jättebra jul :)

Nej nu ska jag nog äta frukost och sen tvätta eller nåt skojigt! Emma ska förhoppningsvis göra om min blogg också innan hon åker till Thailand, me like!

Hurra hurra!

Igår firade som sagt familjen min födelsedag, alla utom jag och Julia åker till Thailand på onsdag så då ville dom passa på att göra det nu. Börjar bli van vid 2 födelsedaga då det är den 4 födelsedagen jag firar utan familjen, men men, det är inte dumt det heller.

Vi började firet hemma på Östermalm, jag fick en sjukt fin systemkamera som också är en videokamera, en Nikon D5000 med alla tänkbara tillbehör, extra blixtar och idiotstora objektiv osv :) så nu ska jag bli nästa Bingo Rimér, ska blända mitt barn med blixtar från den sekunden hon föds!
Sen fick jag en scrub mask och en face mist av Emma från MUS, I love!

Sen gick vi till Sabai Sabai som är ett thai-spa, jag, Julia och Emma fick massage breved varandra, såå skönt :) fast jag var tvungen att ligga på sidan eftersom jag inte kan ligga platt på mage längre.
Efter massagen gick vi över gatan till Sabai Soong och åt mat, underbar thaimat! Hela kvällen var super bra, jag kan verkligen rekomendera
Sabai, både spa och restaurang, kändes exakt som Thailand, det var absolut inte sista gången jag gick dit :)

Jag blev sjukt seg av massagen så jag somnade ganska direkt när jag kom hem, nu på morgonen har jag sett på Robinson och myst med Anto.
Lite senare ska jag träffa Martin och sen ska vi till pappsen, igen, släkten kommer dit och hälsar på lite så vi ska äta pappas oxfilé, yummie!


Säg ingenting till mig

Oj, den här dagen tog en sjukt oväntad vändning och jag känner mig väldigt ledsen och rätt uppgiven. Jag ska ut och fira min födelsedag med familjen ikväll, har bara lust att ge mig iväg istället, jag vill åka hem, vart nu det är..
När jag stannar upp och tänker kan jag känna mig så dum och undra vad jag har gett mig in på, det känns så dumt.

Men vafan, det är bara att åka och fira, jag har ju köpt nya stövlar idag som vill gå ut och se sig om, sen att jag åker ensam är en annan sak.

Nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen

20+3

Nu är det mindre än halva tiden kvar, skönt, min graviditet har inte varit enkel och harmonisk direkt, och det verkar ju inte gå mot bättre tider. Lite tråkigt, jag trodde att eftersom jag var så ung och nästan aldrig sjuk så skulle det gå huur bra som helst!
Men ack så fel jag hade, dock tror jag att det kommer vara värt det tusen gånger om, det är ju en fin belöning man får för all möda :)

Idag har jag haft Vilma, vi har varit hemma och slappat, skönt för mina höfter, men nu är jag helt slut, inte mycket till sömn inatt! Jag tog en varm dusch när jag kom hem, dränkte mig i Vanilla delight lotion och tog på mig min mysdress, och jag tänker skicka ut min kära man att handla mat ikväll för jag sätter inte foten utanför dörren förän imorgon.

Imorgon ska pappa, Gun och Emma fira min födelsedag eftersom dom åker till Thailand på onsdag, vi ska äta thai :) det ska bli spännande! Älskar att få presenter.
Sen tänkte jag att jag och Anto skulle gå till Centralbadet och bada oss lite nån dag i helgen, skulle vara mys! Vi kom aldrig iväg till simhallen igår nämligen.
Däremot så var jag på match igår, DIF-Modo, slutade 2-2 och det var en rolig match att se, inte en tråkig eller seg sekund i ett fullsatt Hovet, riktigt bra! Lillan i magen sparkade i takt till Djurgårdsklacken, bra eller dåligt? Självklart så ska mammas flicka bli gårdare och inte nån Frölunda tönt som sin pappa :D

Jaja, jag är så trött så jag har säkert glömt något jag hade tänkt blogga om.. bör nämna att jag börjar känna mig tjock nu, inte så gulligt tjock utan mest tjock bara, vafan tar man på sig liksom?

TREVLIG HELG
http://www.pregnology.com/img/190w21.jpg
En bebis i v 21 :)

Huvudet på spiken!

Hallelulja, jag har hämtat hem en spikmatta från pappsens house. Ska lägga mig och glo på webtv och pröva den innan det är dags att sova. Vad som än kan hjälpa min mormors kropp är välkommet, ska även på massage imorgon, och försöka träna lite i varmt vatten, dvs simhallen, fast där är det nästan alltid kallt.. hmm, kanske ska smygträna i bubbelpoolen? Återkommer med resultat.
Är inte ens särskilt pepp på simhallen, känner mig bara tjock, har aldrig gillat simhallen, klorlukten släpper aldrig och man blir så jävla torr av att simma runt i kiss/överdoserat klor vatten.. men Anto gillart, och jag är svag för bubbel och bastu, men mormor ska nog akta sig för ruschelkanan imorgon, tyvärr!

Annars vände jag i dörren när jag kom hem idag, åkte till Julia, Anto är ute med en killkompis och hinkar bärs så jag och siss åt pizza och glodde på roliga Youtube klipp, cool.
Sen skulle Julia färga mina ögonfransar, katastrof! Såg ut som en panda och Julia böjade nästan gråta för jag blev så arg, rätt åt henne. Men sen gnuggade jag i stort sett bort ett helt lager av mina ögonlock med väte, svider sjukt skönt, litet tips :) ! så nu kan jag i alla fall visa mig bland folk.

Har hängt med tvillingarna i 4h idag, underbara små människor, dom lär sig nya ord heela tiden, by the second! Väldigt underhållande och energi givande att vara med dom, liite stressande i vissa situationer bara, tex kan ni ju pröva att gå på toaletten med två snart 2 åringar som bankar på dörren och skriker KAAAJSAAA!! Avslappnande :)
Jag och deras storasyrra hämtade även plastgranen på vinden och pimpade den med glitter och kulor i överflöd, mäkta snyggt! Nästa vecka ska vi göra pepparkakshus, yes box.

Nu är det nog dags att runda av, när det börjar sparka inne i magen så vet man att det är dags att man själv kopplar av så att hon får ha sitt lilla roliga där inne :)

NIGHT

Yummie

God morgon, jag var tvungen att sjukskriva mig imorse, jag har inte fått sova på mina höfter öerhuvudtaget.. Men jag ska pallra mig iväg och hämta tvillingarna vid 3 i alla fall.
Innan dess ska jag och Anto ge oss ut på en promenad, det ser riktigt kallt ut, burr! Men solen lyser också :)

Igår var vi ju hos barnmorskan, jättetrevlig var hon :) vi fick massa papper, ännu en bok, pratade lite om var jag vill föda osv, jag fick också en läkartid på tisdag för att se om jag kan få en sjukskrivning på halvtid.
Efter att jag hade varit hos tvillingarna på kvällen så åkte jag och Julia och hämtade ut paket, jag har beställt lite julklappar från eleven.se, var såklart tvungen att beställa en julklapp till mig också :)
Skin Smoothie Lotion - Sweet CreamTVÅL Shower Sundae Bad & Duschkräm, Sweet Cream
Skin smoothie och skower sundae från TVÅL som heter Sweet cream :) prövade imorse och dom är helt ljuvliga! Luktar som en stoor mjukglass mitt i sommaren, yummie.

Nu ska vi ge oss ut i frosten!

1 december

Nu är det december :) och idag är jag exakt halvtid i graviditeten, v 20+0!
Idag ska vi också till barnmorskan, spännande.

Jag har ätit bananpannkakor till frukost och nu vilar jag mina höfter, som en mormor. Har inte sovit så bra inatt!


Helt sjukt vad tjock jag har blivit, tänk 20 veckor till :D