En alldeles perfekt påskhelg!

Härliga västkusten :) det är såå skönt att vara här, tyst, lugnt och bara skönt!

I torsdags shoppade vi först i Göteborg, jag hittade nya skor, en jeans jacka, tröja osv. Anto hittade också en ny jacka! Sen åkte vi till Lysekil, (Lyscheshiiil), åt middag med Antos mamma, tog en kvällspromenad oså.
Igår var vi runt massa, tittade på lite konst, vi köpte en jättefin skål, sen åkte vi till Nordens Ark, typ som mini Kålmården = I like :D vi vandrade runt där ett par timmar, fikade nere vid havet. Sen åkte vi hem, solade på altanen, drack lite vin, åt jättegod mat, tog en promenad och satt på klipporna nere vid havet.. :)

Idag har vi gjort mega påsklunch med Antos mamma och hennes kille, jag gjorde vit choklad mousse till efterrätt, smarr! Sen har vi tagit det luugnt i solen, druckit vin, solat, myst med vovven. Är sjukt sugen på att skaffa en när vi har flyttat.
Nu har vi huset för oss själva, har precis ätit färska räkor, ett måste när man är här kanske? Ser en film nu, ska träffa lite kompisar ikväll, ta de lugnt :) haha.
Vi åker hem på måndag morgon, tillbaka till verkligenheten, jobba måndag kväll osv osv. Ska dock bli galetkul att äntligen träffa min lilltjej som har varit i Thailand 7 veckor :):)

Jag har badat varje dag, älskart!

Kort sagt, det är underbart med en time out från ruschen i Stockholm.

Hanna, Lotta, Anni, bästa tjejer, jag är seeeg på att höra av mig, jag vet. Förlåt, tänker på er i alla fall, massor. Bästa bästa!

Kommentarer
Postat av: anni

Tänker på dig med gumman! Love <3 puss

2009-04-11 @ 22:16:23
Postat av: hanaboi

haha kajsa, det är luuuuurre. Ska man ha en paus från omvärlden så ska man :) saknarej.

2009-04-12 @ 13:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback