Oduglig

Halloo..

Jag är lite rastlös, känner mig lite oduglig. Antoines mamma och morfar är påväg hit med massa möbler och saker från Lysekil, men det rör tydligen inte mig för jag ska inte hjälpa till att lasta av släpet.
Jag får inte hjälpa till med något alls för Anto, han är snäll han! Men fan så tråkigt jag har.
Övar lite på att bli en bra bull-mamma, eftersom jag älskar att baka (mer än att äta!), så gjorde jag kanelbullar igår, jag hade såå tråkigt. Och idag är min uppgift att laga mat tills i eftermiddag när alla flyttare kommer hem till pappa och Gun och är hungriga.
Lite tråkigt är det allt, jag måste skaffa mig en bättre hobby är datorn, Harpan kan lätt bli uttjatat efter ett tag!

Känner av lite förvärkar till och från, erkänner att jag är lite rädd, jag vill ha en tjock liten bebis, inte en förtidigt född! Ska försöka ta det lugnt, bara flytten med städning och allt blir klart så kan jag koppla av lite sen.

Nästa söndag kommer Lotta upp, hoppas vi har kök då, inte säkert. Men men, take away är ju också mat :) sen har jag två veckor på mig att fixa i lugn och ro.
Sista helgen i februari flyger jag och Julia ner till Kalmar några dagar, det är sista veckan jag får flyga! Passar på att hälsa på dom gamla en sista gång utan lill tösen, nästa gång vi ses blir nog i sommar.
Och helgen efter vi har varit nere i Smålandet så kommer Hanna upp :) med BIL!! Vilken lyx, då blir det nya tag på IKEA och baby-rum-fixande! Världens bästa Hanaboi!

Nähä, om jag skulle ta och pilla mig i navlen lite.. Som för övrigt är på god väg att ploppa ut, hoppas verkligen att den håller sig inne!

Time-out!

Jag är kalasdålig på att ta bilder, även fast jag fick en grym systemkamera i födelsedagspresent. Men jag har lyckats fånga lite vardagstråkiga saker med min mobilkamera :)


Vi fick jättesöta skor av Camilla :) till nästa vinter!

Vårat nätta lilla lass från IKEA :)


Vecka 30, känner mig väldigt stor! Hur mycket mer kan jag växa?

Jag har time-out idag, vaknade tidigt imorse av att jag hade jätteont i magen, som kramper, (förvärkar?), och det har fortfarande inte släppt. Har försökt få tag i min barnmorska utan resultat, men sjukvårdsupplysningen sa att jag kunde vänta och se, om något mer händer åker vi in till bb, jag är en smula orolig men samtidigt tror jag inte att det är någon fara.
Det jag har varit mest bekymrad över är min stöt igår, om det påverkade bebisen, men jag har känt henne leva om både igår kväll och idag.
Håll tummarna för mig idag i alla fall!

Anto är i lägenheten med Oliver, han var snäll och kunde hjälpa till att göra klart där idag. Jag har en uppgift idag och det är att åka hem till oss och hämta tvätt. Känns väääldigt ansträngande men det ska nog gå!

Vecka 30

Idag går jag in i vecka 30 (29+0), det är bara 76 dagar kvar nu! Tycker att min mage börjar se lite stor ut nu, hur mycket ska den växa egentligen?!
Jag hämtade ut lite mamma-kläder förut som jag har beställt, ett par underbara byxor :) känns som mjukisar som ändå är helt okej att ha om jag ska jobba och så! Sen underskattade jag mina bröst och beställde två alldeles för små amnings-bhar. Men linnena jag beställde var supersköna med plats för kulan!

Hela dagen idag har jag och Antoine packat i gamla lägenheten, satan vad mycket det är som man inte tänker på!! HJÄLP! Men nu är allt nerpackat och vi har städat köket och badrummet. Resten får vi göra när allt är utflyttat, vilket blir på lördag eller söndag.
Så nu har vi flyttat in hos pappa i några dagar tills vi flyttar :) skönt med ordentligt kök och mycket plats!

Igår kväll fick vi alla våra saker från IKEA och vi var tvugna att börja pilla med dom direkt :) så nu har vi ett fint sovrum, vi satte upp sängen med sänggaveln bakom och sängborden, det blev verkligen kanon fint!
Sen började vi med garderoberna också men vid 11 tiden åkte vi hem, helt slut!
Imorgon blir det att ta nya tag och sätta ihop alla garderober + massa andra saker som ska fixas.

Jag är helt slutkörd efter varje dag känns det som, det är inte direkt skonsamma saker vi pysslar med heller. Min barnmorska tyckte absolut INTE att jag skulle städa/flytta/fixa eftersom jag har så mycket sammandragningar, hon är orolig för att jag ska föda förtidigt, läskigt.
Men efter den här flytt-helgen ska jag försöka ta det riktigt lugnt ett par dagar, mitt bäcken är värre är någonsin så jag ska nog parkera mig i den nya sängen efter inflyttning :)

OBS!! Skitläskig sak hände förut när jag städade köket. Jag skulle torka av en tveksam lampgrej som hänger över diskbänken och fick jordens stöt, fy satan i gatan vad läskigt det var, båda mina armar skakade jättemycket och jag blev livrädd och jätteledsen. TUR att Anto var hemma också! Jag blev jätteorolig för vår lilla prinsessa i magen men hon verkar må bra, hon kanske inte kände av det?
Så nu skiter jag i att torka/städa allt som har med el att göra, det får nån annan göra!

Nu ska jag se Södertälje-Djurgården och äta glass.

Tranebergsv 29 = IKEA Showroom

Vill IKEA ha ett showroom av något slag kan jag tipsa om våran lägenhet! Det är bara sofforna som INTE är IKEA, helt stört.
Jag har precis kommit hem och ska alldeles snart åka igen. Vi var på IKEA i 5 timmar, herregud.. det var så jävla mycket saker att lasta/hämta på lager/varu utlämningen osv. När vi väl var klara hade vi köpt:
Ny dubbelsäng med sängbord och sänggavel till + sängkläder, täcke
Matbord och 6 stolar
2 dubbel garderober och 1 enkel + dörrar och inredning till dom
Lampor till hela lägenheten
Nya grytor/kastruller/stekpannor eftersom våra gamla inte funkar på induktionshäll
Sen en massa smågrejer, duschhyllor, ungsformar, galgar, ljus osv osv.
Och hela kalaset gick på en nätt summa om 24000 kronor! :D helt klart prisvärt, IKEA äger!

Så nu ska vi åka till nya lägenheten och vänta, mellan 18-22 kommer grejerna, eftersom vi får det hemkört. Medans vi väntar ska vi skruva upp lister och måla lite småsaker.

Imorse väckte Antoine mig vid 7, vilken ängel va? Sen var jag hos barnmorskan, det är alltid roligt :) hon är helt underbar!
Dock var inte mitt järnvärde så bra, fortfarande, så nu ska jag fyrdubbla dosen med järntabletter, känns sådär skoj. Men men, hjärtat slår som bara den på vår lilla tös, 150 slag i minuten, känner mig som en stolt mamma :) min mage växer sakta men säkert och ligger läängst ner på kurvans nederdel.

Jisses, ikväll kommer jag att sova gott!
Julia hämtade twinsen idag, jag var visst en smula optimist när jag trodde att jag skulle hinna med allt idag! Men dom gillar att hänga med henne också så det ska nog gå bra :)

No worries!

Jag sitter i Julias rum, men hon är inte hemma, jag och Anto är lite avundsjuka på deras säsongskort därför vi hängt så mycket här sista tiden.
Just nu är Anto på helspänn när det är match mellan Timrå och Frölunda, förlorar dom nu så lär dom missa slutspelet. Vilket är NEMAS PROBLEMAS för Djurgården :D härligt!

Iförmiddags var jag på gravid vattengympa första gången, det är Gun som har den på FeelGood, det var faktiskt jätteskönt att träna lite! Det är nästan den enda träningsformen jag kan ägna mig åt eftersom det mesta andra gör ont.
Men jag ska absolut fortsätta så länge jag kan, max 10 gånger hinner jag gå, känns sjukt konstigt.
Efter gympan bjöd Gunsan på luch på Östermalmstorg, kanon! :) och sen åkte jag till dagis och hämtade trollbarnen.

Vi har gjort plättar och Anto kom en stund och busade med dom, Alexander säger bara "MIN Anto, MIN!!", så fort jag nämner hans namn. Dom gillar nog varandra lika mycket och det brukar sluta med att jag och Alicia kryper upp i soffan eller nåt medans dom busar!

Imorgon ska jag till barnmorskan på morgonen, hoppas att mina värden är lite bättre, det känns bättre i alla fall! Sen ska jag och Anto åka ut till IKEA och beställa hem massa möbler innan jag ska hämta twinsen :D


Bästabästabästa

Äckel-varning

Herregud, var kommer allt snor ifrån??!! Jag förstår inte vad det är som blir till snor och hur jag kan ha så mycket, usch och blä!
Är ni känsliga? Tycker att det här är lite äckligt av mig kanske? Too bad, det är det här som rör sig i mitt huvud idag nämligen. För min näsa snorar NON-STOP, jag snyter upp en toa-rulle om dagen, tveklöst, är det nån som känner att dom kan tävla i den snor-klassen?

Jahaja, så nu sitter jag i soffan med min dator och papperstussar i näsan, jag ska åka till tvillingarna snart och ha myskväll när föräldrarna är ute och roar sig :)
I förmiddags var vi och beställde bänkskiva också, skönt att pricka av en sak på att-göra-listan, så den kommer om 2 veckor. Det betyder att vi kommer att bo utan kök i en vecka, haha, det kan bli spännande. Förmodligen kommer det bli en blandning av micro-mat, take away och ät hos pappa/tvillingarna.

Nu är det bara 79 dagar kvar, typ, kanske 90, kanske 65, vem vet? Men ganska snart kommer vi två att bli tre i alla fall :)

Dålig fantasi..

Mmm, söndag.
Jag sitter hos pappa, har världens största maräng-tårta-grej i ugnen eftersom jag står för efterrätt ikväll när pappsen står för god oxfile middag :) min favvo! Tur för mig att det blev just idag när jag har börjat känna mig lite hängig, tror det kan vara en influensa på g.
Antoine och jag har legat i sängen halva dagen och bara myst, härligt! För nästa vecka börjar allvaret, då flyttar vi. Och det känns som att en miljon saker ska fixas, blir helt nervös av bara tanken. Men det ska nog gå vägen!

Imorgon ska vi beställa bänkskiva till köket, sen ska jag förhoppningsvis hinna att träffa Martin innan jag ska hem till tvillingarna och ha myskväll. Tis, ons, tors ska jag också jobba där och någon av dagarna ska vi hinna ut till IKEA också, sen kommer flyttlass från Lysekil på fredag.

Nej jag har dålig fantasi som sagt, inget roligt alls att skriva. Jag längtar efter min lilla tös i magen, Alexandra fick en liten Leonell häromdagen, GRATTIS, så himla mysigt! Men bara 80 dagar kvar :)


Jag beställde en ny mamma-tröja igår :) ska försöka att köpa så lite mamma kläder som möjligt, onödigt kanske. Beställde också lite ny mag-olja, jag har haft en svindyr från USA hittills men jag prövar Weledas nu och ser vilken jag gillar mest!

Move me out!

Jag vill flytta nu nu NUU! Jag är så trött på den här lägenheten, usch och fy.
Men nu är det bara en vecka kvar :) på fredag är det flyttdags!

Anto är och sätter upp lister i hela lägenheten idag, jag är hemma och väntar på Carro, som ska bo här sen. När hon har varit här ska jag åka till pappa och se matchen och laga mat :) dom är inte hemma och det är ganska skönt att röra sig på en yta störra än 27kvm ibland!

Jag har ingen skriv-fantasi idag. Längtar efter Hanna och Lotta, om 2 veckor kommer Lotta upp :) sen ska det inte dröja länge tills Hanna kommer också! Hurra.



Paus

Imorgon ska jag ha paus, jag har inget inplanerat och jag har tänkt att inte göra mycket alls. Det känns hemskt tråkigt men det är bara att inse att det inte är aktuellt att gå ut och göra saker längre, speciellt inte i det här vädret.
Dom här dagarna som har varit har jag gått och gjort mycket saker och idag är jag ras i höfterna och ryggen, Anto måste hjälpa mig med ALLT och jag gråter stup i kvarter för det gör så ont.

MEN, för att tänka lite positivt så hade jag mysigt med tvillingarna idag, Djurgården vann hemma mot Frölunda med 4-3 och pappa är en riktig pärla som fixar och trixar med allt möjligt till nya lägenheten!

Dock måste jag nämna något som gjorde mig fly förbannad imorse..
Eftersom jag blev sjukskriven den 3 dec så ska jag från och med den här månden få pengar från Försäkringskassan, och jag har aldrig haft med dom att göra förut så det är lite nytt för mig.
Men jag skickade alla papper till mina chefer direkt den 3 dec och sen ska dom kontakta FK.
Så imorse ringde jag FK för att se vilken dag dom betalar ut sjukpenning, då får jag reda på att dom inte har hört/fått nånting av mina chefer, dom har alltså ingen aning om att jag är sjukskriven/ska ha pengar av dom!
Mina chefer sa ungefär: Oj, det var ju lite klumpigt.. vi försöker skicka in papprena så fort vi kan.
MEN, jag har hört att FK inte är dom snabbaste direkt så har jag TUR får jag väl pengar i slutet av nästa månad. Kul va? Precis vad jag var sugen på nu med renovering och allt annat vi måste köpa,.. suck.

Jaja, jag har det i alla fall underbart bra och ska inte klaga så mycket som jag gör.
Nu ska jag be Anto om hjälp att komma upp och sen ska jag sova :)

70%

Idag har jag avverkat 70% av graviditeten :) härligt! 84 dagar kvar och imorgon går jag in i vecka 29.

Vi har varit i lägenheten idag och skruvat ihop lite av köket, alla skåp-stommar oså, tråkigt OCH jobbigt. Sen åkte jag direkt till tvillingarna, vi har bakat muffins och haft lite drama, Alexander ramlade och slog sönder sin läpp, så han har världens fläskläpp nu, ser ut som en misslyckad läppförstoring, lilla hjärtat.

Nu har jag lagt mig på sängen med datorn, tänkte se dom senaste avsnitten av Paradise Hotel, pinsamt kanske? Men har man väl börjat kolla blir man fast.
När jag väl har lagt mig ner brukar det vara svårt för mig att komma upp, speciellt när jag har gjort så "mycket" som jag har idag.

Imorgon ska jag träffa Tessan och äta lunch innan jobbet :) ROOOLIGT!!

Klassiker!

Jag har precis kommit hem, från mina bästa tvillingar. Idag har det varit fullt ös, speciellt eftersom Antoine kom dit nån timme innan jag skulle gå, Alexander blir alldeles till sig när det finns killar att leka med :D
Innan Anto kom så var jag inne på deras rum och fixade lite när jag hörde ett ljud som lät väldigt bekant.. hmm.. lite som en Nespresso-maskin.. (!!!) sprang ut i köket och möts av synen A&A på en pall så att dom når (den alldeles nya) Nespresso-maskinen, dom har lyckats slå på den OCH göra en espresso, som dom har lyckats få i sina leksaks kaffekoppar, PLUS att dom inte har bränt sig!
Jag vart lite arg och lite imponerad, vilka finsmakare jag har att göra med :)

När Anto kommer hem från träningen så ska vi äta och se Sunes sommar, bästa filmen kanske? Jag fick välja idag, lite mot Antos vilja men han fick ge sig eftersom jag tvättade 6 maskiner tvätt innan jag gick till jobbet! :)

Och HANNA kom hem idaaag :D eller inatt! Inte för att vi bor grannar så jag kan springa över och säga välkommen hem (hur bra hade inte det varit?) men det känns ändå skönt att hon är på svensk mark igen :) och snart får hon pallra sig upp hit, saknar henne big big time!!

85 dagar till BF idag, ganska länge, men ändå inte, 85 dagar kvar av mitt och Antos ensamma liv, innan vi föralltid kommer vara bundna till någon annan, lite konstigt. Men jag längtar hela tiden!

Note to self!

Jag måste ta mig själv i örat lite, jag är inte så smart alltid.
Eftersom jag har så pass mycket foglossning så försöker jag att vila så mycket som möjligt och inte röra mig/anstränga mig i onödan.
Så tex idag, var jag hemma tills 3, då åkte jag till Tumba och hämtade min post och internet-dosa, MEN, när jag väl går ut så går jag fort, jag stressar i onödan och går med jättelånga steg jättefort. Det resulterar i att jag får sjukt ont och sammandragningar.
NOT SMART!

Så nu ikväll när jag och Anto åkte hem från pappa så gick jag med myr-steg i ett tempo som retade Anto en smula. Jag är bara så orolig för att det ska bli mycket värre tills jag inte kan gå alls typ. För det blir bara sämre och sämre till förlossningen.

Djurgården förlorade borta mot Linkeboda, det är den värsta förlusten. Morr på den idiot till linjedomare som vänder pucken med sin skridsko när Ölvestad är påväg ensam mot mål i boxplay! Efter det så gjorde LHC 3 snabba mål och vi vart chanslösa, tråkigt.
Två förluster i rad nu, men på torsdag ska vi krossa Frölunda hemma! DET är en rolig match, eftersom min älskade sambo är Frölundare :D haha!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon ska jag tvätta och ha en mysig eftermiddag med mina twins, det får mig alltid på riktigt bra humör :)

P.S. Är det dags att äta semlor nu? När börjar man?

Mycket händer

Jag är lite fundersam, dom senaste dagarna tycker jag att min mage har blivit mindre (??), det är inte lika trångt när jag tar på mig jackan osv. Kan det bli så? Har hon lagt sig längre bak i magen? Jag kanske bara inbillar mig!

I gravidkalendern står det att jag gärna ska träna, och om jag inte kan det pga tex foglossning så ska jag försöka att inte äta så mycket, hmm.
Hittills har jag ätit mycket mindre än jag brukar, gått ner i vikt och inte alls varit sugen på så mycket. MEN, nu senaste veckan så känner jag att jag börjar känna igen mig själv lite. Jag är hungrig oftare, sugen på mycket onyttigare saker än grapefrukt som jag levde på i början, tex så MÅSTE jag äta våfflor idag. Jag har varit sugen på det sen i torsdags.. Det här är no-good, jag kommer sluta på 30kg plus eftersom jag inte kan träna speciellt mycket.

Nej skämt o sido, jag bryr mig inte speciellt mycket bara lilla fröken mår bra, vilket hon gör :) men en annan rolig sak är att Antoine har börjat bli lite gravid också, haha, han var nog den sista som lyssnade när vår barnmorska berättade att killen får samma hormoner (typ) som tjejen och också kan bli lite sken-gravid.
Well well, han har plusat några kilo, blivit mycket mer känslig, (inte som jag som gråter till Vänner och sorglig reklam) men ändå, jag tycker att det är roligt :) det tycker INTE Anto.

Jag ska börja på gravid vattengympa nästa vecka, det är såklart Gunsan som leder och fixar det! Praktiskt att aldrig behöva betala för sånt, babysim, babymassage, simskola osv :)
Hoppas att det funkar bra bara!

OJ, var mycket tjockis-snack!

Imorgon kommer vårat nya kök, berör mig ytterst lite eftersom jag knappt får sätta min fot i MIN egna lägenhet. Men jag är glad att grabbarna fixar så mycket :) så nån dag i nästa vecka ska vi åka ut till IKEA, igen, och beställa hem garderober, säng, bord och stolar osv.
Imorgon ska jag också åka ut till Tumba, seegt, men jag måste ha min internet-dosa.

Finns ingen sammanhang i det här inlägget känner jag, jag får återkomma ikväll!

SVÅRT

Hjälp vad svårt det är att tänka på namn till vår lilla tös.
Eller tänka är inte så svårt, men sen då, när man ska bestämma sig för ett namn som hon ska ha hela livet? Jag tycker det är hur svårt som helst.

Hur mycket jag än letar och läser så hittar jag inga bra!
Vi har kallat henne för Elise sen vi fick reda på att hon inte var en Leon :) men jag har klurat ut några andra namn som kanske kunde va nåt? Kruxet är bara att Antoine inte är speciellt öppen för förslag, vilket man borde tycka iochmed hans egna namn som är rätt ovanligt.
Men jag vill inte ge henne ett franskt namn som pappa, men ändå någon som är lite ovanligt.

Så kanske Lexi, Noomi, Leia eller Lykke? Jag håller mest på Lexi :)
Vad tycker ni? Ge mig lite komentarer!

Alone time

Idag har jag haft en helt ensam dag, jag tycker det är lite jobbigt och tråkigt men jag måste öva mig på det. Det tillhör väl att vara vuxen att man kan spendera en dag ensam?
Jag kunde inte sova längre än till 8, låg dock kvar ett par timmar i sängen och tittade på TV och läste. Sen planerade jag vardagsrum och vårat sovrum med IKEA's homeplanner :) roligt!

Sen kan jag inte skryta med speciellt mycket mera aktiviteter, jag har diskat, städat och handlat, tänkte tvätta också men det fanns ingen tid.

Anto var precis hemma i ca 10 min, han har varit i lägenheten och fixat med golvet idag och nu skulle han gå ut med sina grabbar.
Själv har jag laddat med varm choklad och ostmackor framför några Vänner avsnitt.

Shit va deppigt det här blev på nåt vis. Imorgon är det nya tag, kanske en promenad? Dock har jag grymma sammandragningar kombinerat med foglossningen, love it! :)


Så trött

Hjälp vad jag är trött.. Sammandragningar, foglossning, ont i ryggen, förkyld som tusan. MEN (!) det är bara 90 dagar kvar och det mysiga och roliga överväger tveklöst graviditeten :)
Nu börjar vi känna varandra ganska bra, min lilla prinsessa och jag, hon vaknar vid den här tiden, är vaken hela natten, sover hela dagarna och sen börjar det om igen, för det mesta är hon vaken och härjar runt en stund mitt på dagen :) det är häftigt att jag har vant mig vid att någon bor och sparkar i min mage!

Imorgon ska jag inte jobba, skönt! Den här veckan har varit påfrestande för min kropp. Så imorgon ska jag vila massor, jag ska åka till Skattemyndigheten bara, det är mitt enda to-do.

Vi har precis kommit hem från pappa, har ätit thai och sett matchen. Vad hände?? Djurgården möter Luleå hemma och förlorar, för första gången på 5 år. Första perioden var Luleå helt klart det bättre laget, i andra verkade det som att vi kunde vinna ändå, chans efter chans, friläge, powerplay, men inget hjälpte, inte Djurgårdens dag (speciellt inte när det gällde domaren, eller har jag fel?). Ragnarsson kunde inte spela många minuter heller.. Tråkigt! 1-3 slutade spektaklet.
Men på måndag är det Linköping borta, roligt :)

Nu känns mina ögonlock som cement, god natt!

Fotbolls ätare

Idag har vi varit på IKEA, igen, tur att det är nära!
Vi har bestämt oss för säng, garderober, matbord och stolar och ett soffbord. Så fort köket börjar komma på plats så åker vi dit och beställer allt så får dom köra hem det till oss :)
Imorgon börjar Anto lägga golvet, känns ju kanon det här! MEN, är vi tråkiga som köper i stort sett allt från IKEA? Det är ju så smidigt, och i dom flesta fall det billigaste, jag är bara rädd för att det ska se ut som en IKEA katalog hemma hos oss.. men kanske inte?

Jag var och hämtade twinsen efter IKEA, dom röjer ordentligt med alla sina leksaker, speciellt Alexander som tror att han är 2år och bestämmer över alla.
Häromdagen beordrade han en hundägare att släppa sin hund, "SLÄÄPP!! SLÄPP HUNDEN!!" Haha han är lite rolig :) Alicia är betydligt lugnare och bryr sig mer om att gosa och prata med bebisen i magen eller med sina dockor.

Nu är jag hemma, har städat lite och diskat, snart kommer Antoine hem från träning så ska vi göra mat :) han är helt underbar min sambo. Hjälper mig upp när jag har ont, ser till så att jag tar mina järntabletter varje dag eftersom jag ofta glömmer, värmer mitt vetebälte stup i kvarten och hjälper till att ta hand om mig i största allmänhet, så söt så!

Eftersom barnmorskan igår flyttade fram oss 5 dagar så går jag in i vecka 28 idag :) roligt! Idag är det 91 dagar tills hon ska titta ut, wii!

BIG mama!

Ser det inte ut som att jag har ätit en fotboll? Jag tycker likheten är slående :D



3D Ultraljud

Nu kan ni sluta att anstränga er för att skaffa söta barn, för vi har nämligen en riktig Miss Universum påväg :)
Vi hade 3D ultraljudet imorse, det var jättemysigt! Lilla tösen ville dock bara sova och gosa, inte riktigt visa upp sig som hon har gjort på som andra UL. Men vi fick några bra bilder!
Hon drack jättemycket vatten och barnmorskan trodde att det var ett hungrigt och envist barn, låter precis som en bra kombinaton för att komma från oss :)

Vi fick också ett nytt beräknat förlossnings datum, hon flyttade fram oss 5 dagar, så 14 april, det betyder att jag är 26+6 idag :) det är jag glad för! 14 är mycket mycket bättre än 19de, det är mammas datum och får gärna förbli det. Jag har det redan tatuerat på kroppen en gång, dumt med samma datum 2ggr.


Det första hon gjorde var tummen upp :)

Törnrosa, bara sover och sover och gosar lite med händerna vid ansiktet.

Vilka put-läppar hon har ärvt av sin mamma och pappa ;)

Jag tycker att hon är världens finaste!

Goooregous!

I vår familj så är 'goooregous' ett uttryck som förekommer ofta! Och just idag är det mesta helt GOREGOUS :)

Jag vaknade och var pigg medans det fortfarande var mörkt ute, så jag var uppe och fixade i flera timmar innan min käre sambo behagade att vakna. Då åkte vi diret till IKEA, där gjorde vi klart vårat kök som vi sen beställde, awii! :D Det är verkligen superfint, jag är nöjd som bara den! Nu måste vi bara hitta en fin bänkskiva någon annan stans.

Jag hittade massor på IKEA, men vi köpte inget idag, hittade jättefina garderober, ett köksbord, säng, spjälsäng osv osv :)
Efter IKEA åkte jag direkt till Julia på salongen så färgade hon och klippte lite i mitt hår, så fint så! I början av april ska hon få göra en riktig dunder uppfräschning av allt, innan lilla fröken kommer till världen och all min tid ska ägnas åt henne, eller (?).

Nu har jag precis kommit hem, vi åkte inte till farmor idag, det får bli en dag när båda har tid.
Men jag har handlat massa god frukt och nybakat bröd, så jag tänkte göra en frukost-middag och tända ljus, min man är ändå och spelar bandy hela kvällen.

Imorgon förmiddag vid 11 ska vi till
Tittut och göra 3D/4D ultraljudet, SPÄNNANDE! :D på tal om det så ska jag också dricka sjukt mycket vatten ikväll, så vi får klarare bilder!
Bilder i mängder kommer imorgon kan jag lova :)

Söndag-söndag

Idag har det varit en riktig söndag, på allt sätt och vis.
Vi gjorde en liten kraftansträgning vid lunch och packade ett par 8 flyttkartonger och rensade ut lite av allt man samlat på sig!
Sen kom min numera träningsgalna syster Julia och åt mat med oss :) sen har jag och Anto mest slappat.
Jag har tagit ett jättevarmt fotbad och fixat riktiga babyfötter, druckit världens godaste gröna te med mango, pussat enormt mycket på Antoine, sett en film, pratat lite med lillan i magen - som har varit en riktig vilding idag :) imorse gav hon sin pappa en rad kick-sparkar! Jag är i alla fall nöjd med min söndag :)

Imorgon ska vi åka till IKEA på förmiddagen och beställa kök, sen kanske jag ska till Julia på salongen så hon får färga och klippa lite i mitt hår, utväxt är inget för mig, och då är det perfekt att syrran är frissa :D!
Sen ska vi nog ut till Tumba och hälsa på farmor och farbror Åke, jag får min post dit och måste hämta ett rekomenderat brev med bank-dosa, suck.
En annan smart sak vore att gå till Skattemyndigheten och ändra min adress!

Djurgården vann hemma mot Timrå igår, inte svårtippat, även om Timrå ledde med 0-1 en kort stund, 4-2 slutade det med :)
På torsdag är det Luleå hemma, då ska Tobbe åter igen få se vilka det är som är bäst!

See you soon!


Om 100 dagar är det tänkt att lilla fröken ska titta ut :) jag hoppas ioförsig att det inte blir den 19de utan lite tidigare/senare. Den 19de vill jag behålla som det sorgliga datum det är, (även om du vill vara med och bestäma mamma!).

Vi har precis kommit hem från pappa, vi har firat Guns födelsedag. Det känns som att min mage ska spricka åt alla håll och kanter, vi fick världens godaste fisksoppa med saffran, me like! Sen hade vi 3 tårtor helt plötsligt, jag och Julia hade köpt två stycken från Gateau, en vitchoklad med rababer och jordgubb och en choklad, och Gun hade köpt en med massa olika chokladmousse i, yummie! Men jag är proppmätt!
Av oss fick hon en jättestor juicepress, så imorgon ska jag dit och pressa lite :)

Det går framåt i lägenheten också, snart är det färdig spacklat överallt och då är det målning som gäller, jag vill flytta NUUU!! Imorgon ska jag börja packa här hemma.

Nu ska jag mysa med Antoine, som för övrigt är helt underbar :) jag är så glad att vi ska börja det här livet tillsammans, kunde inte vara lyckligare, han är allt jag behöver och vill ha! Även om vi gör varandra tokiga emellanåt, men det hör väl till?


Home alone

Soffläge, Johnny English på tv, datorn i knät, godis inom räckhåll - fredagskväll!
Antoine är ute med sina polare, jag är helt slut, har varit igång hela dagen. Först upp imorse och jobbade till klockan 6, sen hem, diska och städa, handla, laga mat och sen slog jag läger här :)

Det var supermysigt att träffa twinsen igen, jag möttes av stoora leenden, skratt, pussar och kramar när jag kom innanför dörren. Alicia ville direkt hälsa på magen, klappar så snällt så och säger "Bääbish?? BÄBISH!!" fin fina ungar! Vi var i lekparken och lekte, badade lite hemma och sov middag :)

Imorgon fyller Gunsan år, då ska vi hem till pappsen och fira henne. Jag skänker åter igen bort min biljett till Hovet imorgon, diggar mer att se matchen från soffan! Sparar mina krafter till slutspelet, för DÅ kommer jag vara riktigt smällfet! :D
Sen är det väl dags att börja måla lägenheten snart, idag har golvet inhandlats i alla fall!

Saknar mitt Hun, hade varit underbart att hänga i Ao Nang med henne, eller i Stockholm för den delen. Hon ska UPP när hon landat i Sverige igen, uppuppupp till tjockholmen!

Just det, glömde jag säga att jag har tvättstugan också, hallelulja! Måste rusa.

Ååh Jimmie Jimmie..

Jimmie, Jimmie, Jimmie, Jimmie Ölvestad!!
Vilken total kross mot Modo borta igårkväll :D helt underbart! Och Jimmie fick göra 5 (!!) mål, fantastiskt! Det ser ljust ut nu, vi ska spöa skiten ur Timrå hemma imorgon också!

Jag såg matchen hos pappa igår, jag bidrog även till renoveringen på mitt eget sätt och gjorde middag till alla grabbarna :) en baota stor lasange, som faktiskt vart sjukt god, mm!

Idag ska jag till Alexander och Alicia, äntligen :) sen ska jag försöka få Julia att färga mitt hår och börja flyttpacka lite. Tex så använder ju jag en bråkdel av alla mina kläder nu så dom kan lika gärna ligga nerpackade tills vi flyttar.
På renoverings schemat står idag att riva ut allt golv och spackla en gång till, jag har lovat att komma ut med en platta öl efter jobbet :)

Nä, frukostdags!

Mina hjärtan!

Världens finaste ungar :) mina fina tvillingar! Dom har hunnit bli så stora nu, den 23de fyller dom 2 år, helt sjukt. När jag började ta hand om dom var dom bara 7 månader, helt ljuvliga är dom i alla fall och jag är så glad att jag har dom, OCH resten av deras underbara familj!










Idag har boysen börjat fixa i lägenheten, det är massor med spackel-jobb att göra först, Crippe är första spacklare/målare, dom andra har slängt ut det gamla köket och lite sånt. Men när det är färdigspacklat hade jag tänkt hjälpa till att måla (?), dom verkar inte vara så glada åt min hjälp, haha!
Jag åkte hem istället och fixade lite tråk-saker med försäkringskassan oså, ska ändra bindningstiden på lånet också, tycker allt sånt är jättejobbigt och jag får alltid lite ont i magen när räntor och skit ska diskuteras.

Lite senare ska jag tvätta och sen ska jag åka hem till pappsen och se Modo-Djurgården :) imorgon åker vi till IKEA och köper det nya golvet, ett vitt trä-golv ska vi lägga i hela lägenheten, jättefint!
Nej nu måste min stora mage få lite lunch.


Äntligen hemma!

Nu är jag hemma igen, så skönt. Jag har verkligen blivit hemma-kär i och med graviditeten.

For your information så är det helvetes kallt uppe i Norrland! Det var 27 grader kallt igårkväll (!!), jag trodde att jag skulle avlida, mortaliteten var riktigt hög ett tag.
Men det har varit en helt okej resa, igår så firade vi Kicki mest hela dagen, åt en väldigt god italiensk middag och sov i en skön hotell säng.
Imorse åt vi grym frukost och sen åkte vi hem, lite minus för att både tåget upp och tåget ner var sent ca 30 min, segt.

Nu har jag precis kommit hem, Julia kommer förbi om en stund med middag hoppas jag.
Imorgon bitti ska jag till min barnmorska och lämna ett extra prov för att se att mina njurar är okej, suck. Sen ska jag ut till IKEA och beställa golvet och köket :)

Imorgon börjar också grabb/gubb-ligan att renovera! HURRA! Vi måste välja färg/tapet, såå svårt. Har ingen aning om vad vi ska ha i Elise's rum, vitt och en fondvägg i ljus gammalrosa, en fondtapet, hel vitt med väggdekor?? Det är supersvårt att bestämma.

Jag vet inte om jag hade så mycket mer intressant att berätta, tösen där inne lever om men är ändå ganska lugn tycker jag. Ibland kan hon sparka/slå väldigt hårt bara, ajaj! Har hunnit gå in i vecka 26 också, 25+2 idag tror jag :)

Måndag

God dag :)
Jag började dagen med att åka till barnmorskan, hon är verkligen jättebra! Vi började mäta magen, som var liten tyckte hon, jag tycker att den är baota stor och tror att jag är höggravid. Men den låg lite under kurvan och det gjorde min vikt också men det var helt okej, jag har inte gått upp nånting sen jag blev gravid, bara ner. Men nu har det jämnat ut sig, skönt! Jag vill ha en tjock bebis, haha :)
Något som inte var så bra var att mitt järnvärde är superlågt, det är 101 och går det under 100 så är det 'farligt', jag kanske måste läggas in, inte får föda på det BB jag vill osv. Så nu ska jag börja äta ännu mer järntabletter, Niferex hjälpte inte så bra.
Annars var allt bra, vi lyssnade på hjärtat och hon sa att det 'lät' som en tjej, snabbt hjärta :) vår lilla prinsessa! Nästa tisdag är vårat 3D ultraljud, wiii, spännande!

Efter BM gick jag till banken och fixade lite saker och sen åkte jag till Julia, jag tvingade upp henne ur sängen och vi ska åka till Gamla Stan och äta våfflor, yummie!
Sen kanske jag och Antoine ska åka ut till IKEA och titta på golv och kök, han är i lägenheten nu och fixar för fullt.

Imorgon bitti går tåget 06.30 mot Sundsvall, gäsp!

Jag bokade föräldrautbildningen idag också, 23 februari börjar vi, roligt! BB Stockholm är såå fint, jag är glad att vi fick plats där.


Slutkörd

Hjälp vad jag är sluuut! Vi kom precis hem, har varit i nya lägenheten hela dagen och tagit ner tapeter i vårat sovrum och i barnrummet, 6 timmar höll vi på.
Det var mycket mer och mycket jobbigare än vad jag trodde och mina höfter värker nåt enormt nu. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att duscha ur allt damm ur håret och ta på min mjukisdressen, det blir inte många knop gjorda ikväll kan jag lova. En kopp te och en macka framför en film på sin höjd!

Jag kommer aldrig orka se hockeyn inatt, jag ska till barnmorskan vid 10 imorgon, sen ska jag till banken och sen en sväng till IKEA. Om jag har tur ska jag få frillan fixad imorgon också :)
Sen på tisdag morgon ska jag åka med hela familjen upp till Sundsvall och fira min bonus mosters födelsedag!

Igår skaffade pappa äntligen säsongskortet igen, tur är väl det, min säsongsbiljett är klack-biljett och igår var det Järnkaminernas dag på Hovet. Pappa ringde därifrån och tyckte det var smart att jag såg matchen från soffan, det var överfullt!
Underbara Djurgården, finns ingen klack som vår :) och allas vår Jimmy Ölvestad fick avgöra i SD mot Färjestad. Det går bra nu :)

Ikväll åker Hanna till Thailandet, är jag avis? JAAA!! Men jag önskar henne en underbar premiär vistelse där borta :) mm, jag längtar till nästa vinter och hoppas att vi kan komma iväg med vår lilla tös då!
Pappa med familj har nog inga planer på att fira svensk jul efter 8 eller 9 år i Thai, men inte oss emot :)

Freedom beach, 26 februari förra året, Lotta och jag har såå fina fötter! :)

Perfekt!

Nu har jag landat i soffan framför Robinson med gurkstavar och dipp, perfekt :) imorgon ska vi till lägenheten och riva tapet. Nästa vecka torsdag-söndag kommer Sulan och Crippe upp och ska hjälpa oss att fixa, då ska hela placet målas och nytt golv ska läggas, awiiiiiiiii :D

Jag är så glad!

Bra start!

Vi har haft en bra start på det nya året :)
På nyårsafton åt vi en jättegod middag och bara mös, sen var vi ute och kollade på alla fyverkerier, vi stod mitt på Västerbron och det smällde överallt! Efter ett tag tyckte jag att det var lite läskigt så vi gick hem igen, hjälp! Vart jag än vände mig så smällde det mitt framför näsan ungefär.
Men det var en bra nyårsafton, lugn och skön. Mitt främsta nyårslöfte är att bli en bra mamma, och sen att försöka bli lite duktigare på att träna oså, suck, tråkigt nyårslöfte som jag ger varje år men håller det aldrig ändå.

Igår var vi i nya lägenheten och mätte och planerade massa, det känns jättebra nu. Vi var också hemma hos pappa och Gun och hälsade lite, det var ju ett par veckor sen vi sågs. Vi åt lunch och planerade ännu mer lägenhet a la oss! :) vi blev kvar ända till kvällen eftersom pappa gjorde hans världsberömda pannkakor och jag var tvungen att äta några.

Idag ska Anto till lägenheten och fixa lite, jag ska till banken, som faktiskt är öppen på lördagar, och sen kanske jag ska på DIF-Färjestad, annars åker jag hem till pappa och ser matchen på Canal+.

Jag måste också hämta Julias enorma täckjacka idag, min är för liten över magen!